----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív 40es, 50es férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna.
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
45-ös nagy csöcsű ápolt ribancomat baxatnám partikba több pasis felállásba. erdélyiek előnyben. diszkrécio max....
Lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés. mindenre nyitotvagyok
Alázatos szolgat keresek női fehernemust ozd kornyekenn 30km
Több csalódás után még mindig keresem azt a fiatal lányt, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit ez a férfi - akár viszonzás nélkül - a lány által választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítene...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást.
Vasárnap reggel 7-kor OROSHÁZÁN, dél körül KECSKEMÉTEN átutazóban leszek. Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menni.
Sziasztok, 18 éves miskolci srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra! Switch vagyok, és nagyrészt bármiben benne vagyok úgyhogy nyugodtan keressetek!
Vasárnap délután párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni. Kecskemét- Mezőkövesd vonalon
Sziasztok!
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Extrém, bizarr témák, furcsa fétis kedvelő partnert keresek.
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Bi pár társaságát keresem. 37 éves, ápolt, diszkrét, aktív domináns pasi vagyok. 185/100, 18/5 intim.
Vasárnap reggelre párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni. Berettyóújfalu-Szolnok vonaltól délre.
Békés vmben keresek aktív pasit minden érdekel
Békés vmben keresek aktív pasit minden érdekel
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma estére keresek heves megyében sub biszex lányt e-ashoz! Írj!
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
Kar, hogy helyed nincsen.
(Ez egy válasz CasuAll üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 19:26
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.