már nincs ilyen. én 11éve dolizok ott és nem találkoztam már ilyen hölgyekkel.
abban az értelemben amire Ti gondoltok szerintem nem, vagy elvétve és diszkréten!
egészen más igényük van már a mai nőknek,
és máshonnan vadásszák le a selyemfiúkat is...
de régi élmények biztosan vannak, mind a korosodó hölgyeknek, mind az középkorú uraknak...
meg kellene interjúvolni Őket, hogy milyen is volt a régi Zserbó esti hangulata!
(ma inkább a külföldi turisták és a művészlelkek látogatják előszeretettel a cukit és a környékét is) (Ez egy válasz Barcy üzenetére (2008. 09. 30. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
egészen más igényük van már a mai nőknek,
és máshonnan vadásszák le a selyemfiúkat is...
de régi élmények biztosan vannak, mind a korosodó hölgyeknek, mind az középkorú uraknak...
meg kellene interjúvolni Őket, hogy milyen is volt a régi Zserbó esti hangulata!
(ma inkább a külföldi turisták és a művészlelkek látogatják előszeretettel a cukit és a környékét is) (Ez egy válasz Barcy üzenetére (2008. 09. 30. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,én is pont erre szerettem vna kitérni
Ezaz! Resurrection!!! Ki tud valamit arról, működik még vagy sem?Nem kell a sztori h 1940-ben hány szódával itták a kávét. Annyit mondjon aki volt az elmúlt hónapokban, működik-e még a rendszer vagy sem.
Gyerekek behalt ez a fórum...mi van a zserbóval?!
Bp. Vörösmarty tér
A legendás "Gerbeaud" Budapest szívében, a Vörösmarty téren, méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai között.
A cukrászdát 1858-ban Kugler Henrik alapította, a következő tulajdonos, Gerbeaud Emil a századfordulóra már világhírűvé tette. 1998-ra nagy műgonddal és szeretettel újjáépítve, megifjodva, de a régi patinás atmoszférát árasztva várja a régimódi cukrászdák szerelmeseit. A hangulatot a gazdag stukkódíszítés, a pompás csillárok, a márványlapos asztalok, a falak nemes fa- és brokát borítása egymással remek harmóniában teremti meg, így a nagy hagyományú kávéház atmoszférája egyszerre elegáns és otthonos.
A Gerbeaud legnépszerűbb különlegességei a Dobos- és az Eszterházy-torta, a Kugler mignon, vagy a Gerbeaud szelet mellett természetesen a könnyű, joghurtos- és gyümölcsös édességek is megtalálhatók a naponta mintegy százféle, süteménytől roskadozó, műemléki védettség alatt álló hűtővitrinek polcain. A szemnek is, szájnak is lenyűgöző kínálatot a bonbonsarok csak tovább fokozza: a kézműves bonbonok akár fadobozban, akár papír díszdobozban is kiváló ajándékok, amelyek mellé díszüveges házi lekvárokat és alkoholos gyümölcsöket ajánlunk. Nyáron a gazdag süteménykínálat kiegészül a Gerbeaud házi főzésű kézműves fagylaltjaival valamint a belőlük készített fagylaltkelyhekkel.
A Kávéház szalonjaiban egyszerre 330 vendég élvezheti a klasszikus cukrászdai hangulatot, kávé és sütemény mellett, újságot olvasva, társalogva, nézelődve, gondolatokba merülve. Melegebb időben a Gerbeaud teraszán további 300 vendég múlathatja az időt. Itt mindenki megfordul, aki Budapesten él, vagy idelátogat.
a múlt...
és a jövő...
(Ez egy válasz PöcökBoy üzenetére (2008. 09. 26. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Müködik még a Zserbó cukrázda?
Szia! Ez hol is van pontosan???
(Ez egy válasz mullergabor üzenetére (2008. 09. 24. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 21:26
Sziasztok
Aki az idősebb korosztályra vágyik menjen el a Sztár FM Restibe luxusp...cik kéretik magukat csak,imádják a fiatal ropogós csávókat.
üdv G
Aki az idősebb korosztályra vágyik menjen el a Sztár FM Restibe luxusp...cik kéretik magukat csak,imádják a fiatal ropogós csávókat.
üdv G
Sziasztok! Ezt első kézből megerősítem. 1988-ban ketten a haverral ültünk be a Vörösmarty térre. kóla ment sütivel a terepszeme alatt. Egyszer csak jött a pincér, és egy feketét tett le 2 cukorral és nagy adag habbal a haver elé. Mondta, hogy személyesen neki küldi a legyezős őszhajú hölgy. A haver odanézett, udvariasan biccentett, látványosan beletette a 2 cukrot a kávéba, nagyadag habot rá, és élvezettel megitta. Közben a hölgy (cca.70 körül, ápolt, picit húsos)tárgyalt a pincérrel, aki odajött, és közölte a haverral, hogy a taxi hátul várja, velem, megy hogy fogyasszak nyugodtan, a számla ki van fizetve.
A haverral másnap találkoztam, mesélte, hogy nem is volt olyan gáz, és visszamegy. Hetente új fuxot láttam rajta...
De ami volt, elmúlt, a vasfüggönnyel együtt ez is. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
A haverral másnap találkoztam, mesélte, hogy nem is volt olyan gáz, és visszamegy. Hetente új fuxot láttam rajta...
De ami volt, elmúlt, a vasfüggönnyel együtt ez is. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 09. 24. szerda 20:32
Kedveseim! Ti annyira el vagytok tévedve! Működött a dolog kb.'90-ig. Igaz a dupla szódával jelszó. Ezután a pincér /aki tudta melyik nyanya vadászik fiatal kakasra/ment a matróna asztalához. Ha kellett a pasi a nő mondta a pincérnak a cukrok számát ami per 5.000,-Ft-ot jelentett persze óránként. Ezután a kapta vagy nem a kakaska a kávét cukorral. Kb.60éves a nő vagy ettől fölfelé. Ha már fizet érte ő mondja meg mit hogyan és mennyi ideig. Az egy óra az tuti 60 perc ha akarta a fickó a teljes összeget. Egy kellemes negyvenes maga kap vagy kaphat ha akar pénzt az ilyesmiért nemhogy ő fizessen. Ma már a net.elterjedt annyira, hogy megfelelő oldalakon jobbnál jobb férfiak kínálják magukat. 25-50 ezret is kaphatnak óránként és hát sok az öreg ráncos elhanyagolt matróna. Ők fizetnek. Amelyik nő nem ez a kategória az vagy a munkahelyén sietve hogy időben haza érjen a férjéhez, vagy "házibaráttal" megoldja. Kellemes nosztalgiázást. Ja az infó: 76.-ban külkerben dolgoztam ott búcsúztattuk főnöknőnket aki nyugdíjba ment.Erősen ittasan kiszaladt a száján,hogy csak mégegyszer az életében..... Na ekkor mentünk a Vörösmarty térre.
Sziasztok
üdv G
üdv G
Kedveseim! Ti annyira el vagytok tévedve! Működött a dolog kb.'90-ig. Igaz a dupla szódával jelszó. Ezután a pincér /aki tudta melyik nyanya vadászik fiatal kakasra/ment a matróna asztalához. Ha kellett a pasi a nő mondta a pincérnak a cukrok számát ami per 5.000,-Ft-ot jelentett persze óránként. Ezután a kapta vagy nem a kakaska a kávét cukorral. Kb.60éves a nő vagy ettől fölfelé. Ha már fizet érte ő mondja meg mit hogyan és mennyi ideig. Az egy óra az tuti 60 perc ha akarta a fickó a teljes összeget. Egy kellemes negyvenes maga kap vagy kaphat ha akar pénzt az ilyesmiért nemhogy ő fizessen. Ma már a net.elterjedt annyira, hogy megfelelő oldalakon jobbnál jobb férfiak kínálják magukat. 25-50 ezret is kaphatnak óránként és hát sok az öreg ráncos elhanyagolt matróna. Ők fizetnek. Amelyik nő nem ez a kategória az vagy a munkahelyén sietve hogy időben haza érjen a férjéhez, vagy "házibaráttal" megoldja. Kellemes nosztalgiázást. Ja az infó: 76.-ban külkerben dolgoztam ott búcsúztattuk főnöknőnket aki nyugdíjba ment.Erősen ittasan kiszaladt a száján,hogy csak mégegyszer az életében..... Na ekkor mentünk a Vörösmarty térre.
szia!elkűldenéd nekem emailbe a cimet a zserbojét vagy bár mi más ilyen jellegű helyét )köszi looneyk@freemail.hu
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 10:43
Egy násik lap fórumában olvastam:
"Sziasztok! Állitólag létezik,egyik haverom már volt ott és azt mondta,hogy aránylag elég jó a felhozatal.Egyszerre 2 punci is vitte.(naná nem ingyen,már mint a tyukok fizettek neki.) "
"Ne a zserbóba menjetek!* út *presszó!!!!!!"
(mod:prune)
Meg volt egy másik topic valahol a neten eldugva ahol a tarifákról is esik szó. Pl. ha a srác el is élvez akkor felér (20-30 ezer!!!!) egy szex meg úgy 30-50 ezernél kezdődik.
Google! Keressetek!
"Sziasztok! Állitólag létezik,egyik haverom már volt ott és azt mondta,hogy aránylag elég jó a felhozatal.Egyszerre 2 punci is vitte.(naná nem ingyen,már mint a tyukok fizettek neki.) "
"Ne a zserbóba menjetek!* út *presszó!!!!!!"
(mod:prune)
Meg volt egy másik topic valahol a neten eldugva ahol a tarifákról is esik szó. Pl. ha a srác el is élvez akkor felér (20-30 ezer!!!!) egy szex meg úgy 30-50 ezernél kezdődik.
Google! Keressetek!
Szia! Az az igazság hogy ezzel nem soka mondtál el. Komolyan érdekelne a zserbós téma, vagy ilyes fajta dolog. Írj ha tudsz valami biztosat.
(Ez egy válasz kisburaa üzenetére (2008. 08. 13. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt az info gyerekek : http://www.gerbeaud.hu
Sok sikert :P
Sok sikert :P
Szia Zombiee! Melyik cukrászda volt ez? Üdv.: Miki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 09. kedd 15:23
Mindezek mellett a dolog vaze télleg igaz:D Egyszer nagyon beszoptam:D Komámmal gyakran járunk fel csak úgy szétnézni vásárolni. Az egyik ilyen alkalommal kimaradt nreggel a keletiben a kv, amit mindenalkalommal betúrunk. Hozzá kell tennem, egy napo három négy kvt iszom meg, egy féllityis kólát meg vagy három energiaitalt:D Koffein függő vagyok:D Szval a függésemet enyhítendő, beültünk egy cukiba, mert az volt szem előtt, és a környéket annyira(semmenyire) nem ismertük. És megrendeltük a két preszó kávét tejszínnel, és külön kérve "! cukorral. A pincér gyerek már bazsajgott, visszamondta , hogy akkor ez a rendelés? Ezt elég félhangosan tete. Mondom ja, igen enny. Utána jöttek a kis fecnik, a "üljenek át ide" stb, végül a pincér gyerel világosított fel, hogy itt ez a nem hivatalos rendszer, és amit kérünk az a "jel". Na baszki. :D Jelzem nem mentünk el ráncos puncit tolni:D
Szia! Kérlek küldd el nekem is. kismikike kukac gmailre. Kössssz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95805)
2007. 06. 21. csütörtök 16:15
Emailben elküldöm, de ide nem lehet leírni, mert reklámnak számítana!
5 éve voltam egy haverommal, aki rossz embernek tartozott..., mindegy, már akkor is kiröhögtek minket. Volt ott egy taxis, ő mondta, hogy ez már régóta nem működik ott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134036)
2007. 11. 28. szerda 22:02
Úgy látom hogy itt mindenki csak szájhős!!!Haverom, haveromnak a haverjának a haverja mondta..........közben senkinek halvány lila f...ja sincs az egészről...legalább lekötöttétek magatokat.
Úgy látom hogy itt mindenki csak szájhős!!!Haverom, haveromnak a haverjának a haverja mondta..........közben senkinek halvány lila f...ja sincs az egészről...legalább lekötöttétek magatokat.
Ki tud valami olyan helyet ahol ilyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni?! Ha valaki tud az írjon mert nagyon fontos lenne!
Üdv! Zserbo teszteleve de semmi nem történt...egész nap atom sok külföldi turista lötyög odabent...Ja az egyik pincérnő elég extrás 30-35-ös.Sztem 5-6 éve müködött itt a dolog ma már nem...csáó