Sztem most nincs is aktuális, megfejtetlen feladványunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 01. csütörtök 22:15
visszaolvasva sok feladványt nem találtam
visszaolvasva sok feladványt nem találtam
VÁLASZOLTAM!!! De csak pár sort, mert nagyon rendetlenkedik az Integrity! Remélem megkapod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2007. 02. 01. csütörtök 22:04
reméle üzit megkaptad......bár sajna választ nem kaptam
Sz.arakodik az Integrity szervere, láttam, de nem tudtam még elolvasni, mert kb 20 perces várakozás után se nyitja meg a "beérkezett levelek" mappát!
Remélem még ma este el tudom olvasni és tudok válaszolni!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem még ma este el tudom olvasni és tudok válaszolni!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2007. 02. 01. csütörtök 22:04
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, esse BASIC! Vgy nem BASZIK???
Úgy legyen, akkor offoljuk szét a topicját, hogy mire megjön holnap, tépje egy kicsit a haját! Na, Kedves, akkor dobj be valamit! Egy kérdés? Egy kis kvíz? Valami érdekesebb??? Ja, és szándékosan visszafogom magam, hogy ne nyalogassam a szám, mert úgy durvább.
Ismered? A cowboy megérkezik a kisvárosba (ami körül kb 100 mérföldes körzetben sivatag van csak), leköti a lovát, majd a seggéhez megy, felemeli a farkát, és egy cuppanós csókot nyom a paci s.gglyukára. Látja ezt ez helyi lakos, és kérdi, miért csinálta? A válasz: Tudja, a sivatagban így értem el, hogy ne nyalogassam folyton a számat!!! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismered? A cowboy megérkezik a kisvárosba (ami körül kb 100 mérföldes körzetben sivatag van csak), leköti a lovát, majd a seggéhez megy, felemeli a farkát, és egy cuppanós csókot nyom a paci s.gglyukára. Látja ezt ez helyi lakos, és kérdi, miért csinálta? A válasz: Tudja, a sivatagban így értem el, hogy ne nyalogassam folyton a számat!!! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:52
dako elment aludni, vagyis offolhatunk a szádra egyetlen gyógyír van mellesleg azt írta, hogy Jó játszadozást!!!... szóval játszadozhatnánk
dako elment aludni, vagyis offolhatunk a szádra egyetlen gyógyír van mellesleg azt írta, hogy Jó játszadozást!!!... szóval játszadozhatnánk
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:48
LOL LOL LOL LOL!!!! Ne röhögtess, Kedves, mert tiszta takonykór vagyok, cserepes a szám, Katicika beszólásakor már kirepedt, úgy röhögtem, most megint!!! JAJJ, fáj az oldalam, úgy röhögök!!! Na, majd kapunk a pofánkra!!!
De csak egy paraszthajszállal!!! Különben is vszínűleg helytelen lesz a megfejtésünk, mert az 100 fölötti ládákkal nem számoltunk, sőt, az utolsó után lehagyott ládákkal sem!!!
mennyit írtatok basszus:))) most aztán olvashatok:))))
LOL LOL LOL LOL!!!! Ne röhögtess, Kedves, mert tiszta takonykór vagyok, cserepes a szám, Katicika beszólásakor már kirepedt, úgy röhögtem, most megint!!! JAJJ, fáj az oldalam, úgy röhögök!!! Na, majd kapunk a pofánkra!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
és a 100 fölötti ládák közül?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:39
Számításaim szerint zárva marad 10 darab láda, az 1-es (sosem nyúlunk hozzá), a 4-es, a 9-es, a 16-os, a 25-ös, a 36-os, a 49-es, a 64-es, a 81-es és a 100-as. Magyarul 1-től 10-ig terjedő számok négyzeteinek megfelelő ládák.
Nem kell számolgatni, elegendő a négyzeteket venni.
Asszem ez elfogadható, indokolással, mindennel.
Ja, ha 10 láda lesz zárva, 90 darab marad nyitva.
Számításaim szerint zárva marad 10 darab láda, az 1-es (sosem nyúlunk hozzá), a 4-es, a 9-es, a 16-os, a 25-ös, a 36-os, a 49-es, a 64-es, a 81-es és a 100-as. Magyarul 1-től 10-ig terjedő számok négyzeteinek megfelelő ládák.
Jó éjszakát neked is!!! Jó korán lefexel!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 01. csütörtök 21:10
Na jó éjszakát!
Aztán nem szétbarmolni a TOPIC-ot!!!
Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy elég pörgős és értelmes TOPIC-ot létrehoznom, persze a Ti aktív részvételetek segítségével!
Jó játszadozást!!!
Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy elég pörgős és értelmes TOPIC-ot létrehoznom, persze a Ti aktív részvételetek segítségével!
Jó játszadozást!!!
Na jó éjszakát!
Jó játszadozást!!!
Jó játszadozást!!!
"Mondtam, nem fogok ma összeveszni veled. Hiába provokálsz, vagy esetleg szemétkedsz, nem veszem fel. A magam részéről innentől kezdve a kérdésre koncentrálok, további beszólásod csak téged minősítő bunkózássá válik ezáltal."
Javaslom a "bunkózás"-on elgondolkodást. Te vered még itt magad, pedig én jeleztem, hogy nem kívánok sem összeveszni, se mást, csak a feladat érdekel, erre te ütöd tovább a vasat... Erről ennyit. Ha végképp kötözködni akarsz, menj tényleg a dühüngőbe, és feljets már el!
Javaslom a "bunkózás"-on elgondolkodást. Te vered még itt magad, pedig én jeleztem, hogy nem kívánok sem összeveszni, se mást, csak a feladat érdekel, erre te ütöd tovább a vasat... Erről ennyit. Ha végképp kötözködni akarsz, menj tényleg a dühüngőbe, és feljets már el!
Te engem hülyének nézel? Tudom, hogy kellene végig csinálni, de ahhoz már fáradt vagyok! Meg elkezdtem, de erre fel lehet írni valami egyenletet? De lassan leragad a szemem!
fiúk!!! vagy kitudja!? vitát befejezni! ez nem arra való topic! :)))
javaslom a dühöngőt!!!
javaslom a dühöngőt!!!
Mondtam, nem fogok ma összeveszni veled. Hiába provokálsz, vagy esetleg szemétkedsz, nem veszem fel. A magam részéről innentől kezdve a kérdésre koncentrálok, további beszólásod csak téged minősítő bunkózássá válik ezáltal.
403-ban válaszoltam!!! jó a megfejtés?