Két férfi csinos sub nőt keres.
(Ön)fenekelés témában leveleznék.
domináns nőt vagy párt keresek aki elfenekel és megdug műfarokkal.
Sziasztok! Sub srác használatra készen jelentkezik nők számára.
Injekciós és egyéb medical játékokban lennék alany. Ehhez keresek lehetőleg tapasztalattal rendelkező partnert. Minden megkeresést örömmel fogadok.
Sziasztok,
50-es pasiként irányítani szerető, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre ..
Közös hétvége ?
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként irányítani szerető, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre ..
Közös hétvége ?
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Ha ott laknék a közeledben, én biztosan mennék.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (tegnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:33
Aktív vagyok ma is a közelembe
Ha esetleg valaki igényelne engem, írjon bátran.
Aktív vagyok ma is a közelembe
Vastag szerszámot kedvelő hölgye(ke)t keresek szerepjátékokra, illetve minden jóra.
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos, anyagiaktól mentes, SZEREPJÁTÉKOS anya-fia,nagyi-unoka, apa-lánya kapcsolathoz.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Továbra is keresem, vagy keresem őket!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 10. 01. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 01. csütörtök 15:02
Keresem Domomat, akár többet is a Fődomom kérésére egy perverz többesre.
Sub férfit keresek pàrommal irjon privàtban ! Szegeden keresünk
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Alázatos kis ribancom keresem Budapestről csak szolgálj élvezni fogod külső másodlagos fiatal csajt tanitganek
Miskolci dominás hölgyet keresek kényszer franciára pisi szexre harisnyás lábstexre
Keresem Domomat, akár többet is a Fődomom kérésére egy perverz többesre.
50 feletti domináns pasimat keresem aki szopatna szigetszentmiklósi vagyok. Szeretek alárendelt lenni érezni hogy használnak.42 vagyok
Domináns nő, pár travi szolgája lennék.
Izgat az alárendelt szerep, a pet play, cuckold, lábimádat.
Izgat az alárendelt szerep, a pet play, cuckold, lábimádat.
Szívesen kipróbálnék egy alázós ,alárendelő szexet mint kezdő dom. Normálisan, előtte átbeszélve , a másikat megértve bújni ebbe a szerepbe és úgy alárendelni az arra jelentkező partneremet. Kizárólag az előre megbeszélt dolgokat amit mind a két fél élvezne ,azt tartalmazná a találkozó magába. Elsődleges célom,hogy az alárendelt élvezze,érezze át és élje meg a vágyait , hiszen akkor csinálom jól én is a feladatomat. Ez nem azt jelenti,hogy nem nevetem ki, nem alázom meg, Nem hordom le mindenféle …… majd amit élvez . Ez azt jelenti ,hogy jól , élvezhetően szeretném csinálni és a határokat betartva aláznám. Akár szívesen kikötném és úgy használnám ki . Ilyen kapcsolatra keresnék akár férfi akár hölgy partnerem.