nem rotor, hanem dugattyú, mivel Mazda, Vankel motoros! szerintem...
(Ez egy válasz jackson üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 10:38
OK nem RX8, de akkor mit csinal a haromszog rotor a ket csaj kozott?
YESSSSSSZ!!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 12:26
Szerintem rx7-es..de én is téwedhetek...a két csaj között a rotor mit csinál...megmondom...amit én is csinálnék...jóóól megrotoroznám őket... ...te nm rotoroznád meg őket??
Szerintem rx7-es..de én is téwedhetek...a két csaj között a rotor mit csinál...megmondom...amit én is csinálnék...jóóól megrotoroznám őket... ...te nm rotoroznád meg őket??
(Ez egy válasz jackson üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 10:38
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 10:07
Dehogynem...a hátsó ülésen elférnének...
Amúgy nm lehet a képen rx8-as mert az nm bukólámpás...
wagy a másik wariáció,hogy te leszel a sofőr...én meg jól el leszek a jányokkal a hátsó ülésen..téged meg utasítgatlak..merre haladjunk...
wagy a másik wariáció,hogy te leszel a sofőr...én meg jól el leszek a jányokkal a hátsó ülésen..téged meg utasítgatlak..merre haladjunk...
Dehogynem...a hátsó ülésen elférnének...
wagy a másik wariáció,hogy te leszel a sofőr...én meg jól el leszek a jányokkal a hátsó ülésen..téged meg utasítgatlak..merre haladjunk... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
wagy a másik wariáció,hogy te leszel a sofőr...én meg jól el leszek a jányokkal a hátsó ülésen..téged meg utasítgatlak..merre haladjunk... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
miért ilyen tuningnak nem örülnél az autódon
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én két szőke muffot látok... ...semmi mást!
(Ez egy válasz jackson üzenetére (2008. 04. 16. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy wankel motor lehet, de nem latom jol vajon Mazda RX8 e?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 04. 16. szerda 19:31
ehj má megint kiderűt hogy szellentésed sem lészen az ótómotor sportho!
Te morcigyurci!
lopjuk vissza Talma régi motorblokkját!
jól értettem, h Corsi a Talma tavaji motorblokkját használja? hehe azzal vezeti is a pontversenyt!
mennyivel is?
26 mp-cel tovább tartott a legújabb fejlesztésű motorral a verseny, mint a 2 évvel korábbi fejlesztéssel
gyuri egyet higgy el: elül a vihar a Aspar Martinez és az Aprillia között a következő versenyeken tarolni fognak... de olyan mértékben, h Talma vagy Gadea esélyes a VB címre... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 15. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Te morcigyurci!
lopjuk vissza Talma régi motorblokkját!
jól értettem, h Corsi a Talma tavaji motorblokkját használja? hehe azzal vezeti is a pontversenyt!
mennyivel is?
26 mp-cel tovább tartott a legújabb fejlesztésű motorral a verseny, mint a 2 évvel korábbi fejlesztéssel
gyuri egyet higgy el: elül a vihar a Aspar Martinez és az Aprillia között a következő versenyeken tarolni fognak... de olyan mértékben, h Talma vagy Gadea esélyes a VB címre... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 15. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 16:12
Látom Te nm érted....én értem..mi folyik...csak azt nm értem mééé??!!!..ééérteeem...?!
Talmáwal meg semmi bajom...csak érdekes ,hogy a régi apriliak állwa hagyják...éééérteeem...
Amit meg súgnak.búgnak...az nm bizti,hogy mindig walós...ééérteeemmm...
Talmáwal meg semmi bajom...csak érdekes ,hogy a régi apriliak állwa hagyják...éééérteeem...
Amit meg súgnak.búgnak...az nm bizti,hogy mindig walós...ééérteeemmm...
VEVŐ LENNÉK EGY AGYONSPOILEREZETT SPORTKOCSIRA ÉRD:KEFELO@FREEMAIL.HU
Látom Te nm érted....én értem..mi folyik...csak azt nm értem mééé??!!!..ééérteeem...?!
Amit meg súgnak.búgnak...az nm bizti,hogy mindig walós...ééérteeemmm... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
khm...
mia fenét nem értesz?
az Aspar csapat Aprilliával van szerződéses kapcsolatban. mindkettőjüknek 125ben és 250ben vannalk érdekeltségeik... legalábbis eddig!
Aspar Martinez a király kategória felé tekinget... Tárgyalt erről az Aprilliával is.
de most állítólag a Suzikival /és még egy másik gyártóval is/ komoly tárgyalásokat folytatnak... ami ugyebár nem Aprillia!
akkor most mit nem értetek
nem Talmával van a baj... hanem az egész Aspar csapattal!
125ben egyik versenyzőjük sincs sehun!
aztán 250ben se nagyon, mert se Faubel... se Bauptista /bár Ő még csak-csak/ nem szerepel az elvárásők szerint ...
Amit meg súgnak.búgnak...az nm bizti,hogy mindig walós...ééérteeemmm... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 10:33
khm...
mia fenét nem értesz?
az Aspar csapat Aprilliával van szerződéses kapcsolatban. mindkettőjüknek 125ben és 250ben vannalk érdekeltségeik... legalábbis eddig!
Aspar Martinez a király kategória felé tekinget... Tárgyalt erről az Aprilliával is.
de most állítólag a Suzikival /és még egy másik gyártóval is/ komoly tárgyalásokat folytatnak... ami ugyebár nem Aprillia!
aztán 250ben se nagyon, mert se Faubel... se Bauptista /bár Ő még csak-csak/ nem szerepel az elvárásők szerint ...
khm...
mia fenét nem értesz?
aztán 250ben se nagyon, mert se Faubel... se Bauptista /bár Ő még csak-csak/ nem szerepel az elvárásők szerint ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 16:54
Most mondjam azt,hogy értem...
Qwára nm értem mi wan Talma csapatáwal és motorjáwal...bah!
A legújabb fejlesztés???
Ahham a régiek meg mind gyorsabbak...pffff...há mondom,hogy nm értem....
Azzé...hajrááááá Talmaaaaa...
A legújabb fejlesztés???
Szerintem is...tawaly megengedték,hogy wb-nok legyen ..de idén mán nm ....biznisz..persze... ...ezt nekik...amúgy én úgy tudom,hogy királykategóriába menne...ezt rebesgetik...nagy ugrás...de ők tudják...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 04. 13. vasárnap 20:18
szerintem direkt ki akarnak vele baszni... nehogy már egy magyar ott legyen az élmezőnybe... nekünk soha nem sikerülhet semmi... ez az élet rendje... már rég 250-eseknél kellene lennie... ott még jobb lenne
szerintem direkt ki akarnak vele baszni... nehogy már egy magyar ott legyen az élmezőnybe... nekünk soha nem sikerülhet semmi... ez az élet rendje... már rég 250-eseknél kellene lennie... ott még jobb lenne
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 16:54
A legújabb fejlesztés???
A legújabb fejlesztés???
A legújabb fejlesztés???
A legújabb fejlesztés???