Sziasztok!
Andrásnak hívnak 180/85/40 kezdő biszex pasi vagyok akit izgat nagyon a BDSM világa is.
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Nyitott vagyok mindenre. (Ez egy válasz szökeangyal84 üzenetére (2016. 04. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Andrásnak hívnak 180/85/40 kezdő biszex pasi vagyok akit izgat nagyon a BDSM világa is.
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Nyitott vagyok mindenre. (Ez egy válasz szökeangyal84 üzenetére (2016. 04. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 20. szerda 19:38
Sziasztok
Sub beàllitotsàgú hölgyet pàrt keresünk.
Szivesen megismerkednénk sub travival vagy shemale is.
Sub biszex férfiak is jelentkezhetnek.
Nyiregyhàza és környéke.
Nyiregyhàza és környéke.
- "Én egy BDSM élvező házaspár férfi tagja vagyok - (a férj) ~ (Biszex & mazochista) - és a feleségem tudtával, teljes beleegyezésével írom az adatlapomat.
Olyan Hölgyet keresek/keresünk, aki szintén BDSM élvező, 20 - 45 éves között van és beszél a magyaron kívül angolul és / vagy németül.
Továbbá társunk / munkatársunk lenne egy amerikai tulajdonú webkamerás chat-ben mint MODELL!!
Mivel én vagyok a mazochista, ezért Switch / Domina beállítottságú Hölgy jelentkezését várjuk.
Ez hetente minimálisan 3 - 5 napot venne igénybe.
Perc díjas elszámolás van dollárban.
Szerény számítások szerint is, a leadó után heti 1 - 2 százezer forintnyi dollárt jelentene.
Természetesen ehhez bankszámla szükséges. Mivel nekem / nekünk nincsen ilyen ............. (?!?!)
Tolna megye --->> Hőgyész mellett egy kis falu.
E-mail címünk: urno.szolgaja@...........................
Telefonszámunk is van.
A telefonszámunkat és a pontos címünket is megadom, de ezt csak akkor, ha valóban érdekel Téged ez a buli.
Most egy pár szót a Feleségemről!!
Éveken át ketten dolgoztunk ebben a műfajban. Ám másfél évvel ezelőtt egy súlyos ízületi betegség miatt, (ami elsősorban a kezeit támadta meg), nem tudta folytatni.
Ma már a webkamera mozgatásán kívül sokkal többre sajnos nem alkalmas.
Ezzel nem a Sajnálkozásodat szeretném kivívni, hanem csupán a tisztességes információ közlés miatt írtam le." -
Olyan Hölgyet keresek/keresünk, aki szintén BDSM élvező, 20 - 45 éves között van és beszél a magyaron kívül angolul és / vagy németül.
Továbbá társunk / munkatársunk lenne egy amerikai tulajdonú webkamerás chat-ben mint MODELL!!
Mivel én vagyok a mazochista, ezért Switch / Domina beállítottságú Hölgy jelentkezését várjuk.
Ez hetente minimálisan 3 - 5 napot venne igénybe.
Perc díjas elszámolás van dollárban.
Szerény számítások szerint is, a leadó után heti 1 - 2 százezer forintnyi dollárt jelentene.
Természetesen ehhez bankszámla szükséges. Mivel nekem / nekünk nincsen ilyen ............. (?!?!)
Tolna megye --->> Hőgyész mellett egy kis falu.
E-mail címünk: urno.szolgaja@...........................
Telefonszámunk is van.
A telefonszámunkat és a pontos címünket is megadom, de ezt csak akkor, ha valóban érdekel Téged ez a buli.
Most egy pár szót a Feleségemről!!
Éveken át ketten dolgoztunk ebben a műfajban. Ám másfél évvel ezelőtt egy súlyos ízületi betegség miatt, (ami elsősorban a kezeit támadta meg), nem tudta folytatni.
Ma már a webkamera mozgatásán kívül sokkal többre sajnos nem alkalmas.
Ezzel nem a Sajnálkozásodat szeretném kivívni, hanem csupán a tisztességes információ közlés miatt írtam le." -
keszthely környéki hölgyet vagy párt keresek,tabu mentes irányitható pasi vagyok.
sziasztok szolgálot keresek aláznék is fenekelnék stb
Hölgyek!!
Olyan BDSM élvező, Bi. beállítottságú, maximálisan bevállalós Hölgy jelentkezését várjuk, aki ráérne heti 3-5 napra és beszél angolul és/vagy németül.
Részleteket levélben, vagy privin.
(Tolna megye)
Olyan BDSM élvező, Bi. beállítottságú, maximálisan bevállalós Hölgy jelentkezését várjuk, aki ráérne heti 3-5 napra és beszél angolul és/vagy németül.
(Tolna megye)
Sziasztok.36 éves,nem független,kicsit pervi pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros,-bol keresek egy hasonlan sokmindenre nyitott bevállalós nőt. Kedveld a nem megsokott játékokat.
Huszonéves fiúként csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz minden jóra
Mazo Ffi. nem jöhetne szóba??
Bár sajnos eléggé messze lakunk egymástól. :( (Ez egy válasz szökeangyal84 üzenetére (2016. 04. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár sajnos eléggé messze lakunk egymástól. :( (Ez egy válasz szökeangyal84 üzenetére (2016. 04. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 20. szerda 19:38
Sziasztok
Nyiregyhàza és környéke.
Nyiregyhàza és környéke.
Sziasztok
Nyiregyhàza és környéke.
Nyiregyhàza és környéke.
Hölgyek!!
(Tolna megye)
(Tolna megye)
Sziasztok !
Szeretném megismerni a szolgaság világát , egyre jobban vonz hogy engedelmeskedjek , egyre jobban vont a többes szex ahol én szolgálhatok !
Kérem csak olyanok keressenek akik elérhetö közelségben vannak , és szeretnének egy nagyobb mérettel rendelkezö házibarátot !
Szeretném megismerni a szolgaság világát , egyre jobban vonz hogy engedelmeskedjek , egyre jobban vont a többes szex ahol én szolgálhatok !
Kérem csak olyanok keressenek akik elérhetö közelségben vannak , és szeretnének egy nagyobb mérettel rendelkezö házibarátot !
Sziasztok. Domináns párként keresünk bdsm iránt érdeklődő párt/párokat! Miskolcon!
Sziasztok!
Mazo lányt,aszonyt,párt keresek!
Mazo lányt,aszonyt,párt keresek!
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Hölgyek!!
(Tolna megye)
(Tolna megye)
Székesfehérváron szívesen kipróbálnám Kocsi is van utazni tudok
Konkrét elképzelésekkel keresnék elsődlegesen domináns hölgyeket és kellő szimpátia esetén domináns Párokat is. Kifejezetten izgatónak találom a különféle alárendelt szerepeket, valamint a megalázottságot.
Zala - Vas - Somogy megyében keresgélek !
Zala - Vas - Somogy megyében keresgélek !
MR GREY????
Székesfehérvár-Kisbér vonzáskörzetében hellyel rendelkező, domináns, bi aktív férfinek, vagy ilyen tagú párnak engedelmeskednék.