Tévedsz,mert addig a félévig(a mostani nyilt bevallásod után)a GG szerkesztöit IS(!)felelösségre vonhatják!!!!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 20:47
már csak félévig vagyok 17,utána meg jogilag meg mindenhogy is én felelek érte hivatalosan is
Ezt eszemben sincs kétségbe vonni.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 01. 20. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy papírzacskót, az olcsóbb:-)
Ne aggodj Rambika tudja mit csinál.
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:43
De amúgy szerintem nem lenne rossz, ha lenne egy topik itt "etikai" kérdésekről. Pl. hogy kinek mi a véleménye arról, hogy egyesek exekről töltenek fel képeket a tudtuk nélkül, jópárszor méghozzá arccal.
Engem ez utóbbi pl. kifejezetten zavar. És ez is aggályos.
már csak félévig vagyok 17,utána meg jogilag meg mindenhogy is én felelek érte hivatalosan is
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:31
Egy másik topikban azt írtad, hogy csak 17 éves vagy. Ha jól tudom/gondolom, jogilag eléggé aggályos, hogy a GG-n szerepelsz...
fórum-->összes téma-->ctrl+f (keresés) beírod a keresett szót: etikus-->kiadja, hogy mely topicok címében van benne
van ilyen topic:) etikus...nem etikus... (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
van ilyen topic:) etikus...nem etikus... (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:43
De amúgy szerintem nem lenne rossz, ha lenne egy topik itt "etikai" kérdésekről. Pl. hogy kinek mi a véleménye arról, hogy egyesek exekről töltenek fel képeket a tudtuk nélkül, jópárszor méghozzá arccal.
Engem ez utóbbi pl. kifejezetten zavar. És ez is aggályos. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem ez utóbbi pl. kifejezetten zavar. És ez is aggályos. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 01. 19. péntek 22:34
Téged, kedves aggályos, hol lehet felismerni::: :)
Mire gondolsz? Hogy vannak e fent rólam képek? Nincsenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:34
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:31
Egy másik topikban azt írtad, hogy csak 17 éves vagy. Ha jól tudom/gondolom, jogilag eléggé aggályos, hogy a GG-n szerepelsz...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:14
2647-es de ez csak az also részem,2929,és a napokban lesz a pároknál is egy
2647-es de ez csak az also részem,2929,és a napokban lesz a pároknál is egy
(Ez egy válasz costacurta üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:05
Hol láthatók a képeid? Már "Számilag"...Előre is köszönöm a válaszod.
Hol láthatók a képeid? Már "Számilag"...Előre is köszönöm a válaszod.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 21:37
nekem az összes eddigi sorozatom arccal együtt van,mi több a képek hazai környezetben(szobámban,de ott csak a kiválasztottak járhattak:P),és félek is hogy felismernek.legnagyobb bajom a rokonokkal volna,de tudtommal nem ilyen emberek,a fiatalabbakrol se tudom elképzelni hogy azzal rohannának apucihoz hogy én a rékát láttam meztelenül.Számomra a bajt apám ismerősei jelenthetik akik felismernek,és ¨jelentik¨.Mindenesetre továbbra is nyilvános maradok,és ha felismernek,hát...lassan felnőtt ember leszek,vállalom az erkölcsi következményeit
ez IS(!!!)jó!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 21:47
Mindenesetre a lehetőséged, hogy töröltesd a sorozataid, mindig megvan visszavonulási útként.Ez a jó a GG-n, hogy tisztességesen és azonnal törölik a tulajdonos kérésére a képeket.
Mindenesetre a lehetőséged, hogy töröltesd a sorozataid, mindig megvan visszavonulási útként.Ez a jó a GG-n, hogy tisztességesen és azonnal törölik a tulajdonos kérésére a képeket.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 21:37
nekem az összes eddigi sorozatom arccal együtt van,mi több a képek hazai környezetben(szobámban,de ott csak a kiválasztottak járhattak:P),és félek is hogy felismernek.legnagyobb bajom a rokonokkal volna,de tudtommal nem ilyen emberek,a fiatalabbakrol se tudom elképzelni hogy azzal rohannának apucihoz hogy én a rékát láttam meztelenül.Számomra a bajt apám ismerősei jelenthetik akik felismernek,és ¨jelentik¨.Mindenesetre továbbra is nyilvános maradok,és ha felismernek,hát...lassan felnőtt ember leszek,vállalom az erkölcsi következményeit
Na nehogy te kezdj bele itt a nyelvi korrigálásba te majom, mert a vesszőt sem ismered. Itt verted a nyálad te ökör, hogy én írom le magam, közben meg itt ingerled,provokálod az embert. Pont ezt mondtam, hogy az ilyen tipusú emberek ne tegyenek fel képeket magukról. Aki játsza az agyát, mint mondjuk te, hogy ejha de intelligens vagyok. De vannak nézeteim, álláspontjaim. Közben meg egy kiéhezett infantilis debil. Cukorfalat... Vagy buzi vagy, vagy egy nagyon elhanyagolt nő. Neked is csak ennyi marad. A picsádat meresztgetni a neten. Offold bátran a topicot te ökör. Csak egy kicsit vagy értetlen és buta. Ingerlő az nagyon, erre lehetsz büszke. De intelligens semennyire nem, ha neked az a szórakozás, hogy mások szórakozását szétcseszed,azzal, hogy engem ingerelsz, személyeskedsz, beszólsz. Arra pedig nemvagy hajlandó, hogy ezt az ovodásszintű vitádat legalább a saját helyén folytatnád. Felnőtt embert ennyire nem lehet értetlen. Mostmár akkor én kérem az adminokat, hogy töröljék a beszélgetést. Te még ahoz is hülye voltál, hogy a jó helyen tedd. Az offolász itt befejeztem, elnézést attól, aki bejött és ezt kellet olvasni ahelyett amit várt.
Nagyon érekelne az a "sasját hely". Nagyon izgin hangzik. Nem gondolod Te kis cukorfalat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 18. csütörtök 20:09
Nem fenyegetőztem te majom, hanem ne offold a topicot, és a magad dolgaival foglalkozz már te berregős nyomoronc. Vagy tényleg olyan hülye vagy ,hogy nem érted meg, hogy : ha pofázni akarsz van erre sasját hely? Specifikus fórum topic? Rövidagyú óllakó.
Nem fenyegetőztem te majom, hanem ne offold a topicot, és a magad dolgaival foglalkozz már te berregős nyomoronc. Vagy tényleg olyan hülye vagy ,hogy nem érted meg, hogy : ha pofázni akarsz van erre sasját hely? Specifikus fórum topic? Rövidagyú óllakó.
Nagyon félek, brrrr:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 18. csütörtök 19:16
M&M. Lekéne már szakadni rólam, és a topiccal foglalkozz. Túl sokszor emlegetsz már, kezd megint idegesíteni. Magaddal foglakozz, te minősíthetetlen. Ha valami nem teccik adtam pár fórumot ahol lehet folytatni.
M&M. Lekéne már szakadni rólam, és a topiccal foglalkozz. Túl sokszor emlegetsz már, kezd megint idegesíteni. Magaddal foglakozz, te minősíthetetlen. Ha valami nem teccik adtam pár fórumot ahol lehet folytatni.