AKKÓMOST NEM LESZ BULI???????????????????????????
Tom
Ha valaki te tudod én nem csinálok a számból segget sosem!
Nem embereket akarok büntetni hanem pusztán észretéríteni olvasd a tájékoztaó füzetemben írt mondandómat a operátori társaságnak....
Ha valaki te tudod én nem csinálok a számból segget sosem!
Nem embereket akarok büntetni hanem pusztán észretéríteni olvasd a tájékoztaó füzetemben írt mondandómat a operátori társaságnak....
én lettem kibaxva én foglaltam a termet és visszamondtam ennyi a sztori az Audrey a párom ö a föszervezö ergo ö sem megy oldjátok meg foglaljatok helyet máshol és csináljátok ahogyan jonak látjátok
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 10:59
Hát lányok és fijuk én csak kapkodom a fejem hogy mivan itt!!
Már ne is haragugyatók de nem nagyon vágom hogy most ki mit csinállt vagy mit nem csinállt.
És azt se teljesen hogy ha valakit kirugnak a chatről annak miköze a farsangi bulihoz.
De egy biztós hogy mi is készültünkrá a páróm megvete a tombolára az ajándékokat (igaz a 300ft-os max árat nemtutuk )De akkor mosmár valaki írjameg hogy lesz vagy nem lesz a buli!Bocsi hogy zavartalak benetek!!!
Már ne is haragugyatók de nem nagyon vágom hogy most ki mit csinállt vagy mit nem csinállt.
És azt se teljesen hogy ha valakit kirugnak a chatről annak miköze a farsangi bulihoz.
De egy biztós hogy mi is készültünkrá a páróm megvete a tombolára az ajándékokat (igaz a 300ft-os max árat nemtutuk )De akkor mosmár valaki írjameg hogy lesz vagy nem lesz a buli!Bocsi hogy zavartalak benetek!!!
tegnap már kikúreltuk, akarom mondani kúráltuk. egész délután a vállamon volt felpolckolva a lába!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 01. 19. péntek 12:07
Ejnye, ejnye! Képes lennél guggoltatni, amikor tudod, hogy fáj a bokája? Nem semmi vagy!
Ejnye, ejnye! Képes lennél guggoltatni, amikor tudod, hogy fáj a bokája? Nem semmi vagy!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 11:31
drágám a botomra támaszkodva elbotorkálok az ágyadig, ahol fexel, mivel a bokád miatt pihenned kell. aztán hanyat fexem (mert máshogy én mán nem bírom) és Te meglovagolsz.
a többiek pedig nem érdekelnek! ha Te fölöttem guggolsz mit érdekel, h mit is gondolnak a koromról!
a többiek pedig nem érdekelnek! ha Te fölöttem guggolsz mit érdekel, h mit is gondolnak a koromról!
drágám a botomra támaszkodva elbotorkálok az ágyadig, ahol fexel, mivel a bokád miatt pihenned kell. aztán hanyat fexem (mert máshogy én mán nem bírom) és Te meglovagolsz.
a többiek pedig nem érdekelnek! ha Te fölöttem guggolsz mit érdekel, h mit is gondolnak a koromról! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
a többiek pedig nem érdekelnek! ha Te fölöttem guggolsz mit érdekel, h mit is gondolnak a koromról! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 01. 18. csütörtök 15:52
Surdi! Jobb lesz, ha más nevet választasz. Ma már másodszor gondolnak idős bácsinak a papa miatt.
szerény véleményem szerint örülnél Te az én keménységemnek! pláne, ha utánna jól szétfolyna benned!
Hát lányok és fijuk én csak kapkodom a fejem hogy mivan itt!!
Ráadásul ha jól látom a bulira jelentkezők listáján nincs fent az az op akiről említést tettek.
Nah mindegy!
Audrey!
Megkaptam a mailt, de este nem biztos, hogy leszek. A mentést akkor is küld át a címemre légyszives! Ha lehet, akkor arra ami az msn címem is. Köszi!
Nah mindegy!
Audrey!
Megkaptam a mailt, de este nem biztos, hogy leszek. A mentést akkor is küld át a címemre légyszives! Ha lehet, akkor arra ami az msn címem is. Köszi!
Én kívülállóként azért megjegyezném, hogy szerintem ennek a farsangi bulinak nem kéne amiatt dugába dőlnie, mert valaki valakivel bunkó volt a cseten (még akkor is, ha ez nem először fordult elő).
Ez a farsang néhány bulizni vágyó ember külön akciója, még akkor is, ha történetesen a gg-n találkoztak.
Mi köze ennek ahhoz, hogy hogy viselkedik egy op?
Ez a farsang néhány bulizni vágyó ember külön akciója, még akkor is, ha történetesen a gg-n találkoztak.
Mi köze ennek ahhoz, hogy hogy viselkedik egy op?
szerintem meg off nem a köcsög Primitta a gond hanem a nagyképű Operátor aki nem lát tovább az orránál és istennek hiszi magát.
Mert ugye neki jogában áll!!!
Nekem meg alkotmányos jogom kimondani azt amit akaro és úgy ahogyan én akarom senkire semmi sértő megjegyzést nem tettem maximum az arcoskodására céloztam ami be is jött emberi gyengeség megtehetem tehát meg is teszem.
Részemről téma off.
Mert ugye neki jogában áll!!!
Nekem meg alkotmányos jogom kimondani azt amit akaro és úgy ahogyan én akarom senkire semmi sértő megjegyzést nem tettem maximum az arcoskodására céloztam ami be is jött emberi gyengeség megtehetem tehát meg is teszem.
Részemről téma off.
Ha nem a Bugyogos volt akkor jelentkezni fog... Mert Ő NEM a Brigi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 01. 19. péntek 08:05
A nyakam rá, hogy nem fog jelentkezni! De miért is tenné. Neki a bomlasztás a célja. Legalábbis kezdettől fogva ez nagyon úgy tűnik...
A nyakam rá, hogy nem fog jelentkezni! De miért is tenné. Neki a bomlasztás a célja. Legalábbis kezdettől fogva ez nagyon úgy tűnik...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 19. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 08:00
Huha... Bugyros vagy Bugyogós nem mindegy... előbbi nem a Brigi...
Ha önként nem jelentkezik és kér elnézést az érintettektől, akkor kiadom az illető "igazi" regelt nevét...
Ilyenkor gondolom h. sok a beteg elme vagy túlérzékeny lennék én is?
Ha önként nem jelentkezik és kér elnézést az érintettektől, akkor kiadom az illető "igazi" regelt nevét...
Én is szeretném... a nickem ott volt, csak elaludtam
Kicsilány!
Légyszives küld el nekem a log file-t! Szeretném átnézni, hogy mi is történt valójában. A mail címemet szerintem tudod...
Köszi!
f.
Légyszives küld el nekem a log file-t! Szeretném átnézni, hogy mi is történt valójában. A mail címemet szerintem tudod...
Köszi!
f.
Huha... Bugyros vagy Bugyogós nem mindegy... előbbi nem a Brigi...
pfff.....egy hülye cset miatt ezt csináljátok?
Én azt hittem...hogy Rolatok ez már lepereg....
na..és tényleg nézhetnétek azokat...akiknek pont Ti adtatok esélyt arra...hogy találkozhassanak Veletek/Velünk....
és azért...nézzétek meg....hogy a Brigi...ismét eléri a célját....és most hogy röhöghet a markában,hogy a q.moret "megalázhatta"....
ugy néz ki..Ö gyözött!!!!
sztem...aludjatok rá még egyet....
Én azt hittem...hogy Rolatok ez már lepereg....
na..és tényleg nézhetnétek azokat...akiknek pont Ti adtatok esélyt arra...hogy találkozhassanak Veletek/Velünk....
és azért...nézzétek meg....hogy a Brigi...ismét eléri a célját....és most hogy röhöghet a markában,hogy a q.moret "megalázhatta"....
ugy néz ki..Ö gyözött!!!!
sztem...aludjatok rá még egyet....
Kedves Tom,
nem a szívem érzékenyebb a kelleténél, ezt rosszul látod.
Tegnap este a more-t kidobta csetről Dagi0 valaki, a "Brigitta/Bugyros..." valaki miatt. A beszélgetés mentett változatát elolvasva döntöttem úgy, hogy akkor ez a buli részemről egy rossz ötlet volt.
Az, hogy a szerkesztő(k) nem tudnak semmit kezdeni egy ilyen beteg elmével...az egy dolog,de itt mindenki aki csak egy kicsit is helyezkedik op lehet.....aztán meg annélkül, hogy tudná mi folyik a háttérben (mert senki nem világosítja fel - szerintem szerkesztőség hibája), hatalmát fitogtatva tiltanak - ez már azért gáz.
Mivel a bulin nem veszünk részt, ezért a more nevére szóló foglalást lemondtuk. Amennyiben szeretnétek ott bulizni, egyszerűen valakinek fel kell hívni a helyet és ismét foglalást kell tenni. Félre ne értsd....nem 1 miatt döntöttünk így, tudod nagyon jó, hogy ennek már történelme van itt.
Nekem a legkellemetlenebb a dolog, mert már olyanoknak is szóltam, akik ugyan most nem járnak fel, de régen a bulikon részt vettek. Részemről mindenképp szeretnék Veletek találkozni, de azt majd MSN/tel-on keresztül leszervezzük és nem GG farsangnak nevezzük:))
Külön elnézést Rose-tól, MmPrune-tól!!!!!és minden eddig jelentkezettől.
Üdv,
Adrienn
(msn-en megtaláltok)
nem a szívem érzékenyebb a kelleténél, ezt rosszul látod.
Tegnap este a more-t kidobta csetről Dagi0 valaki, a "Brigitta/Bugyros..." valaki miatt. A beszélgetés mentett változatát elolvasva döntöttem úgy, hogy akkor ez a buli részemről egy rossz ötlet volt.
Az, hogy a szerkesztő(k) nem tudnak semmit kezdeni egy ilyen beteg elmével...az egy dolog,de itt mindenki aki csak egy kicsit is helyezkedik op lehet.....aztán meg annélkül, hogy tudná mi folyik a háttérben (mert senki nem világosítja fel - szerintem szerkesztőség hibája), hatalmát fitogtatva tiltanak - ez már azért gáz.
Mivel a bulin nem veszünk részt, ezért a more nevére szóló foglalást lemondtuk. Amennyiben szeretnétek ott bulizni, egyszerűen valakinek fel kell hívni a helyet és ismét foglalást kell tenni. Félre ne értsd....nem 1 miatt döntöttünk így, tudod nagyon jó, hogy ennek már történelme van itt.
Nekem a legkellemetlenebb a dolog, mert már olyanoknak is szóltam, akik ugyan most nem járnak fel, de régen a bulikon részt vettek. Részemről mindenképp szeretnék Veletek találkozni, de azt majd MSN/tel-on keresztül leszervezzük és nem GG farsangnak nevezzük:))
Külön elnézést Rose-tól, MmPrune-tól!!!!!és minden eddig jelentkezettől.
Üdv,
Adrienn
(msn-en megtaláltok)
Egy dolgot félreértetek nemcsakhogy nem veszünk részt a bulin de a teremfoglalást is lemondtuk.
kedves Audry...1 vki miatt lemondod a részvételt?pedig sokat szerveztél/szerveztetek a bál érdekében.pont ti nem lennétek ott?
ezt most minden hátsó szándék nélkül írom neked.
ezt most minden hátsó szándék nélkül írom neked.