Kérdés: Melyik kapura mutatna a társad, ha az oroszlánokhoz vezető kapuról kérdeznénk őt??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 02. péntek 14:15
Na, itt van még egy aranyos. Azt hiszem ez már csak lazulás így péntek délután.
Van egy keskeny palló. Át kell vinni rajta egy fej káposztát, egy kecskét és egy farkast. Hogy lehet őket átvinni úgy, hogy egyik a másikat ne bántsa?
Van egy keskeny palló. Át kell vinni rajta egy fej káposztát, egy kecskét és egy farkast. Hogy lehet őket átvinni úgy, hogy egyik a másikat ne bántsa?
Ez a feladvány meg benne volt a Fantasztikus Labirintus c. filmben (David Bowie is játszott benne) csak más megfogalmazásban.
Rabságban senyvedünk a szultán udvarában. A következő ajánlatot teszi a szultán: választanunk kell két ajtó közül. Az egyik mögött a szabadság, a másik mögött két éhes oroszlán vár. Egyet kérdezhetünk az őröktől az ajtókkal kapcsolatban és utána döntenünk kell. Egy bökkenő azért van. Az egyik őr mindig hazudik, a másik mindig igazat mond, de nem tudjuk, melyik melyik. Mit kérdezzünk az egyik őrtől, hogy lehetőleg ép bőrrel megússzuk?
Rabságban senyvedünk a szultán udvarában. A következő ajánlatot teszi a szultán: választanunk kell két ajtó közül. Az egyik mögött a szabadság, a másik mögött két éhes oroszlán vár. Egyet kérdezhetünk az őröktől az ajtókkal kapcsolatban és utána döntenünk kell. Egy bökkenő azért van. Az egyik őr mindig hazudik, a másik mindig igazat mond, de nem tudjuk, melyik melyik. Mit kérdezzünk az egyik őrtől, hogy lehetőleg ép bőrrel megússzuk?
Na, itt van még egy aranyos. Azt hiszem ez már csak lazulás így péntek délután.
Küldd el Vord-dok-ban a katicika28@freemail.hu-ra, kérlek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 11:46
egyébként egy mondat van, amit sok-sok ember összefogásával sem tudtunk megoldani, szóval örülnék, ha megcsinálnátok:)
ha kell az eredeti, dobjatok egy mailcímet ide: mme-prune@freemail.hu
Ne orrolj, konyé, nincs nekem semmi bajom Veled, szép hétvégét és sok feladványt még!!! ÜdvKatinka.
egyébként egy mondat van, amit sok-sok ember összefogásával sem tudtunk megoldani, szóval örülnék, ha megcsinálnátok:)
de valójában az a feladat, hogy kitalálod mit jelentenek a nagy betűk, és leírod a mondatot:)
KATT IDE!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 11:35
sajnos csak így tudom berakni...a feladat egyértelmű az első sor alapján....ha kell valakinek, írja meg a mailcímét, és elküldöm az exe fájlt,ahol megtudhatja, hogy helyesen válaszolt-e...huh, érthető voltam ugye?
a feladat az, hogy megkeresel engem és bemutatod mindennemű szexuális képességedet:)
sajnos csak így tudom berakni...a feladat egyértelmű az első sor alapján....ha kell valakinek, írja meg a mailcímét, és elküldöm az exe fájlt,ahol megtudhatja, hogy helyesen válaszolt-e...huh, érthető voltam ugye?
Remélem még nem volt.
Ezt a feladatot Einstein írta.
Tények:
1. 5 ház van, különböző színüek.
2. Minden házban él egy-egy ember, mindegyik más nemzetiségű.
3. Az öt tulajdonos különböző italokat fogyaszt, különféle cigit szív és más-más állatot tart.
4. Nincs két olyan tulajdonos aki ugyanazt az állatot tartaná, ugyanazt a cigit szívná, vagy ugyanazt az italt inná.
1. A brit a piros házban lakik.
2. A svéd kutyát tart.
3. A dán teát iszik.
4. A zöld ház a fehér ház bal oldalán van.
5. A zöld ház tulajdonosa kávét iszik.
6. Az a személy aki Pall Mall-t szív madarat tart.
7. A sárga ház tulajdonosa Dunhill-t szív.
8. Az az ember aki a középső házban lakik tejet iszik.
9. A norvég az első házban lakik.
10. Az ember aki Blend cigit szív amellett lakik aki macskát tart.
11. Az az ember aki lovat tart amellett lakik aki Dunhill cigit szív.
12. A tulaj aki Blue Mastert szív, sört iszik.
13. A német Prince-t szív.
14. A norvég a kék ház mellett lakik.
15. Az ember aki Blend-et szív, a vizet ivó ember szomszédja.
A kérdés: Melyik tart halat?
Ezt a feladatot Einstein írta.
Tények:
1. 5 ház van, különböző színüek.
2. Minden házban él egy-egy ember, mindegyik más nemzetiségű.
3. Az öt tulajdonos különböző italokat fogyaszt, különféle cigit szív és más-más állatot tart.
4. Nincs két olyan tulajdonos aki ugyanazt az állatot tartaná, ugyanazt a cigit szívná, vagy ugyanazt az italt inná.
1. A brit a piros házban lakik.
2. A svéd kutyát tart.
3. A dán teát iszik.
4. A zöld ház a fehér ház bal oldalán van.
5. A zöld ház tulajdonosa kávét iszik.
6. Az a személy aki Pall Mall-t szív madarat tart.
7. A sárga ház tulajdonosa Dunhill-t szív.
8. Az az ember aki a középső házban lakik tejet iszik.
9. A norvég az első házban lakik.
10. Az ember aki Blend cigit szív amellett lakik aki macskát tart.
11. Az az ember aki lovat tart amellett lakik aki Dunhill cigit szív.
12. A tulaj aki Blue Mastert szív, sört iszik.
13. A német Prince-t szív.
14. A norvég a kék ház mellett lakik.
15. Az ember aki Blend-et szív, a vizet ivó ember szomszédja.
A kérdés: Melyik tart halat?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
home nappalis she-je után jutott eszembe, hogy berakom ezt ide:) nem rejtvény, mert nem kedvelem, ha magyar oldalon idegen nyelvű kérdésekkel találkozunk, hiszen nem feltétlenül tett mindenki magáévá tökéletesen valamely idegen nyelvet(mintahogy én sem)...de ez szerintem nagyon jópofa...nos, ha valaki kedvet érez fordítsa le:)
Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
home nappalis she-je után jutott eszembe, hogy berakom ezt ide:) nem rejtvény, mert nem kedvelem, ha magyar oldalon idegen nyelvű kérdésekkel találkozunk, hiszen nem feltétlenül tett mindenki magáévá tökéletesen valamely idegen nyelvet(mintahogy én sem)...de ez szerintem nagyon jópofa...nos, ha valaki kedvet érez fordítsa le:)
Előrehoztam, mert nem tudok gondolkodni koherensen, ha minduntalan vissza "kő" lapozni.
100 láda áll ellőtted mind zárva. Ha megnyomod a tetejét, akkor kinyílik, ha ismételten megnyomod, akkor bezáródik.
Elindulsz az elsőtől, csak balról jobbra haladhatsz, ha a sor végére értél úgy visszabattyogsz az elsőhöz, és újrakezded a következő szabály szerint:
Először megnyomod minden másodikat, a következő *körben* megnyomod minden harmadikat az azt követőben minden 4. et és igy tovább, egészen addig amíg el jutsz 100 fölé.
Mennyi láda lesz nyitva és mennyi zárva amikor befejezed a nyomkodást?
*körnek nevezem, de próbáljatok elszakadni a kör pontos definíciójától
(*Homepictures*)
100 láda áll ellőtted mind zárva. Ha megnyomod a tetejét, akkor kinyílik, ha ismételten megnyomod, akkor bezáródik.
Elindulsz az elsőtől, csak balról jobbra haladhatsz, ha a sor végére értél úgy visszabattyogsz az elsőhöz, és újrakezded a következő szabály szerint:
Először megnyomod minden másodikat, a következő *körben* megnyomod minden harmadikat az azt követőben minden 4. et és igy tovább, egészen addig amíg el jutsz 100 fölé.
Mennyi láda lesz nyitva és mennyi zárva amikor befejezed a nyomkodást?
*körnek nevezem, de próbáljatok elszakadni a kör pontos definíciójától
(*Homepictures*)
az elöbb már nem volt rajtad bugyi má meg visszavetted?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 23:03
ki veszi le a felsőmet?
a helyes válasz: csakis dako lehet az
ki veszi le a felsőmet?
tuti h hárman 4 felé lakunk
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 22:58
eszembe sem jutott...azt gondoltam priviben szervezitek, hogy bébé mikor és hol vesz fel engem, hogy együtt szájrátételezzünk
Cuppanós jóéjtpuszi mindenkinek! Majd jelentkezem hajnalban!!!
Ugyanmár, nem vok oan sértődős! Sajna mme Prune előb lestoppolt! 2 csajjal meg én sem bírok!!! Ugyanis csak 1 szám van!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 01. csütörtök 22:57
úgy kibékültünk h már szexelnénk is csak még nem jutottunk el odáig (poén, nem megsértődni)
nah! tudtam én:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 01. csütörtök 22:57
úgy kibékültünk h már szexelnénk is csak még nem jutottunk el odáig (poén, nem megsértődni)