Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

2008. 08. 15. péntek 13:19  #257
Törölt felhasználó (315309)
Ha minden úgyvan ahogy leírtad akkor egy lépés és már ágyon is vagytok.Ne add fel! Mond meg neki hogy mennyire kívánod és hogy mit szeretnél vele. eljen
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:55
Félek, hogy mi van, ha nem akar semmit, csak húzza az agyam... És akkor nem kicsit fogok beégni ... Köszönöm, hogy szurkolsz nekem! smile
2008. 08. 15. péntek 13:19  #256
Törölt felhasználó (729)
Hát ez benne van a pakliban, de mégiscsak te ismered!
Azért nem olyan nagy égés az! Lagfeljebb úgy fogjátok fel, hogy a
fiatal bika megkívánta az érett kívánatos nôt...
Ez azért imponálni fog neki is szerintem!
2008. 08. 15. péntek 12:55  #255
splash splash
Félek, hogy mi van, ha nem akar semmit, csak húzza az agyam... És akkor nem kicsit fogok beégni ... Köszönöm, hogy szurkolsz nekem! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2008. 08. 15. péntek 12:48
Mindenképp!
Érezze szerintem, hogy most már másképp gondolod és
továbblépnél! Szurkolok neked! wave
2008. 08. 15. péntek 12:48  #254
Törölt felhasználó (729)
Mindenképp!
Érezze szerintem, hogy most már másképp gondolod és
továbblépnél! Szurkolok neked! wave
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:42
Rendben! Köszi! ( Hogy nem tiltasz, azt is! smile )

Nos, már kijött a fürdőből, de nem jött még be hozzám. Azért fog bejönni mert itt van mindeni ruhája.... smile ez a szerencsém :P Bókoljak neki valamit amikor bejön ???
2008. 08. 15. péntek 12:42  #253
splash splash
Rendben! Köszi! ( Hogy nem tiltasz, azt is! smile )

Nos, már kijött a fürdőből, de nem jött még be hozzám. Azért fog bejönni mert itt van mindeni ruhája.... smile ez a szerencsém :P Bókoljak neki valamit amikor bejön ???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 08. 15. péntek 12:39
nem velem foglalkozz, ne nekem ne higgy, hanem bízz és higgy önmagadban!

a topic címe: "kívánom az anyósom"

neked még tudtommal nincs anyósod, csak keresztanyud, mehetnek a "történeteid" az ajánlott témába!

de ezt már azért fejezd be nyugodtan itt, hogy ne legyen törés a "mesében"! smile

2008. 08. 15. péntek 12:39  #252
nem velem foglalkozz, ne nekem ne higgy, hanem bízz és higgy önmagadban!

a topic címe: "kívánom az anyósom"

neked még tudtommal nincs anyósod, csak keresztanyud, mehetnek a "történeteid" az ajánlott témába!

de ezt már azért fejezd be nyugodtan itt, hogy ne legyen törés a "mesében"! smile

(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:29
Nekem ebből az jött le, hogy nem hiszel nekem...
2008. 08. 15. péntek 12:29  #251
splash splash
Nekem ebből az jött le, hogy nem hiszel nekem...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:28
senki nem mondta, hogy nem érdekel!
alkoss, gyarapíts, élvezkedj és szórakozz! nyes
(én csak tippet adtam a fantáziád kiteljesedésének!) smile

"2hónap múlva leszek 18"! (szerintem örülj, hogy 2 hónap hiánya miatt nem tiltanak az adminok!) ravasz1

a honlapot 18 éven felüliektől felfelé használhatják, erről nyilatkoznod is kellett belépés előtt! (hazudni meg nem illik egy fiatalembernek sem, meg senkinek sem!)
de ennyi belefér, főleg, ha nem megsértődsz, hanem normálisan fórumozol, akkor észre sem venni azt a kis korhatár csúszást! smile
2008. 08. 15. péntek 12:28  #250
senki nem mondta, hogy nem érdekel!
alkoss, gyarapíts, élvezkedj és szórakozz! nyes
(én csak tippet adtam a fantáziád kiteljesedésének!) smile

"2hónap múlva leszek 18"! (szerintem örülj, hogy 2 hónap hiánya miatt nem tiltanak az adminok!) ravasz1

a honlapot 18 éven felüliektől felfelé használhatják, erről nyilatkoznod is kellett belépés előtt! (hazudni meg nem illik egy fiatalembernek sem, meg senkinek sem!)
de ennyi belefér, főleg, ha nem megsértődsz, hanem normálisan fórumozol, akkor észre sem venni azt a kis korhatár csúszást! smile
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:24
Ha azt hiszitek kitalálom, nem írok többet.. smile nem baj, csak azt hittem érdekel valakit...
2008. 08. 15. péntek 12:24  #249
splash splash
Ha azt hiszitek kitalálom, nem írok többet.. smile nem baj, csak azt hittem érdekel valakit...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:22
jól csinálod, de van egy olyan topicunk, hogy szexuális-erotikus történetek!
Erotikus történetek--->KATT!
ide egy több részből álló (3000 karakter 1 hsz limit) novella is belefér! eplus2

ebbe a topicba nem ártana elsősorban igaz történeteket írni, ill. véleményeket, tapasztalatokat... hehe

(nem akarom kedvedet venni, tőlem folytathatod is...csak próbálj hitelesebb lenni...még akkor is, ha esetleg a fantáziád ilyen sokszínű!) nyes

"Ide jött hozzám meztelenül és megkérdezte, hogy kérek e inni valamit..mondtam nem köszi, de ekkora már állt ( most is áll ) a farkam..."

(közben álló farokkal írod a számítógépedbe a történetedet...ügyes vagy!) wink
2008. 08. 15. péntek 12:22  #248
jól csinálod, de van egy olyan topicunk, hogy szexuális-erotikus történetek!
Erotikus történetek--->KATT!
ide egy több részből álló (3000 karakter 1 hsz limit) novella is belefér! eplus2

ebbe a topicba nem ártana elsősorban igaz történeteket írni, ill. véleményeket, tapasztalatokat... hehe

(nem akarom kedvedet venni, tőlem folytathatod is...csak próbálj hitelesebb lenni...még akkor is, ha esetleg a fantáziád ilyen sokszínű!) nyes

"Ide jött hozzám meztelenül és megkérdezte, hogy kérek e inni valamit..mondtam nem köszi, de ekkora már állt ( most is áll ) a farkam..."

(közben álló farokkal írod a számítógépedbe a történetedet...ügyes vagy!) wink
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:12
majdnem... :P

Nem szokott netezni, gépet sem tudja annyira kezelni, csak amire a munkaheelyén kell neki... Na de itt már ki is ment a szobámból. Bejött köszönt, elkezdte levenni a poloját majd a nadrágját... Fehérneműben volt míg összehajtotta a ruháját... Piros csipkés tanga, piros melltartó... Levette a melltartóját letette, majd a bugyiját is... Össze zárt lábakkal lehajolt és berakta a poloját a szekrénybe...Baszki olyan jó feneke van...fúúú....Ide jött hozzám meztelenül és megkérdezte, hogy kérek e inni valamit..mondtam nem köszi, de ekkora már állt ( most is áll ) a farkam...:S nyes kész vagyok tőle... kérdezte, hogy miért áll a cerka, mondtam, hogy mert nagyon kívánatos vagy....erőt vettem magamon...( első bóknak jó volt ? )mosolygott és kiment.... szerintem még befog jönni egyszer... :P remélem, vagy én megyek ki hozzá..szerintem most megy letusol...lehet kiosonok és leülök hozzá "beszélgetni" nyes lehet szokatlan, hogy meztelen vagyok itthon, de megszoktuk már egymást... Amikor édesanyám haza jön felveszek egy alsógatyát, és akkor már Ő is felöltőzőik.. nyes

Megyek ki...majd jövök haliii
2008. 08. 15. péntek 12:12  #247
splash splash
majdnem... :P

Nem szokott netezni, gépet sem tudja annyira kezelni, csak amire a munkaheelyén kell neki... Na de itt már ki is ment a szobámból. Bejött köszönt, elkezdte levenni a poloját majd a nadrágját... Fehérneműben volt míg összehajtotta a ruháját... Piros csipkés tanga, piros melltartó... Levette a melltartóját letette, majd a bugyiját is... Össze zárt lábakkal lehajolt és berakta a poloját a szekrénybe...Baszki olyan jó feneke van...fúúú....Ide jött hozzám meztelenül és megkérdezte, hogy kérek e inni valamit..mondtam nem köszi, de ekkora már állt ( most is áll ) a farkam...:S nyes kész vagyok tőle... kérdezte, hogy miért áll a cerka, mondtam, hogy mert nagyon kívánatos vagy....erőt vettem magamon...( első bóknak jó volt ? )mosolygott és kiment.... szerintem még befog jönni egyszer... :P remélem, vagy én megyek ki hozzá..szerintem most megy letusol...lehet kiosonok és leülök hozzá "beszélgetni" nyes lehet szokatlan, hogy meztelen vagyok itthon, de megszoktuk már egymást... Amikor édesanyám haza jön felveszek egy alsógatyát, és akkor már Ő is felöltőzőik.. nyes

Megyek ki...majd jövök haliii
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:58
...húúúú on-line közvetítés....pont mint az olimpiáról... nyes

Esetleg keresztanyu is beírhatná a véleményét a témával kapcsolatban...:P
2008. 08. 15. péntek 11:58  #246
T-A-M T-A-M VIP
...húúúú on-line közvetítés....pont mint az olimpiáról... nyes

Esetleg keresztanyu is beírhatná a véleményét a témával kapcsolatban...:P
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:57
Köszönöm Mindenkinek!

T-A-M, én is remélem...

Most ért haza a keresztanyám ebben a percben, mindjárt bejön az ajtón és elkezd vetkőzni...én egy szál poloban üllők... Biztos ide fog jönni puszit adni..... smile
2008. 08. 15. péntek 11:57  #245
splash splash
Köszönöm Mindenkinek!

T-A-M, én is remélem...

Most ért haza a keresztanyám ebben a percben, mindjárt bejön az ajtón és elkezd vetkőzni...én egy szál poloban üllők... Biztos ide fog jönni puszit adni..... smile
2008. 08. 15. péntek 11:50  #244
gyepen_toszni_o_mio gyepen_toszni_o_mio
én is sok sikert kívánok, csak irigyelni tudlak, szívesen lennék én is ilyen helyzetben, tetszetted a sztorid, ezen legalább látszik hogy nem kamu, grat
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:29
2hónap múlva leszek 18 smile

gondolom én vagyok itt a legfiatalabb, de én felvállalom a koromat..
pittyke! kösz! smile
2008. 08. 15. péntek 11:48  #243
T-A-M T-A-M VIP
én személy szerint értékelem az Őszinteséged...remélem, hogy a fórum Adminjai is hasonlóképp toleránsak lesznek Veled! smile

Tudod...belépéskor az "elmúltam 18 éves" felirat...
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:29

pittyke! kösz! smile
2008. 08. 15. péntek 11:29  #242
splash splash

pittyke! kösz! smile
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:25
"klassz" történet...

...szeretném feltenni azon költői kérdések egyikét, mely szerint, mennyi idős is Vagy? confused
2008. 08. 15. péntek 11:26  #241
Törölt felhasználó (315309)
Te már sinen vagy cimbora. Neked kell lépned de minél hamarabb annál jobb.Nem érdemes sokáig cicózni.Ha tudom hogy ennyire könnyen megy már évekkel ezelőtt próbálkoztam volna de nem mertem.De nekem már öszejött.Sok szerencsét neked is cimbora! eljen wave
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:13
Holnap reggel bepróbálkozom akkor nála... smile Drukkoljatok !!
2008. 08. 15. péntek 11:25  #240
T-A-M T-A-M VIP
"klassz" történet...

...szeretném feltenni azon költői kérdések egyikét, mely szerint, mennyi idős is Vagy? confused
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 23:42
Sziasztok!

Én igazából nem is az anyósomat kívánom, hanem a keresztanyámat.... Csak olyan témát nem találtam... Tehát tudni kell, hogy együtt élek az anyukámmal keresztanyámmal és külön szoba van mindenkinek... Keresztanyámnak szép fazonra igazított szőrös puncija van....Mikor kisebb voltam, még kisgyerek sokszor láttam meztelenül... Szép formás cicijei vannak, jó teste 43éves volt a nyáron... A ruhás szekrénye ott van a szobámba, mert kicsit hülye elrendezésű a lakás... smile Mindig amikor megy reggel munkába előtte letusol és meztelenül jön be a szobámba, de mindig takarja magát, de mindig látom, hogy mi a pálya... Tehát én köztudott, hogy meztelenül alszom, télen is max 1 poloba... Ő is meztelenül alszik és, hogy én kitudjak menni át kell mennem az ő szobáján... Pár hete mindig amikor belépek az ajtón, hogy megyek a wc-re ( meztelenül ) kitakarózva, van, hogy terpesztve alvást színlel.... mondanom sem kell, álló dákóval járkálok reggel, mert anyukám korán megy dolgozni és csak ketten vagyunk a lakásban reggel...Én is kitakarózom amikor Ő jön...álló dákóval fekszem az ágyon... Ő szokott lefeküdni a legkésőbb és mikor befejezte a fogmosást elszív még egy cigit és leveszi a tangáját és megy aludni...Na ilyenkor lépek én be a képbe.. smile mikor kimegy cigizni én kiosonok megállók a sötétbe és amikor kezdi levenni a bugyiját belépek az ajtón álló farokkal...majd szét szokott robbanni a dákóm... mondom neki, hogy fogat mosok...ő még szöszmötöl a fürdőben miközben és ott állok 1 szál pöcsben...méghozzá eléggé kanosan...ez több este is megtörtént már, de egyik este lehajolt és bepucsított nekem... nagyon jó feneke van és tényleg minden láttam... ( néha szokott hülyéskedni, hogy tyű mekkora fütyid lett fiam meg ilyenek ) kérdezte töllem, hogy nem rakom be ? én köpni nyelni nem tudtam.... zavarban voltam és mondta, hogy akkor mindegy...rájöttem utólag, hogy elszúrtam nem is kicsi! :(:(:( azóta minden reggel látjuk egymást meztelenül, ő terpeszteni is szokott...volt olyan, hogy masztizott és mondta, hogy ha nem zavar engem akkor folytatja...ott álltam és néztem és majdnem kidurrant a farkam...elkezdtem verni és lespricceltem a KERESZTANYÁMAT smile ekkorát még soha nem élveztem... annyira bejön, hogy csak na...Szeretnék tanácsot kérni, hogy tudnék olyan helyzettett kialakítani, hogy megdughassam.. ?

sziasztok!
2008. 08. 15. péntek 11:13  #239
splash splash
Holnap reggel bepróbálkozom akkor nála... smile Drukkoljatok !!
(Ez egy válasz jf2 üzenetére (2008. 08. 15. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 07:21
Már csak rajtad múlik, szerintem ha csak egy kicsit megfogod a seggét Ő fog meg dugni téged.
2008. 08. 15. péntek 07:21  #238
jf2 jf2
Már csak rajtad múlik, szerintem ha csak egy kicsit megfogod a seggét Ő fog meg dugni téged.
(Ez egy válasz splash üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 23:42
Sziasztok!

Én igazából nem is az anyósomat kívánom, hanem a keresztanyámat.... Csak olyan témát nem találtam... Tehát tudni kell, hogy együtt élek az anyukámmal keresztanyámmal és külön szoba van mindenkinek... Keresztanyámnak szép fazonra igazított szőrös puncija van....Mikor kisebb voltam, még kisgyerek sokszor láttam meztelenül... Szép formás cicijei vannak, jó teste 43éves volt a nyáron... A ruhás szekrénye ott van a szobámba, mert kicsit hülye elrendezésű a lakás... smile Mindig amikor megy reggel munkába előtte letusol és meztelenül jön be a szobámba, de mindig takarja magát, de mindig látom, hogy mi a pálya... Tehát én köztudott, hogy meztelenül alszom, télen is max 1 poloba... Ő is meztelenül alszik és, hogy én kitudjak menni át kell mennem az ő szobáján... Pár hete mindig amikor belépek az ajtón, hogy megyek a wc-re ( meztelenül ) kitakarózva, van, hogy terpesztve alvást színlel.... mondanom sem kell, álló dákóval járkálok reggel, mert anyukám korán megy dolgozni és csak ketten vagyunk a lakásban reggel...Én is kitakarózom amikor Ő jön...álló dákóval fekszem az ágyon... Ő szokott lefeküdni a legkésőbb és mikor befejezte a fogmosást elszív még egy cigit és leveszi a tangáját és megy aludni...Na ilyenkor lépek én be a képbe.. smile mikor kimegy cigizni én kiosonok megállók a sötétbe és amikor kezdi levenni a bugyiját belépek az ajtón álló farokkal...majd szét szokott robbanni a dákóm... mondom neki, hogy fogat mosok...ő még szöszmötöl a fürdőben miközben és ott állok 1 szál pöcsben...méghozzá eléggé kanosan...ez több este is megtörtént már, de egyik este lehajolt és bepucsított nekem... nagyon jó feneke van és tényleg minden láttam... ( néha szokott hülyéskedni, hogy tyű mekkora fütyid lett fiam meg ilyenek ) kérdezte töllem, hogy nem rakom be ? én köpni nyelni nem tudtam.... zavarban voltam és mondta, hogy akkor mindegy...rájöttem utólag, hogy elszúrtam nem is kicsi! :(:(:( azóta minden reggel látjuk egymást meztelenül, ő terpeszteni is szokott...volt olyan, hogy masztizott és mondta, hogy ha nem zavar engem akkor folytatja...ott álltam és néztem és majdnem kidurrant a farkam...elkezdtem verni és lespricceltem a KERESZTANYÁMAT smile ekkorát még soha nem élveztem... annyira bejön, hogy csak na...Szeretnék tanácsot kérni, hogy tudnék olyan helyzettett kialakítani, hogy megdughassam.. ?

sziasztok!
/ 91