még csak egy volt, de sztem lesz folytatása is.
Az úgy volt h most vagy két hete nála aludtam, mert a férje elutazott, és ő nem szeret egyedül aludni a lakásban. Reggel felkelek (álló fasszal persze, mert egész éjjel vele álmodtam) elmek zuhanyozni, aztán mikor kijövök ott áll velem szemben totál ,meztelenül. nekem meg áll a faszom mint a cövek. Erre azt mondja: nocsak nocsak és csináltál maár ezel valamit? Én meg mondom, hogy nem igazán tudom hogy mit kell
Erre persze az jött, hogy majd akkor ő segít. Aznap még legaláb hatszor leszopott és voltak dugások is... Egész nap meztelenül járkáltunka lakásban nekem szinte végig állt a faszom. Másnap persze úgy fájt hgy hozzáérni alig tudtam... Ma pedig együtt megyünk neki bikinit venni
Az úgy volt h most vagy két hete nála aludtam, mert a férje elutazott, és ő nem szeret egyedül aludni a lakásban. Reggel felkelek (álló fasszal persze, mert egész éjjel vele álmodtam) elmek zuhanyozni, aztán mikor kijövök ott áll velem szemben totál ,meztelenül. nekem meg áll a faszom mint a cövek. Erre azt mondja: nocsak nocsak és csináltál maár ezel valamit? Én meg mondom, hogy nem igazán tudom hogy mit kell
![smile](images/smilies/smile.gif)
Erre persze az jött, hogy majd akkor ő segít. Aznap még legaláb hatszor leszopott és voltak dugások is... Egész nap meztelenül járkáltunka lakásban nekem szinte végig állt a faszom. Másnap persze úgy fájt hgy hozzáérni alig tudtam... Ma pedig együtt megyünk neki bikinit venni
Anyós vagy nagynéni, kaland szempontjából talán mindegy, nem? Írod, hogy volt vele egy kalandod. Csak egy? Elmesélnéd?
(Ez egy válasz KingJack üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:28
én sem az anyósomat kívánom, mivel az még nekem nincs
Én a nagynénémrew izgulok.... Volt is vele egy kalandom, mert hát kölcsönös a dolog
én sem az anyósomat kívánom, mivel az még nekem nincs
Én a nagynénémrew izgulok.... Volt is vele egy kalandom, mert hát kölcsönös a dolog
már bocs hogy én is hozzászolók a témához,de az én anyósom egy akkora egy szar...hánynom kell,ha hozzánk jön,,,de viszont a másik két lánya...hm .,,kár,hogy nincsen olyan topik,hogy kivánom a sógornőmet,,,,üdv
Vedd be a sógornőt is a játékba
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Törölt felhasználó (315309)
2008. 07. 06. vasárnap 22:19
Szoktam segíteni a nagyob és piszkosabb munkákban az anyósomnak,és utánna mindig megkérem mossa le a hátam.Ma is ígyvolt,pedig a múltkor is jó megtaperoltam.És annak ellenére azt mondta hogy lemosdat aztán húz is kifelé.de én egyből megfogtam a puniját és még a bugyiba is benyúltam egy újjal bennevoltam a punijába.és még csak nem is nagyon ellenkezettt,csak abbakellett hagyni mert a bunkó sógornőm kijött a szobából, és ő figyelmeztetett súgva hogy mivan ha bejön.Én is jobbnak láttam abbahagyni.de már hajszálon múlottaz újjam már benne volt,meg a farkamat akarta megfogni mikor nyílt az ajtó.Holnap megyek megint segítkezni, és ha akkor is lemosdat akkor tutira bennevan. Szerintem! Csak a bunkó sógornőm ne lene ott!
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
csatlakozom Peter_xx-hez.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Szoktam segíteni a nagyob és piszkosabb munkákban az anyósomnak,és utánna mindig megkérem mossa le a hátam.Ma is ígyvolt,pedig a múltkor is jó megtaperoltam.És annak ellenére azt mondta hogy lemosdat aztán húz is kifelé.de én egyből megfogtam a puniját és még a bugyiba is benyúltam egy újjal bennevoltam a punijába.és még csak nem is nagyon ellenkezettt,csak abbakellett hagyni mert a bunkó sógornőm kijött a szobából, és ő figyelmeztetett súgva hogy mivan ha bejön.Én is jobbnak láttam abbahagyni.de már hajszálon múlottaz újjam már benne volt,meg a farkamat akarta megfogni mikor nyílt az ajtó.Holnap megyek megint segítkezni, és ha akkor is lemosdat akkor tutira bennevan. Szerintem! Csak a bunkó sógornőm ne lene ott!
Nekem dudálsz kisautó ?
Soha az életbe nem volt sexhiányom megjegyzem most sincs.Mindig akkor és annyit szeretkeztem amennyi jólesett.De ha elolvasod a topic témáját ez nem az ki mennyit baszik. Tanulj meg fórumozni
(Ez egy válasz nuninyalÓ üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Soha az életbe nem volt sexhiányom megjegyzem most sincs.Mindig akkor és annyit szeretkeztem amennyi jólesett.De ha elolvasod a topic témáját ez nem az ki mennyit baszik. Tanulj meg fórumozni
![mf3](images/smilies/mf3.gif)
2008. 07. 07. hétfő 18:40
Bizony hogy Molly maminak van hiánya majd talán valakim JÓL meg KÚRJA
megbecsült fórumozónk sértegetése miatt egy nap pihenő:prune
megbecsült fórumozónk sértegetése miatt egy nap pihenő:prune
Bizony hogy Molly maminak van hiánya majd talán valakim JÓL meg KÚRJA
megbecsült fórumozónk sértegetése miatt egy nap pihenő:prune (Ez egy válasz este üzenetére (2008. 07. 04. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
megbecsült fórumozónk sértegetése miatt egy nap pihenő:prune (Ez egy válasz este üzenetére (2008. 07. 04. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdeklődéssel várjuk részletes beszámolód, a folytatásról is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 21:51
Ma egy eszméletlen jó dolog történt velem ami azt jelenti sinen vagyok.Ha gondoljátok elmesélem.
Hát kedves barátom, ha az ujjad tényleg benne volt és nem ellenkezett, akkor már szerintem kívánja mint állat!
Biztos vagyok benne, hogy párszor magához nyúlt az öreglány miközben fantáziált és most úgy döntött beváltja a fantáziálást élő igazi numerára.
Ne tétovázz, ha legközelebb ilyen alkalom nyílik!
Kapd elő neki és térdeltesd le, szerintem úgy fogja szopni mint a torkos boci.
És, ha ezt megteszi,onnantól már csak egy kérdés van, hátulról teszed be neki, vagy elölről.
Sok sikert!
És élmény beszámolót kérünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos vagyok benne, hogy párszor magához nyúlt az öreglány miközben fantáziált és most úgy döntött beváltja a fantáziálást élő igazi numerára.
Ne tétovázz, ha legközelebb ilyen alkalom nyílik!
Kapd elő neki és térdeltesd le, szerintem úgy fogja szopni mint a torkos boci.
És, ha ezt megteszi,onnantól már csak egy kérdés van, hátulról teszed be neki, vagy elölről.
Sok sikert!
És élmény beszámolót kérünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen rámásznék az Anyósomra. Apósom szerintem nem nagyon foglalkozik már vele szexuális téren. Egyszer nyáron laza kis pongyiban a teraszon teregetett és lehajolt. Kivillant a fehér bugyi, kikandikált a szőrös puncija. Mit mondjak? Most is bekeményedek ha visszagondolok rá...
Irigyellek öregem! Ha én az anyóst egyszer elkaphatnám biztos meghúznám legalább hetente! De nemsok kell már hozzzá remélem.
(Ez egy válasz vipvipxx üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
2008. 06. 30. hétfő 23:32
hy! nekem az anyós jelöltemmel sikerült lefeküdnöm, egyszeri alkalom volt, nem bántam meg, azota nem beszélünk róla, minden a régi
de jó már valakinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 21:51
Ma egy eszméletlen jó dolog történt velem ami azt jelenti sinen vagyok.Ha gondoljátok elmesélem.
Alig varjuk,meselj!!!!!!
Hidd el rajta vagyok a dolgon teljes gőzzel.Addig úgyse nyugszok míg megnem húzom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (163029)
VIP
2008. 07. 05. szombat 07:40
Hát akkor kúrd meg az öreglányt! De azt ajánlom tisztességesen lásd el, mert különben rád száll és elüldöz a háztól!
A füléből is csorogjon a lekvár!
Sok sikert testvér!
Sok sikert testvér!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Aki csak kívánja, és meg is teheti, az mindenki dugja meg az Anyósát!
Ha kéreti magát, az már jó jel!
Lehet, hogy nagyobb élményben lesz részetek, mint a feleséggel. ...mert ha rááll az anyós, biztosan belead "apait-anyait"
Éljen a női hiúság!
Ha kéreti magát, az már jó jel!
Lehet, hogy nagyobb élményben lesz részetek, mint a feleséggel. ...mert ha rááll az anyós, biztosan belead "apait-anyait"
Éljen a női hiúság!
Hát akkor kúrd meg az öreglányt! De azt ajánlom tisztességesen lásd el, mert különben rád száll és elüldöz a háztól!
Sok sikert testvér!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert testvér!
2008. 07. 04. péntek 20:38
Csak hogy tudd,após már rég nincs!