nos...ha nem is beszélgettem mindenkivel...azért nagyon-nagyon jól éreztem magamat köszönöm a lehetőséget
BaráTOM!!!
Szerintem valamit elszámoltál, mert a lányok voltak többen (szerintem). De ha magamhoz térek akkor majd össze számolom újra!
Szerintem valamit elszámoltál, mert a lányok voltak többen (szerintem). De ha magamhoz térek akkor majd össze számolom újra!
Mindig jó egy ilyen kötetlen beszélgetős buli!:)
Kik voltak ott végül?
Kik voltak ott végül?
Jó látni,hogy van egy összetartó csapat,ez pozitív.A leírtakból biztos jó volt tehát ismétlés nemsokára.
örülünk, hogy jól éreztétek magatokat! kár, hogy mi valahogy kimaradtunk az értesítettek sorából, dehát ez van... majd a köbvetkező.
Aki elment a buliba annak nagyon jó estét kívánok!!! Aki megígérte,hogy megy és mégsem ment az szégyelje magát...
Lemaradtatok egy körrel.. Én már szopogatom a ... jégert
nem nem ő nem mondta visza caak tegye oda valaki a farkát és vállaja be .....
én nem gátolok semmit ... csak nem válalok felelőséget és nem leszek ott hívjátok fel nyugodtan.......
én nem gátolok semmit ... csak nem válalok felelőséget és nem leszek ott hívjátok fel nyugodtan.......
Mondol valamit mert mozog a szád de még nem az igazi.....
Ez mifelénk így működött: Sztori: 1db normális hely volt a faluban ahol felnőttem/ami nem köpködős kocsma volt/ Voltun úgy 15-20-an cimbik és 3 emberke úgy keményen összeütötte a kobakját a normális hely góréjával...
És kitiltotta őket a csehóból...
Na mi mindannyian mentünk velük.... Mert ha barátok vagyunk akkor együtt vagy sehogy ............
Érted az elveimet?
Ez mifelénk így működött: Sztori: 1db normális hely volt a faluban ahol felnőttem/ami nem köpködős kocsma volt/ Voltun úgy 15-20-an cimbik és 3 emberke úgy keményen összeütötte a kobakját a normális hely góréjával...
És kitiltotta őket a csehóból...
Na mi mindannyian mentünk velük.... Mert ha barátok vagyunk akkor együtt vagy sehogy ............
Érted az elveimet?
na drága kis purdém én nyomom az üstházat itt vagy 1-2-3-4 faxom tudja hány éve....
voltmár ilyen opeátor olyan operátor 6 buliból 4hez én intéztem a helyet és nem verem a palávert mert nincsen miért......
Ez mifelénk parsztéknál így a fajin....
Én visszem a kést Te gyere a disznyóval...
Ezzel semmi bajság nincsen amíg a xarevők nem a kolbászkeverő teknőbe szarnak...
Vágod kicsiöcsi???
Ha levágjuk az aranytojást szaró mocskos szájú tyúkot akkor a csúnya rikoltozás megszűnik de az aranytojásból jövő lé is megszűnik :p
voltmár ilyen opeátor olyan operátor 6 buliból 4hez én intéztem a helyet és nem verem a palávert mert nincsen miért......
Ez mifelénk parsztéknál így a fajin....
Én visszem a kést Te gyere a disznyóval...
Ezzel semmi bajság nincsen amíg a xarevők nem a kolbászkeverő teknőbe szarnak...
Vágod kicsiöcsi???
Ha levágjuk az aranytojást szaró mocskos szájú tyúkot akkor a csúnya rikoltozás megszűnik de az aranytojásból jövő lé is megszűnik :p
sowy alias Primitta vs *Trogyogós Hurka*
Pontosan a hozzád hasonló "faparasztok" miatt nem megyünk!!! Ugyan milyen jogon "pofázol", amikor még nem is láttunk itt...vagy mégis??????
Hajrá! Vedd kézbe a dolgot és szervezkedj! A címet szívesen megadom!
audrey
Hajrá! Vedd kézbe a dolgot és szervezkedj! A címet szívesen megadom!
audrey
Na Te meg valld be mi volt a régi nicked... Nem igazán láttalak még a chaten mocorogni, de eléggé képben vagy...
hátpersze..te 3teheted,+ is tetted,ami miatt kivágtak....és itt az eredménye
Na baccameg, itt is kezdődik??? Tényleg ENNYIRE front van, gyerekek???? STOP the SPAM plz!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:09
nah, hátrább az agarakkal:) nem tudjuk a pontos részleteket, ne ítéljünk másodkézből kapott infókra hivatkozva...nyílván van oka, hogy így döntöttek...
mellesleg ha elkéri valaki a hely nevét és címét biztosan megadják...és ez nem úgy van, hogy ők mennek mindenki megy, ők nem mennek senki nem megy...szóval nem hiszem, hogy van értelme a bunkózásnak, és a szemétségezésnek
mellesleg ha elkéri valaki a hely nevét és címét biztosan megadják...és ez nem úgy van, hogy ők mennek mindenki megy, ők nem mennek senki nem megy...szóval nem hiszem, hogy van értelme a bunkózásnak, és a szemétségezésnek
nah, hátrább az agarakkal:) nem tudjuk a pontos részleteket, ne ítéljünk másodkézből kapott infókra hivatkozva...nyílván van oka, hogy így döntöttek...
szerinted az bunkóság ha nem kérek szívességet a barátomtól annak érdekében hogy ti esetleg jól érezzétek magatokat??? mert ugye a fiatalember aki a helyszint biztosította volna a személyes jóbarátom...... és ugye ha én nem megyek én nem egyezkedek Ha viszont igen akkor tudja hogy nem 31 üveg ásványvíz lesza forgalma .....
Az a baj, hogy akárhányszor is megyek végig itt a dolgokon, a pontos okot, indokot nem lelem. Valami a háttérben a chat-esek és a fórumosok összezördülése lehet, de ez is csak sejtés (ha mellényúltam, sry). Ráadásul több topicban is felbüffen a kérdés.
Látszik egyébként, hogy kőkemény front van. Idegesebben, agresszívebbek vagyunk, több a vita, az összezördülés. Az a kész csoda, hogy én még nem akasztottam bajszot senkivel.
SZóval nem tudom a pontos okokat, de nem is érdekel. Remélem nem azt a gond, hogy 2 társaság nem tud együtt bulizni... Na mindegy, majd lesz valahogy.
Látszik egyébként, hogy kőkemény front van. Idegesebben, agresszívebbek vagyunk, több a vita, az összezördülés. Az a kész csoda, hogy én még nem akasztottam bajszot senkivel.
SZóval nem tudom a pontos okokat, de nem is érdekel. Remélem nem azt a gond, hogy 2 társaság nem tud együtt bulizni... Na mindegy, majd lesz valahogy.
(Töröltem első káromkodásom..., Magyarul moderáltam magam...). Most kezdtem megbarátkozni a gondolattal (valakinek a finom unszolására, úgysem árulom el, ki az, ő tudja), hogy el kellene mennem. Erre mit olvasok...
Nagyon remélem, azért össze fog jönni... Őszintén remélem.
Nagyon remélem, azért össze fog jönni... Őszintén remélem.