![wave](images/smilies/wave.gif)
na02 45 éves korig keresek, nem dohányzó hetero férfit a szomszédos megyékből. Tágítós játékokra. Nem napközbeni szexre. Még egy plusz partnerrel. Kötözz ki és feszegessük a határaimat együtt
Hali !
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Olyan tág puncijú hölggyel ismerkednék, akitől nem idegen fisting és igényt tartana a rendszeres és kiadós öklözésre. Ha már rég volt ilyen élményed, vagy csak éppen kipróbálnád, tisztában vagy az adottságaiddal, én nagy örömmel és odafigyeléssel elégíteném ki az ilyen jellegű szükségleteid.
Teljesen természetes, ha vágysz erre, akár már próbáltad, akár most fedeznéd fel először. Sok nő érez így, és ez egy teljesen normális része lehet az intimitásnak, ha jól érzed magad benne. Én odaadóan, türelmesen és nagy figyelemmel fogom megközelíteni ezt a közös élményt, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezd magad. Szívesen lennék az állandó partnered, aki rendszeresen kielégít így. Én egy 38 éves fiatalos srác vagyok, közepes ököl mérettel. A punci fistelésben nagy tapasztalatom van.
Ha esetleg kicsit zavarban vagy emiatt, szeretném, hogy tudd: ezek a vágyak nem szégyellnivalók, és én itt vagyok, hogy segítségedre legyek egy biztonságos, odafigyelő és megértő partnerként. Ha a vágyaid eddig csak fantázia volt, most itt a lehetőség, hogy a valóságban is megélhesd őket.
Szívesen beszélgetnék veled előzetesen, hogy tisztázzuk az elvárásokat, igényeket és határokat. Várom üzenetedet, ha úgy érzed, hogy szívesen fedeznéd fel vagy élveznéd újra ezt az élményt, miközben figyelmes, tiszteletteljes és bizalmon alapuló kapcsolatot építünk. Keress bizalommal, nem bánod meg!
Teljesen természetes, ha vágysz erre, akár már próbáltad, akár most fedeznéd fel először. Sok nő érez így, és ez egy teljesen normális része lehet az intimitásnak, ha jól érzed magad benne. Én odaadóan, türelmesen és nagy figyelemmel fogom megközelíteni ezt a közös élményt, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezd magad. Szívesen lennék az állandó partnered, aki rendszeresen kielégít így. Én egy 38 éves fiatalos srác vagyok, közepes ököl mérettel. A punci fistelésben nagy tapasztalatom van.
Ha esetleg kicsit zavarban vagy emiatt, szeretném, hogy tudd: ezek a vágyak nem szégyellnivalók, és én itt vagyok, hogy segítségedre legyek egy biztonságos, odafigyelő és megértő partnerként. Ha a vágyaid eddig csak fantázia volt, most itt a lehetőség, hogy a valóságban is megélhesd őket.
Szívesen beszélgetnék veled előzetesen, hogy tisztázzuk az elvárásokat, igényeket és határokat. Várom üzenetedet, ha úgy érzed, hogy szívesen fedeznéd fel vagy élveznéd újra ezt az élményt, miközben figyelmes, tiszteletteljes és bizalmon alapuló kapcsolatot építünk. Keress bizalommal, nem bánod meg!
Nyíregyházán domináns lány/pár áldozata lennék ma éjjel!
Békéscsaban keresek domina nőt, vagy domináns méretes pasit, vagy párt. Bi passzív vok.
Borsod és heves megyében keresek most játszó partnert kezdő biként utazni tudok de helyel is rendelkezek
Sziasztok! Hölggyel ismerkednék hosszú távra. Kecskeméti, 37 éves férfi vagyok!
Alázatos szopo szolgat keresek játékokra kor alkat nem szamit nőt ffit párt
Idősebb mackós alkatú férfit szopnék viszonzás nélkül Budapest és környékén akár rendszeresen !
Hely kell !
Üdv Karcsi
Hely kell !
Üdv Karcsi
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!Keresem azt a Nőt aki beleültetne a felcsatolt műfarkába és jól meg dolgozná vele a szűz fenekem.Húzzon rá a műfarokra és baszon meg jó alaposan!A fenekemben szeretném érezni és tudni azt amikor egy Nő kefél meg kíméletlenül akár heti rendszerességgel.
Sziasztok!! Melytorkozni tudo, nagymeretet es sok spermat kedvelo holgyet, illetve ilyen holgytaggal rendelkezo part keresek 28 eves, nagy intimmel rendelkezo fiatal dominans pasikent leginkabb Dunantulon de utazni is tudok. Jelentkezeseket privat uzenetben varom koszonom.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Van itt olyan Borsodi nő aki szereti vagy kipróbálná a CBT-t?
Bdsm partnert keresek, alföldi régió előny.
Nem jár valaki Ózd környékén aki megszopatna ma este 23 órától vagy reggel 8-10 óráig ?
Részletekért írj bátran .
Részletekért írj bátran .
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Keresek Ózdon vagy a környékről(tudj utazni) valakit aki ma este egy kezdőt irányítva megszopatna/nyalatni.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.