sziasztok, a fúrumon még új vok, és pont ma hallottam erről a helyről egyik osztálytársamtól haverral kitaláltuk h elmegyünk. vki tudna vmi pontos infót mondani erről a helyről?! ha van más hely is, küldjetek üzenetet a 87465@gportal.hu címre, előre is naon köszi!
Tényleg nem tud senki semmi ilyesmi helyet? Vagy egyáltalán olyat a Zserbón kívűl, ahol a lényeg ugyan az, csak a helyszín, mód más?
Kb. 1 évvel ezelőtt chippendale műsort kerestünk lánybúcsúra.
A netes keresőbe beírtunk több szinonímát
Láttunk elég sok ifjú titánt aki így hirdette magát.
Mármint netes oldalakon.
Volt akinek saját oldala van, és olyanok is akik az ................. oldalon vannak fent.
(persze nem írhatom ide mert a modik az orromra koppintanak
A netes keresőbe beírtunk több szinonímát
Láttunk elég sok ifjú titánt aki így hirdette magát.
Mármint netes oldalakon.
Volt akinek saját oldala van, és olyanok is akik az ................. oldalon vannak fent.
(persze nem írhatom ide mert a modik az orromra koppintanak
Nos? volt valaki, mostanában vmilyen kávézóban, ahol esetleg a "lényeg" van... vagy kérdezhetném úgy is hogy valamelyikőtök kapott infót, hogy hol lehet akkor idősebb hölgyekkel "foglalkozni"???
Válaszokat priviben várom..
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 20:28
Ha már valaki válaszol azt privibe tegye,mert külömben tiltás lesz
Ha már valaki válaszol azt privibe tegye,mert külömben tiltás lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (115504)
2007. 09. 13. csütörtök 20:15
Üdv!
Nem tud valaki olyan weblapot, amit az idősebb, gazdagabb hölgyek látogatnak, és ott van lehetőség ismerkedésre velük?
Pl. ha valaki nem akar felmenni pestre a zserbóba "potyára".
Nem tud valaki olyan weblapot, amit az idősebb, gazdagabb hölgyek látogatnak, és ott van lehetőség ismerkedésre velük?
Üdv!
...ha nagyon rá leszek szorulva, legalább tudom, hová menjek.
Sziasztok!
Azt elárulná nekem végre valaki, hogy általában mikor kell odamenni, és hova kell leülni, hogy valami kapása is legyen az embernek?
Mely napok és órák a nyerők?
Köszi
Azt elárulná nekem végre valaki, hogy általában mikor kell odamenni, és hova kell leülni, hogy valami kapása is legyen az embernek?
Mely napok és órák a nyerők?
Köszi
hehh ez laza volt...
kb 5éve voltunk 3an haverok. Hallottuk, hogy mi a pálya és nagyon kíváncsivá tett bennünket. Semmi komoly pénzkereseti szándékunk nem volt, csak letesztelni, hogy na mégis mi történik. Mielőtt bementünk volna, kb 1órán keresztül azon tanakodtunk hogy be merjünk-e menni . Végül persze bementünk, kértünk is ahogy hallottuk, hogy kérni kell: kávét ásványvízzel ...
amikor kér órája ültünk ott és nem történt semmi, egyik pincér megkérdezte hogy nem vagyunk-e fókavadászok, erre csak néztünk és röhögtünk rajta, valszeg nem ez volt a jó reakció, mert azon kívül, hogy fizettünk a kévéért és a vízért ~1500Ft-ot, semmi meredek nem történt végül.
kb 5éve voltunk 3an haverok. Hallottuk, hogy mi a pálya és nagyon kíváncsivá tett bennünket. Semmi komoly pénzkereseti szándékunk nem volt, csak letesztelni, hogy na mégis mi történik. Mielőtt bementünk volna, kb 1órán keresztül azon tanakodtunk hogy be merjünk-e menni . Végül persze bementünk, kértünk is ahogy hallottuk, hogy kérni kell: kávét ásványvízzel ...
amikor kér órája ültünk ott és nem történt semmi, egyik pincér megkérdezte hogy nem vagyunk-e fókavadászok, erre csak néztünk és röhögtünk rajta, valszeg nem ez volt a jó reakció, mert azon kívül, hogy fizettünk a kévéért és a vízért ~1500Ft-ot, semmi meredek nem történt végül.
Szal, amikor még modellkedtem néha meg /régen voltkb 10 éve / statisztáskodtam, megfordultam itt-ott és megtudtam némi infót a dolgokról.
Egy időben gondoltam elmegyek hölgykísérőnek, de aztán letettem róla erkölcsi megfontolásból...
Amit megtudtam az az volt, hogy akkoriban volt egy haverom aki csinálta ezt a műfajt és ő mesélt róla, hogy a jelszó az volt, hogy "Kérek egy kávét szódával!" utána jöttek az ajánlatok és aki a legtöbet ígérte azzal ment el, persze egy idő után volt már neki kialakult vendégköre és akkor már nem is ment oda le hanem telcsi hívták.
Párszor volt meleg helyzete amikor az unatkozó milliomos picsáknak hazajött a férjük váratlanul üzleti útrólés épp csak megtudott lépni.
Akkor hagyta abba amikor egy alvilági főnők feleségét dugta egyszer és haza jött a férj és majdnem otthagyta a fogát mert a birtokon ahogyan átkergette leadott pár lövést utána az ürge....
Szal akkor megfogadta tisztességes munka után néz mivel a nők soha nem kötötték az orrára, hogy egyedül állóak vagy tartani kell attól, hogy egyszer csak betoppan valaki...
Egy időben gondoltam elmegyek hölgykísérőnek, de aztán letettem róla erkölcsi megfontolásból...
Amit megtudtam az az volt, hogy akkoriban volt egy haverom aki csinálta ezt a műfajt és ő mesélt róla, hogy a jelszó az volt, hogy "Kérek egy kávét szódával!" utána jöttek az ajánlatok és aki a legtöbet ígérte azzal ment el, persze egy idő után volt már neki kialakult vendégköre és akkor már nem is ment oda le hanem telcsi hívták.
Párszor volt meleg helyzete amikor az unatkozó milliomos picsáknak hazajött a férjük váratlanul üzleti útrólés épp csak megtudott lépni.
Akkor hagyta abba amikor egy alvilági főnők feleségét dugta egyszer és haza jött a férj és majdnem otthagyta a fogát mert a birtokon ahogyan átkergette leadott pár lövést utána az ürge....
Szal akkor megfogadta tisztességes munka után néz mivel a nők soha nem kötötték az orrára, hogy egyedül állóak vagy tartani kell attól, hogy egyszer csak betoppan valaki...
Na újra vagyok,,,Valakinek tapasztalat van már esetleg?Megoszthatná..
Köszi
Köszi
Amire Te gondolsz, az a Gerbauld Emilről elnevezett vend.lát.egys....
a Zserbó az egy egyszerű sütinév, miért lenne reklám? (Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 08. 15. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a Zserbó az egy egyszerű sütinév, miért lenne reklám? (Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 08. 15. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 11:06
A nevét ki kéne szedni (már a topic címéből is), mert előbb-utóbb balhé lesz belőle. De ez a ti dolgotok.
A nevét ki kéne szedni (már a topic címéből is), mert előbb-utóbb balhé lesz belőle. De ez a ti dolgotok.
Nah? Mik a tapasztalatok?
Szerintem lehet üzenetet küldeni itt, az is megteszi. ha nem, akkor undokbeka freemail.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95805)
2007. 06. 21. csütörtök 16:15
Emailben elküldöm, de ide nem lehet leírni, mert reklámnak számítana!
hali!
ha tényleg létezik magírhatnád erre a mail címre, hogy melyik hely az:boixosnois@freemail.hu .Thx (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ha tényleg létezik magírhatnád erre a mail címre, hogy melyik hely az:boixosnois@freemail.hu .Thx (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is ird meg légysz!!
Köszi!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz UndokBeka üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondd a címet, aztán majd megosztom a tapasztalataimat.