Öööö... a motívumok és az írásjelek miatt - India?
..csak a motivumok miatt, (és a sárkány) gondolom Kína de lehet tévedek.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 25. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 25. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 25. péntek 12:21
átzavartak ide kvízelni...lol...
hol készültek a fotók (elég egy ország neve is!)???
átzavartak ide kvízelni...lol...
Egyértelmű, hogy Jenó eltalálta, ez biza Hillary Clinton és Barack Obama
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
kit ábrázol a fotómontázs?
(képillesztés; több fénykép részleteiből összeragasztás, egymás mellé másolás útján készített új, összefüggő, egységes kép)
2008. 07. 24. csütörtök 13:37
(képillesztés; több fénykép részleteiből összeragasztás, egymás mellé másolás útján készített új, összefüggő, egységes kép)
Hillary Clinton & Barack Obama..szerintem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:59
alakul, de olyan messze vagy a megfejtéstől, mint makó jeruzsálemtől!
Picasso korai korszaka egyértelmű! (ki is lett elemezve)--->gyere gyakrabban, és nem maradsz le semmiről!
Picasso korai korszaka egyértelmű! (ki is lett elemezve)--->gyere gyakrabban, és nem maradsz le semmiről!
alakul, de olyan messze vagy a megfejtéstől, mint makó jeruzsálemtől!
Picasso korai korszaka egyértelmű! (ki is lett elemezve)--->gyere gyakrabban, és nem maradsz le semmiről! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Picasso korai korszaka egyértelmű! (ki is lett elemezve)--->gyere gyakrabban, és nem maradsz le semmiről! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:48
A nő szerintem Stone, de pasiügyben óvatos vagyok! 99 óta köt a házasság szentsége!
A nő szerintem Stone, de pasiügyben óvatos vagyok! 99 óta köt a házasság szentsége!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 13:37
Igen, Picasso korai, nem szürreális korszakára gondoltam másodsorban, de mindegy! Nem vóttam itt!
akkor jól figyelj, lassan írom, hogy még Te is Megértsd:
az a következő kérdés, h ezt a mondatodat ki is ihlette (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
az a következő kérdés, h ezt a mondatodat ki is ihlette (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 13:23
Magyarország röviden= Mo
Fleto= Ferenc a nyíl arra utal hogy "ra" (nem írom le, mit csinál magyarországRA) így összeolvasva: Móra Ferenc
...folytassam, vagy a többi zöld? :P
Magyarország röviden= Mo
Fleto= Ferenc a nyíl arra utal hogy "ra" (nem írom le, mit csinál magyarországRA) így összeolvasva: Móra Ferenc
...folytassam, vagy a többi zöld? :P
Magyarország röviden= Mo
...folytassam, vagy a többi zöld? :P (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyarország röviden= Mo
...folytassam, vagy a többi zöld? :P (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 13:18
ez már valóban tökéletesnek tűnik, de majd az illetékes "elvti" megerősít hitemben...
viszont még mindig nem értem, hogy mi van "röviden"...a faszom...?
és az 1 cm-t is minyima 2cm-nek látom, igaz 19-es a monitorom...
és az 1 cm-t is minyima 2cm-nek látom, igaz 19-es a monitorom...
tökéletes!
Te még lökötteb vagy nálam is!
katzor!
nem értem a kérdésed! vagy nem is tüllem kérdezel (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Te még lökötteb vagy nálam is!
katzor!
nem értem a kérdésed! vagy nem is tüllem kérdezel (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 13:12
ok
Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön, kötelező olvasmány
így jó?
így jó?
ez már valóban tökéletesnek tűnik, de majd az illetékes "elvti" megerősít hitemben...
és az 1 cm-t is minyima 2cm-nek látom, igaz 19-es a monitorom... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
és az 1 cm-t is minyima 2cm-nek látom, igaz 19-es a monitorom... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 13:12
ok
így jó?
így jó?
ok
így jó? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
így jó? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 13:04
szépnek szép de még csak félig van megfejtve
alul mi van a könyvvel???
alul mi van a könyvvel???
szépnek szép de még csak félig van megfejtve
alul mi van a könyvvel??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
alul mi van a könyvvel??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 12:31
szép megfejtésnek tűnik (teljesen politika mentesen),
de hogyan következtettél az ifjúsági könyv címére erről a csúnya szemüveges bácsi fényképéről?...
de hogyan következtettél az ifjúsági könyv címére erről a csúnya szemüveges bácsi fényképéről?...
majdnem reagálT-A-M most valamit...de akkor kissé kamikaze lennék....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 12:31
de hogyan következtettél az ifjúsági könyv címére erről a csúnya szemüveges bácsi fényképéről?... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
de hogyan következtettél az ifjúsági könyv címére erről a csúnya szemüveges bácsi fényképéről?... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Móra Ferenc: Kincs kereső kis ködmön
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 10:53
Képrejtvény:
Felhívom mindenkinek a figyelmét, h a rejtvénynek semmiféle politikai tartalma nincs! Ezért kérlek benneteket, h a megfejtés során is kerüljétek azt!
Felhívom mindenkinek a figyelmét, h a rejtvénynek semmiféle politikai tartalma nincs! Ezért kérlek benneteket, h a megfejtés során is kerüljétek azt!
Képrejtvény: