ezen a két formás popsin el tudnák időzni egy darabig
(Ez egy válasz docec üzenetére (2004. 12. 21. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hijnye, nemtom hogy a néger csótány hogy fér be mondjuk a csaja lába közé :) ÉS (ezt a két csajt alant leszámitva) kondis-csajok mind csunyák voltak akiket láttam mittomén tv-ben meg neten.Most nézem csak a baloldali csajnak olyan a háta mint nekem, pedig én már vagy 5 éve Freeride-olok (természetes terepeken bringázás) és attól azért lesz izom bQven...Amugy az ilyen izomkolosszusok nem élnek túl sokáig, a doppingszerek miatt, és a testükre ható fizikai erQ hatása miatt.
Bocsesz jani! Már sok hozzászólásodat olvastam, de még egy sem volt pozitív. Engem sem izgatnak az izomkötegek, de nem fikázom azokat akik másként gondolkoznak. KÉRLEK TÉGY TE IS ÍGY!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 25. szombat 19:51
mért nem próbálod ki velük??? engem nem érdekelnek, se szexuális, se semmilyen téren
mért nem próbálod ki velük??? engem nem érdekelnek, se szexuális, se semmilyen téren
(Ez egy válasz docec üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 25. szombat 19:18
Ha szabad megkérdeznem akkor mi?/nekem a fenekük láttán csak s sex/
igen? és esetleg ezen kívül tud valamit? pl. normálisan mozogni, dolgozni, neadjisten dugni????
(Ez egy válasz docec üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ö 7-x-es Mr OLIMPIA /Rooni Coleman/
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 25. szombat 19:07
láttam már ennél szebb seggeket is. továbbá ezeknek meg mér kell itt feszíteni mint légy a szaros talicskán? jobban tennék ha inkább mosogatnának, vagy valamit dolgoznának, nem magukat mutogatnák, meg a konditeremben izzadnának feszt... mert ettől szerintem csak rusnyábbak lesznek. a csávó meg inkábbb használná az erejét, pl menne el bányásznak, ugyis elég sötét hozzá:) arrol a két csajrol se éppen a szex jut eszembe...
Nézd meg a háttérben állok arcát/ szerintem tuti/.
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 25. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 25. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314093)
2004. 12. 25. szombat 16:46
Ez a két csaj, akiket docec ide betett, szerintem elég jók, semmi gond velük, sőt... Bár az arc is eéggé számít és sok "gyúrós" lányon meglátszanak a sok erőlködés vonalai. De inkább fitt és izmos legyen, mint kövér (magánvélemény, akit bánt, attól bocs). Viszont olyan nő, aki 130 kilóval szériázik, versenyre készül, nekem nem jön be.
A fickó viszont durva, de nagyon. Ebben a sportban félelmetes a túlhajhászás, de fele vagy harmadekkora izomzat már sok nőnek bejön.
Szteroidokról meg gyakorlatilag - hosszabb távon - csak rosszat hallani.
A fickó viszont durva, de nagyon. Ebben a sportban félelmetes a túlhajhászás, de fele vagy harmadekkora izomzat már sok nőnek bejön.
Ha szabad megkérdeznem akkor mi?/nekem a fenekük láttán csak s sex/
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 25. szombat 19:07
láttam már ennél szebb seggeket is. továbbá ezeknek meg mér kell itt feszíteni mint légy a szaros talicskán? jobban tennék ha inkább mosogatnának, vagy valamit dolgoznának, nem magukat mutogatnák, meg a konditeremben izzadnának feszt... mert ettől szerintem csak rusnyábbak lesznek. a csávó meg inkábbb használná az erejét, pl menne el bányásznak, ugyis elég sötét hozzá:) arrol a két csajrol se éppen a szex jut eszembe...
(Ez egy válasz docec üzenetére (2004. 12. 21. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a két csaj, akiket docec ide betett, szerintem elég jók, semmi gond velük, sőt... Bár az arc is eéggé számít és sok "gyúrós" lányon meglátszanak a sok erőlködés vonalai. De inkább fitt és izmos legyen, mint kövér (magánvélemény, akit bánt, attól bocs). Viszont olyan nő, aki 130 kilóval szériázik, versenyre készül, nekem nem jön be.
Nekem az ilyen alkatú pasikról sok minden eszembe jut, de a szex pont nem tartozik közéjük. Ezt az izomköteget én már túl soknak találom, mint ahogy a testépítés női válltozatával sem értek eggyet. Szerintem az ilyen alakú nőkben és férfiakban már nincs semmi, ami a másik nem számára érdekes lehet. Bocs ha valakit megbántanék, de inkább egy vadállatot jutattnak eszembe. Lehet, hogy figyelmesebbek, kedvesebbek, mint az "átlagos" társaik, de ilyesztőbbek is. Hogy mennyire kell ez? Ebből szerintem pont olyan vitát lehetne nyitni, mint a mell és farokméretekből. Van akinek a kicsi kell, van akinek a nagy... Az azért érdekelne, mint nőt, hogy a férfiaknak mi a véleményük a kigyúrt nőkről.
(Ez egy válasz docec üzenetére (2004. 12. 21. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 21. kedd 08:58
Vajon hogy állnak ök a szex-hez /ha egyátalán állnak/ Milyenek lehetnek? /durvák/csak férfiasak/
a nökre milyen hatáss/mechanizmusokkat válthat ki?? Mindkét nemben történö szexuális szokások változnak? Kell ez? STB:[IMG]http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1067159400.jpg[/IMG]
a nökre milyen hatáss/mechanizmusokkat válthat ki?? Mindkét nemben történö szexuális szokások változnak? Kell ez? STB:[IMG]http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1067159400.jpg[/IMG]
Vajon hogy állnak ök a szex-hez /ha egyátalán állnak/ Milyenek lehetnek? /durvák/csak férfiasak/