ÉN egyszer barátnőméknél egyedül voltam, ültem a gépnél és nézelődtem rajta. Találtan egy könyvtárat ami meztelen dugós képekkel volt tele barátnőm annyáról, vibritől kezdve mindent bevetettek, azóta fantáziálgatok néha, nagyon beindított, jó nagyot vertem rá.
Figyelj!a mama nem szappan nem kopik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![gunyos1](images/smilies/gunyos1.gif)
Törölt felhasználó (203965)
2008. 02. 13. szerda 10:39
az en anyosom rendre nem rak torolkozot nekem mikor naluk vagyunk es sorra ramnyitja az ajtot en meg ott allok logo szerszammal.o csak mosolyog es odaadja a tor.omet.megdugnam de hohy vezessem ra!nagyon kivanatos a draga!
Ráugorhatsz, de gyengéden!!!!!!
(Ez egy válasz vhk üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2008. 03. 26. szerda 09:39
én kivertem a farkam úgy hogy látta. Ő nemtudta hogy én tudom hogy látja.direkt csináltam és nem szólt az asszonynak.szerintetek?
én kivertem a farkam úgy hogy látta. Ő nemtudta hogy én tudom hogy látja.direkt csináltam és nem szólt az asszonynak.szerintetek?
Kinyalnád az anyósodat Rosemary?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 10:35
Hát nekem még nincs anyósom, de a barátom anyja nagyon beinditja a fantáziám.
Megmondtam a barátomnak, de nem nézte jó szemmel a dolgot.
Azt mondta, ha véletlenül is rajtakap bennünket, feljelent mindkettőnket.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Hát nekem még nincs anyósom, de a barátom anyja nagyon beinditja a fantáziám.
Megmondtam a barátomnak, de nem nézte jó szemmel a dolgot.
Azt mondta, ha véletlenül is rajtakap bennünket, feljelent mindkettőnket.
lehet majd ő lesz a kezdeményező
(Ez egy válasz lapci üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:35
Most azért pihentetem a témát, majd lehet hogy néhány hónap múlva megpróbálkozom hátha nem így sül el a dolog. (de csak finoman)
Most azért pihentetem a témát, majd lehet hogy néhány hónap múlva megpróbálkozom hátha nem így sül el a dolog. (de csak finoman)
A történtek után - ami váratlanul érte - elgondolkodik, a nőiességét legyezgeti a viselkedésed. Meggyőződésem, hogy idővel újra nekigyürkőzhetsz, csak mostmár "finomabban" mert: nem vágott az első alkalommal visszakézből jó nyakon, nem lökött el, hanem, - akárhol is, de szorongatott.
(Ez egy válasz lapci üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2008. 03. 13. csütörtök 08:14
Tegnap este gondoltam kikezdek anyósjelöltemmel, a fürdőbe volt és amikor kijött a kádból én bementem hozzá meztelenül. Annyira meglepődött hogy meg se bírt szólalni, úgy nézett ki hogy elég simán megy a dolog. Elkezdtem letörölni a vizet róla, majd simogatni ekkor kérdezte mit csinálok? pár másodperc múlva a kezébe adtam az álló farkam, megfogta és én a punciát kezdtem simogatni. Ekkor mondta hogy ő ezt nem akarja és fejezzem be! én nem fejeztem ekkor megfogta a heréimet és jól összeszorította elég durván, elég meggyőző volt! majd felkapta a hálóingét és kiment a fürdőből. Én még vagy 10 percig bent voltam amire magamhoz tértem. Másnap mikor barátnőm nem volt ott beszéltem anyósjelöltemmel, elnézést kértem tőle, és ő is tőlem hogy olyan durván megfogta a heréim, megbeszéltük hogy kettőnk közt marad ez a kis "kaland".
Ennek bizti lesz folytatása.Legyen szerencséd hozzá
(Ez egy válasz lapci üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este gondoltam kikezdek anyósjelöltemmel, a fürdőbe volt és amikor kijött a kádból én bementem hozzá meztelenül. Annyira meglepődött hogy meg se bírt szólalni, úgy nézett ki hogy elég simán megy a dolog. Elkezdtem letörölni a vizet róla, majd simogatni ekkor kérdezte mit csinálok? pár másodperc múlva a kezébe adtam az álló farkam, megfogta és én a punciát kezdtem simogatni. Ekkor mondta hogy ő ezt nem akarja és fejezzem be! én nem fejeztem ekkor megfogta a heréimet és jól összeszorította elég durván, elég meggyőző volt! majd felkapta a hálóingét és kiment a fürdőből. Én még vagy 10 percig bent voltam amire magamhoz tértem. Másnap mikor barátnőm nem volt ott beszéltem anyósjelöltemmel, elnézést kértem tőle, és ő is tőlem hogy olyan durván megfogta a heréim, megbeszéltük hogy kettőnk közt marad ez a kis "kaland".
A normális reakció az lenne tőle, hogy messze elhajtja az ilyen pasit a lányától, de így, hogy nem buktat le, lehet, h nem is bánta volna annyira a kis kalandot. Előfordulhat, hogy később összeszedi magát és benne lesz. Ha mégsem akkor szimplán hülye, h nem tépte le azonnal a tököd.
Szerintem túl rámenős, túl direkt voltál. Ilyen esetekben, mint anyóssal, hatványozottabban igaz lehet, hogy a nők választanak. Szépen, lassan, apró utalásokkal kellett volna tudtára adnod a szándékodat. Akkor is elutasítás lett volna, de nem ilyen durván. Pontosabban: nem kaptál volna bátorító visszajelzéseket. Viszont semmi sem lehet biztos és végleges. Lehet, hogy majd ő akarja, ha olyan hangulatban lesz, egy anyósnál sose lehet tudni. Ő is csak nő.
Az én anyosjelöltem nálam 8 évvel idősebb, és elég jól tartja magát, és jó alakja van, és ezt tudja is. Ha lenne rá alkalmam biztos eljátszanék vele kicsit.......
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nekem "csak" anyósjelölt volt...történet úgy kerek, hogy még 19éves koromban jártam egy nálam 2évvel fiatalabb csajjal, akinek volt egy velem egyidős nővére, és akkor 42éves anyja. Csajjal igazából nem volt semmi, szakítottunk is, majd egy évvel késöbb nővérével futottam össze véletlen, beszélgettünk kiderült, hogy nagyon bajöttem már akkor is neki mikor hugával jártam, így aztán elkezdtünk járni, persze elkezdődött az itt-ott alvás is. Egyik ilyen alakalommal mikor fürdőben voltunk, én álltam zuhany alatt, ő már végzett és mondta, hogy bemegy szobába befekszik ágyba és ott megvár.Ahogy fürödtem gondolataim már igen másfelé jártak, aminek látható nyomai is voltak, mikor hallottam, hogy nyílik az ajtó gondoltam, hogy ő jött vissza valami miatt, hirtelen gondolattól vezérelve, elrántottam zuhany függönyt, és egy "ezt kapd be" felkiáltással ajtó irányába fordultam. Viszont ekkor jött hidegzuhany, nem barátnőm állt ott, hanem az anyja...persze próbáltam takargatni, de ilyen helyzetben nem nagyon lehet, fejem persze vörösebb volt már, mint a főtt homár, de anyja, csak egy pajkos mosoly kiséretében közelebb lépett, megfogta farkam, párat húzott rajta, lehajolt bekapta, aztán fordult egyett és elindult kifelé, ajtóból még visszafordult és annyit fűzött egészhez, hogy irigyli lányát, mert jó dolga lehet.
Igazából ennyi, nem volt semmi több.Pár percig még lemeredve álltam ott, aztán mikor végeztem bementem barátnőmhöz.Ezek után valahogy mindig egy kis tűzzel a szemében nézett rám az anyja, de amíg együtt voltam a lánnyal, nem nyílt alkalmamra egyéb dologra.
Igazából ennyi, nem volt semmi több.Pár percig még lemeredve álltam ott, aztán mikor végeztem bementem barátnőmhöz.Ezek után valahogy mindig egy kis tűzzel a szemében nézett rám az anyja, de amíg együtt voltam a lánnyal, nem nyílt alkalmamra egyéb dologra.
Haha! Erről egy vicc jutott eszembe,amikor a fiú mondja a lánytestvérének,hogy dugjunk egyet. Nekiállnak,egyszer csak megszólal a lány. Te jobban csinálod mint a Fater. Tudom,ezt Anyu is mondta.
(Ez egy válasz eroberter üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 20:35
Ez még csak-csak... Akkor lenne a fura, ha a feleség kívánná az ő anyósát
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Hát szerintem EZÉRT nem kezdnk ki a mamával!
Egy komplett családot lehet romba dönteni.
Bááár ha a vőnek idővel az anyós lesz a nagy Ő és érte feláldozna mindent ahoyg ő is a nálánál fiatalabb srácért akkor lehet kockáztatni... De az megint más tészta, mint a kefélgetünk családon belül. (Ez egy válasz imitimi üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy komplett családot lehet romba dönteni.
Bááár ha a vőnek idővel az anyós lesz a nagy Ő és érte feláldozna mindent ahoyg ő is a nálánál fiatalabb srácért akkor lehet kockáztatni... De az megint más tészta, mint a kefélgetünk családon belül. (Ez egy válasz imitimi üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 21:21
érdekes a hozzászólásod, nekem az fordult meg a fejemben, mi van, ha jobbnak bizonyul az anyós a lányánál és a vő vele marad. Ez lehet igazi családi botrány. Mi a véleményetk erről.
érdekes a hozzászólásod, nekem az fordult meg a fejemben, mi van, ha jobbnak bizonyul az anyós a lányánál és a vő vele marad. Ez lehet igazi családi botrány. Mi a véleményetk erről.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 25. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 25. hétfő 10:46
De most komolyan. Mi jó van abban, hogy az anyóssal???
Értem, hogy a párod ráadásul az anyósra ütött akkor érthető az is hoyg még anyós is bejön, de mégiscsak az anyja. Úgyértem, ez is megcsalás. Hiába mondják, hogy családban marad. Persze nem törvényszerű a lebukás, sőt, de mi van egy buktánál? Az egy dolog, hoyg a srácot kivágja, de mi lesz az anyával? AKi felnevelte akit szeret? Azért ez egy erős törést okozhat.
MEg most jön a másik kérdés. OK anyóssal, de mi van ha kislány meg bejön apósnak, mert apa és fia hasonló ízléssel rendlekeznek, vagy a kedves menye a kedvenc apósnak megkívánja a friss pipihusit? És a kis csibe meg épp nem ellenkezik? Na akkor milyen a leányzó fekséves?
Kérdés kérdés hátán, de kíváncsi vagyok. Vagy akkor mehet a néyges keresztbe?
Értem, hogy a párod ráadásul az anyósra ütött akkor érthető az is hoyg még anyós is bejön, de mégiscsak az anyja. Úgyértem, ez is megcsalás. Hiába mondják, hogy családban marad. Persze nem törvényszerű a lebukás, sőt, de mi van egy buktánál? Az egy dolog, hoyg a srácot kivágja, de mi lesz az anyával? AKi felnevelte akit szeret? Azért ez egy erős törést okozhat.
MEg most jön a másik kérdés. OK anyóssal, de mi van ha kislány meg bejön apósnak, mert apa és fia hasonló ízléssel rendlekeznek, vagy a kedves menye a kedvenc apósnak megkívánja a friss pipihusit? És a kis csibe meg épp nem ellenkezik? Na akkor milyen a leányzó fekséves?
Kérdés kérdés hátán, de kíváncsi vagyok. Vagy akkor mehet a néyges keresztbe?
Ez még csak-csak... Akkor lenne a fura, ha a feleség kívánná az ő anyósát
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2008. 03. 10. hétfő 20:11
Akkor ez most olyan ....ööö izéé.....nézd meg a lányát dugd meg az anyját dolog?....kicsit fura de ti tudjátok
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Akkor ez most olyan ....ööö izéé.....nézd meg a lányát dugd meg az anyját dolog?....kicsit fura de ti tudjátok
![wow3](images/smilies/wow3.gif)