Ez történt egy évvel ezelőtt:
Szombat délután 4 órakor, Lanarkban, a skóciai családi házától fél mérföldre AS350B2 Squirrel helikopterét vezetve lezuhant Colin McRae...
Ez történt az idén:
The McRae Gathering
Szombat délután 4 órakor, Lanarkban, a skóciai családi házától fél mérföldre AS350B2 Squirrel helikopterét vezetve lezuhant Colin McRae...
Ez történt az idén:
The McRae Gathering
végre!
ennyi, csak ennyit vártam volna a topicodba időnként!
(ne nekem kelljen mindig az aktualitásokat betenni)
gratula az új német titánnak!
nagy dolog ilyen rossz időben szép eredményt elérni (igaz, hogy az esélyesek eltaktikázták magukat), és ennyire fiatalon, viszonylag kevés jó eredménnyel a háta mögött győzni!
Vettel nyert Monzában!
Azok után, hogy Sebastian Vettel megszerezte az Olasz Nagydíj pole pozícióját, többen óvatosan kezelték az eredményt, mondván esőben született a bravúros eredmény. A német mindenkire rácáfolt, az esős pályán kezdődő futamon végig magabiztosan autózva elsőként haladt át a már száraz célvonalon.
Vettel már a rajt után meglépett
Lewis Hamilton csak a 15. pozícióból rajtolhatott, ám végül a két pontot érő 7. helyen haladt át a célvonalon az Olasz Nagydíjon, ám úgy érzi, nyerhetett is volna, ha a versenyen nem áll az eső.
Hamilton és Räikkönen eleinte egymást boldogította
a győztesek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ennyi, csak ennyit vártam volna a topicodba időnként!
(ne nekem kelljen mindig az aktualitásokat betenni)
gratula az új német titánnak!
nagy dolog ilyen rossz időben szép eredményt elérni (igaz, hogy az esélyesek eltaktikázták magukat), és ennyire fiatalon, viszonylag kevés jó eredménnyel a háta mögött győzni!
Vettel nyert Monzában!
Azok után, hogy Sebastian Vettel megszerezte az Olasz Nagydíj pole pozícióját, többen óvatosan kezelték az eredményt, mondván esőben született a bravúros eredmény. A német mindenkire rácáfolt, az esős pályán kezdődő futamon végig magabiztosan autózva elsőként haladt át a már száraz célvonalon.
Vettel már a rajt után meglépett
Lewis Hamilton csak a 15. pozícióból rajtolhatott, ám végül a két pontot érő 7. helyen haladt át a célvonalon az Olasz Nagydíjon, ám úgy érzi, nyerhetett is volna, ha a versenyen nem áll az eső.
Hamilton és Räikkönen eleinte egymást boldogította
a győztesek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 09. 14. vasárnap 19:36
jah ez kimaradt...
A 2008-as VB állása 14 futam után:
Matematikailag még VB esélyes pilóták pontszámai-( összesen még 40pont szerezhető idén)
01 Lewis Hamilton 78
02 Felipe Massa 77
03 Robert Kubica 64
04 Kimi Räikkönen 57
05 Nick Heidfeld 53
06 Heikki Kovalainen 51
Csapat VB:
01 Ferrari 134
02 McLaren-Mercedes 129
03 BMW Sauber 117
04 Toyota 41
05 Renault 41
Matematikailag még VB esélyes pilóták pontszámai-( összesen még 40pont szerezhető idén)
01 Lewis Hamilton 78
02 Felipe Massa 77
03 Robert Kubica 64
04 Kimi Räikkönen 57
05 Nick Heidfeld 53
06 Heikki Kovalainen 51
Csapat VB:
01 Ferrari 134
02 McLaren-Mercedes 129
03 BMW Sauber 117
04 Toyota 41
05 Renault 41
jah ez kimaradt...
01 Lewis Hamilton 78
02 Felipe Massa 77
03 Robert Kubica 64
04 Kimi Räikkönen 57
05 Nick Heidfeld 53
06 Heikki Kovalainen 51
Csapat VB:
01 Ferrari 134
02 McLaren-Mercedes 129
03 BMW Sauber 117
04 Toyota 41
05 Renault 41
01 Lewis Hamilton 78
02 Felipe Massa 77
03 Robert Kubica 64
04 Kimi Räikkönen 57
05 Nick Heidfeld 53
06 Heikki Kovalainen 51
Csapat VB:
01 Ferrari 134
02 McLaren-Mercedes 129
03 BMW Sauber 117
04 Toyota 41
05 Renault 41
Olasz nagydíj, Monza!
Végre újra német és olasz hímnusz!!!
A dobogóra Heikki Kovalainen és Robert Kubica állhatott még fel a német mellé. A világbajnoki címért küzdők közül Felipe Massa hatodik, Lewis Hamilton hetedik lett, így kettejük közt egy pontra olvadt a differencia. Kimi Räikkönen csak a kilencedik lett.
Végre újra német és olasz hímnusz!!!
A dobogóra Heikki Kovalainen és Robert Kubica állhatott még fel a német mellé. A világbajnoki címért küzdők közül Felipe Massa hatodik, Lewis Hamilton hetedik lett, így kettejük közt egy pontra olvadt a differencia. Kimi Räikkönen csak a kilencedik lett.
Tom!
remélem nem baj, hogy tengerentúli autóról van szó
remélem nem baj, hogy tengerentúli autóról van szó