a barátnőmmel mindig gumi nélkül szeretkezünk. imádom érezni ahogy ráfeszül a lucskos kis puncija a farkamra... de sajnos nem élvezhetek bele, mert nem szed gyógyszert
én is a gumi nelkuli valtozatra szavazok....mondjuk csak állando partnerrel.......
mi a párommal gumi nelkul csináljuk...es én nagyon élvezem a mikor a finom nedves meleg puncijába márthatom a farkam......sokszor szinte konnybe labad a szemem annyira jo
mi a párommal gumi nelkul csináljuk...es én nagyon élvezem a mikor a finom nedves meleg puncijába márthatom a farkam......sokszor szinte konnybe labad a szemem annyira jo
![smile](images/smilies/smile.gif)
a férjemmel mindig gumi nélkül szeretkezünk, szeretem érezni, amikor elszáll bennem
csakis gumi nélkül!!!csakis úgy az igazi mikor érzem a férjem meleg spermáját melövelni a puncimba!!!
Nekem kimondottan lekonyulási hatást vált ki. Nagyon nem szeretem.
alkalom valogatja de ha csak lehet nelkule
idegen nőben/férfiban sosem szabad megbízni sztem ott "kötelező" a védő felszerelés, viszont abszolút szar számomra úgy a szex
állandó kapcsolatban viszont simán meg lehet beszélni sztem akárkivel is ki hogy szereti
mindenesetre az igazi érintkezés akkor történik meg ha nincs zoknira szükség
állandó kapcsolatban viszont simán meg lehet beszélni sztem akárkivel is ki hogy szereti
mindenesetre az igazi érintkezés akkor történik meg ha nincs zoknira szükség
szerintem érzésre összehasonlíthatatlan, de mindenesetre biztonságosabb
nos erre a kérdésre nem tudok válaszolni
de neki így jó én meg nem vitázok
amúgy ti nem szoktok streszelni gumi nélküli szex után? néha alig tom megnyugtatni h nem lesz baj, de utána mégis úgy akarja megint XD. nehéz kiigazodni a nőkön XD am végül is a gumi tényleg segéd eszköz
tovább bírom én ha fent van
de nélküle se durranok el azonnal
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 12. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (388655)
2010. 08. 12. csütörtök 09:38
igazából nem értelek titeket, gumival sem, de gumival keféltek, és akkor sem élvezhetsz el benne.... akkor minek a gumi? Szexuális segédeszköz?
igazából nem értelek titeket, gumival sem, de gumival keféltek, és akkor sem élvezhetsz el benne.... akkor minek a gumi? Szexuális segédeszköz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 11. szerda 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733996)
2010. 08. 11. szerda 16:01
Sziasztok!
Állandó barátnőm van, ő a gumiban nem bízik mert nem 100%os védelmet nyújt! ebben igaza van! így gumival se élvezhetek el benne! gumi nélkül is csináljuk, így mindkettőnknek sokkal jobb viszont nekem figyelnem kell, hogy nehogy elélvezzek, kicsit így is parázik h nem e lesz baj az előváladékok miatt de szerintem azok nem igen tudnak oda eljutni főleg h szeretünk gyakran pózt váltani! Amúgy idegen nővel én is gumiban csinálom... főleg ha nem én vok neki az első...szerencsére jelenlegi nőmnek én vagyok így azé nyugisabb a betegségek miatt...
Állandó barátnőm van, ő a gumiban nem bízik mert nem 100%os védelmet nyújt! ebben igaza van! így gumival se élvezhetek el benne! gumi nélkül is csináljuk, így mindkettőnknek sokkal jobb viszont nekem figyelnem kell, hogy nehogy elélvezzek, kicsit így is parázik h nem e lesz baj az előváladékok miatt de szerintem azok nem igen tudnak oda eljutni főleg h szeretünk gyakran pózt váltani! Amúgy idegen nővel én is gumiban csinálom... főleg ha nem én vok neki az első...szerencsére jelenlegi nőmnek én vagyok így azé nyugisabb a betegségek miatt...
Sziasztok!
Hát jah,csak akkor kell valami más védekezési mód.
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2010. 01. 01. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 01. péntek 08:01
Ez egy jó mondaatt!
Gumi nélkül a legjobb, máskülöndben nem érezném a puha puncit
Ez egy jó mondaatt!
Gumi nélkül a legjobb, máskülöndben nem érezném a puha puncit (Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Gumi nélkül a legjobb, máskülöndben nem érezném a puha puncit (Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 11:51
akkor jó nagy mákod volt, de ha szexeltetek akkor nem értem, hogy hogy nem kaptad el, félre ne értsd nem kívánok ilyet neked! Ezért sem érdemes össze-vissza kefélni!
igazad van,mindig kell gumi ha nincsen allando,akkor nagy baj nem lehet!!
(Ez egy válasz feri6668 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 01:26
ÉN speciel ,mindig gumi nélkül dugtam,csak 7évvel ezelött nagyon megijedtem,mivel sex után mondta a kis csaj hogy már 4-5 éve hepatitisC fertőzött,valami drogos pasijátol kapta....képzelhetitek!!!!mázlim volt!!!hála az égnek!!és istennek...!!!megúsztam baj ,betegség nélkül,!!!NEM ÉRDEMES,JÁTSZANI AZ ÖRDÖGGEL!!INKÁBB GUMI,VAGY CSAK AZ ÁLLANDÓ BNŐVEL ....DE ÉJJEL-NAPPAL!!!ELÖBB GONDOLKODNI,AZUTÁN GOMBOLKODNI......
Utolsó mondattal 1et értek
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 11:51
akkor jó nagy mákod volt, de ha szexeltetek akkor nem értem, hogy hogy nem kaptad el, félre ne értsd nem kívánok ilyet neked! Ezért sem érdemes össze-vissza kefélni!
(Ez egy válasz feri6668 üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 01:26
ÉN speciel ,mindig gumi nélkül dugtam,csak 7évvel ezelött nagyon megijedtem,mivel sex után mondta a kis csaj hogy már 4-5 éve hepatitisC fertőzött,valami drogos pasijátol kapta....képzelhetitek!!!!mázlim volt!!!hála az égnek!!és istennek...!!!megúsztam baj ,betegség nélkül,!!!NEM ÉRDEMES,JÁTSZANI AZ ÖRDÖGGEL!!INKÁBB GUMI,VAGY CSAK AZ ÁLLANDÓ BNŐVEL ....DE ÉJJEL-NAPPAL!!!ELÖBB GONDOLKODNI,AZUTÁN GOMBOLKODNI......
Vatikáni rulett ,imával védekezünk,vagyis megszakítással,és pár csere esetében is megbízható párokkal,de nem bioszexel,vagyis fűvel fával.Gumi nélkül kellemes.
ha allando partnerekkel szexszelsz miert ne (labat se zokniba mosol pedig strandon kozos furdoben konyen gomba tenyeszto lehetsz)
Hát barátom kíváncsi vagyok hogy szalad ki a boogie a lábadból, mikor a nemi beteg gondozóban összetalálkozol a viszketős nyavajád orvoslására várva az előző gumi nélküli csajoddal aki épp a szokásos HIV antivírus koktéljáért, jött hogy a gyereketek legalább ne kapja el.
Tudom, nem a magad nevében írtad amit írtál, de ez a gondolkozásmód azért... No comment (Ez egy válasz boogie87 üzenetére (2008. 11. 14. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Tudom, nem a magad nevében írtad amit írtál, de ez a gondolkozásmód azért... No comment (Ez egy válasz boogie87 üzenetére (2008. 11. 14. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 16:23
"Magyarországon 1985 óta összesen 898 HIV-fertőzöttet regisztráltak, de becslések szerint legalább 3-4000-en vannak."
(ennek is jó része ratyi..) szerintem ennyi simán belefér kockázatnak, hepatitis ellen van oltás, aki meg tud bánni a farkával, annak ott van a rántott hús.. (hameg véletlen becsúszik, van aftersextabi, rendszert persze abból se kell csinálni, mert drága és szétbassza a nő hormonháztartását), aki meg nem, gumi.. ennyi.. nem kell a pánikkeltés
(ennek is jó része ratyi..) szerintem ennyi simán belefér kockázatnak, hepatitis ellen van oltás, aki meg tud bánni a farkával, annak ott van a rántott hús.. (hameg véletlen becsúszik, van aftersextabi, rendszert persze abból se kell csinálni, mert drága és szétbassza a nő hormonháztartását), aki meg nem, gumi.. ennyi.. nem kell a pánikkeltés