Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 11. 12. vasárnap 15:29  #34
Törölt felhasználó (38040)
Nemtom:S De most egy bodys csajt nyomni, olyan mintha Vandame-ot dugnám:S Sztem csesznye.
2006. 11. 11. szombat 11:43  #33
Törölt felhasználó (62015)
talán ide kéne írnom.........
2006. 10. 29. vasárnap 00:17  #32
Törölt felhasználó (62015)
Sokmindenben igazad van....
(Ez egy válasz floody üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 17:54
En is eljarok gyurni, azert hogy nezzek ki valahogy, de nem eletcelom ennyire izmosnak lenni. Amugyis a testepites az mar kulon foglalkozas. Nekik ez a munkajuk, azert kapnak penzt, hogy minel szebb es jobban kidolgozott izmaik legyenek. En lattam mar megfordulni 1-2 nem gyenge emberket. Oltozoben elhallgatva, hogy mirol beszelgetnek szerintem alaptalan minden rossz indulatu megjegyzes. Szerintem aki ennyire izmos annak van annyi esze, hogy kis ujjam vekonysagu gyereket nem kezd el pofozni. Egyebkent is a steroid azert kell nekik, mert egy ido utan mar nem tud tovabb fejlodni az izomzat, mert elegeti onmagat, meg mindennek vannnak korlatai. Meg nem egesznapot a teremben toltik szoval van idejuk massal foglalkozni...Javallom, hogy ismerd meg eloszor azt akirol rossz velemennyel vagy es, ha igaz, amit mondasz akkor tessek, ha nem akkor te voltal a buta!
2004. 12. 26. vasárnap 23:54  #31
yanee84 yanee84
pontosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314093)
2004. 12. 26. vasárnap 23:51
Ízlések és pofonok...
Nem igazán tűnnek jobbnak a szexben - legálábbis a baráti körök és saját véleményem alapján - inkább kényeskedő, hülye libának. Bár, ha vki fizet nekik, akkor már bevállalósabbak is lehetnek... :)
De nem mindegyik bunkó, csak butuska.
A (túl)badisok és szlikonbögyök engem egy kicsit a zöldésgesnél kapható csodaszép almákra emlékeztetnek. Nagyok, szépek, csillognak, de mikor eszed a lényeg hiányzik belőle: az íz, a zamat és vele együtt minden ami jó az almában.
2004. 12. 26. vasárnap 23:51  #30
Ízlések és pofonok...
Nem igazán tűnnek jobbnak a szexben - legálábbis a baráti körök és saját véleményem alapján - inkább kényeskedő, hülye libának. Bár, ha vki fizet nekik, akkor már bevállalósabbak is lehetnek... :)
De nem mindegyik bunkó, csak butuska.
A (túl)badisok és szlikonbögyök engem egy kicsit a zöldésgesnél kapható csodaszép almákra emlékeztetnek. Nagyok, szépek, csillognak, de mikor eszed a lényeg hiányzik belőle: az íz, a zamat és vele együtt minden ami jó az almában.
2004. 12. 26. vasárnap 23:43  #29
yanee84 yanee84
nyugi, fel tudok emelni 30kg-t, sőt még 50et is:D
szerintem nincs kisebbségi komplexusom, leszarom, hogy ki döglik bele a szteroidokba... azaz nem szarom le, mert van bennem némi empátia ezekkel a HÜLYE emberekkel szemben is! de csak sajnálni tudom őket! arról meg hogy ki mennyit küzd valamiért, tudnék mesélni! a küzdés lényege visznt nem az, hogy mesterséges szerekkel tönkre tegye magát az ember! találhatnának egy értelmes célt! ha már sport, pl. egy triatlonista, egy öttusázó még ha neadjisten kokszol is kicsit, nem fogja ugy tönkretenni magát mint ezek, és a teste esetleg nem csak arra az egy dologra lesz jó amit a sport megkövetel!
(Ez egy válasz floody üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 23:34
Szerintem te kisebbsegi komplexusban szenvedsz...
Azon vagy kiakadva, hogy mas izmos steroidokkal. Na es? Kit erdekel? O dolga az o veseje fog leallni. Nekem meseltek, hogy egyik gyerek nyomatta kemenyen es egyszerre leallt mindket veseje. De melyik foglalkozasnak nincsen arny oldala?
En pl. a nap 24 orajabol 12 gep elott toltok, a fenn marado idot alvassal es a termeszet hivo szavanak szentelem. Hatranya: valoszinuleg szemuveges leszek es gerincemmel is gond lesz. Na es? Le fogja szarni mindenki.
Egyebkent probaltam elmagyarazni, hogy a testepitesben benne van sport ag lenyege, hogy minel szebb es kidolgozottabb izmot erjen el valaki. Es azt fogjak dijjazni, hogy O igen kuzdott erte, ellentetbe veled aki csak ocsarol, mert 30 kilot nem tud megemelni.
Combat se mondott hulyeseget, de ha vegig gondolod, akkor miert van dijazas egy sport esemenyen? Hogy elismerjek, hogy ez igen. De arra nem egy ember pajazik, szoval ez egy mokus kerek. Kell nekem az erem akkor kell egy szukseges plusz, meg' tobbet tud a masik, akkor tobbet fogok szedni. Ez varhato volt.
2004. 12. 26. vasárnap 23:37  #28
yanee84 yanee84
hmm, hát igen, a tesióra nekem se ártott meg soha! a kosarazás nem ment, csináltam mást, ne punnyadjak be teljesen! ez szerintem alapba kéne hogy jöjjön az emberből!
hát igen, a nők többsége hülye, ugyanugy mint a férfiak többsége, és képesek elnézegetni a kiszteroidozott szolis köcsögöket, sőt... és valljuk be, a férfiak is megnézik a "szilikonbabákat", szőkitett haj, méteres műköröm, stb... mondjuk nekem speciel egyáltalán nem tetszenek, de sokan vannak akiknek ez számít! amugy ezekről a plázapicsákról is az a berögződött kép, hogy jobbak a szexben, de ebben sem hiszek, baár nem voltam és nem is szándékozok egyel se viszonyt folytatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 23:20
A baj az, hogy a média sugallja ezt az embereknek.
Ami pedig mindig is csak a külsőségekre figyel. Kitermelődik az eredményhajhászás, a túlhajtás bármelyik sportban, ami látótérbe kerül. Azonnal szakosztályok, bizottságok, szakedzők, stb jelennek meg és a sport öröme háttérbe szorul.
Eredetileg a body-building sem ennek indult, hanem azért, hogy módszert adjanak az embereknek erejük, fittségük fokozására. Nézd meg Eugene Shadow, Charles Atlas képeit, vagy utóbbi könyvét. Óvnak a túlhajtástól. A hetvenes évek óta viszont kész iparág alakult ki, ami részben magukból versenyzőkből, részben a rájuk kíváncsi közönségből él. Szükségük van a szteroidos óriásokra. Néha azonban ők is tesznek jót, pl. Schwarzenegger sok iskolában kiállt a testnevelés órák mellett és a példája inspiráló volt sok gyerek és szüleik számára. Ha egy iyen "kolosszus" el tudja érni, hogy az amerikaiak lefogyjanak pár kilót és ne fél napot lessék a TV-t, az már jókora pozitívum.

Más:
Aki beképzelt és felvágós az akkor is az marad, akár badizik, akár nem. Ha lusta emelgetni a vasat, akkor más miatt érzi (és érezteti a többi néppel) magát különbnek.
Láttam már badist, aki tök normális volt, amíg nem ért el sikereket, utána teljesen elszállt magától.
Mindenkinek sikerre van szüksége, ki ebben találja meg, ki másban.
Másrészt ez - mármint az a menőbb, akin több az izom - az emberiség múltjából is fakad, ahol igencsak szerepe volt az izomerőnek. (Tehát a "NE ugassá tökmag, me' lecsaplak! Bazze!" innen is eredhet.) Nem lehet általánosítani, sokan iskolázottak és nem szívesen látják maguk között a nagypofájúbb kollégákat.
De azt azért neked is el kell ismerned, hogy sok nő vonzódik az izmokhoz, még a szteroidosakhoz is.
Mert az a szitu, hogy: "Áááá, nekem az ilyen figurák nem jönnek be!", de mikor színre lép egy "izomagyú" kolléga, a legtöbb csaj szép suttyomban lesegeti és nem azért, hogy szörnyülködhessen rajta. (Attól függetlenül, hogy nem feltétlenül jobbak a szexben mint bárki más. Esetleg épp fordítva... ld.: pár évvel ezelőtti "Mit veszthetsz, ha kokszolsz?" kampányt.)
2004. 12. 26. vasárnap 23:34  #27
floody floody
Szerintem te kisebbsegi komplexusban szenvedsz...
Azon vagy kiakadva, hogy mas izmos steroidokkal. Na es? Kit erdekel? O dolga az o veseje fog leallni. Nekem meseltek, hogy egyik gyerek nyomatta kemenyen es egyszerre leallt mindket veseje. De melyik foglalkozasnak nincsen arny oldala?
En pl. a nap 24 orajabol 12 gep elott toltok, a fenn marado idot alvassal es a termeszet hivo szavanak szentelem. Hatranya: valoszinuleg szemuveges leszek es gerincemmel is gond lesz. Na es? Le fogja szarni mindenki.
Egyebkent probaltam elmagyarazni, hogy a testepitesben benne van sport ag lenyege, hogy minel szebb es kidolgozottabb izmot erjen el valaki. Es azt fogjak dijjazni, hogy O igen kuzdott erte, ellentetbe veled aki csak ocsarol, mert 30 kilot nem tud megemelni.
Combat se mondott hulyeseget, de ha vegig gondolod, akkor miert van dijazas egy sport esemenyen? Hogy elismerjek, hogy ez igen. De arra nem egy ember pajazik, szoval ez egy mokus kerek. Kell nekem az erem akkor kell egy szukseges plusz, meg' tobbet tud a masik, akkor tobbet fogok szedni. Ez varhato volt.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 23:01
többek közt ez is a hőn áhitott és most már túl sokat emlegetett fogyasztói társadalom következménye... ami valaha jó volt, azt elbasszák azzal, hogy üzletet csinálnak belőle! ha jólemlékszem Coubertin báró az újkori olimpia megszervezésén kívül tömegsport mozgalmat is létrehozott, aminek ugye nem az eredmények, csillogás lenne a lényege, hanem az, hogy mindenki mozogjon, ne tunyuljon el, őrizze meg az egészségét!!! és ehhez nem a szteroidok kellenek!!!!!!! a versenysporthoz se kéne..dehát ma már az is csak üzlet:(...
2004. 12. 26. vasárnap 23:20  #26
A baj az, hogy a média sugallja ezt az embereknek.
Ami pedig mindig is csak a külsőségekre figyel. Kitermelődik az eredményhajhászás, a túlhajtás bármelyik sportban, ami látótérbe kerül. Azonnal szakosztályok, bizottságok, szakedzők, stb jelennek meg és a sport öröme háttérbe szorul.
Eredetileg a body-building sem ennek indult, hanem azért, hogy módszert adjanak az embereknek erejük, fittségük fokozására. Nézd meg Eugene Shadow, Charles Atlas képeit, vagy utóbbi könyvét. Óvnak a túlhajtástól. A hetvenes évek óta viszont kész iparág alakult ki, ami részben magukból versenyzőkből, részben a rájuk kíváncsi közönségből él. Szükségük van a szteroidos óriásokra. Néha azonban ők is tesznek jót, pl. Schwarzenegger sok iskolában kiállt a testnevelés órák mellett és a példája inspiráló volt sok gyerek és szüleik számára. Ha egy iyen "kolosszus" el tudja érni, hogy az amerikaiak lefogyjanak pár kilót és ne fél napot lessék a TV-t, az már jókora pozitívum.

Más:
Aki beképzelt és felvágós az akkor is az marad, akár badizik, akár nem. Ha lusta emelgetni a vasat, akkor más miatt érzi (és érezteti a többi néppel) magát különbnek.
Láttam már badist, aki tök normális volt, amíg nem ért el sikereket, utána teljesen elszállt magától.
Mindenkinek sikerre van szüksége, ki ebben találja meg, ki másban.
Másrészt ez - mármint az a menőbb, akin több az izom - az emberiség múltjából is fakad, ahol igencsak szerepe volt az izomerőnek. (Tehát a "NE ugassá tökmag, me' lecsaplak! Bazze!" innen is eredhet.) Nem lehet általánosítani, sokan iskolázottak és nem szívesen látják maguk között a nagypofájúbb kollégákat.
De azt azért neked is el kell ismerned, hogy sok nő vonzódik az izmokhoz, még a szteroidosakhoz is.
Mert az a szitu, hogy: "Áááá, nekem az ilyen figurák nem jönnek be!", de mikor színre lép egy "izomagyú" kolléga, a legtöbb csaj szép suttyomban lesegeti és nem azért, hogy szörnyülködhessen rajta. (Attól függetlenül, hogy nem feltétlenül jobbak a szexben mint bárki más. Esetleg épp fordítva... ld.: pár évvel ezelőtti "Mit veszthetsz, ha kokszolsz?" kampányt.)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 22:53
aki jár gyúrni, hát tegye, semmi bajom vele! csak a szteroidos felfujt barmok zavarnak kicsit. de leginkább azok az emberek akik azt hiszik, hogy azért mert ők aztán ki vannak gyúrva, attol már jobbak mint én(akár csak szexben is), és nem is kell semmit csinálniuk. meg nem értem, hogy ez hogyan lehet egy foglalkozás... testépítés??? építsenek inkább házat a sok csövesnek, akiket a kibaszott fogyasztói társadalom kitermelt!!!!!
2004. 12. 26. vasárnap 23:01  #25
yanee84 yanee84
többek közt ez is a hőn áhitott és most már túl sokat emlegetett fogyasztói társadalom következménye... ami valaha jó volt, azt elbasszák azzal, hogy üzletet csinálnak belőle! ha jólemlékszem Coubertin báró az újkori olimpia megszervezésén kívül tömegsport mozgalmat is létrehozott, aminek ugye nem az eredmények, csillogás lenne a lényege, hanem az, hogy mindenki mozogjon, ne tunyuljon el, őrizze meg az egészségét!!! és ehhez nem a szteroidok kellenek!!!!!!! a versenysporthoz se kéne..dehát ma már az is csak üzlet:(...
2004. 12. 26. vasárnap 22:53  #24
yanee84 yanee84
aki jár gyúrni, hát tegye, semmi bajom vele! csak a szteroidos felfujt barmok zavarnak kicsit. de leginkább azok az emberek akik azt hiszik, hogy azért mert ők aztán ki vannak gyúrva, attol már jobbak mint én(akár csak szexben is), és nem is kell semmit csinálniuk. meg nem értem, hogy ez hogyan lehet egy foglalkozás... testépítés??? építsenek inkább házat a sok csövesnek, akiket a kibaszott fogyasztói társadalom kitermelt!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 22:26
Meg hozzátéve azt, hogy legtöbb testépítő nem a testépítésből él. Édeskevés azoknak a száma, akik teljes életcéljukká teszik, legtöbben saját magukért edzenek. Bár néhányan vérszemet kapnak...
2004. 12. 26. vasárnap 22:49  #23
yanee84 yanee84
nekem az lenne a kérdésem, hogy ezek a nagyon izmos, "szép", okos, jófej emberek MI AZ ISTEN HARAGJÁT CSINÁLNAK A NAP TOVÁBBI 22,5 órájában????????????????????????
2004. 12. 26. vasárnap 22:27  #22
Olimpia nem a szteroidokról szólt? Rég elveszett az eredeti üzenete.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 20:09
na látod, vágom én, ezért vagyok ez ellen a KURVA FOGYASZTÓI TÁRSADALOM ELLEN! nem az a lényeg, hogy mit tudsz, hanem hogy hogyan adod el magad, mekkora arcod van, hogyan tudsz nyalni másoknak, és ez a szomorú... és ti vagytok a hülyék, má bocs, hogy ezeket a semmittevő, lébecoló agyonszteroidozott főemlősöket eltartjátok azzal, hogy nézegetitek őket és csodáljátok őket! de ez a fogyasztói társadalomnak csak egy kis szöglete... én az egész "fogyasztói társadalomra" akarok rálépni!!!!
2004. 12. 26. vasárnap 22:26  #21
Meg hozzátéve azt, hogy legtöbb testépítő nem a testépítésből él. Édeskevés azoknak a száma, akik teljes életcéljukká teszik, legtöbben saját magukért edzenek. Bár néhányan vérszemet kapnak...
2004. 12. 26. vasárnap 20:17  #20
yanee84 yanee84
ok, tudom, hülyeség, utópia,meg komcsi vagyok, meg tul idealista vagyok, de végülis leszarom, hogy ezeknek a mesterséges emberkéknek milyen a szex, én boldog vagyok, aztán késssssssssz:) (bár akkor is dühit egy kicsit ez a faszság...)
2004. 12. 26. vasárnap 20:09  #19
yanee84 yanee84
na látod, vágom én, ezért vagyok ez ellen a KURVA FOGYASZTÓI TÁRSADALOM ELLEN! nem az a lényeg, hogy mit tudsz, hanem hogy hogyan adod el magad, mekkora arcod van, hogyan tudsz nyalni másoknak, és ez a szomorú... és ti vagytok a hülyék, má bocs, hogy ezeket a semmittevő, lébecoló agyonszteroidozott főemlősöket eltartjátok azzal, hogy nézegetitek őket és csodáljátok őket! de ez a fogyasztói társadalomnak csak egy kis szöglete... én az egész "fogyasztói társadalomra" akarok rálépni!!!!
2004. 12. 26. vasárnap 19:47  #18
yanee84 yanee84
az értelemre nem mondtam semmi rosszat! csak az amerikaiak színvonalát dícsértem ezzel, a bush se kigyúrt, mégis hülye! ez nem ettől függ, én értem, csak azt nem tartom jónak, hogy EZ EGY FOGLALKOZÁS(????????????) ez olyan mintha nekem azért adnának pénzt mert pont ilyen a fejem. szerintem attól, hogy egy-egy ilyen seggfejen 80kg mesterségesen felnövesztett izom van, attól még más emberek nincsenek előrébb(szerintem ő se, de ez már nem érdekel) ha olyan erős akar lenni, akkor menjen el culágernak, ott nem is kell kokszolnia, ugyis megcombosodik! vagy attól piszkos lesz a finom kis kacsója??????? meg hogy az izom nem fejlődik tovább? és? nem igaz, hogy az nem elég! 2000évvel ezelőtt is elég volt annyi izom egy embernek, ma mér nem elég?
(Ez egy válasz floody üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 17:54
En is eljarok gyurni, azert hogy nezzek ki valahogy, de nem eletcelom ennyire izmosnak lenni. Amugyis a testepites az mar kulon foglalkozas. Nekik ez a munkajuk, azert kapnak penzt, hogy minel szebb es jobban kidolgozott izmaik legyenek. En lattam mar megfordulni 1-2 nem gyenge emberket. Oltozoben elhallgatva, hogy mirol beszelgetnek szerintem alaptalan minden rossz indulatu megjegyzes. Szerintem aki ennyire izmos annak van annyi esze, hogy kis ujjam vekonysagu gyereket nem kezd el pofozni. Egyebkent is a steroid azert kell nekik, mert egy ido utan mar nem tud tovabb fejlodni az izomzat, mert elegeti onmagat, meg mindennek vannnak korlatai. Meg nem egesznapot a teremben toltik szoval van idejuk massal foglalkozni...Javallom, hogy ismerd meg eloszor azt akirol rossz velemennyel vagy es, ha igaz, amit mondasz akkor tessek, ha nem akkor te voltal a buta!
2004. 12. 26. vasárnap 17:54  #17
floody floody
2004. 12. 26. vasárnap 15:23  #16
yanee84 yanee84
egy szóval nem irtam, hogy ezek hülyék lennének!!!!!! csak azért buták, mert erre a hülyeségre teszik föl az életüket, közben másra nincs idejük... pl élvezni az életet (ja, amugy amerikában Busht, akinek 87 az IQ-ja, elnöknek választották!!!!!! erről ennyit! a svájcinéger IQját nem tudom, de nem néz ki sokkal értelmesebben...)
2004. 12. 26. vasárnap 15:20  #15
yanee84 yanee84
az a bajom velük, hogy ez még csak nem is sport, dolgozni, valami értelmeset csinálni NEM KÉPESEK!!!!!!!!! rajonganak értük a hülye picsák? leszarom, nekem nem konkurrencia egyik ilyen balfasz se! nincs sörhasam, és NINCS IDŐM néha még enni se, nemhogy még a kaloriákat számoljam! örülök ha van időm, pénzem enni, mert egyetemre járok és nem naon van lehetőség sajna. amugy én nem lógom el a tesit se, sportolok valamilyen szinten. mégse élek szteroidon, és gyúrom szarrá magam, azért mert az jol fizet, aztán 40évesen meg csak nézek ki a fejemből, hogy ugy nézek ki mint a mosott fos...
/ 16