a párom egy csinosan formásan kigyúrt nő, és igen csak megnézik a pasik. Nem agyon épített test, hanem az a pont jó, de van egy két barátnője akik már túltolták a dolgokat, teljesen úgymond kezdenek pasinak hatni, .... az már viszont szerintem sok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 07. 05. csütörtök 03:08
lehet őket utálni meg fújólni, azért nem semmi rajongói, támagóti tábora van kint a női testépítésnek,tiszta anyag, normális orvos aki beállítja a dolgokat, elszántság, alázat, a testépítés szeretete, pénz stb nélkül nincs értelme egy bizonyos szinten nekiállni....ha én kénytelen vagyok nézni a strandon az elfolyó testű embereket,nem bántva,hanem elfogadva őket akkor ők is lehetnének toleránsabbbak de inkább irigyek mert könnyebb a tv elött zabálni aztán meg nyavalyogni h "de sz---rul nézek ki".....mindenkinek egy teste van ő dönti el milyenben akar élni....én akinek tetszeni akarok annak tetszem a többi nem számít!!!
8 hétig áll a dákó mint a beton utána meg vagy két hónapig teljes impotencia
Nem befolyásolja a testépítő szteroid a méretet maximum amíg megy a kúra addig naponta megdugja a nőjét vagy 3X mert állandóan kanos, fenn van a tesztoszteronszint az injekcióktól vagy tablettáktól
De utána ismétlem 2 hónapig biztos az impotencia ugyanis ahogy vége a kúrának egyből leesik a férfihormonszint zavar lép fel benne és ez többek között súlyos impotenciával és depresszióval jár együtt
Ma trendi dolog a konditerem de nem lesz nagyobbb farkad tőle meg a koksztól sem
Nem befolyásolja a testépítő szteroid a méretet maximum amíg megy a kúra addig naponta megdugja a nőjét vagy 3X mert állandóan kanos, fenn van a tesztoszteronszint az injekcióktól vagy tablettáktól
De utána ismétlem 2 hónapig biztos az impotencia ugyanis ahogy vége a kúrának egyből leesik a férfihormonszint zavar lép fel benne és ez többek között súlyos impotenciával és depresszióval jár együtt
Ma trendi dolog a konditerem de nem lesz nagyobbb farkad tőle meg a koksztól sem
igen sajnos az a többség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 12. 03. csütörtök 13:49
na a sok felfújt izomagyú egy nagy nulla jellemzően sajnos.
Érdekes, h miközben a testépítő férfi versenyzőkről tényleg ez a kép alakult ki bennem is, a lány bodybuilding versenyzők meglepően intelligens és érett válaszokat adtak, amikor beszélgettem velük.
Dobos Anikó, pl: 130 IQ, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Dobos Anikó, pl: 130 IQ, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 12. 03. csütörtök 13:49
(kimoderálva! nincs rasszista beszólás! legközelebb tiltalak is! :tom)
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 08. 09. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
izgató ez a csaj :
ezen iszonyat jót nevettünk köszönet
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 23:02
A szteroid az egyik legveszélyesebb anyag. A szervezetünk is termeli, de a túlzott bevitel, szinte minden szervrendszerünkre kihat. Roncsolja az izületeket, fényérzékenységet is kiválthat, a gerincvelőre is veszélyes, a keringést is negatívan befolyásolja. És ami ebben a topicban fontos: A szexre sincs jó hatással! Néhány év koxolás után már az impotencia is bekövetkezhet!
Hat en sem ne torodj...
(Ez egy válasz Red_Baron üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem igazán nyerő mikor egy csaj ugy néz ki mint egy szörny!!! Jó ő biztosan jól érzi úgy magát de szerintem egyáltalán nem szép
tényleg szörnyek ) amikor a tv-ben mutogatnak ilyeneket, már nézni sem bírom, azonnal elkapcsolom mert olyan érzésem van tőlük mint amikor Schwarzeneggernek az emlékmásban betörik a skafander sisakján az üveg a marson séta közben ))) idióták
bottal se piszkálnám meg őket!
lehet őket utálni meg fújólni, azért nem semmi rajongói, támagóti tábora van kint a női testépítésnek,tiszta anyag, normális orvos aki beállítja a dolgokat, elszántság, alázat, a testépítés szeretete, pénz stb nélkül nincs értelme egy bizonyos szinten nekiállni....ha én kénytelen vagyok nézni a strandon az elfolyó testű embereket,nem bántva,hanem elfogadva őket akkor ők is lehetnének toleránsabbbak de inkább irigyek mert könnyebb a tv elött zabálni aztán meg nyavalyogni h "de sz---rul nézek ki".....mindenkinek egy teste van ő dönti el milyenben akar élni....én akinek tetszeni akarok annak tetszem a többi nem számít!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 02:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 07. 05. csütörtök 02:58
és az eddig sorozatban veretlen:
és az eddig sorozatban veretlen:
ő már jóval túllépte:
átlagon felüli:
amen
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A szteroid az egyik legveszélyesebb anyag. A szervezetünk is termeli, de a túlzott bevitel, szinte minden szervrendszerünkre kihat. Roncsolja az izületeket, fényérzékenységet is kiválthat, a gerincvelőre is veszélyes, a keringést is negatívan befolyásolja. És ami ebben a topicban fontos: A szexre sincs jó hatással! Néhány év koxolás után már az impotencia is bekövetkezhet!
Ritkán látunk mostanság!
Érezd lebaszva magadat! (Ez egy válasz Mr_Johnson üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Érezd lebaszva magadat! (Ez egy válasz Mr_Johnson üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez márt szinte nem is nő
LOL