Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

amatőr beküldők képeire vadászat csak!
társkeresőknél nem tudunk igazságot tenni.

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 11. péntek 09:24  #151
MrEnigma MrEnigma
Nem türelmetlenség, legalábbis szerintem. smile
Csak biztonság kedvéért jeleztem duplán. smile
Azért remélem nincs harag. wink
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2008. 01. 10. csütörtök 18:56
vissza kaptam az ügyfél szolgálatos leved
de türelmetlen vagy intézik csak túl vannak terhelve
2008. 01. 10. csütörtök 22:37  #150
irj az ügyfélszolgálatra
ved fel velle a kapcsoltott
(Ez egy válasz phazer0319 üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 20:15
Sziasztok!

Nemtom jó helyre irom-e ha nem rakjátok át! Van két sorozat fuksz néven az egyik a 4809, másik a 4779. Jólenne ha leszednétek mert most beszéltem a lánnyal nem járult hozzá hogy kitegyék a képeket nem is tud róla. A nagyobb baj hogy még 18 közelében sincs. Fuksz valami "kedves" ismerőse lehet. Előre is kösz!
2008. 01. 10. csütörtök 20:15  #149
phazer0319 phazer0319
Sziasztok!

Nemtom jó helyre irom-e ha nem rakjátok át! Van két sorozat fuksz néven az egyik a 4809, másik a 4779. Jólenne ha leszednétek mert most beszéltem a lánnyal nem járult hozzá hogy kitegyék a képeket nem is tud róla. A nagyobb baj hogy még 18 közelében sincs. Fuksz valami "kedves" ismerőse lehet. Előre is kösz!
2008. 01. 10. csütörtök 18:56  #148
vissza kaptam az ügyfél szolgálatos leved
de türelmetlen vagy intézik csak túl vannak terhelve
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 13:17
Ai ai Capt'n [szalutálósszmájlííí]
2008. 01. 07. hétfő 13:17  #147
MrEnigma MrEnigma
Ai ai Capt'n [szalutálósszmájlííí]
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 05. szombat 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 00:15
kérhetem igy smile ne meloz fölöslegesen én meg texben irom tovább és ott a linket be kell írnom mellé

Wlarus Maximus videója http://www.goldengate.hu/amator/amator_video/amahun_vid_flash/1012_2007062716014514582598_wmv
2008. 01. 07. hétfő 13:15  #146
MrEnigma MrEnigma
Alul E-mail és ott kérheted a képek törlését a GG "ügyfélszolgálattól".
Ez egyébként nem az a topic, ahol a saját törlendő képeket jelenthetitek. Mi csak próbáljuk kiszűrni a duplikált triplikált quadiplikált nyes sorokat videókat, az olletéktelenül feltöltötteket et cetera.
(Ez egy válasz makkos üzenetére (2008. 01. 02. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 23:35
sziasztok mi egy pár vagyunk és tettünk fel két kategóriában is képeket ide és sajna a sok hülye ember vissza élt ezzel és nagy bajunk származott belölle le szeretnénk szedni a képeket innen valaki segitsen hogy hogy kell nagyon sos lenne köszike elöre is
2008. 01. 05. szombat 00:36  #145
Törölt felhasználó (69371)
ellopták a képeket!!!

dako84 #1734 | tegnap 20:58
Legfrissebb elcsípett & egyéb képek - 2007.12.04amahun_voy. (2 új sorozat!)

ide már hetek óta nem jeleníti meg az új képeket, de a főoldalon kicsiben megvannak! de amikor belemegyek csak a régieket látni!
2008. 01. 05. szombat 00:15  #144
kérhetem igy smile ne meloz fölöslegesen én meg texben irom tovább és ott a linket be kell írnom mellé

Wlarus Maximus videója http://www.goldengate.hu/amator/amator_video/amahun_vid_flash/1012_2007062716014514582598_wmv
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 29. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 12:04
Wlarus Maximus videója
Tudom paranoiás vagyok, de otthoni felvételekre nem jellemző, hogy közben fotóznak is. Ez profi filmekre jellemző. A minőség jó, de ugye hang elfedve zenéve.
Másik videójukon ugyanez a takaró ugyanez a punci csak más szögből. Mintha egy filmből lenne kivágva. Vagy valami ún. "photo shooting session" lenne.
Nem szeretek alaptalanul vádaskodni, de azért a figyelmet felhívnám rá, hátha valaki ráismer vagy rátalál máshol is neten.
Ha tévednék akkor ... de azt majd akkor ha bebizonyosodott hogy tévedtem.
2008. 01. 05. szombat 00:12  #143
linket kérhetnék, esetleg smile
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 18:29
szerintem a 4710-es amatör csajok sorozat is sáros, az első kép már volt fent, - meg ne kerestessétek velem mikor és hol, de tuti fent volt, - ráadásul nem függ a többihez. A VIP feltöltés mindig gyanús, mert így kevesebben leplezhetik le! Amúgy a szöveg/kép is ellentmondásos: "nem enged többet".....de az arcát igen?!?!?!?!
U.i.: utálok vamzerkodni, de unom a sok lopott vackot. Ez az amatör sorozat unicum az egész világ internetes szexpiacán, igazi "hungaricum", ne hagyjuk! hahaha......
2008. 01. 03. csütörtök 12:49  #142
hello
e bejelentő panelon ted meg a bejelentést
http://www.goldengate.hu/index.php?ste=hiba
(Ez egy válasz makkos üzenetére (2008. 01. 02. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 23:35
sziasztok mi egy pár vagyunk és tettünk fel két kategóriában is képeket ide és sajna a sok hülye ember vissza élt ezzel és nagy bajunk származott belölle le szeretnénk szedni a képeket innen valaki segitsen hogy hogy kell nagyon sos lenne köszike elöre is
2008. 01. 02. szerda 23:35  #141
makkos makkos
2008. 01. 02. szerda 19:27  #140
nyugi feljegyezem holnap és küldöm a tovább az illetékesnek smile ki sorsot tör felettük.
(cska idáig nem, pörgöt a topic és egy héten egyszer ha jártam benne hogy ki gyüjtsek)
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:39
Egy UP, a topicnak hogy másnak is már a kategóriák közt megjelenjen!
2008. 01. 02. szerda 13:39  #139
MrEnigma MrEnigma
Egy UP, a topicnak hogy másnak is már a kategóriák közt megjelenjen!
2007. 12. 29. szombat 12:04  #138
MrEnigma MrEnigma
Wlarus Maximus videója
Tudom paranoiás vagyok, de otthoni felvételekre nem jellemző, hogy közben fotóznak is. Ez profi filmekre jellemző. A minőség jó, de ugye hang elfedve zenéve.
Másik videójukon ugyanez a takaró ugyanez a punci csak más szögből. Mintha egy filmből lenne kivágva. Vagy valami ún. "photo shooting session" lenne.
Nem szeretek alaptalanul vádaskodni, de azért a figyelmet felhívnám rá, hátha valaki ráismer vagy rátalál máshol is neten.
Ha tévednék akkor ... de azt majd akkor ha bebizonyosodott hogy tévedtem.
2007. 12. 29. szombat 12:00  #137
MrEnigma MrEnigma
kry videója
Kár hoyg nem magyar. Gyanús!
Bááár attól még jó! Csak miért az amatőr kategóriában van és miért nem a másik videós sezkcióban? nyes
2007. 12. 29. szombat 11:14  #136
MrEnigma MrEnigma
Fokhagyma, Hummerke által "jelentett" sorozata
Kíváncsiságból ránéztem.
Hát az utsó két kép tényleg nem ugyanaz a punci!
Ránézésre is más, nem olyen vörös, más kisajkak, nem ugyanolan csikló stb stb szóval más ránézésre is, nem beszélve a piercingekről! Későbbi képein fokhagyma nőjének újra nincsenek! Berakta kivette? Kötve hiszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88556)
2007. 12. 28. péntek 15:40
Üdv.Lehet hogy nem ide tartozik de például a "Fokhagyma"néven feltöltő"kolega"3.sorozatának utolsó két képe biztos, hogy nem saját.Tőlünk kuncsorogta el a feltöltés elötti napokban.Össze lehet hasonlítani a sorozatainkkal(Hummerke),egyértelmű a bizonyíték, hogy nem Ő készítette a képeket.Így nagyon valószínü, hogy a többi se saját.Eléggé elszomorít,hogy ilyen módon probálnak emberek pontokat szerezni.De ez van,ellene tenni nem sokat lehet.
2007. 12. 29. szombat 11:06  #135
MrEnigma MrEnigma
Na még egy utolsó!

Kövér Erika (gy.k. "Sugarloaf Era")
A videón látható lány Kovács Erika a Sugarloaf egykori énekesnője szőke parókában. Szeritnem nem önszántából töltötte fel és nem hinném, hogy örül annak, hogy itt látható. Nem tudom hogy a vdideó jogaival ki rendelkezik, de gyanítom ha nem is Era, az eredeti jogtulaj sem itt és így akarja viszontlátni. Megaztán, bár nem ezt kommunikálták, le anno, de egy hiteles belső forrásból van "szerencsém" tudni, hogy Erát többek közt ezért is vágták ki a zenekarból. Nem hiányzott nekik a műbalhé. Így legyünk már olyan jófejek vele szemben hogy töröljük a videót, mert szeritnem nem ezt érdemli.
Szentimentális vagyok tudom, de mégis... shakehead
2007. 12. 29. szombat 10:51  #134
MrEnigma MrEnigma
Na mégegy gyanús feltöltő:
dondiege2
Ő már bukott le másoktól lopkodott képekkel ha jól emlékszem.
Mi a gyanús a videóval?
Semmi leszámítva a kísérő kommentet:
"kicsit lehetne jobb is a felvétel!majd legközelebb.cserélgetünk szívesen."
Először rátereli a figyelmet a minőségre, amit úgyis sokan fognak kritizálni, és a végn egy "cserélgetünk szívesen".
Na nekem itt lett gyanús hoyg ő mások videóját begyűjtené. De minek akar csereberélni??? Hát itt is van egy rakás feltölött. Szerintem a felkínált csere oka, hogy Goldengate logó NÉLKÜLI videókhoz jusson hozzá amit aztán később itt nálatok bevált 5000 G-pontra (azt meg VIP tagságra).
Ha megfigyeljük, hogy mennyi különbség van egyik másik többszörözött video közt észrevehetjük, hogy a legextérmebb ahol 5 nap!!! És mégsem törölték. az 5000 "kredit" meg már be is söpörve.
Dondiege2 nekem ettől csak méggyanúsabb. PL ez egy jó ok, hogy kapjon egy kis flag-et a user accountja feltöltés esetére. wink
2007. 12. 29. szombat 10:44  #133
MrEnigma MrEnigma
Mint mondtam lesz még. Kezdem rögtön batfield-el aki úgy néz ki mindig csak a második a sorban de másodjára is képes pont ugyanazt a videót elkészíteni ugyanabban a szobában ugyanazzal a kamerával stb stb. Mondom, hogy beüt nekem a lottó öt ha a matematikai valószínűség így alakul a jövőben. smile

No lássuk a következő duplikált video-t. (tuti van több is de már nem mentem visszább, mint mondtam most nem nagyon érek rá, némi vizsgaidőszak meggátol wink )

Tehát:
Feltöltés dátuma: 2007.07.15. zsoca1987
Feltöltés dátuma: 2007.07.29. batfield

És itt van még két félnótás:
Feltöltés dátuma: 2007.10.07. rtl564
Feltöltés dátuma: 2007.10.18. isti1964

Biztos van még duplikált video, és harmadszor is elmondom, ez csak az első 400 felületes átfutása volt, lévén most nem érek rá erre, de vizsgaidőszak után rá fogok és ígérem átnézem az összes videót. Hacsak addig más meg nem teszi. Elég a listán végigfutni és akis képből már kiszúrható melyik volt már.

Nam a GG-t akarom most basztatni, mert gyanítom nincs külön brigádjuk aki folyamatosan az új beküldést összeveti a TELJES adatbázissal, mert az nagy meló, szó se róla. De a videóknál egy lehetősége van. Csak egy javaslat.
Nem tudom alkalmaznak e bármilyen adatbázist, de a videókra lehetne egy SQL adatb. segítségével bonyolítani a hivatkozást. Amiben a linken kívül eltárolható lenne a feltöltő userneve, a feltöltöss vid. mérete, kiterjesztése, SŐT esetleg kategorizálni is lehetne, hogy maszti, sima dugás, gruppen, orál, stb. stb., és így már az új feltöltött videókat egy egy lekérdezéssel lehetne szűrni. Pl: azonos méret és kiterjesztésű videókat összevetni, hamar kibukna hogy ki az aki lopkod. És azon user-eket akiket rajtakapnak kép/videó-lopkodáson, lehetne egy flaggel jelölni, és az Ő feltöltött anyagaikat előbb alaposabban ellenőrizni.
Mivel történetesen infós hallgató vagyok tudom mi meló egy adatb. kezelése egy látogatott weblap kordában tartása, biztonság, miegymás, de azt is tudom, hogy nem megoldhatatlan a probléma. Némi szürkeállomány egyesítés, egy kis tervezés, és máris kivitelezhető egy átláthatóbb (akár általunk de főleg a webmesterek által átláthatóbb) feltöltési rendszer.

És mégvalami a video-k kategóriákba sorolását a fentiektől függetlenül javasolnám. PL rövid (keveseb mint egy perc), közepes (1-5 p. vagy 1-10 p.) és hosszú (10+ p.) videó kategóriák, és azokon belül meg maszti, normál aktus, esetleg gruppen, vagy soft (ahol szex nincs csak a fiú/lány/páros meztelenkedik kicsit), meg van sok utcán szoknya alá nézős mint public.

Remélem a felvetéseimet legalább megfontolják! Köszi
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 29. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 10:22
Most képek helyett videókra vadásztam.
Vannak népszerű videók az tény, de hogy UGYANAZ a video 6x kerüljön fel 6 különböző néven és mindenhol mint barátnő, meg exbarántő.
Vagy nagy kurva a csaj és ráadásul mindegyik barátja ugyanolyan kamerával ugyanolyan fényviszonyok mellett ugyanolyan hosszú videót vett fel vagy nekem kéne nyernem a lottó ötöst. Na melyik nek van nagyobb esélye? A lottó ötös asszem előbb bejönne.
No itt vannak a linkek az adminoknak, kedzdenek vele amit akarnak.
Legrégebbitől a frissekig. Hozzáteszem csak az első alig 400 db Videón szaladtam át (kb a 870-ig), mert nem sok időm van erre de már megelégeltem a sok szarságot!

Feltöltés dátuma: 2007.06.10. rbt001
Feltöltés dátuma: 2007.06.15. batfield
Feltöltés dátuma: 2007.06.28. timek25
Feltöltés dátuma: 2007.11.05. vicacica85
Feltöltés dátuma: 2007.12.24. jonnyka
Ez egy! Jön a többi is! wink
2007. 12. 29. szombat 10:22  #132
MrEnigma MrEnigma
Most képek helyett videókra vadásztam.
Vannak népszerű videók az tény, de hogy UGYANAZ a video 6x kerüljön fel 6 különböző néven és mindenhol mint barátnő, meg exbarántő.
Vagy nagy kurva a csaj és ráadásul mindegyik barátja ugyanolyan kamerával ugyanolyan fényviszonyok mellett ugyanolyan hosszú videót vett fel vagy nekem kéne nyernem a lottó ötöst. Na melyik nek van nagyobb esélye? A lottó ötös asszem előbb bejönne.
No itt vannak a linkek az adminoknak, kedzdenek vele amit akarnak.
Legrégebbitől a frissekig. Hozzáteszem csak az első alig 400 db Videón szaladtam át (kb a 870-ig), mert nem sok időm van erre de már megelégeltem a sok szarságot!

Feltöltés dátuma: 2007.06.10. rbt001
Feltöltés dátuma: 2007.06.15. batfield
Feltöltés dátuma: 2007.06.28. timek25
Feltöltés dátuma: 2007.11.05. vicacica85
Feltöltés dátuma: 2007.12.24. jonnyka
Ez egy! Jön a többi is! wink
/ 18