Ism. Deeper Csak lusta vagyok belépni.:
D
D
Ja ez ki ez a Pléh Boj lekoNYÚL? :DDDDDD
Csendet rebdet fegyelmet! Különben mindenkit dutyiba dugok. / Deeper /
Ui.
Ha a mindennapok engedik akkor megyünk. Na meg ha a kölkök hagyják a szülőket szórakozni:DDDDDDD
Ui.
Ha a mindennapok engedik akkor megyünk. Na meg ha a kölkök hagyják a szülőket szórakozni:DDDDDDD
Ez az Aaaapaaaaaaaa
no, ne offoljunk :) akkor februárban farsangi parti :) azt azért még meggondolom, mit teszek a fejemre :) olyan rózsaszin bigyót biztos nem
Egy teli üveg a fejen, az elődje meg a gyomorban
Unicum a fején...? Nem vaj volt a fején, a pocakjában pedig unicum?
Ez csak az én fejemen volt, mint egy jó ápolthoz illik Volt akinek Unicum volt a fején. :D
nyugtass meg kérlek, hogy nem ilyen rózsaszin izét kell majd viseljünk bubunkon :)
Vannak jobb képek is, csak azon mások is látszanak. Engedély nélkül nem tehetem fel....
Te kis playBOY nyuszika
Felrakjam a citromdíjat is?
Tavaly voltam a BULIBAN. Itt megismert hölggyel :)
A buli jó volt, korán távoztunk, mivel a hölgy nadrágja sem bírta a feszültséget, és középen elrepedt :D:D:D:D:D
Természetesen a buli után derült ki, hogy van férj is...
Persze a citrom díjat én kaptam :)
Idén, ha lesz időnk, és nem jön közbe semmi, akkor ismét érkezem, de már a barátőmmel :)
Uh. +Teve és a Tevéné (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A buli jó volt, korán távoztunk, mivel a hölgy nadrágja sem bírta a feszültséget, és középen elrepedt :D:D:D:D:D
Természetesen a buli után derült ki, hogy van férj is...
Persze a citrom díjat én kaptam :)
Idén, ha lesz időnk, és nem jön közbe semmi, akkor ismét érkezem, de már a barátőmmel :)
Uh. +Teve és a Tevéné (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 20:27
senkinek nincs valami ütős sztorija az ilyen bulikról? mi hetekig vihogunk a sajátjaink után:) valami kis izelítő nincs?
Na, ez vagyok én, a többieket /mivel nincs rá engedélyem/ kivágtam.
Valamelyik dvd-n vannak a képek, most nem szeretném előkeresni.
senkinek nincs valami ütős sztorija az ilyen bulikról? mi hetekig vihogunk a sajátjaink után:) valami kis izelítő nincs?
Volt, beöltözős, elmész, jól mulatsz.
Talán még engem is érdekelne a dolog.
volt már ilyen buli? beöltözős? és mik a szokások egyébként? egy kezdő fórumos kérdései