Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

BDSM jelentése: kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

[I]!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2025. 06. 17. kedd 06:55  #5534
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
2025. 06. 17. kedd 06:02  #5533
Törölt felhasználó (4779401)
Sziasztok!
Egymast szetető sub part keresek.
Akik szeretnének "hasznaáva" lenni.
Hosszútávon.
2025. 06. 16. hétfő 17:39  #5532
mkk15 mkk15
Milyen szó az hogy csikintanának?
2025. 06. 16. hétfő 17:21  #5531
boka19 boka19
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!

A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!

Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!

Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.

A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.

A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!

Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!

Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.

A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
2025. 06. 16. hétfő 17:16  #5530
Tibibibi71 Tibibibi71
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
2025. 06. 16. hétfő 09:42  #5529
laczko-daniel laczko-daniel
Nyugodt kôrûlmènyek kozott, beôntèssel, prosztata masszàzzsal, oralis ôrômôkkel, sok- sok gecivel, ùjjazàssal, vègsô multi orgazmussal keresek Bp- en bi pasit
2025. 06. 16. hétfő 09:27  #5528
Falo10 Falo10
Domina nőt keresek szegeden sub be állitotságú vagyok igazán alázhat
2025. 06. 15. vasárnap 16:04  #5527
starrrr8 starrrr8
28 éves Intelligens, megbízható, ápolt, diszkrét, vezető beosztásban dolgozó férfiként keresek. Megfelelő egzisztenciával rendelkezem. Magamra és környezetemre igényes vagyok. Egyedül élek, helyem van, utazni is tudok (Miskolc mellett élek). Szeretem a szerepjátékokat is, illetve a BDSM-et. Ehhez keresnék switch vagy domináns hölgyet, esetleg domináns párt. Inkább a szub oldalam élném meg, de tudok domináns is lenni. Miskolc mellett élek, helyem van, utazni tudok. Eszközeim szintén vannak, illetve tapasztalatom is a témában.
Jelentkezz!
Vagy itt is: bellsay1 kukac gmail pont com
2025. 06. 15. vasárnap 11:14  #5526
kamkib kamkib
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút-pasit, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Akár egy ((lájtosabb)) s-m keretében is (sőőőt), mint sub..
2025. 06. 15. vasárnap 11:07  #5525
veszpremx veszpremx
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
2025. 06. 14. szombat 15:35  #5524
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
2025. 06. 14. szombat 10:47  #5523
Törölt felhasználó (4770717)
Üdv!
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
2025. 06. 14. szombat 01:42  #5522
Latex2 Latex2
Sziasztok!Felcsatolhatós játszadozáshoz keresem Női partnerem.Azt aki a szűz fenekemet jól megdolgozná és felavatná.A mű farkadra tűznél és alaposan megdugnál mint egy ribancot.
2025. 06. 13. péntek 23:38  #5521
shadoe shadoe
Bdsm partnerrel ismerkednék. Online is, ha nagy köztünk a táv.
2025. 06. 13. péntek 14:26  #5520
Subfiu Subfiu
Miskolcon keresek domináns hölgyet
2025. 06. 13. péntek 07:53  #5519
Napraforgó. Napraforgó.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
2025. 06. 12. csütörtök 14:53  #5518
kopaszkutya kopaszkutya
Szia!
Alárendeltséget kedvelő, sub nővel ismerkednék. Tapasztalat előny, de nem elvárt! Ami elvárt, az a tisztelet!

Lehetsz idősebb, fiatalabb, MILF... a lényeg, hogy tanulni és szolgálni akarj!
2025. 06. 12. csütörtök 00:35  #5517
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
2025. 06. 11. szerda 20:45  #5516
fairYx fairYx
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3 Vannak képeim az oldaon
2025. 06. 11. szerda 19:44  #5515
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
/ 303