Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 10. 11. szombat 04:40  #114
mcmars mcmars
már nincs ilyen. én 11éve dolizok ott és nem találkoztam már ilyen hölgyekkel.
2008. 09. 30. kedd 19:35  #113
tom1019 tom1019 VIP Admin
abban az értelemben amire Ti gondoltok szerintem nem, vagy elvétve és diszkréten!
egészen más igényük van már a mai nőknek,
és máshonnan vadásszák le a selyemfiúkat is... buck
de régi élmények biztosan vannak, mind a korosodó hölgyeknek, mind az középkorú uraknak... nyes
meg kellene interjúvolni Őket, hogy milyen is volt a régi Zserbó esti hangulata! eplus2
(ma inkább a külföldi turisták és a művészlelkek látogatják előszeretettel a cukit és a környékét is)
(Ez egy válasz Barcy üzenetére (2008. 09. 30. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 19:19
Igen,én is pont erre szerettem vna kitérni nyes
2008. 09. 30. kedd 19:19  #112
Barcy Barcy
Igen,én is pont erre szerettem vna kitérni nyes
2008. 09. 30. kedd 19:17  #111
Zsirmok Zsirmok
Ezaz! Resurrection!!! Ki tud valamit arról, működik még vagy sem?Nem kell a sztori h 1940-ben hány szódával itták a kávét. Annyit mondjon aki volt az elmúlt hónapokban, működik-e még a rendszer vagy sem.
2008. 09. 30. kedd 19:02  #110
Barcy Barcy
Gyerekek behalt ez a fórum...mi van a zserbóval?! nyes
2008. 09. 26. péntek 13:53  #109
tom1019 tom1019 VIP Admin

Bp. Vörösmarty tér

A legendás "Gerbeaud" Budapest szívében, a Vörösmarty téren, méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai között.
A cukrászdát 1858-ban Kugler Henrik alapította, a következő tulajdonos, Gerbeaud Emil a századfordulóra már világhírűvé tette. 1998-ra nagy műgonddal és szeretettel újjáépítve, megifjodva, de a régi patinás atmoszférát árasztva várja a régimódi cukrászdák szerelmeseit. A hangulatot a gazdag stukkódíszítés, a pompás csillárok, a márványlapos asztalok, a falak nemes fa- és brokát borítása egymással remek harmóniában teremti meg, így a nagy hagyományú kávéház atmoszférája egyszerre elegáns és otthonos.
A Gerbeaud legnépszerűbb különlegességei a Dobos- és az Eszterházy-torta, a Kugler mignon, vagy a Gerbeaud szelet mellett természetesen a könnyű, joghurtos- és gyümölcsös édességek is megtalálhatók a naponta mintegy százféle, süteménytől roskadozó, műemléki védettség alatt álló hűtővitrinek polcain. A szemnek is, szájnak is lenyűgöző kínálatot a bonbonsarok csak tovább fokozza: a kézműves bonbonok akár fadobozban, akár papír díszdobozban is kiváló ajándékok, amelyek mellé díszüveges házi lekvárokat és alkoholos gyümölcsöket ajánlunk. Nyáron a gazdag süteménykínálat kiegészül a Gerbeaud házi főzésű kézműves fagylaltjaival valamint a belőlük készített fagylaltkelyhekkel.

A Kávéház szalonjaiban egyszerre 330 vendég élvezheti a klasszikus cukrászdai hangulatot, kávé és sütemény mellett, újságot olvasva, társalogva, nézelődve, gondolatokba merülve. Melegebb időben a Gerbeaud teraszán további 300 vendég múlathatja az időt. Itt mindenki megfordul, aki Budapesten él, vagy idelátogat.
a múlt...

és a jövő...

(Ez egy válasz PöcökBoy üzenetére (2008. 09. 26. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 13:36
Sziasztok Müködik még a Zserbó cukrázda?
2008. 09. 26. péntek 13:36  #108
PöcökBoy PöcökBoy
Sziasztok Müködik még a Zserbó cukrázda?
2008. 09. 25. csütörtök 09:57  #107
sofka sofka
Szia! Ez hol is van pontosan???
(Ez egy válasz mullergabor üzenetére (2008. 09. 24. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 21:26
Sziasztok
Aki az idősebb korosztályra vágyik menjen el a Sztár FM Restibe luxusp...cik kéretik magukat csak,imádják a fiatal ropogós csávókat.
üdv G
2008. 09. 24. szerda 23:40  #106
Vasabi Vasabi
Sziasztok! Ezt első kézből megerősítem. 1988-ban ketten a haverral ültünk be a Vörösmarty térre. kóla ment sütivel a terepszeme alatt. Egyszer csak jött a pincér, és egy feketét tett le 2 cukorral és nagy adag habbal a haver elé. Mondta, hogy személyesen neki küldi a legyezős őszhajú hölgy. A haver odanézett, udvariasan biccentett, látványosan beletette a 2 cukrot a kávéba, nagyadag habot rá, és élvezettel megitta. Közben a hölgy (cca.70 körül, ápolt, picit húsos)tárgyalt a pincérrel, aki odajött, és közölte a haverral, hogy a taxi hátul várja, velem, megy hogy fogyasszak nyugodtan, a számla ki van fizetve.
A haverral másnap találkoztam, mesélte, hogy nem is volt olyan gáz, és visszamegy. Hetente új fuxot láttam rajta...
De ami volt, elmúlt, a vasfüggönnyel együtt ez is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 09. 24. szerda 20:32
Kedveseim! Ti annyira el vagytok tévedve! Működött a dolog kb.'90-ig. Igaz a dupla szódával jelszó. Ezután a pincér /aki tudta melyik nyanya vadászik fiatal kakasra/ment a matróna asztalához. Ha kellett a pasi a nő mondta a pincérnak a cukrok számát ami per 5.000,-Ft-ot jelentett persze óránként. Ezután a kapta vagy nem a kakaska a kávét cukorral. Kb.60éves a nő vagy ettől fölfelé. Ha már fizet érte ő mondja meg mit hogyan és mennyi ideig. Az egy óra az tuti 60 perc ha akarta a fickó a teljes összeget. Egy kellemes negyvenes maga kap vagy kaphat ha akar pénzt az ilyesmiért nemhogy ő fizessen. Ma már a net.elterjedt annyira, hogy megfelelő oldalakon jobbnál jobb férfiak kínálják magukat. 25-50 ezret is kaphatnak óránként és hát sok az öreg ráncos elhanyagolt matróna. Ők fizetnek. Amelyik nő nem ez a kategória az vagy a munkahelyén sietve hogy időben haza érjen a férjéhez, vagy "házibaráttal" megoldja. Kellemes nosztalgiázást. Ja az infó: 76.-ban külkerben dolgoztam ott búcsúztattuk főnöknőnket aki nyugdíjba ment.Erősen ittasan kiszaladt a száján,hogy csak mégegyszer az életében..... Na ekkor mentünk a Vörösmarty térre.
2008. 09. 24. szerda 21:26  #105
mullergabor mullergabor
Sziasztok
Aki az idősebb korosztályra vágyik menjen el a Sztár FM Restibe luxusp...cik kéretik magukat csak,imádják a fiatal ropogós csávókat.
üdv G
2008. 09. 24. szerda 20:32  #104
Törölt felhasználó (289130)
Kedveseim! Ti annyira el vagytok tévedve! Működött a dolog kb.'90-ig. Igaz a dupla szódával jelszó. Ezután a pincér /aki tudta melyik nyanya vadászik fiatal kakasra/ment a matróna asztalához. Ha kellett a pasi a nő mondta a pincérnak a cukrok számát ami per 5.000,-Ft-ot jelentett persze óránként. Ezután a kapta vagy nem a kakaska a kávét cukorral. Kb.60éves a nő vagy ettől fölfelé. Ha már fizet érte ő mondja meg mit hogyan és mennyi ideig. Az egy óra az tuti 60 perc ha akarta a fickó a teljes összeget. Egy kellemes negyvenes maga kap vagy kaphat ha akar pénzt az ilyesmiért nemhogy ő fizessen. Ma már a net.elterjedt annyira, hogy megfelelő oldalakon jobbnál jobb férfiak kínálják magukat. 25-50 ezret is kaphatnak óránként és hát sok az öreg ráncos elhanyagolt matróna. Ők fizetnek. Amelyik nő nem ez a kategória az vagy a munkahelyén sietve hogy időben haza érjen a férjéhez, vagy "házibaráttal" megoldja. Kellemes nosztalgiázást. Ja az infó: 76.-ban külkerben dolgoztam ott búcsúztattuk főnöknőnket aki nyugdíjba ment.Erősen ittasan kiszaladt a száján,hogy csak mégegyszer az életében..... Na ekkor mentünk a Vörösmarty térre.
2008. 09. 19. péntek 16:23  #103
Szines27 Szines27
szia!elkűldenéd nekem emailbe a cimet a zserbojét vagy bár mi más ilyen jellegű helyét smile )köszi looneyk@freemail.hu
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 10:43
Egy násik lap fórumában olvastam:

"Sziasztok! Állitólag létezik,egyik haverom már volt ott és azt mondta,hogy aránylag elég jó a felhozatal.Egyszerre 2 punci is vitte.(naná nem ingyen,már mint a tyukok fizettek neki.) "

"Ne a zserbóba menjetek!* út *presszó!!!!!!"
(mod:prune)

Meg volt egy másik topic valahol a neten eldugva ahol a tarifákról is esik szó. Pl. ha a srác el is élvez akkor felér (20-30 ezer!!!!) egy szex meg úgy 30-50 ezernél kezdődik.

Google! Keressetek!
2008. 09. 18. csütörtök 10:36  #102
góliát81 góliát81
Szia! Az az igazság hogy ezzel nem soka mondtál el. Komolyan érdekelne a zserbós téma, vagy ilyes fajta dolog. Írj ha tudsz valami biztosat.
(Ez egy válasz kisburaa üzenetére (2008. 08. 13. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 18:25
Itt az info gyerekek : http://www.gerbeaud.hu

Sok sikert :P
2008. 08. 13. szerda 18:25  #101
kisburaa kisburaa
Itt az info gyerekek : http://www.gerbeaud.hu

Sok sikert :P
2008. 08. 11. hétfő 13:07  #100
kismikike kismikike
Szia Zombiee! Melyik cukrászda volt ez? Üdv.: Miki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 09. kedd 15:23
Mindezek mellett a dolog vaze télleg igaz:D Egyszer nagyon beszoptam:D Komámmal gyakran járunk fel csak úgy szétnézni vásárolni. Az egyik ilyen alkalommal kimaradt nreggel a keletiben a kv, amit mindenalkalommal betúrunk. Hozzá kell tennem, egy napo három négy kvt iszom meg, egy féllityis kólát meg vagy három energiaitalt:D Koffein függő vagyok:D Szval a függésemet enyhítendő, beültünk egy cukiba, mert az volt szem előtt, és a környéket annyira(semmenyire) nem ismertük. És megrendeltük a két preszó kávét tejszínnel, és külön kérve "! cukorral. A pincér gyerek már bazsajgott, visszamondta , hogy akkor ez a rendelés? Ezt elég félhangosan tete. Mondom ja, igen enny. Utána jöttek a kis fecnik, a "üljenek át ide" stb, végül a pincér gyerel világosított fel, hogy itt ez a nem hivatalos rendszer, és amit kérünk az a "jel". Na baszki. :D Jelzem nem mentünk el ráncos puncit tolni:D
2008. 08. 11. hétfő 12:51  #99
kismikike kismikike
Szia! Kérlek küldd el nekem is. kismikike kukac gmailre. Kössssz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95805)
2007. 06. 21. csütörtök 16:15
Emailben elküldöm, de ide nem lehet leírni, mert reklámnak számítana!
2007. 12. 21. péntek 14:16  #98
Törölt felhasználó (115716)
5 éve voltam egy haverommal, aki rossz embernek tartozott..., mindegy, már akkor is kiröhögtek minket. Volt ott egy taxis, ő mondta, hogy ez már régóta nem működik ott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134036)
2007. 11. 28. szerda 22:02
Úgy látom hogy itt mindenki csak szájhős!!!Haverom, haveromnak a haverjának a haverja mondta..........közben senkinek halvány lila f...ja sincs az egészről...legalább lekötöttétek magatokat.
2007. 11. 28. szerda 22:02  #97
Úgy látom hogy itt mindenki csak szájhős!!!Haverom, haveromnak a haverjának a haverja mondta..........közben senkinek halvány lila f...ja sincs az egészről...legalább lekötöttétek magatokat.
2007. 11. 22. csütörtök 18:32  #96
Tomyka87 Tomyka87
Ki tud valami olyan helyet ahol ilyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni?! Ha valaki tud az írjon mert nagyon fontos lenne!
2007. 11. 19. hétfő 18:38  #95
Üdv! Zserbo teszteleve de semmi nem történt...egész nap atom sok külföldi turista lötyög odabent...Ja az egyik pincérnő elég extrás 30-35-ös.Sztem 5-6 éve müködött itt a dolog ma már nem...csáó
/ 7