Hajdú-bihar és környékén olyan nőt keresek aki szeret a férfiak felett uralkodni és tud fogadni
Sok mindenre kíváncsi vagyok és ki élheted magadat.

Sok mindenre kíváncsi vagyok és ki élheted magadat.

szopatni imádó 20as 30as pasik??Albertirsa Örkény felé??többes is.
Korbács/ostor kezelőt! Hellyel, eszközzel.
Albertirsa Örkény felé perverz kan??
Sok mindent kipróbálnék, ha valaki bevezetne.
Sziasztok!
Ma 18 óra körül ki érne ránk?
Ma 18 óra körül ki érne ránk?
Szub beállítottságú, akár kezdő lányt keresünk a párommal Budapesten. 38 évesek vagyunk, szexmániások és a hölgy nálunk is szub. Ha szívesen kipróbálnád, milyen egy kiadós fenekelés, miközben egy punciba nyomják a fejed, vagy kényszerfranciáznod kell a férfin, miközben egy nő ujjaz kiadósan, akkor azonnal írj...

Hölgy örömére lennék!Kedvelem a fenéknyalást,pórázt,szeretem,ha a nő lepisil,pisis puncit nyalat velem.Nedves tangáját számba tömi,leköp,tangájával szét keni rajtam nedveit....
Kedves, ápolt párnál szopnék-nyalnék Budapesten és környékén
Sziasztok! Ma estére, éjszakára keresünk fiút, lányt, párt. Csak olyanok írjanak aki(ke)t érdekel a BDSM. Ha kezdő vagy, sem baj. Helyileg miskolcon.
Sok mindent kipróbálnék, ha valaki bevezetne.
Ma estére keresek párokat Miskolc és Kazincbarcika vonzáskörében, akik tudnának fogadni.
Magyar, sportos férfi vagyok, átlagnál nagyobb és vaskos intim mérettel rendelkezem.
Várom a hívásokat. 06305860674
Magyar, sportos férfi vagyok, átlagnál nagyobb és vaskos intim mérettel rendelkezem.
Várom a hívásokat. 06305860674
holgyet fenekelnek vagy vekony fiatal fiut a termeszetben tiszalok kornyekieket keresek valaszokat privatba varok
Alázható nyalógép keres cserébe anális izgatásokat.
nőt fenekelnék. privátban irj. dunántul
Szolgának jelentkezem telo szex csak hivnod kell 06307529650

Hmmmmmm
Sokmindent kipróbálnék, ha valaki bevezetne.
Zalából ismerkednék.