daki ettől többre számitottam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 17. kedd 20:57
mikor a legjobb az anyós?
ha porhanyós!
hahaha!
ha porhanyós!
hahaha!
mikor a legjobb az anyós?
ha porhanyós!
hahaha!
ha porhanyós!
hahaha!
a pálmád, vagy az anyósod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 04. 17. kedd 20:05
Sok perverz dolgot láttam életemben,Sok perverz dolgot a GG-én.men27 gratula,te most viszed a pálmát!(Mert nem láttad még az enyémet!)
Sok perverz dolgot láttam életemben,Sok perverz dolgot a GG-én.men27 gratula,te most viszed a pálmát!(Mert nem láttad még az enyémet!)
Nézd meg az anyját, vedd el az anyját inverse topic Egyébként meg hülye téma
hát az anyósok sok mindenki nek tetszenek hisz a férfit vonza mindig egy másik nő és az anyós a közeli könnyen elérhető és szerencsés esetben még jó is!
nekem csak mostoha anyósom van az nem igazán jó de a párom nővére és a mostoha anyós férjének a nővére az nagyon jó!
nekem csak mostoha anyósom van az nem igazán jó de a párom nővére és a mostoha anyós férjének a nővére az nagyon jó!
Sziasztok az én anyósomnak akkora mellei vannak hogy az csak na!!4 Kipróbálnám vele hogy milyen lenne a sex!
Nem kívánom az anyósom, de ez nem azt jelenti, hogy ő sem kíván engem, majd megbeszéljük.(egyébként nagyon jó fej a csaj, mindenkinek ilyet kívánok)
(Ez egy válasz men27 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:13
Sziasztok, arra lennék kívánci, hogy ki az akinek nagyon bejönne az anyósa
Nekem nagyon bejön, 49 éves, édes mellei vannak, és igazi érett nő.
az anyósomnak jó mellei vannak csak picik
de azért egyszer ki próbállnám,hogy tud baszni
de azért egyszer ki próbállnám,hogy tud baszni
HE-HE-HE!
Tudod napi 10 hsz.-ért jár pont! Ha napi 100 hsz.-t is írsz, akkor is 30 pontot kapsz! Ezt sajna buktad! Tudod napi 40-50 hsz.-em biztos van! De ha Te úgy gondolod, hogy pontvadászok, akkor írj a Figyelemfelhívás topicba! És azért nem jó ez a topic, mert a témával több topic is foglalkozik! És nem a témával van a baj!
Tudod napi 10 hsz.-ért jár pont! Ha napi 100 hsz.-t is írsz, akkor is 30 pontot kapsz! Ezt sajna buktad! Tudod napi 40-50 hsz.-em biztos van! De ha Te úgy gondolod, hogy pontvadászok, akkor írj a Figyelemfelhívás topicba! És azért nem jó ez a topic, mert a témával több topic is foglalkozik! És nem a témával van a baj!
szerintem az érett hölgyek topicba és még sok hasonló topicba belefér a témád! ezért nem hiszem, hogy új topic-ot kellett volna nyitnod!
de majd egy ADMIN eldönti!
alul összes téma ---> Ctrl+F ---> keresett szó (Ez egy válasz men27 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
de majd egy ADMIN eldönti!
alul összes téma ---> Ctrl+F ---> keresett szó (Ez egy válasz men27 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:13