ANGYALOK A KOCSMÁBAN
ANGYALOK A KOCSMÁBAN
2007. február 28., 19.00 óra
Merlin Nemzetközi Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.
Angyalok a kocsmában - táncjáték avagy a bor dicsérete táncban és versben, török és perzsa költők segítségével A verseket török és perzsa eredetiből fordította: Péri Benedek A verseket előadja: Szabó Márta A verseket eltáncolja: Pap Réka, Róbert Vanda, Somi Panni, Somogyi Eszter, Zboray Antónia A versek és talpak alá való zenét élőben szolgáltatja: Canlar együttes további zenék: perzsa, török, özbeg és amerikai indián előadók művei.
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=54079
2007. február 28., 19.00 óra
Merlin Nemzetközi Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.
Angyalok a kocsmában - táncjáték avagy a bor dicsérete táncban és versben, török és perzsa költők segítségével A verseket török és perzsa eredetiből fordította: Péri Benedek A verseket előadja: Szabó Márta A verseket eltáncolja: Pap Réka, Róbert Vanda, Somi Panni, Somogyi Eszter, Zboray Antónia A versek és talpak alá való zenét élőben szolgáltatja: Canlar együttes további zenék: perzsa, török, özbeg és amerikai indián előadók művei.
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=54079
Minden ami jó, egy helyen!
Szívesen koccintottam volna vele/d/ az este...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 08. csütörtök 22:32
Nehéz a választás...
Nem is a szexről szólt a tegnapi nap. De néha a többi szenvedélyünknek is hódolni kell !!!!
(Ez egy válasz G2 üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt mar sex nem lesz
Végül lassan, de biztosn hazatérek.
Szép álmokat!
Szép álmokat!
Aztán jöhet egy doboz sör...
Régen jártam itt... de most bepótolom. Először egy kis rövidet...
Egy italt valaki?
Én valami rövidet, jóóó hosszan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 01. 13. szombat 22:34
Mit innál?
Mit innál?
Pssszt! csendesebben! Épp,hogy elég kettőnknek!
Ejnye, de régen nem ittunk egy jót!
Mindenki a vendégem!
Mindenki a vendégem!
Törzsvendégnek járó extrák...
Szép álmokat mindenkinek!!!
Hát mára ennyi...