Skype?Irányítana valaki?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Elektro sokkolómat kipróbálnám puncin / cicin is, illetve Hölgyet /Párt keresek akivel játszadozhatnánk. És a lehetetlen: straponos lány? Imádom!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás, gyertya, bilincs, tágítós játékok, fisting stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Játékokra keresek párt nőt ffit kor alkat nem szamit
Hölgyeket keresek akik szeretnék megélni az orgazmus kontrol örömeit!
Szolgat keresek
BDSM partnert keresek, fenekelés, hereszadi, talpverés, csiki, pofon, alázás téma.
Nevelhető ,büntethető alázatos férfi keresi urát parancsollóját ,aki szopatna, seggét nyalatná ,számba élvezne számba hugyozna pálcázna ,megbilincselne egyéb módon kiélné rajtam szadista vágyait !
Új eszközeim vannak, pálca bilincs ,csipeszek ,análplug ,análkampó, nyakörv pórázzal ,intim gyertya ,szájpecek !
Idősebb ,mackós alkat előny ! Hely kell Pest megye de távolabbra is szívesen utazom !
Új eszközeim vannak, pálca bilincs ,csipeszek ,análplug ,análkampó, nyakörv pórázzal ,intim gyertya ,szájpecek !
Idősebb ,mackós alkat előny ! Hely kell Pest megye de távolabbra is szívesen utazom !
Van itt olyan Borsodi nő aki szeretne eljátszadoni egy 20 centis farokkal? Akár BDSM, akár más? Amit szeretnél
Seggnyaló faszszopó, köcsögömet keresem Miskolcon. Légy engedelmes szolga
SUB beálítottságú lányt keresek!
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Debrecenben keresnek leginkabb olyan holgyet akit izgat a bdsm vilaga, a jatekok es segedeszkozok hasznalata. Vagy szivesen kiserletezne ebben a vilagban. Minden lehetoseg erdekel
Medical sexre keresek aktiv Férfit
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Elektro stimulálóval pénteken napközben bevállalós lány melleit/punciját izgatnám Budapesten. Ha tetszik, írj és találkozzunk!
Szerinted ha öt percenként beírsz ide és tönkre vágod a társkeresőt, akkor sikeresebb lesz a keresésed?
(Ez egy válasz Gepesz28 üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 03:32
Sziasztok!
Dominát keresek, aki megeteti velem a saját spermám.