De ebben én voltam a figyelmetlen, és most tűnt fel hogy ott van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
VIP
2007. 06. 09. szombat 19:10
Igaz eltelt 1 hónap, de legalább foglalkozotok vele.
(Én voltam béta, csak nick név váltás volt)
(Én voltam béta, csak nick név váltás volt)
Igaz eltelt 1 hónap, de legalább foglalkozotok vele.
(Én voltam béta, csak nick név váltás volt) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 09. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Én voltam béta, csak nick név váltás volt) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 09. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ez le adva majd lesz eredménye
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 23:56
Ezek pizzaman képei, ahol jól látható, hogy ugyanazok a képek vannak, mint dondiege képei, amik itt láthatók
Ja,de nekem még mindíg nem válaszoltak arra a tök egyszerű kérdésemre
köszi Tom! a második lépésem az volt! nagyon fer, és gyors csapat vagytok, még este törölték!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 08. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 15:39
ha még nem tetted meg, akkor írj az ügyfélszolgálatra, a szerkesztőknek (lap alján e-mail küldés), ők jogosultak a problémád megvizsgálására és a szükséges lépések megtételére!
ha még nem tetted meg, akkor írj az ügyfélszolgálatra, a szerkesztőknek (lap alján e-mail küldés), ők jogosultak a problémád megvizsgálására és a szükséges lépések megtételére!
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2007. 06. 08. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 14:02
tisztelt szerkesztők! ez úton kérem a magyar lányok, 4275. sorozatal szereplő képek törlését! a képeket én készítettem, a feleségemrő. a képeket, timon1 nick nevű felhasználó ellopta! és ez úton kérem timon1 felhasználó kizárását!! köszönettel.: Tora
tisztelt szerkesztők! ez úton kérem a magyar lányok, 4275. sorozatal szereplő képek törlését! a képeket én készítettem, a feleségemrő. a képeket, timon1 nick nevű felhasználó ellopta! és ez úton kérem timon1 felhasználó kizárását!! köszönettel.: Tora
Erről jut eszembe:Ha beküldök/beküldenék 2 elcsípett képet,akkor hány G-pontot kapok/kapnák érte?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 06. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
el csipet képek teljesen más tészta
(Ez egy válasz szili345 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:10
Sziasztok! Nem komoly dolog, de az elcsípett 1564. sorozat képei egy másik amerikai amatőr oldalon kb. 2 hete már fent vannak.... Az egyik képen 110 es a konnektor a falon pl.... más tollával ékeskedni... ilyet bárki tud,ha akar!
Sziasztok! Nem komoly dolog, de az elcsípett 1564. sorozat képei egy másik amerikai amatőr oldalon kb. 2 hete már fent vannak.... Az egyik képen 110 es a konnektor a falon pl.... más tollával ékeskedni... ilyet bárki tud,ha akar!
ide jó helyre tetted a felhívásodat, ne írd tele a kategória összes topicját vele...elküldheted még az ügyfélszolgálatra, és akkor még diszkrétebb is a dolog...már feltéve, ha nem az a célod, hogy most mindenki megnézze a képeidet
Ezek pizzaman képei, ahol jól látható, hogy ugyanazok a képek vannak, mint dondiege képei, amik itt láthatók
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 05. 04. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ügyfélszolgálat foglakozik vele csak és csak a hölgy maga kérheti
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 05. 05. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 10:28
Én sem csak itt jelzem a dolgot.
De szóvá teszem itt is, hátha így hamarabb eljut a megfelelő helyre.
De szóvá teszem itt is, hátha így hamarabb eljut a megfelelő helyre.
Én sem csak itt jelzem a dolgot.
De szóvá teszem itt is, hátha így hamarabb eljut a megfelelő helyre. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
De szóvá teszem itt is, hátha így hamarabb eljut a megfelelő helyre. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 01:46
Csak ismételni kívánom az Adminok ezen topicban többször jelzett kérését:
Ha valaki egyértelműen bizonyíthatóan lopott (ismert site, oldal, stb.), ismételt vagy neadjisten a szereplő hozzájárulása nélkül felkerült képet lát, észlel, tapasztal, vagy kéri valamilyen sorozat vagy kép törlését, akkor ne elégedjen meg azzal, hogy ide beírja!
Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha a bal oldalon lévő főmenü "Segítség, hibamegoldás" linkre kattintotok, és ott az "egyéb észrebétel" részhez beírjátok a problémát.
Javaslom a pontos meghatározását, hogy honnan való a kép (www.* megjelöléssel), annak pontos megjelölését, hogy hol (milyen sorozat, hanyadik, stb.) található.
Én eddig 2-3 netről lopott sorozatot jelentettem így be, meg a Kismalacban egy vírust betoló linket, minden esetben 1, de max 2 napon belül nemcsak válaszolnak, hanem intézkednek is!!!
Eddig minden esetben a lopott képek feltolójától megvonták a pontjait, szval megfelelően és hatásosan intézkedtek!
Azért javaslom ezt, mert ezzel egy lépcsőt kihagytok, mert a fórum adminjai is így járnak el végeredményben.
Ha valaki egyértelműen bizonyíthatóan lopott (ismert site, oldal, stb.), ismételt vagy neadjisten a szereplő hozzájárulása nélkül felkerült képet lát, észlel, tapasztal, vagy kéri valamilyen sorozat vagy kép törlését, akkor ne elégedjen meg azzal, hogy ide beírja!
Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha a bal oldalon lévő főmenü "Segítség, hibamegoldás" linkre kattintotok, és ott az "egyéb észrebétel" részhez beírjátok a problémát.
Javaslom a pontos meghatározását, hogy honnan való a kép (www.* megjelöléssel), annak pontos megjelölését, hogy hol (milyen sorozat, hanyadik, stb.) található.
Én eddig 2-3 netről lopott sorozatot jelentettem így be, meg a Kismalacban egy vírust betoló linket, minden esetben 1, de max 2 napon belül nemcsak válaszolnak, hanem intézkednek is!!!
Eddig minden esetben a lopott képek feltolójától megvonták a pontjait, szval megfelelően és hatásosan intézkedtek!
Azért javaslom ezt, mert ezzel egy lépcsőt kihagytok, mert a fórum adminjai is így járnak el végeredményben.
mind a kettő sorozat száma kel konkrétan
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2007. 04. 30. hétfő 19:20
3992-es sorozat képei már szerepelnek pizzaman00 sorozataként.
HOgy lopott vagy sem azt nem tom, de ismétlés.
megvan, tőrőlve
(Ez egy válasz tillyjaykate üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 22:07
Amatőr \ beküldött magyar videók \ összes videó
A 830-as magyar beküldött video ugyanaz mint a 65-ös.
A_A! Várj, míg egy admin bekukkant ide vagy jelezd direktben a lap alján levő e-mail feliratra kattintva.
A 830-as magyar beküldött video ugyanaz mint a 65-ös.
A_A! Várj, míg egy admin bekukkant ide vagy jelezd direktben a lap alján levő e-mail feliratra kattintva.
Csak ismételni kívánom az Adminok ezen topicban többször jelzett kérését:
Találtam egy sorozatot.
Bizonyos jani 1239 nyomta fel állítása szerint Barátnőről.
A bibi csak annyi, hogy az 5. képen látható lány (aki ugyan nem felismerhető , személyes ismerősöm, és már vagy 4 éve van barátja. Akit NEM Janinak hívnak, és hozzátenném hogy a lány SZEMÉLYESEN jelezte nekem hogy EZT NEM Ő töltötte fel, sem a barátja! Kérem törölni! Az illetőtől meg a gyűjtött G.Pontokat vonják meg. Anno nekem egy hirtelen felindulásból elkövetett beszólásért megvonták az összes (jó fél év alatt összegyűjtögetett 1000-1500 pontomat) az egyik képkommentnél. Azt hiszem akkor egy fake képeket küldözgetővel szemben is minimum ENNYI volna a megfelelő retorzió!
Előre is köszönöm.
Bizonyos jani 1239 nyomta fel állítása szerint Barátnőről.
A bibi csak annyi, hogy az 5. képen látható lány (aki ugyan nem felismerhető , személyes ismerősöm, és már vagy 4 éve van barátja. Akit NEM Janinak hívnak, és hozzátenném hogy a lány SZEMÉLYESEN jelezte nekem hogy EZT NEM Ő töltötte fel, sem a barátja! Kérem törölni! Az illetőtől meg a gyűjtött G.Pontokat vonják meg. Anno nekem egy hirtelen felindulásból elkövetett beszólásért megvonták az összes (jó fél év alatt összegyűjtögetett 1000-1500 pontomat) az egyik képkommentnél. Azt hiszem akkor egy fake képeket küldözgetővel szemben is minimum ENNYI volna a megfelelő retorzió!
Előre is köszönöm.
3992-es sorozat képei már szerepelnek pizzaman00 sorozataként.
kismalac 1792. videó ismétlés!!!
az enyém meg nem is szerepel, oszt basztatok betenni! vááááá! (mérges)
az enyém meg nem is szerepel, oszt basztatok betenni! vááááá! (mérges)