Kíváncsian várjuk a folytatást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4299092)
2024. 09. 22. vasárnap 03:10
Tegnap délután le kellet szaladnom a mamához egy csomaggal és megbeszélni
a mai kerti kerítés építést,egy comb középig érő nyárias kis lenge ruhában volt Van egy hely ahova mindig le szokott ülni de most nem odaült pontosan velem szemben én akárhányszor voltam nála egyedül 26 év alatt még olyan sem fordult elő hogy ilyen ruhában legyen.
kíváncsi vagyok a mai napra lesz-e folytatása. Még a feleségnek sem mondtam el ha fel fog jönni ide a fórumra innen fogja megtudni
a mai kerti kerítés építést,egy comb középig érő nyárias kis lenge ruhában volt Van egy hely ahova mindig le szokott ülni de most nem odaült pontosan velem szemben én akárhányszor voltam nála egyedül 26 év alatt még olyan sem fordult elő hogy ilyen ruhában legyen.

Szerencsére?...Sajnos csak addig!
Dugd meg ha teheted! (Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Dugd meg ha teheted! (Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 18:57
Én is megkivántam anyósom. többször is. Szerencsére csak egy kis mellfogdosásig jutottunk amikor mindketten be voltunk piázva. Mivel velünk lakik így hetekig ha megláttam felállt a faszom.
Tegnap délután le kellet szaladnom a mamához egy csomaggal és megbeszélni
kíváncsi vagyok a mai napra lesz-e folytatása. Még a feleségnek sem mondtam el ha fel fog jönni ide a fórumra innen fogja megtudni

Ha asszony nem engedi akkor én majd bevállalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 20:12
Az én anyósom is jól tartja magát formás. Mondjuk nálunk hozzátartozik a sztorihoz mivel mindent megbeszélünk elmondtam a feleségemnek
annyit mondot nehogy rámozdulj és megdugd az anyámat.

Az én anyósom is jól tartja magát formás. Mondjuk nálunk hozzátartozik a sztorihoz mivel mindent megbeszélünk elmondtam a feleségemnek
annyit mondot nehogy rámozdulj és megdugd az anyámat.

Mondjuk akkora a melle mint egy dinnye így nem volt nehéz megfogni, közben asszony felment aludni.
Én is megkivántam anyósom. többször is. Szerencsére csak egy kis mellfogdosásig jutottunk amikor mindketten be voltunk piázva. Mivel velünk lakik így hetekig ha megláttam felállt a faszom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 18:12
Persze nem is foglalkozom vele De gondoltam udvariasan válaszolok mondjuk a hozzászólásom felét rakta csak be azt nem értem miért. De egyébként a kedves kollega aki olyan jóindulatúan szólt gondolja itt ismerkedünk találkozunk baszunk szeretkezünk párokkal és rám nyit a mama megijedek…. Messziről jött ember igaz azt mond amit akar de a méretemet tekintve bőven nagykorú vagyok!
Persze nem is foglalkozom vele De gondoltam udvariasan válaszolok mondjuk a hozzászólásom felét rakta csak be azt nem értem miért. De egyébként a kedves kollega aki olyan jóindulatúan szólt gondolja itt ismerkedünk találkozunk baszunk szeretkezünk párokkal és rám nyit a mama megijedek…. Messziről jött ember igaz azt mond amit akar de a méretemet tekintve bőven nagykorú vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2024. 09. 18. szerda 15:16
mind egy medig látta te átt élted ez a lényeg nem az amit más m
ir
ir
mind egy medig látta te átt élted ez a lényeg nem az amit más m
ir (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ir (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 15:14
Válaszolok mert úgy gondolom így van rendjén még akkor is ha a rosszindulat nem kicsit átjött.
Egy azért nem egy másodperc volt 5-10 között
Egy azért nem egy másodperc volt 5-10 között
Válaszolok mert úgy gondolom így van rendjén még akkor is ha a rosszindulat nem kicsit átjött.
Egy azért nem egy másodperc volt 5-10 között (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy azért nem egy másodperc volt 5-10 között (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 13:04
Egy lankatt farok amit láthatott 1 masodpercig abban mi tetszetett neki?
lehet lankadtan is 15 cm -er
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 13:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 06:00
2 hete a feleségem testvére hazajött a családal ,persze a mama készült és természetesen meghívott minket is.
Iszogatunk de tényleg csak szolidan el kellet mennem a mosdóba mikor végeztem fordultam el a wc-től de még nem sikerült elrakni a farkam anyósom benyitott. Rám nézett majd le látszott,hogy tetszet neki csak anyit tudod mondani jaj bocsi.Akkor elmeséltem a nejemnek annyit mondot anyámat csak ne baszd már meg.De tegnap este megkérdezte tetszik e a mama mondat neki egy kettőt megérne azt mondja erre visszatérünk.
Iszogatunk de tényleg csak szolidan el kellet mennem a mosdóba mikor végeztem fordultam el a wc-től de még nem sikerült elrakni a farkam anyósom benyitott. Rám nézett majd le látszott,hogy tetszet neki csak anyit tudod mondani jaj bocsi.Akkor elmeséltem a nejemnek annyit mondot anyámat csak ne baszd már meg.De tegnap este megkérdezte tetszik e a mama mondat neki egy kettőt megérne azt mondja erre visszatérünk.
2 hete a feleségem testvére hazajött a családal ,persze a mama készült és természetesen meghívott minket is.
Én a hétvégén csókolóztam az anyósommal be is nyúltam neki rá kevert a kezemre .egyelőre ennyit volt de várjuk hogy legyen alkalmunk mert évek óta kívánjuk egymást ahogy meg tudtam ő is engem.nem csak én őt.
Miért bántad meg ha jó volt?
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 18:11
A hölgy fullos de nem részletezem hogy mennyire voltam zavarba így évek után. Nem tudtam hogy nyakon ver vagy hagyja magát aztán gyorsabb vette le a bugyiját mint ha égett volna. Én úgy meg voltam szeppenve hogy a Jancsika mutatta a fél hatot és mégis egy perc alatt elélveztem. A többi részlet inkább titok de sok kitartás és udvarolgatás meghozta gyümölcsét de megbántam
A hölgy fullos de nem részletezem hogy mennyire voltam zavarba így évek után. Nem tudtam hogy nyakon ver vagy hagyja magát aztán gyorsabb vette le a bugyiját mint ha égett volna. Én úgy meg voltam szeppenve hogy a Jancsika mutatta a fél hatot és mégis egy perc alatt elélveztem. A többi részlet inkább titok de sok kitartás és udvarolgatás meghozta gyümölcsét de megbántam
Szia,szét volt esve a teste?vagy mi?
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Meséld el mi történt !
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem hosszú évek után sikerült. Többet soha! Sokkot kaptam

Ha hiányzik,gond,porobléma az életedböl,tedd ami tenned kell.Valöszinü ö is bent lenne.De lehet rövid idön belül,nem az lessz állando lakcimed.Van ilyen ismerös.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 08:56
Sziasztok! Sokat gondolkoztam írjak e ide. Szóval nekem anny ai story anyós 65-ös éveiben jár igen jól tartja magát. 2-3 éve úgy adta a dolog apóssal szétmentek és hozzánk költözött. Nagyon sokszor van hogy csak ketten vagyunk nállunk. Melltartó sosincs rajta és mindig látom, hogy tangában van vagy mikor ruhában van és úgy ül belátni
Idő elteltével egyre kezdek fantáziálni mi lenne ha bármi is történne. Viszont kicsit félénk és én is tartok bármi jellegű kezdeményezéstől.Van esetleg tapasztalat ötlet?