Nekem nem!
Csak gondoltam megkérdem, meg jelzem, hátha nem tudtál róla.
De legalább az is kiderült, hogy járunk azonos lapokra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Csak gondoltam megkérdem, meg jelzem, hátha nem tudtál róla.
De legalább az is kiderült, hogy járunk azonos lapokra.
Törölt felhasználó (315309)
2008. 07. 24. csütörtök 15:03
Nem senki nem koppint semmit.Az én írásom van azon az oldalon is.Remélem ez nem gond.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hát ennyi elég!
Na, ja, azokat a nőket én is imádom, akiknek van egy kis kisugárzása!
De vannak olyanok is, akiknek savanyúbb az ábrázata mint a romlott uborkalé.
Hát hajts rá ezerrel! Tedd oda neki rendesen és úgy jársz te is mint a székely fiú aki megbaszta a medvét!
Azóta is nekik hordja a mézet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ja, azokat a nőket én is imádom, akiknek van egy kis kisugárzása!
De vannak olyanok is, akiknek savanyúbb az ábrázata mint a romlott uborkalé.
Hát hajts rá ezerrel! Tedd oda neki rendesen és úgy jársz te is mint a székely fiú aki megbaszta a medvét!
Azóta is nekik hordja a mézet.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2008. 07. 24. csütörtök 14:58
Annyit mondok betöltötte az 52-t Arányos enyhén telt testalkattal.Korhoz képest Gyönyörű mellekkel és szép nem bozótos a puncija!egy két fiatal csaj elbújhatna.Hát az arcán tudnék javítani
denem vészes.Meg van egy erotikus kisugárzása.Vagy nem is tudom valahogy látni az arcán hogy kívánná a szexet nagyon.Ezt pár évell ezelőtt vettem észre amikor kezdődött.Véletlen bejött mikor öltöztem és nemhogy kiment volna leűlt beszélgetni és figyelt engem.Persze én húztam az öltözködést élveztem ahogy néz engem.Azóta hajtok rá. Remélem ennyi elég.
Nem senki nem koppint semmit.Az én írásom van azon az oldalon is.Remélem ez nem gond.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 10:27
Az olderwomen.**.hu lapon is te élménybeszámolsz vagy valaki koppintja amit írsz? Netán te koppintasz mást?
Annyit mondok betöltötte az 52-t Arányos enyhén telt testalkattal.Korhoz képest Gyönyörű mellekkel és szép nem bozótos a puncija!egy két fiatal csaj elbújhatna.Hát az arcán tudnék javítani
denem vészes.Meg van egy erotikus kisugárzása.Vagy nem is tudom valahogy látni az arcán hogy kívánná a szexet nagyon.Ezt pár évell ezelőtt vettem észre amikor kezdődött.Véletlen bejött mikor öltöztem és nemhogy kiment volna leűlt beszélgetni és figyelt engem.Persze én húztam az öltözködést élveztem ahogy néz engem.Azóta hajtok rá. Remélem ennyi elég.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 07. 23. szerda 23:44
Azért még ne vegyünk búcsút egymástól!
Érdekelne engem és szerintem sokakat itt a fórumban, hogy milyen a mami felépítése?
Mert nem lehet rossz az öreg csaj, ha ennyire rá vagy gerjedve!
Szal méreteket kérünk és mennyire szaftos a puncija?
Hiszen már voltál benne majdnem könyékig.....!
Kívánatos? Sexi? Szép arca van?
Várjuk válaszod! Addig is üdvözletünket küldjük!
Add át kéz csókom a maminak!
Érdekelne engem és szerintem sokakat itt a fórumban, hogy milyen a mami felépítése?
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Az olderwomen.**.hu lapon is te élménybeszámolsz vagy valaki koppintja amit írsz? Netán te koppintasz mást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 18:03
Hali!Nemdobott ki senki.Minden a régi. Sajnos nemvolt lehetőségem azóta akcióba lépni,de még nemadtam fel.Úgyis megdöntöm a mamit.Nagyon bízok benne hogy meggyőzöm úgyis.De szerintem ezt ő is tudja. Látni rajta. Csak a megfelelő alkalmat várom.Nyugi ha nyertem megosztom veletek.
Addig is sok sikert mindenkinek!
![buck](images/smilies/buck.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Azért még ne vegyünk búcsút egymástól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2008. 07. 23. szerda 18:03
Hali!Nemdobott ki senki.Minden a régi. Sajnos nemvolt lehetőségem azóta akcióba lépni,de még nemadtam fel.Úgyis megdöntöm a mamit.Nagyon bízok benne hogy meggyőzöm úgyis.De szerintem ezt ő is tudja. Látni rajta. Csak a megfelelő alkalmat várom.Nyugi ha nyertem megosztom veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 22:14
Mi van veled tesó? Semmi?
Rég hallottunk rólad! Történt már valami érdekes dolog az utcsó írásod óta?
Vagy már kirúgott az anyós is meg a párod is, sőt talán még a sógornőd is?
az jó lehet
Mi van veled tesó? Semmi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:04
Kösz a bíztatást mindenkinek.Nem adom fel csak lassítok kicsit. Hátha mégis ráállna a dologra.
Lessz még folytatás remélem!
Lessz még folytatás remélem!
Roland ne a helyesírási szótárt lapozgasd,hanem tapadj rá az anyósodra
ez a fórum NEM helyesírási verseny, és gyakorlópálya!
mindenki úgy ír, ahogy tud, vagy akar, ez itt alapszabály!
a lényeg az érthetőségen és a hozzászólás tartalmi részén van!
kerüld legközelebb a helyreigazítást és kioktatást a helyesírás tekintetében, mert elvileg tiltás jár érte!
az "anyós" témához van valami mondanivalód, ill. véleményed??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenki úgy ír, ahogy tud, vagy akar, ez itt alapszabály!
a lényeg az érthetőségen és a hozzászólás tartalmi részén van!
kerüld legközelebb a helyreigazítást és kioktatást a helyesírás tekintetében, mert elvileg tiltás jár érte!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
az "anyós" témához van valami mondanivalód, ill. véleményed??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9193)
2008. 07. 22. kedd 01:43
Bikah, egy helyesírási-tanfolyam is szükséges lenne neked. Nagyon hadilábon állsz a betűkettőzéssel, ugyanúgy, mint ahogy a nőkettőzés se megy. Tanulj meg helyesen írni, addig se jár az agyad az anyóson!!!
proboljuk
Fasza! Egyik a másik után.....
Hova kerültem?
Fasza! Egyik a másik után.....
Hova kerültem?
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Anyóka, én csak javasoltam Bikah-nak, hogy mit csináljon az anyóskérdéssel, mint ahogyan azt sokan tették előttem. Azzal, hogy még pluszban helyesírás-tanfolyami alternatívát is felkínáltam, az csak plusz.
Kedves forumozótárs, valahogy nem látom a topic cimében hogy ez helyesirási verseny lenne
Itt a mondanivaló a lényeg és proboljuk megbeszélni akinek problémája van.
Bikah megtisztelt vagy bárki más hogy megossza velünk ha vágyik az anyósára.
A topic jó remélem ezután is többen irnak ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Itt a mondanivaló a lényeg és proboljuk megbeszélni akinek problémája van.
Bikah megtisztelt vagy bárki más hogy megossza velünk ha vágyik az anyósára.
A topic jó remélem ezután is többen irnak ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9193)
2008. 07. 22. kedd 01:43
Bikah, egy helyesírási-tanfolyam is szükséges lenne neked. Nagyon hadilábon állsz a betűkettőzéssel, ugyanúgy, mint ahogy a nőkettőzés se megy. Tanulj meg helyesen írni, addig se jár az agyad az anyóson!!!
Maradj meg a csajodnál és felejtsd el az anyósod.
Csak kínzod önmagad meg az öreglányt is.
Csak kínzod önmagad meg az öreglányt is.
Nemérzem hogy ajtóstul rontottam volna a házba A vágyaim és az amit megtenék és az amit meg is tudok teni két külön dolog, nem egy egyszerü felángolás az amit az anyós iránt érzek .
Négy éve húzodik a dolog és közben próbálkoztam is nem sok sikerrel ha csak az nem siker hogy hagyta hogy rendszeresn alányújak és nem szólt érte. Az élettársam fontosabb bárminél de éjjel ha valakivel álmodsz nem egyszer hanem töbször az már gáz. És ha az kell hozzá hogy ne veszítsem el elmondjak mindent öszintén mert érzi hogy valmi nagy gáz van, akkor elmondom még mindíg tisztább mint hogy azthiszi folyamatosan csalom. Egyépként én is azt gondolom jobb lenne tuleni az anyóson és kiderülne hogy nem is jó vele, na de mi van ha élvezném és legjobbat adná ami edig történt velem, na akkor hogy tegyem rendbe az életem? Szóval hogy áljak neki ebbe segítsetek? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Négy éve húzodik a dolog és közben próbálkoztam is nem sok sikerrel ha csak az nem siker hogy hagyta hogy rendszeresn alányújak és nem szólt érte. Az élettársam fontosabb bárminél de éjjel ha valakivel álmodsz nem egyszer hanem töbször az már gáz. És ha az kell hozzá hogy ne veszítsem el elmondjak mindent öszintén mert érzi hogy valmi nagy gáz van, akkor elmondom még mindíg tisztább mint hogy azthiszi folyamatosan csalom. Egyépként én is azt gondolom jobb lenne tuleni az anyóson és kiderülne hogy nem is jó vele, na de mi van ha élvezném és legjobbat adná ami edig történt velem, na akkor hogy tegyem rendbe az életem? Szóval hogy áljak neki ebbe segítsetek? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 19:20
Hát ez barátom, felejtős!
Ajtóstul rontani a házba, utána meg kiteregeted a csajodnak, hogy mi a szitu?
Rossz stratégia! Ezt már elkúrtad, úgyhogy ne is próbálkozz.
Felejtsd el az anyóst egy életre.
Hát ez barátom, felejtős!
(Ez egy válasz Bikah üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 09:31
Előre is kösz mindenkinek, az a gáz hogy beszéltem neki róla hogy mit is csinálnék vele de csak azt hajtogatta hogy mégis a lánya meg hogy verjem ki a fejemből ez kb fél éve volt.Azóta csak örlődöm már majdem szétmentünk a párommal miatta, akkor elmondtam neki mi van, hát nem örült de megértett. Próbáltam beszélni az anyóssal, de mivel féléve nagyívbe kerültem, igy nem volt valami megértő, azt látta rajtam hogy kivagyok de ennyi.Az após 10 éve hogy meghalt, és azóta nem is volt komoly kapcsolata, nem tudom mit tegyek. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, és úgytünik neki sem tudom beverni.Tanácstalan vagyok ha van jó ötletetek hogy győzem meg, vagy hogy felejcsem el írjátok meg nekem. Köszi.
11 év, az bizony sok idő, hát hogy bírtad ki jó szex nélkül eddig akkor? ne haragudj, de elég butácska is lehet a hölgyemény, ha ezt csak elnézi meg megérti hogy az anyának be akarod akasztani, de végülis örülj neki, nagy mákod van, mondjuk azt nem tudom, hogy te azt honnan gondolod hogy a kedves anyós jobb mint a kis kislánya szexuális téren? ezért tanácsolom most azt hogy sztem egyszer kéne nekirugaszkodnod hoyg összejöjjön vele egy szex és ha negatív élményed lesz akkor már nem fog úgy érdekelni mint most, véleményem szerint, de ha viszont pozitív...
(Ez egy válasz Bikah üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 10:07
Tizenegy éve vagyunk együtt a párommal és szerintem ő az igazi, baromi jól élünk együtt nem lesz soha egy nagy szexakrobata de az életbe se találhatnék jobb és megértőbb párt (most is felfogta mi van és toleráns velem pedig nem egyszer észrevette hogy hogy nézek az anyára),szóval öt nem akarom elveszíteni. De ha rámszál és nekiálunk a dolgoknak arra vágyom hogy az anyós fölém gugoljon, lenézek és nem az anyos van ott csak ő, ihlet elszál ez megint nem sikerült.(fél hat).Ha meg behunyom a szemem és ő jár a fejemben megy a dolog csak utána ne kejen a tükörbe néznem, hazugnak cslónak érzem magam és az jár a fejemben nem tehetem ezt a párommal.
Ahogy olvaslak ugy látom te az anyossal nemcsak a sexet kivánod, hanem szerelmes vagy belé.
Az is lehet csak a kiváncsiság hajt milyen lehet az ágyban.
Irtad nagyon jól éltek a barátnöddel. Akkor semmiképp ne kockáztass. (Ez egy válasz Bikah üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is lehet csak a kiváncsiság hajt milyen lehet az ágyban.
Irtad nagyon jól éltek a barátnöddel. Akkor semmiképp ne kockáztass. (Ez egy válasz Bikah üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 10:07
Tizenegy éve vagyunk együtt a párommal és szerintem ő az igazi, baromi jól élünk együtt nem lesz soha egy nagy szexakrobata de az életbe se találhatnék jobb és megértőbb párt (most is felfogta mi van és toleráns velem pedig nem egyszer észrevette hogy hogy nézek az anyára),szóval öt nem akarom elveszíteni. De ha rámszál és nekiálunk a dolgoknak arra vágyom hogy az anyós fölém gugoljon, lenézek és nem az anyos van ott csak ő, ihlet elszál ez megint nem sikerült.(fél hat).Ha meg behunyom a szemem és ő jár a fejemben megy a dolog csak utána ne kejen a tükörbe néznem, hazugnak cslónak érzem magam és az jár a fejemben nem tehetem ezt a párommal.