Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Sub passziv keres extrem kemenykezu domot / dominat
Nyiregyhaza-Debrecen
Nyiregyhaza-Debrecen
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Sziasztok!Szombathely és környékén keresem azt a vállalkozó szellemű Nőt aki análisan meg újjazna kitágítana és végül felcsatolhatóra húzna majd alaposan megdugna vele.Nagyon régóta erre az egyre vágyom,hogy egy Nő így megdugjon.Ha esetleg magadra ismertél és segítenél benne akkor privat üzenetben keres meg.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok!
Szegeden keresek nőt, bi párt vagy ferfit hellyel
Sziasztok!
Sziasztok! Úgy érzem, hogy egy domináns nő sokkal jobban illene hozzám, mint a jelenlegi párom.
Sziasztok!
Hölgyek társaságát keresem!
További részletek az adatlapomon!
További részletek az adatlapomon!
Kecskeméti vagy vonzáskörzetében élő kötözni szerető Partnert keresek
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Szilveszter éjjelre keresek férfias, aktív partnert közös időtöltésre.
Sziasztok!
Bi hölgytagú domináns párhoz csatlakoznék!
Amire vágyom: punci tágítás, dp (straponnal vagy +1házibarát), kényszer nyalás-nyalatás/szopatás, pisis játékok oda-vissza, punci spricceltetés, kemény (megalázó) dugás, spermafürdő.
Nem ismerkedni/barátkozni akarok!
Kapjuk meg egymástól amit akarunk!
Bi hölgytagú domináns párhoz csatlakoznék!
Amire vágyom: punci tágítás, dp (straponnal vagy +1házibarát), kényszer nyalás-nyalatás/szopatás, pisis játékok oda-vissza, punci spricceltetés, kemény (megalázó) dugás, spermafürdő.
Nem ismerkedni/barátkozni akarok!
Kapjuk meg egymástól amit akarunk!
MOST SZOLNOK FÜZESABONY ÚTVONALON,. párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menni.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Érdeklődök, van-e köztetek olyan hölgy akinek régi vágya az, hogy straponnal kielégítsen egy férfit? Ha igen, ne tartsd magadban, írj! Üdv. J.
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív 40es, 50es férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna.
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor