Ha egyszer ott van a temető!!! :)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 03. szombat 12:28
homepictures #762 | ma 11:28
Nézzük ezen a szinten feladványokat:
Miért temetik az indiánok a nem harcban elesetteket a domboldalra?
erre volt válasz?
erre volt válasz?
homepictures #762 | ma 11:28
erre volt válasz?
erre volt válasz?
Igen, és szerintem a halál oka, hogy nem bírta a kb. 20-80 G-s gyorsulást(feltéve ha nem állt meg a kocsi a faluban, meret akkor a dupláját nem bírta :) )
Olvasd el újra a 777-et és a 784-et!
(kb aztírtad le amit én is, csak ha jól látom még nem érted a lényeget)
(kb aztírtad le amit én is, csak ha jól látom még nem érted a lényeget)
1. 2+amennyi elötte volt nálam
2. 9
3. 12 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Ha van 3 alma, és elveszel kettőt, mennyi van neked?
2. Egy farmernak 17 bikája van, és elpusztul 9 kivételével mind. Hány bika marad?
3. Hány 30 Ft-os bélyeg van 1 tucatban?
Ismét a gyorsaság a fontos!
2. 9
3. 12 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 03. szombat 12:00
2. Egy farmernak 17 bikája van, és elpusztul 9 kivételével mind. Hány bika marad?
Ez igaznak hangzik elsőre, de nem az!
Akkor lenne igaz, ha 1 órát menne 1M/h-val és 1 órát 59M/h-val.
Ha kiszámolod (mint ahogy te is mondtad) több mint 1 órát autózik (kb 61 percet) ebből rögtön látszik, hogy az átlagsebessége hozzávetölegesen 2 M/h.
(több hiba is volt benne inkább kijavítottam :() (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor lenne igaz, ha 1 órát menne 1M/h-val és 1 órát 59M/h-val.
Ha kiszámolod (mint ahogy te is mondtad) több mint 1 órát autózik (kb 61 percet) ebből rögtön látszik, hogy az átlagsebessége hozzávetölegesen 2 M/h.
(több hiba is volt benne inkább kijavítottam :() (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 12:11
Akkor lenne igaz, ha 1 órát menne 1m/h-val és 1 órát 59m/p-val.
Ha kiszámolod (mint ahogy te is mondtad) több mint 1 órát autózik (kb 61 percet) ebből rögtön látszik, hogy az átlagsebessége hozzávetölegesen 2 m/h.
Ha kiszámolod (mint ahogy te is mondtad) több mint 1 órát autózik (kb 61 percet) ebből rögtön látszik, hogy az átlagsebessége hozzávetölegesen 2 m/h.
Az "m" mérföldet szeretné jelölni és nem a métert, bocsi
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 03. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 12:11
a bélyegek db száma a lényeg!!! nem az értéke! az benne a félre vezetés! de ezek villám feladatok!
1/2 az 0,5! ha valamit 1-től kisebb pozitív számmal osztasz, azaz 0 és 1 közötti számmal, akkor az eredmény nagyobb lesz mint az osztott szám!
Most a sebességre voltam kíváncsi!
1. Van július 4-e Angliában?
2. Hány születésnapja van egy átlagos férfinak?
3. Van-e lehetősége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
Válaszokat röviden indokolni is kell!!! Max 3 percetek van a megoldásra! A leggyorsabb helyes megfejtőé a pont!
2. Hány születésnapja van egy átlagos férfinak?
3. Van-e lehetősége Magyarországon egy férfinak feleségül venni az özvegyének a testvérét?
Válaszokat röviden indokolni is kell!!! Max 3 percetek van a megoldásra! A leggyorsabb helyes megfejtőé a pont!
Jöhetnek gyors reakciójú kvízek? Max 1 perc van a válaszig!!!
Nem mert, ha egy adott utat egy adott átlagsebeséggel teljesítesz akkor az idő is adott lesz belölle!
ezt olvasva gondolom mki a szemeit forgatja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 03. szombat 10:56
sztem ezek jó feladatok van h már a hajamat tépem de megéri picit gondolkodni....
sztem ezek jó feladatok van h már a hajamat tépem de megéri picit gondolkodni....
Nem akarlak megsérteni, de Te tipikusan az az ember vagy, aki a neten megnézi a megoldást! Érdekes módon amit Katicika magától talált ki, ami a saját nick-ed volt, azt nem tudtad. Pedig annyira egyszerű volt! Ez simlisség, amit csinálsz! Más feladvánnyal is! Legközelebb magam találok ki valamit! Na arra kíváncsi leszek milyen hamar adsz megfejtést! Ott hiába használod majd a netet!
az titok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 03. szombat 10:47
Miért, honnan tudod a megoldást?