Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 01. 23. kedd 22:32  #7
Törölt felhasználó (60564)
Nagggyon jó tud lenni, ha egy nő bekattan, hogy gyereket akar! És minél később jön össze,nekünk férfiaknak annál jobb. Nálunk egy évig tartott, mire összejött, rengeteg "munkám" fekszik benn, de megérte! hehe hehe
2007. 01. 23. kedd 22:16  #6
syrus_a_virus syrus_a_virus
Elég beteges elme csak egy vírus fejében létezhet...... hehe mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 01. 23. kedd 22:14
Fúj, ez azért beteges dolog...
hehe wave
2007. 01. 23. kedd 22:14  #5
Fúj, ez azért beteges dolog...
hehe wave
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:32
Én bármire képes lennék....
Még akár a feleségemmel is ágyba bújnék annak érdekében hogy gyermekem szülessen :) wow1 eplus2 eljen wink wave nyes confused
2007. 01. 23. kedd 21:32  #4
syrus_a_virus syrus_a_virus
Én bármire képes lennék....
Még akár a feleségemmel is ágyba bújnék annak érdekében hogy gyermekem szülessen :) wow1 eplus2 eljen wink wave nyes confused
(Ez egy válasz biharos üzenetére (2007. 01. 23. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 18:26
Hölgyek és Urak! Ebben a zűrös világban egyre többen szembesülnek azzal, hogy nem tudnak teherbe esni, teherbe ejteni. Nők esetében: Bér anya? Család nő tagjainak bevonása?Örökbefogadás? Más?
Férfiak esetében: Sperma-bank? Baráti segítség? Avagy egy ismeretlen bevonása? Más?

Talán nem baj ha GG. forumában kicsit komolyabb, sorsformáló témában is beszélgetünk...
2007. 01. 23. kedd 20:18  #3
Azért a természetes út és a béranyaság között van még néhány lépcső, amit meg lehet lépni: inszemináció, lombikbébi program.
Mi 5 évig próbálkoztunk sikertelenül, aztán amikor bejelentkeztünk a meddőségi központba és elmentünk az első konzultációra, ahol előírták nekünk, hogy milyen vizsgálatokra kell mennünk, a következő héten természetes úton megfogant a lányom.
Remélem, hogy nektek is sikerül természetes úton!
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 23. kedd 19:37
na ez egy nagyon jó kérdés!!! Számomra pont aktuális!
Már több mint egy éve próbálkozunk... de hiába! shakehead shakehead
egyre inkáb foglalkoztat mindkettőnket, h mi legyen. Már elég sok vizsgálaton voltunk, engem műtöttek is és annyi biztos, h miattam nem lehet bébink... egyenlőre.
Én azt hiszem, h a béranyaságot nem tudnám elviselni. Akkor inkább örökbe fogadnék egy kisgyermeket! Na nem mintha az olyan könnyű lenne!... szomoru1
De egyenlőre abban reménykedem, h term. úton nekünk is lehet gyerkőcünk!
2007. 01. 23. kedd 19:37  #2
Törölt felhasználó (33028)
na ez egy nagyon jó kérdés!!! Számomra pont aktuális!
Már több mint egy éve próbálkozunk... de hiába! shakehead shakehead
egyre inkáb foglalkoztat mindkettőnket, h mi legyen. Már elég sok vizsgálaton voltunk, engem műtöttek is és annyi biztos, h miattam nem lehet bébink... egyenlőre.
Én azt hiszem, h a béranyaságot nem tudnám elviselni. Akkor inkább örökbe fogadnék egy kisgyermeket! Na nem mintha az olyan könnyű lenne!... szomoru1
De egyenlőre abban reménykedem, h term. úton nekünk is lehet gyerkőcünk!
2007. 01. 23. kedd 18:26  #1
biharos biharos
Hölgyek és Urak! Ebben a zűrös világban egyre többen szembesülnek azzal, hogy nem tudnak teherbe esni, teherbe ejteni. Nők esetében: Bér anya? Család nő tagjainak bevonása?Örökbefogadás? Más?
Férfiak esetében: Sperma-bank? Baráti segítség? Avagy egy ismeretlen bevonása? Más?

Talán nem baj ha GG. forumában kicsit komolyabb, sorsformáló témában is beszélgetünk...
/ 9