Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Üdv
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok!
FuckMaster útnak indul!
FuckMaster útnak indul!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Sziasztok. Kecskeméti Domináns hölgyet párt keresek htávra. Hely ok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresnék szerepjátékokra.
BDSM partnert keresek.
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Sub hölgyet vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párt keresek szegeden.
Én írtam neki. Válasz semmi!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
BDSM re keresek aktivat
Sziasztok!
Nem rossz csak ahhoz fix tagok kellenek!
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 07:08
Domináns gangbangra van lehetőség? kikötözős, pisilős stb. dologra gondoltam, amikor többen használnak.
Nem független domináns,perverz férfiként keresek párokat,nőket szexkapcsolatra szegeden.
Hello.
Rossz voltál esetleg a párod nem jól viselkedett?
Gyere és megbüntetlek. Kötözés, fenekelés, kényszer francia, pofozás...
Hétköznap 15-17 óra közt van idöm, helyem, illetve szombaton..
Komárom közvetlen közelében helyem van.
Rossz voltál esetleg a párod nem jól viselkedett?
Gyere és megbüntetlek. Kötözés, fenekelés, kényszer francia, pofozás...
Hétköznap 15-17 óra közt van idöm, helyem, illetve szombaton..
Komárom közvetlen közelében helyem van.
40 es pár keres gátlástalan használható lányt! Kor alkat nem számít! Privat üzeneteket várunk!
Most éjszaka szopok. Baszhatsz is. Megalázhatsz, leköphetsz, levizelhetsz. Ki is kötözhetsz, mélytorkozom. Köcsög, csíra ratyi buzi vagyok. Hely kell vagy kocsidban. Kor, alkat mindegy. Reggel 5-ig üzenhetsz. Budapest