MONDTUK MÁR: IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! IGAZAD VAN!!! NAAAAAAAAAAAAAA
A nagyapám nagyanyjának nagyapja-féle franciás műsor ne volt rossz, azon el is gondolkodtam!
Ja, a meztelen emberes-sivatagos-gyufás sztorinál meg figyelmetlen voltam, pedig visszalapoztam, de nem vettem észre, hogy igenelted a megoldást. Katicika megoldását olvastam, csak a helyeslést nem.
Javaslok valamit, ha a kérdés előtt " " jel legyen, akkor ha valaki megfejti, akkor azt a kérdés feladója jelezze egy hsz-ben, és legyen ennek a jele egy " ".
Ja, és le lehet szakadni a képbeillesztéseimről!! Ma különben is a Pink-es topicomban megkaptam egy nagylegénytől, hogy szar lopott képeket teszek fel!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, a meztelen emberes-sivatagos-gyufás sztorinál meg figyelmetlen voltam, pedig visszalapoztam, de nem vettem észre, hogy igenelted a megoldást. Katicika megoldását olvastam, csak a helyeslést nem.
Javaslok valamit, ha a kérdés előtt " " jel legyen, akkor ha valaki megfejti, akkor azt a kérdés feladója jelezze egy hsz-ben, és legyen ennek a jele egy " ".
Ja, és le lehet szakadni a képbeillesztéseimről!! Ma különben is a Pink-es topicomban megkaptam egy nagylegénytől, hogy szar lopott képeket teszek fel!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 01. csütörtök 20:03
mai feladványaim, hogy nyerték el az izlésed? ó fő-fő képbeillesztő barátom!
mai feladványaim, hogy nyerték el az izlésed? ó fő-fő képbeillesztő barátom!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 20:00
Na, gyere, kötözködsz, gyere ki a hóra!!! Papír vagy, nem mersz!!!
ÁÁÁ, hagyd vannak meggyőzhetetlen emberek (köztük ÉN IS!!!)... (Mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk!!!).
Jaj, mit írtam természetesen home-nak van igaza!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj, mit írtam természetesen home-nak van igaza!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 01. csütörtök 20:00
Én már röhögtem egy nagyot, s abba is hagynám, ha hagynád! De megszívásról beszélni egy kontár módon elnagyolt feladvány kapcsán, enyhén szólva önnönhiúság-dédelgetésnek minősül. Máskor vigyázz, mit, hogyan "teszel föl", mert hasonlóan makacs érvelőkre találhatsz továbbra is! :)
Na, gyere, kötözködsz, gyere ki a hóra!!! Papír vagy, nem mersz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:59
mit is mondtál? nem akarsz ma senkivel sem összeveszni? akkor most szólok ezek után én senki vagyok! és velem összeveszhetsz!
Én már röhögtem egy nagyot, s abba is hagynám, ha hagynád! De megszívásról beszélni egy kontár módon elnagyolt feladvány kapcsán, enyhén szólva önnönhiúság-dédelgetésnek minősül. Máskor vigyázz, mit, hogyan "teszel föl", mert hasonlóan makacs érvelőkre találhatsz továbbra is! :)
mit is mondtál? nem akarsz ma senkivel sem összeveszni? akkor most szólok ezek után én senki vagyok! és velem összeveszhetsz!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:57
Szerintem álljunk fel, egy perces néma főhajtással tisztelegjünk dako barátunk ifikori matematikai zsenija előtt, majd (mint az átkosban) felállva ütemes tapssal kántáljuk nevét, hogy "ÉÉÉJEN daaaako, ÉÉÉJEN daaako!!!".
A végén még kiderül, hogy az én voltam???
Mit teszek, mit teszek, ráuiszítom Katicikát, aki fényesrfe fent korbáccsal várja a lehetőséget, hogy végre valakin "gyakorolhasson!"... Úgyis én vagyok az egyes számú jelölt!!!
Mit teszek, mit teszek, ráuiszítom Katicikát, aki fényesrfe fent korbáccsal várja a lehetőséget, hogy végre valakin "gyakorolhasson!"... Úgyis én vagyok az egyes számú jelölt!!!
Szerintem álljunk fel, egy perces néma főhajtással tisztelegjünk dako barátunk ifikori matematikai zsenija előtt, majd (mint az átkosban) felállva ütemes tapssal kántáljuk nevét, hogy "ÉÉÉJEN daaaako, ÉÉÉJEN daaako!!!".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:24
Azt elfelejtettem mondani, hogy általános iskolában 2 éven keresztül részt vettem egy országos matematika versenysorozaton, ahol aranydiplomás lettem. A 24 versenyből 20 az elsőhelyen, 2 második, 1 harmadik és 1 ötödik helyezés! Szal az ilyen feladatok nekem nem annyira nehezek!
Tudod mit? IGAZAD VAN!!! Úgysem lehet meggyőzni téged, végül is mi egyszerű buta plebs pórnépek vagyunk, fejet hajtunk tudásod előtt!!!
Mivel a mai napon nem óhajtok összeveszni sem veled, sem senkivel, így ezen "kedves" kérdést "megtorlatlanul" hagyom... Egyébként legalább én smilei-kat tettem ki, hogy azért érezd, nem kötözködni akarok, csak nem tetszett, hogy önmagadnak feladsz egy feladványt és nem egészen 2 óra múlva meg is fejted: szintén önmagadnak. Ha neked ez kötözködés...
Egyébként kérdésedre 2 jó válaszom is van:
1./ Azt te csak szetnéd!
2./ Kapja be neked a fogaskerék!
Na, ha ezek után is szívóskodsz, a térdemre fektetlek és elfenekellek, vagy megkérem Katicikát, hogy a nekem szánt korbácsolát neked ossza ki!
Egyébként kérdésedre 2 jó válaszom is van:
1./ Azt te csak szetnéd!
2./ Kapja be neked a fogaskerék!
Na, ha ezek után is szívóskodsz, a térdemre fektetlek és elfenekellek, vagy megkérem Katicikát, hogy a nekem szánt korbácsolát neked ossza ki!
A feladvány megfogalmazása teljesen amatőr szinten vezet tévútra és nem profin beugrat!!! Csak ennyi a hibája, de ez bőven sok.
Azt elfelejtettem mondani, hogy általános iskolában 2 éven keresztül részt vettem egy országos matematika versenysorozaton, ahol aranydiplomás lettem. A 24 versenyből 20 az elsőhelyen, 2 második, 1 harmadik és 1 ötödik helyezés! Szal az ilyen feladatok nekem nem annyira nehezek!
Teletöltöm a három litereset. Áttöltöm az öt literesbe. Újra teletöltöm a három litereset. Áttöltök belőle 2 litert az öt literesbe (akkor az már tele lesz), a maradék egy litert meghagyom benne. Az öt literest kiürítem, áttöltöm bele a három literesből az 1 litert. Újra teletöltöm a három literest, majd áttöltöm az öt literesbe, ahol így pontosan 4 liter lesz.
(Ez egy válasz b-zone üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:13
ez egy filmben volt! Van egy 5 literes és egy 3 literes kannád. Állíts elő 4 liter vizet. Vízből annyi van amennyit akarsz...
jó a válasz!
(Ez egy válasz b-zone üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:12
ha valaki álmában meghal kevés rá az esély, hogy elmesélje éppen azt álmodta, hogy fejét veszik... Így a nagymama ezt a történetet csak kitalálta! Enyém a pont!
die hard3:) de nem emlékszem rá hogyan kell...a filmcímért nem jár semmi?
(Ez egy válasz b-zone üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:13
ez egy filmben volt! Van egy 5 literes és egy 3 literes kannád. Állíts elő 4 liter vizet. Vízből annyi van amennyit akarsz...
ha valaki álmában meghal kevés rá az esély, hogy elmesélje éppen azt álmodta, hogy fejét veszik... Így a nagymama ezt a történetet csak kitalálta! Enyém a pont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 18:25
elmehetnél Colombo-nak! de a válasz nem jó!
elmehetnél Colombo-nak! de a válasz nem jó!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 18:20
Ott sántít, hogy a nagyapád nem tudott franciául, ezért nem tudta elolvasni a nagyapád nagyanyjának a naplóját, ha mégis eltudta volna olvasni akkor azért nem tudta, mert a második világháborúban anémetek mindent elégettek ami az útjukba került, de ha ők nem tették meg a kkor a szövetségesek amit találtak elvitték magukkal a nagyvizen túlra és ott egy gazdag magángyüjtőnél ragadt a napló egy széfben .....
Ott sántít, hogy a nagyapád nem tudott franciául, ezért nem tudta elolvasni a nagyapád nagyanyjának a naplóját, ha mégis eltudta volna olvasni akkor azért nem tudta, mert a második világháborúban anémetek mindent elégettek ami az útjukba került, de ha ők nem tették meg a kkor a szövetségesek amit találtak elvitték magukkal a nagyvizen túlra és ott egy gazdag magángyüjtőnél ragadt a napló egy széfben .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A nagyapám mesélte, hogy az ő francia nagyanyja naplójában olvasta, hogy a nagyapám nagyanyja meg a nagyapám nagyapja egyszer színházban voltak, és mivel nagyon unalmas volt a darab, a nagyapám nagyapja elaludt. Éppen a francia forradalomról álmodott, és már a feje ott volt a guillotine alatt, amikor véget ért a darab, és a nagyapám nagyanyja - hogy felébressze - megbökte a nyakát, mire a nagyapám nagyapja szívrohamot kapott és szörnyethalt.
Hol sántít a történet?
2007. 02. 01. csütörtök 17:59
A nagyapám mesélte, hogy az ő francia nagyanyja naplójában olvasta, hogy a nagyapám nagyanyja meg a nagyapám nagyapja egyszer színházban voltak, és mivel nagyon unalmas volt a darab, a nagyapám nagyapja elaludt. Éppen a francia forradalomról álmodott, és már a feje ott volt a guillotine alatt, amikor véget ért a darab, és a nagyapám nagyanyja - hogy felébressze - megbökte a nyakát, mire a nagyapám nagyapja szívrohamot kapott és szörnyethalt.
Hol sántít a történet?