A "prosztata" szerepe, funkcionalitása valójáben ennél sokkal összetettebb, árnyaltabb. Érdemes hozzáolvasni, megéri!
A PROSZTATA VAGY DÜLMIRIGY! KATT! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
A PROSZTATA VAGY DÜLMIRIGY! KATT! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 08. vasárnap 15:32
- prosztata szerintem 2 cm átmérőjű izmos cucc
- a szerepe az, hogy egyfajta útváltó, a vizelet és az ondó útját szabályozza, egy fajta szelep is tulajdonképpen (útváltószelep)
- gyulladás tünetei: nem találom el a legyet a budiban, akadozik a vizelet, stb...
- a szerepe az, hogy egyfajta útváltó, a vizelet és az ondó útját szabályozza, egy fajta szelep is tulajdonképpen (útváltószelep)
- gyulladás tünetei: nem találom el a legyet a budiban, akadozik a vizelet, stb...
Akár a Földet is körbelovagolhatta volna ...
I. ********* (1520-1566) fáradhatatlan ember volt, nagyon gyakran hozott rendeleteket, melyeket ellenőriztetett is. Testileg sem lehetett könnyen kimeríteni. Tizenhárom hadjáratot vezetett, s ezeket egy kivételével lóháton járta végig: Ezen útjai során akkora távolságot tett meg, hogy akár a Földet is körbelovagolhatta volna. Utolsó hadjáratát, a Szigetvár ellenit, azonban már kocsiban követte nyomon, de Isztanbulon és Belgrádon, valamint a közbeeső városokon keresztül még ekkor is lóháton vonult át. (Fekete Lajos: ********* szultán, Akadémiai K., Bp. 1967, 61-62.o.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
I. ********* (1520-1566) fáradhatatlan ember volt, nagyon gyakran hozott rendeleteket, melyeket ellenőriztetett is. Testileg sem lehetett könnyen kimeríteni. Tizenhárom hadjáratot vezetett, s ezeket egy kivételével lóháton járta végig: Ezen útjai során akkora távolságot tett meg, hogy akár a Földet is körbelovagolhatta volna. Utolsó hadjáratát, a Szigetvár ellenit, azonban már kocsiban követte nyomon, de Isztanbulon és Belgrádon, valamint a közbeeső városokon keresztül még ekkor is lóháton vonult át. (Fekete Lajos: ********* szultán, Akadémiai K., Bp. 1967, 61-62.o.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 06. péntek 18:12
Kerestem, de nem találtam
- prosztata szerintem 2 cm átmérőjű izmos cucc
- gyulladás tünetei: nem találom el a legyet a budiban, akadozik a vizelet, stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
- gyulladás tünetei: nem találom el a legyet a budiban, akadozik a vizelet, stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 15:25
Charlotte ujjazza Dákót (bocs, nem bírtam kihagyni)

És hogy ne legyen OFF, íme egy kérdés:
Mekkora a prosztata, mi a szerepe és mik azok a tünetek, amelyeknél gyanakodni kell prosztatabetegségre (gyulladásra, megnagyobbodásra)?

Mekkora a prosztata, mi a szerepe és mik azok a tünetek, amelyeknél gyanakodni kell prosztatabetegségre (gyulladásra, megnagyobbodásra)?
Charlotte ujjazza Dákót (bocs, nem bírtam kihagyni)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 08. vasárnap 14:09
A kérdés(nr1.) ez volt: Magyarország területének hány százaléka alatt található hévíz?
Válaszod:Hévíz csak egy van!
Csak pontosítok: Héviz nem az egyetlen a világban! Hol van akkor Olthévíz meg Maroshévíz, minthogy válaszodban nem Magyarország vonatkozásában állítottad Hévíz egyszemségét.
A hévíz fellelhetőségét százalékban valóban eltaláltad!(Charlotte "meg is ujjazott"
érte!),Gratula!
Csak pontosítok: Héviz nem az egyetlen a világban! Hol van akkor Olthévíz meg Maroshévíz, minthogy válaszodban nem Magyarország vonatkozásában állítottad Hévíz egyszemségét.
A hévíz fellelhetőségét százalékban valóban eltaláltad!(Charlotte "meg is ujjazott"
érte!),Gratula!
Csak egy kis (ideillő
OFF.: Amikor szűkebb lakóhelyemen (ezelőtt vagy 15-20 évvel ) elhatározták, hogy pár nyilvános, melegvizű közkutat létesítenek (addig 2 volt a városban, és azok egyszerűen nem tudták már ellátni a szükségleteket), akkor az előzetes tervek 300-500 méteres maximális fúrási mélységet irányoztak elő.
Lefúrtak, de nem találtak megfelelő minőségű vizet. A fúrást végül 1800 (!!!) méterig kellett folytatni, de megérte: Egy olyan thermál-hévízű tározóra leltek, amely az egész város alatt terül el, ezért az összes, a város különböző pontjain található melegvizű közkút ugyanabból a természetes tározóból "táplálkozik", ugyanaz a víz jön mindegyik kútból! Csodálatos!
Maga a tározó mérete akkora, hogy a legpesszimistább számítások szerint is közel 200(!!!) évre elegendő víztartalékkal rendelkezik, úgy, hogy éjjel-nappal 5 közkútból folyik a víz, kutanként 2-4 csapból! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
OFF.: Amikor szűkebb lakóhelyemen (ezelőtt vagy 15-20 évvel ) elhatározták, hogy pár nyilvános, melegvizű közkutat létesítenek (addig 2 volt a városban, és azok egyszerűen nem tudták már ellátni a szükségleteket), akkor az előzetes tervek 300-500 méteres maximális fúrási mélységet irányoztak elő.Lefúrtak, de nem találtak megfelelő minőségű vizet. A fúrást végül 1800 (!!!) méterig kellett folytatni, de megérte: Egy olyan thermál-hévízű tározóra leltek, amely az egész város alatt terül el, ezért az összes, a város különböző pontjain található melegvizű közkút ugyanabból a természetes tározóból "táplálkozik", ugyanaz a víz jön mindegyik kútból! Csodálatos!
Maga a tározó mérete akkora, hogy a legpesszimistább számítások szerint is közel 200(!!!) évre elegendő víztartalékkal rendelkezik, úgy, hogy éjjel-nappal 5 közkútból folyik a víz, kutanként 2-4 csapból! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 20:27
Hévíz valóban csak egy van, de hévíz az ország területének majdnem háromnegyede alatt. Szóval ezt eltaláltad.
Nem azt kérdeztem, hogy mennyit használnak, hanem mennyi hasznosítható. És ez a szám: 600!
Bizony-bizony, ilyen sok
Nem azt kérdeztem, hogy mennyit használnak, hanem mennyi hasznosítható. És ez a szám: 600!
Bizony-bizony, ilyen sok
A kérdés(nr1.) ez volt: Magyarország területének hány százaléka alatt található hévíz?
érte!),Gratula!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
érte!),Gratula!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 12:51
Hévíz csak egy van!
de termálvíz szerintem 70% lehet van.
200 forrás kb. amit használnak is.
esküszöm 600-at akartam írni, de én arra gondoltam, hogy lehet csak az kell, amit használnak is! mondjuk a 200 is tipp volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 20:27
Hévíz valóban csak egy van, de hévíz az ország területének majdnem háromnegyede alatt. Szóval ezt eltaláltad.
Bizony-bizony, ilyen sok
Bizony-bizony, ilyen sok
Bizony-bizony, ilyen sok
Bizony-bizony, ilyen sok
2007. 04. 07. szombat 12:51
Hévíz csak egy van!
Hévíz csak egy van!
200 forrás kb. amit használnak is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
200 forrás kb. amit használnak is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 12:06
Magyarország területének hány százaléka alatt található hévíz?
Körülbelül hány olyan hévízi forrás van ma Magyarországon, mely gyógyászatilag hasznosítható:
Körülbelül hány olyan hévízi forrás van ma Magyarországon, mely gyógyászatilag hasznosítható:
Magyarország területének hány százaléka alatt található hévíz?
Kerestem, de nem találtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki az a XIV. sz-ban élt uralkodó, aki hadjáratai során annyit lovagolta paciját, hogy ezzel a teljesítménnyel a Földet is körbepacizhatta volna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 23:59
Ki az a XIV. sz-ban élt uralkodó, aki hadjáratai során annyit lovagolta paciját, hogy ezzel a teljesítménnyel a Földet is körbepacizhatta volna?
Nos, tagadhatatlan némi hasonlóság...
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 06. péntek 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem vhogy ő jutott róla eszembe amikor megláttam a képet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 22:49
Nem is csodálom, hogy fotómodell.
Köszönöm a bókokat, de kissé túlzásnak érzem (csak hogy a szerénységemet is bizonyítsam
Köszönöm a bókokat, de kissé túlzásnak érzem (csak hogy a szerénységemet is bizonyítsam
Nem is csodálom, hogy fotómodell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajóistékját: amikor kiötöltem, hirtelen nem jutott eszembe az éles szemed-eszed!
Ő Masha Tielne, fotómodell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 22:43
Ajóistékját: amikor kiötöltem, hirtelen nem jutott eszembe az éles szemed-eszed!
Azt elfelejtettem írni, hogy a topic második hsz-ében van leírva a legenda.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 22:07
Sorry.
Látszik, hogy jó mérnök lesz belőlem. Annyira vagyok csak lusta, hogy ne fájjon (nem néztem először a linket).
Látszik, hogy jó mérnök lesz belőlem. Annyira vagyok csak lusta, hogy ne fájjon (nem néztem először a linket).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 21:46
A kérdés feltevésének módjából arra tippelek, hogy nem fotosop. Bár nagyon úgy tűnik, hogy ekkora szemek a világon nincsenek, de akkor is azt mondom, hogy eredeti.
Sorry.
Látszik, hogy jó mérnök lesz belőlem. Annyira vagyok csak lusta, hogy ne fájjon (nem néztem először a linket). (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Látszik, hogy jó mérnök lesz belőlem. Annyira vagyok csak lusta, hogy ne fájjon (nem néztem először a linket). (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 21:45
Nem ezt a topicot, teeeeeee, hanem azt, amit belinkeltem. Kattints a kék betűs fuck szóra a hsz-emben!
A kérdés feltevésének módjából arra tippelek, hogy nem fotosop. Bár nagyon úgy tűnik, hogy ekkora szemek a világon nincsenek, de akkor is azt mondom, hogy eredeti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotoshopos-e a portré, s ha igen, mely részét "munkálták" meg ily módon?
2007. 04. 05. csütörtök 18:54
Fotoshopos-e a portré, s ha igen, mely részét "munkálták" meg ily módon?
Nem ezt a topicot, teeeeeee, hanem azt, amit belinkeltem. Kattints a kék betűs fuck szóra a hsz-emben!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)