Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 03. 06. kedd 12:30  #23
eros007 eros007
Jelige: EX

Erre szavaznék, gondolom sajátra azért mégse lenne ildomos hehe
2007. 03. 06. kedd 07:59  #22
MmePrune MmePrune VIP
úgy tűnik mindenki megalkotta élete fő művét, evvel is meghagyva az első leletet a jövő literatúra kutatóinak...minden pályaművet kőbe véstem és biztos helyre ástam hehe hehe hehe
innentől kezdve legyetek kedvesek szavazni smile smile smile
csak egy díj van, tehát elég a legjobban tetszőre leadni a voksot smile
aki nem akar nyilvánosan szavazni, az küldheti a borítékomra is a voksát smile
2007. 03. 05. hétfő 23:26  #21
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: "Heineken"

PUHÁRA VETTEM AZ ÉJSZAKÁT
Ma puhára vetettem a csilló éjszakát,
kertek araszoló sötétjét pilláim alá babusgattam
s párnánk lett hűs kazlak sejtelmes zizzenése.

Jössz puhán, hajadról földre omlik a távol,
amit szikrákká borzolt ma aggódó szívverésed,
de hozod, szíjas inakkal, biztos erővel
a tajtékos, tarka világot elém,
s ölembe borítod kincseit.

És én, a gyenge, ugyan mit adhatok?
Jöjj csak, rám éhesen, rám szomjasan,
mint kibomló Éden, várlak igéző szemmel,
kitárul néked sziromló testem hullámzó hava,
s bozontod bozontom szántja oly hamar,
hogy elvesz combjaim között
már régen látott szakállas mosolyod.

Jöjj ujjongó nyelveddel föl bőröm bársonyán,
végig vezetnek hajadba túró, karmos ujjaim,
a rejtek ott remeg, csillog, csücsörít
ahol az utak összefutnak.

Vörös, verdeső nyelved varázsol
csiklómból dicsfényes lüktetést, nászi diadalt,
hogy várni nem győzöm duzzadó botod,
ó, emel már, méhemig döf, most újra, s újra,
sikolyom ajkaid között elbújtat,
mint bozót a réti héjától űzött kismadarat,
s a világ ujjongva rámszakad,
és boldog-görcsösen vonaglok csak
ölemmel fojtva, szorítva Téged.

Hallod?
Körben a vágyunktól rőtté vált hegyek
ujjongva, hirtelen felsikoltanak.

2007. 03. 05. hétfő 23:26  #20
MmePrune MmePrune VIP
Jelige:"Heineken"

IRIGY HAJNALOK

A hajnalt nem várom, összetör, megaláz, ahogy
remegve ágaskodó falloszod tövén édes nyálam lecsordul,
s ébresztőt visítanak pezsdülő utcák, villamosod nyihogva toporzékol:
elvinni akar Téged tőlem, ki mégcsak meg sem érintettelek kezemmel,
csak puhán cserepző számmal ébresztelek, mint szomjú part a sikló
patakot,
makkod ínyemen pendül nagyot, hogy ébredve moccansz , hajamba
túrsz,
s még félálomban botod torkomig nyomod.

Csak olyan hajnalok lennének, hogy el ne menj, félszeg mosollyal
arcodon,
horkanjon bár erődre vágyón féltékeny vak világ, ölelve, nyívva
tartanálak,
ölembe én bomló csíraként elültetnélek, tövig, egészen,
s áztatnám kemény, dudoros pálcád testem csodásan áradó levében,
míg elmegy, elcsörömpöl az a gonosz, vágtató villamos.
Már csak a vágy tartja össze sóvárgó testem: rád, fickándó testedre
kenődnék
legszívesebben , fröcskölő nedvemmel együtt szétterülnék ágyékod
isteni táján.

De most még itt lüktetsz számban hatalmasan,
mint Zeusz fortyoghatott egykor az isteni nimfák forró méhét böködve,
nyálammal keverve torkomig buzog édeskés, síkos előcsermelyed,
szájpadom bordáin kerepel végig, hosszan pereg makkod pereme ki-
és be tolakszik győzelmes dobogással, mintha a szíved dobogna
bennem, hatalmas szíved észveszejtve, örömök sikoltó himnuszán,
s elveszek, zsibongó, tarajos hullám temet beléd, s gyönyörrel takarod
vonagló testem, ahogy ujjongva belém fröcskölöd az élő hurrikánt,
mi heréidben általam érlelte dühét, s most bennsőm és arcom fürdető
örömóda gyanánt borít be mindent, mi én vagyok.

A hajnalt nem várom, összetör, megaláz, ahogy búcsút bólintó
falloszod tövén édes nyálammal indulsz , s a reggel kajánul röhög ,
de tudd hogy várlak, lüktető, csiklóval , égve sóvárgó verítékben,
hogy falloszod újra s újra majd bennsőmbe lököd.
2007. 03. 05. hétfő 13:21  #19
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: VÁGY

Már rég óta vágytam rá, hogy bekötött szemmel megkötözve dugjon meg András, most pedig itt fekszem az ágyunkon kikötözött kézzel, szétfeszített lábbal, nedves puncival. Már több mint 1 éve vagyunk együtt, eddig minden szexuális fantáziám kielégítette, sőt általában túl is szárnyalta. Most is mikor itt hagyott egy meglepetést ígért, valami újabb élvezetet de már jön is vissza, nyílik az ajtó, hallom, ahogy közeledik, feltérdel az ágyra, a számba adja a farkát, mintha kicsit nagyobb lenne, és az íze sem ugyanolyan. A hajamba beletúrva keféli a szám, egyszer csak egy kéz érintését érzem a combomon amit egy nyelv követ. Ohhh hát megint elhívta Ágit, de ahogy elkezdi nyalni a forró kis pinám megérzem az arcán a finom borostát... egy másik pasi? Ebbe beleborzongok, libabőrös leszek. Ekkor egy forró leheletet érzek a nyakamon, majd meghallom András suttogó sejtelmes hangját.- Nem én nyalom a puncid és nem is az én farkam szopod, de sosem fogod megtudni, hogy kik keféltek ma meg! Erre a mondatra a már így is lucskos pinámat elönti a tűz és még vadabbul cumizok tovább, szinte már a torkomba is leengedve, közben pedig a kezemmel próbálom megtalálni párom szerszámát. Megkönyörül rajtam és kiszabadítja a kezem, megmarkolom, majd rögtön verni kezdem kőkemény falloszát, a számhoz húzom játszom velük. Közben kiszabadul a lábam, valaki a vállára veszi, érzem, ahogy befurakszik egy makk a szeméremajkaim közé, de egy pillanatra sem áll meg, egyből tövig hatol belém a kőkemény fasz. Hasra fordítanak, úgy, hogy a fejem pont az ágy szélénél legyen. Egy nyelv kezd el óvatosan körözgetni a combomnál, majd halad fölfele, ezt nagyon élvezem, imádom, ha a puncim és a popsim is kinyalják, feljebb emelem a csípőm, hogy jobban hozzáférjen, erre amennyire csak tudja belém fúrja a nyelvét. Közben két kézzel beletúrnak a hajamba, felemelik a fejem, egy ágaskodó hímvessző furakszik be a számba, majd ütemesen el kezdi kefélni, mintha, egy forró pina volna. Hallom, ahogy kattog egy fényképezőgép, majd ahogy András -miközben veri a farkát - azt suttogja -Most jól szét fognak kefélni te kis ribanc. Elmosolyodnék azon, hogy ez mindkettőnk számára milyen izgató, ha nem ágaskodna számban épp egy fasz.. Egy másik hirtelen a popsimnak feszül, sőt már bennem is van, felemelem a csípőm, feltérdelek, hogy minél mélyebbre tudjam magamba engedni, közben a csiklómat kezdi el simogatni, amitől ebben az izgalmi állapotban szinte azonnal elélvezek. Néhány perccel később már lovaglok miközben ismét két pasi farkát kényeztetem a számmal. András a hátam mögé térdel megmarkolja a mellem, jó erősen ahogy szeretem, és ezt suttogja a fülembe - Most pedig én dugom meg a segged. Kicsit előre dönt, ahogy behatol, leírhatatlan, ahogy a két méretes fasz egyszerre mozog bennem, feszítően fájdalmas és egyben gyönyörteli érzés. Kis idővel később zsibbadtra kefélt puncival és popsival fekszem a hátamon a fiúk körülöttem térdelve, verik a farkukat készen arra, hogy az arcomra, mellemre élvezzenek.
2007. 03. 04. vasárnap 21:00  #18
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: RÓZSI

Hat hónap telt el, kínzás, nyomorúság és csalódásban. Szerelmem csak 60 napig
válaszolt leveleimre, a "kell, hogy várj,várj is meg" álmodozás nem tartott
talán meg ennyit sem. A három napos szabadság annyira váratlanul jött,hogy
rokonlátogatáson levő szüleim se értek volna haza,hogy találkozzunk. A városban minden idegen volt, barátaim messze, katonák ők is, egyedül kóvályogtam. Idegen voltam, magára hagyott. Rózsi szinte tíz évvel idősebb volt, gyerekes, férj nélküli "rossz nő", futó ismerős, szevasz, szevasz. Már nem is tudom hogyan kerültünk haza, késő éjszaka volt már, a kastélyos bor nyitásával kínlódtam, meg a gondolatokkal: hogy is fogjak neki a dolognak? mikor előttem állt meztelenül, naptól barnított selymes bőre csillogott az utcáról beverődött fénytől, tökéletes alakját meg jobban kiemelte a félhomály. Hogy érjek hozza szó nélkül? Hol érintsem meg? Észreveszi, hogy repedezik a szűk Trapper farmerem? Az egyik kezemet mellére, másikat szép kerek fenekére húzta, szorosan hozzám nyomulva, az agyra nyomott, mielőtt gondolkozni tudtam volna nem volt már semmi rajtam. 6 hónap óta erről álmodoztam, és most? Húsos puncija forró és nedves volt, égette a tenyerem, mellei, mint egy-egy rugalmas hevített gumilabda, óriási bimbókkal.
Nyelve, ajkai eddig számomra ismeretlen érzéseket keltettek bennem. Nem tartott sokáig, míg ráfordultam, szinte kényszerből már, fejemben ezer gondolat. Jó leszek neki? Jó tudok lenni? Ennyi idő után nő nélkül?
Tapasztaltabb, mennyit vár el? Mikor behatoltam, mintha puha olvadozó forró vajba szúrtam volna már fájóan ágaskodó micsodámat. Nem tudom, mennyit tartott, de nem lankadt le. Tovább és tovább próbáltam ügyeskedni, ne valljak szégyent. És így még háromszor egymás után.
Reggelit készítettem, evés közben, az asztal alatt lábával kezdte simogatni a combom belső felét. Mar az első simogatás után százhúszon voltam. Most már bátrabban, vadul nekiugrottam, összevissza csókolgatva minden testrészét, felkaptam, ágyhoz vittem, egyetlen gondolatom az egyesülés...
Egyezkedtem, este találkozunk?
Majd a városban megtalálsz. Este láttam, de egy menő gyerekkel volt. Röviden mosolygott, elfordult és bement a vendéglőbe.

2007. 03. 04. vasárnap 21:00  #17
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: KANAPÉ

Amikor kicsit magadhoz térsz Joe megkér, hogy lovagold meg, átmegyünk a kanapéra, még szerencse, hogy behozattam a régi ágyam - sokat látott darab. - Felülök a kanapé háttámlájára Joe lefekszik rá, fölétérdelsz bal kézzel beigazítod a farkát a puncidba, jobb kézzel pedig az enyém után nyúlsz, szopós kis ajkaid közé veszed a farkam, közben simogatom a melled néha kicsit megmarkolom. Néhány percnyi élvezet után kicsusszanok a szádból, kicsit megnyálazom az ujjam, és ismét betámadom popsid, gond nélkül becsúszik két ujjam meg is ujjazlak alaposan, majd mögéd csusszanok és a beolajozott farkam megint a hátsó bejárathoz teszem. Egy picit tiltakozol, hogy ilyen még nem volt, de szinte csak kötelességből teszed, mert te tolatsz rá leginkább a két faszra, egy-két mozdulaton belül már tövig benned vagyok és szinte meg sem kell mozdulnom olyan hevesen mozogsz rajtunk, teljesen elragad a hév, és egyre hevesebben mozogsz szinte önkívületi állapotban élvezel el, ráborulsz Joe-ra és rajta pihegsz egy kicsit. Joe is ki akar próbálni hátulról - tudom még sosem dugott seggbe senkit, régi vágya már ez. - Kis pihenő után visszaülök a háttámlára, feltérdelsz a kanapéra, bepucsítasz neki közben pedig vered a farkam. Felnyögsz, mert nagy hevességében tövig merül benned Joe farka, nagyokat sóhajtasz miközben hevesen kúrja a segged, eddig fel sem tűnt milyen hangos is vagy, nagyon izgató hallgatni. Összezárom a lábam és lecsúszom a kanapéra, éppen alád, oda rakom a puncidhoz a nyálas farkam, élvezettel és olyan természetesen ülsz bele, mintha mindig is két fasz dugott volna egyszerre. Kicsit játszadozom a melleiddel, óvatosan csavargatom, morzsolgatom, szopogatom a mellbimbódat, megsimogatom az arcod, de utána kapsz a kezemnek, megfogod és úgy veszed a szádba mintha egy fasz lenne, - ez igen - gondolom két fasz már nem is elég. Úgy látom te is erre gondolsz, mert körül nézel. Ekkor vesszük észre, hogy az ajtóban ott áll a következő időpontra érkezett férfi és veri a farkát, elmosolyodsz és érte nyújtod a kezed. Boldogan cuppogsz rajta, ez a helyzet, ha jól látom teljesen felizgat megint egyre vadabbul mozogsz egyszer csak hangosan felnyögsz - már amennyire egy fasszal a szádban fel tudsz - , hatalmasat szorítasz a farkamon, megmarkolom a melled és szívom a mellbimbód, hosszan vonaglasz, de csak akkor hagyom abba amikor már nem bírod és elhúzod a fejem. Amikor kicsit magadhoz térsz, elénk térdelsz és hol pompásan szopó száddal hol kezeiddel kényeztetsz bennünket. A végén a többiek veszik kezelésbe a farkukat, én még szopatlak amikor a többiek az arcodra, melledre verik a meleg spermát, de már én sem bírom tovább, a saját kezeddel vered az arcodra és a nyitott szádba élvezek. Élvezettel kened szét magadon közben még a szádba veszed a farkam és az utolsó cseppet is kiszívod belőlem..

2007. 03. 04. vasárnap 20:59  #16
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: MASSZÁZS

Mikor a masszírozás vége fele járunk, megkérsz, hogy a combodat szemből is dolgozzam meg, a hátadra fordulsz, a csípődre teríted a törülközőt, a melledet a kezeddel próbálod takarni nem túl sok sikerrel, még nem láttam egyszer sem, - micsoda nap - gondolom - szép formás mellek. A szomszéd szobában a kolléga végez, átkukkant hozzám, van egy kis megbeszélni valónk, elkerekedett szemmel veszi észre a csupasz pinát, öt perc - mutatom neki - és beszélhetünk. Elkezdem gyúrni a combjaidat, már majdnem végzünk, amikor szólsz, hogy egy kicsit följebb is masszírozzam meg.
- Nem ott -miközben a térdeidet felhúzod a kezemet a puncidhoz vezeted - mondjuk itt. Egy pillanatra megilletődöm, de észreveszem, hogy teljesen nedves vagy már, szinte el is ázott a pinád, ráborulok, kinyallak alaposan, először csak a nagyajkakat veszem célba csókolgatom, nyalogatom, szívogatom, kiszabadítom az ajak közül a csiklódat, szopogatom, játszok vele a nyelvemmel. Beszippantom teljesen, megpróbálom bekapni az egész puncit, közben beléd fúrom a nyelvem amennyire csak tudom és megtáncoltatom benned. Lejjebb engedem az asztalt, és négykézlábra állítalak, elkezded bontogatni a nadrágomat, előveszed a farkam párszor végigsimítasz rajta, majd bekapod. Az első pillanatban megállapítom, hogy istenien szopsz, látszik rajtad, hogy élvezettel teszed, tetszik az is, hogy megfogom a fejed és megkefélem a szád. Eddig még nekem sem tűnt fel, de a kollégám már ott van a pinádnál, és éppen belenyal, megijedsz egy pillanatra.
-Semmi baj, Joe az, szopjál csak - nyugtatlak, nem is kellett nagyon erőlködnöm, látszik rajtad, hogy élvezed ezt az új helyzetet. Néhány pillanat múlva nyögdécselni kezdesz és egyre vadabbul szopsz.
- Szopd a farkam, gyerünk... -bíztatlak, közben pedig hátra nyúlok a popsidhoz, ahogy hozzád érek megremegsz, megnyálazom az ujjam és bedugom, befér ide kettő is, állapítom meg, úgyhogy mellé dugom a másik ujjam, Joe ekkor már négy ujjával jár a puncidba, nekem se kell több bedugom még egy ujjamat és elkezdem ujjazni a segged, néhány pillanaton belül hangosan nyögdécselve elélvezel. Még szinte le sem csengett az orgazmus te már követelőzésednek adsz hangot, hogy - Dugjuk meg a puncidat mert faszra vágyik. Mögéd térdelek, oda illesztem a farkam a bejárathoz, de mielőtt bármit is tehetnék tövig magadba rántasz, elkezdlek ütemesen kefélni, közben, pedig Joe farkát veszed kezelésbe, ismét nagy átéléssel szopod a faszt, élvezed, hogy egyszerre kettő is van benned. Kiveszem a farkam, kicsit bekenem némi olajjal, a popsidhoz illesztem, és óvatosan elkezdem betolni, jó volt az előző tágítás könnyedén becsusszanok tövig. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezdem el dugni a segged, pózt váltok föléd guggolok te felpucsítasz és így duglak tovább, a golyóim neki csapódnak a puncidnak, ismét kezd rád törni a remegés, ekkor Joe kiveszi a szádból a farkát és elkezdi megujjazni a pinád, szinte már benned van csuklóig, amikor újra hangosat élvezel.

2007. 03. 02. péntek 14:05  #15
MmePrune MmePrune VIP
NYEREMÉNYEK: ha férfi a nyertes pályamű alkotója, akkor: EZEN AZ OLDALON AZ ELSŐ
ha nő, akkor pedig:EZEN AZ OLDALON AZ ELSŐ

2007. 03. 02. péntek 13:40  #14
MmePrune MmePrune VIP
jelige: MEGLEPETÉS

...Este 8-kor ott is voltam a megbeszélt helyen. A lány egy hófehér mini-ruhában ült a pult előtt egy bárszéken, lábán fehér necc-harisnya. A sok fehér kiemelte hajának gyönyörű feketeségét, és barna bőrét.
Én még mindig abban a hitben voltam, hogy a történet kollegám meghódításáról szól, és én csak "közvetítő" vagyok a dologban, de amikor a negyedik whisky-kóla után a harisnyás lábát (a magas bár-széken!) az ölembe helyezte, már kezdtem furcsállani a dolgot.
Kellemesen becsiccsentve indultunk haza. A lány egy közeli községben lakott, az én kocsimmal mentünk. Amikor le akartam fordulni az utcájukba, azt mondta, hogy menjek tovább egyenesen. Hamarosan kiértünk a községből, és mire észbe kaptam, egy elhagyatott, sötét helyen álltunk meg. Amikor leállítottam a motort, megkérdezte:
- A bárban semmit nem vettél észre rajtam? -érdeklődő pillantásomra válaszolt is. -Nincs rajtam bugyi-
Bár a sörözőben a lába az ölemben volt, de úriember lévén nem tekingetek a lányok szoknyája alá, de ott és akkor nem volt menekvésem. A lány felhúzta a mini-ruha szoknyarészét, és akkor láttam meg, hogy a necc harisnya csak combfix, és valóban nem volt rajta bugyi. Ölének barnaságát csak egy vékony csík törte meg, és amikor kicsit szétnyitotta a lábait, megláttam, hogy puncija nedvesen csillog. Odanyúltam, és éreztem, hogy csak úgy tocsog a nedvességtől. Amikor ujjam a csiklójához ért, felnyögött, és ezt mondta:
- Őrülten kívánlak- Mondania sem kellett volna, teste árulkodott. Ujjaimmal finoman izgattam a klitoriszát, és pár perc múlva sikoltva élvezett el. Rögtön utána lerángatta rólam a farmerom az alsómmal együtt, melyből szinte kirobbant ágaskodó farkam. Nem sokat teketóriázott, megdöntötte az ülésemet, és halk sóhajjal guggolt bele a farkamba. Szinte kettőt is alig mozdult, és ismét elélvezett. Le akarta venni a ruháját, de nem tudta, így csak a válláról a pántot tolta le, szabaddá téve formás, apró melleit. Hol vadul, hol pedig lassan, minden mozdulatot kiélvezve lovagolt.
Nyár volt, meleg, hamar beizzadtunk a kocsiba. Ezért kiszállt a kocsiból, én meg utána. Neki-támaszkodott a motorháztetőnek, én pedig hátulról tettem be neki. Ez is nagyon tetszett neki, mert ismét elélvezett. Amikor érezte, hogy közel vagyok, megfordult, és széles terpesszel térdelt elém. Szopni kezdte a farkamat, de olyan finoman, hogy majd megőrültem. Közben végig a szemembe nézett, én pedig őt néztem, ahogy szopott engem. Nem kellett már nekem se sok, és hangos üvöltéssel élveztem el. Amikor spricceltem, az első lövet a szájába ment, de utána kivette, és spermám maradéka az ajkait, arcát, és lecsorogva a mellét is beterítette. De nem pazarolt, amikor a legutolsó cseppet is kipréselte és lenyalogatta a farkamból, akkor az ajkait, majd a mellét tisztogatta meg, és a legutolsó sperma-csöppet is lenyalta. Csodás volt, de csak utána gondoltam bele, hogy feltehetően állatias orgazmus-üvöltésemet még a községben is hallották.

2007. 03. 02. péntek 13:39  #13
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: Lépcső

A lépcső felé rohant, én utána. Kapkodta a levegőt, felrepedt ajkából csorgott a vér. Ha eléri, akkor megmenekül, de nem akarom, hogy elérje. Elrugaszkodtam és rávetettem magamat. Éppen a bokáját értem el, megfogtam, ő elveszítette egyensúlyát és a legalsó fokra esett. Megragadtam a vállát, és szembe fordítottam. Esdeklő tekintete még jobban felhevítette a bennem lévő vágyat. Szétszakítottam az ingét, a gombok pattogása mellett csak reszkető nyögése hangzott az éjben. Meztelen melle kemény bimbóival csak fokozta a gyönyörömet. Riadt volt a tekintete, mint egy éhes, kivert kutyának. Lenyomtam a lépcsőre. -Fáj - nyöszörögte. Szétfeszítettem a lábait, és közéjük térdeltem. Megpróbálta kihúzni magát, de olyan erővel szorítottam, hogy megkékültek az ujjaim. Rátapasztottam a számat az övére, nyelvemmel vadul bejártam szájának minden zugát, az ajka és a fogai közé toltam, végigsimítottam az ínyét. Végignyaltam az állát, le egészen a nyakáig, onnan a mellét vettem célba. Beleharaptam a mellébe, megszívtam a hegyesen keményedő bimbóját. Felnyögött, először éreztem azt, hogy nem a fájdalomtól. Ennek ellenére megpróbálta kiszabadítani magát, de minél jobban vergődött, annál jobban szorítottam. Odakötöztem a lépcső korlátjához a kezeit, majd széttárt lábai közé hajtottam a fejemet. Széthúztam a szeméremajkait, és vadul belelefetyeltem a forró pinájába. Csiklója duzzadt volt, és vörös, vágyakozott a nyelvem után. Bedugtam az egyik ujjamat a vulkáni kráterbe, aztán lenyaltam az édes nedvét. Kéjesen felnyögött, amikor újra a szám vette birtokba forró ölét. Hevesebben nyaltam, mint valaha, szívtam, szopogattam a csiklóját, nyelvem bejárta a pináját, segglyukát, miközben bársonyos combját masszíroztam. Kiszabadítottam meredező farkamat a nadrágból, és belevágtam a hüvelyébe. Felszisszent a fájdalomtól, de ezzel csak olajat öntött a tűzre. Ütemesen kezdtem mozogni benne, kezemmel a feje mellett támaszkodtam a lépcső fokán. Teste megfeszült, csípőjét megemelte, és magába szívta duzzadó farkamat. -Fáj még, te ribanc? - Fáj, hagyd abba, nagyon fáj! Láttam az arcán a kéjt, erősebben nyomtam bele, egészen tövig. Hirtelen kihúztam, és a pinanedvtől tocsogó farkamat beleraktam a szájába.
Nyelvével finoman körözött a makkom körül, aztán beljebb szívta, egészen le a torkáig, ajkaival szorította, miközben nyelvével tolta ki a péniszemet. -Hova kéred, te ribanc?-de nem vártam meg a választ, kihúztam a farkamat és telibe találtam az arcát. A homlokáról csorgott a sperma le az ajkáig, kidugta a nyelvét, és körbenyalta a száját. Felálltam és otthagytam megkötözve a lépcsőn.

2007. 03. 01. csütörtök 18:46  #12
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: 2:1

Lilla elhatározta, hogy 30. szülinapjára megajándékozza magát a két pasi - egy nő formációval. Szerencsére volt is az ismerősei között két srác, akik tökéletesen alkalmasnak tűntek egy ilyen huncutkodásra. Gábor és Csaba rövid egyeztetés után igent is mondott Lilla ajánlatára.

Finom borral és vacsorával várta a fiúkat aznap este. Remegett a lába, ahogy ment ajtót nyitni. Amikor Gábor arcára puszit nyomott, a férfi arcszeszének illata további remegésre adott okot. Csaba már az előszobában viccelődve a fenekébe csípett. A vacsora közben elfogyasztott alkohol segített oldani a gátlásokat és a hálóba már nevetgélve, egymást ölelgetve mentek be.

A fiúk maguk közé szorították gyengéden: Csaba hátulról, Gábor elölről. Kezek és szájak mindenhol. Ha ez ilyen őrjítően kezdődik, akkor mi lesz később? Kihámozták Lillát a ruhájából, az ágyra fektették. Egyikük a combját kezdte csókolgatni, szép lassan haladt felfelé, másikuk a nyaka felől közelítette meg a mellét. Lilla mellbimbói már kőkeményen meredtek, puncija tocsogott, szája kiszáradt, zihált, nyögött, sóhajtozott.

Amikor már úgy érezte, hogy az ájulás környékezi, szólt a fiúknak, hogy most ő szeretne akcióba lépni. Gábor és Csaba egymás mellé állt, Lilla pedig eléjük térdelt. Nem akarta, hogy bármelyik fiú is azt érezze, hogy a másikkal kivételezik, ezért egyszerre vette a szájába a két hímtagot és körbenyalogatta a fénylő makkocskákat. Aztán hol az egyik, hol a másik farkat vette a szájába és falta be mélyen. A fiúk gyönyörködve nézték a cseresznyepiros ajkakat, ahogy rákulcsolódik szeretett péniszükre.

Gábor megfogta Lilla kezét, és az ágyhoz vezette. Gábor feltérdelt az ágyra, Lilla négykézláb állva folytatta Orália felfedezését, de közben fenekét hátratolta, hogy Csaba egy kis ujjazás és puncigyömködés után behatolhasson. Nagyot nyögtek mindketten. Lilla ugyanolyan ritmusban szívta, szopta Gábor faszát, ahogy Csaba az ő punciját dugta. Aztán cseréltek: Gábor bújhatott be a puha, meleg cunciba, Csaba pedig élvezhette Lilla profi szopási technikáját. A srácok kitaláltak valami igazán finomat. Egyikük ráül az ágy szélére, Lilla háttal az ölébe huppan, a másik pedig így odafér Lilla puncijához és nyalhatja közben. Miközben élvezte a csiklóját rezgető nyelv mozdulatait és a punciját szétfeszítő farkat, Lilla már tudta, hogy nem ez az utolsó alkalom, hogy hármasban szexelnek. Leírhatatlan érzés volt, és amikor Gábor két ujjal összecsípte Lilla mellbimbóját, elélvezett. 2600 karakternél járok, lassan ideje, hogy Lilla seggébe is fasz kerüljön. A fiúk hagytak egy kis pihenőt neki, de hamarosan azon vette magát észre, hogy Csabán lovagol és Gábor épp a fenekét készül megdugni. A bőséges síkosítónak és a gyengéd tágításnak köszönhetően, simán csusszant át az eres, duzzadt farok Lilla ánuszán. Lilla most élvezett másodszor.

A fiúknak sem kellett több, ahogy megérezték a punci ritmikus szorítását, szinte egyszerre spricceltek.
2007. 02. 27. kedd 20:43  #11
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: "LEBUKÁS"

Volt egy nagyon kedves szeretőm. Fiatal, csinos lányka volt, csodás szőkésbarna hajjal, formás idomokkal. Volt egy barátja, velem "csalta", ráadásul ismertem a barátját is.
A párja 100 km-rel távolabb dolgozott, nap, mint nap ingázott. Míg ő melózott, én a lakásukban"kezelgettem" a barátnőjét.
Így volt ez egy kellemes nyári délután is. Gyöngyi (nevezzük így a lányt) csak késő estére várta Gyulát (nevezzük így a barátját), mert csak délre ment dolgozni, tehát elméletileg este 9-10 előtt nem érhetett haza.
A kanapéjuk volt akkor épp szerelmünk helyszíne, és éppen hátulról "tevékenykedtem", amikor a zárban megcsörrent a kulcs. Na, olyan gyorsan
egyrészt még az életben nem ment össze a farkam, de szerintem megdöntöttem a
100 méteres felöltözés világrekordját is. Szerencsére a lány mindig a zárban hagyta a saját kulcsát, így az ajtót nem lehetett kívülről kinyitni.
Akkor volt furcsa, hogy bár iszonyatos sebességgel öltöztünk fel, de mégis óráknak tűnt az idő, de az ajtón mégsem dörömböltek, nem csöngettek, csak a kulcscsörgés és a zárban matatás hallatszott.
Úgy voltunk vele, hogy (mivel ismertem Gyulát is), hogy felugrottam valamiért, és a hangos zene miatt nem hallottunk semmit (mivel a lány iszonyatosan hangosan szokott élvezni, így tényleg mindig üvöltettük a zenét). Gyöngyi kiment, kinyitotta az ajtót, majd becsukta, és fuldokolva a nevetéstől jött vissza.
Kiderült, hogy nem Gyula ért haza idő előtt, hanem a fenti szomszéd full ittasan elnézte az emeletet, és az ő ajtójukon próbálkozott bejutni. Ettől függetlenül elment a kedvem az egésztől, és inkább hazaindultam.
Amikor legközelebb találkoztunk, Gyöngyi megdöbbentő dolgot mesélt: Gyula valóban hamarabb ért haza (kb. 5 perccel a távozásom után), csak még bement a közeli kocsmába meginni egy sört. Magyarul a szomszéd "életmentő" volt, hiszen ha nem nézi el az emeletet, tényleg lebuktunk volna.
2007. 02. 27. kedd 20:43  #10
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: SZÉP ESTÉK

sziasztok ma nagyon, unalmas volt a napom mert eset az esö és nem tudtam a szabadban lenni és persze dolgozni legyen szép estétek puszi szerintem nekem is van ilyen formás fenekem de nem mutatom meg senkinek sem se privibe se élöbe csak a párom láthatja mert én igy döntötem ez nem bün nagyon szépek azok lányok isakik fent vanak tényleg szépek a fenekük nincs roluk semilyen rossz véleményam roluk csak jok és kész.
szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra a melle csak szerese önmagát ugy ahogy az isten megteremtete nekem mindig kicsi volt a mellem és ahogy megszültem a gyerekeket sokáig szoptatam ökket és most a melltartom mérete 75/b-és ekorát nöt a mellem és meg vagyok elégedve vele és a páromnak is tetszik
nekem közepes a melleim de én 3 gyereket szültem és egyáltalán nem lognak nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe
minden nönek azt kell szeretni amit a joisten teremtet valakinek kicsit adod valakinek viszont sokal nagyobat valki meg viszont szillikonoztatja magát mert nem tetszik a mellei de miért gondolja sok nö hogy akor obban néznek ki ha szillikon cicijük van és nem asajátja szerintem a mütét az sokal kockázatos
ezek már egyáltalán nem szépek mert mindenki elégedjen meg azzal amit az ur adot neki vagy is amekora van azt kell szeretni nekem pont megfelel az amekora van én biztos nem lennénk szilikon maca az boztos nem csufitom el a testemet semi pénzért sem
mint mindig is csak azt tudom mondani, minden embernek azt kell szeretni amekorát ad a joisten nekem pont akora van, amekorát kaptam és soha nem akartam nagyobat sem kisebetpont, akora ami jo a páromnak ha valakinek nem tetszik ne nézenek rám mg is mondom a szemükbe az igazságot remélem nem bántotam meg senkit
el szoktam,olvasni amitt szoktatok irni és egy valami, nem tetszik, hogy ki csufoljátok a másikat, mert el felejti az ékezeteket sokszor rá jövök ezekre de akkor, már késssssö bocsika
igen is sok lány meg nézi a porno filmet meg én is meg szoktam, nézni és szereintem azért még vanak rajtam kivül más lányok, is aki néz pornot
én aszony vagyok már legalább 11-éve mert enyi idö a nagyobik gyermekem a harmadik p3dig 7-éve és találjátok ki hány éves lehet a középsö kislányom mert a másik ketö fiuk legyen szép estétek puszika
nindenkinek legyen szép estétek
2007. 02. 26. hétfő 18:06  #9
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: NAGY KIFLI

Nagy kifli kis kifli stílusban fekszünk az ágyon pár percig, közben kezemben fogom a melled, egyszer csak hátranyúlsz, megsimogatod, majd megmarkold a farkam, oda illeszted a puncidhoz, kicsit mozdulok és már be is csusszanok. Nedves és forró Micsoda érzés ahogy körül ölel puha, de feszes punci egyszerűen mennyei, megmarkolom a csípődet és elkezdek mozogni benned, ismét visszatérek a melledhez - csodás darabok - megmarkolom és így folytatjuk tovább. Négykézlábra állsz pucsitassz egy nagyot az ágy szélén, nem bírom megállni, hogy ne nyaljak beléd, egy kicsit elidőzöm a popsidon is - olyan de megdugnám fajta. - Óvatosan bedugom a farkam, vissza a nedves melegségbe, alaposan megkeféllek, megtelnek a kisajkaid vérrel, megduzzad a bizsergő puncid, közben a nagyujjam a popsiddal játszik kicsit tágítgatom, talán egyszer egy szendvicset is elbírnál.
Felguggolok mögéd az ágyra és így rakom be, befeszül a farkam a szűk kis puncidba, kezed a csiklódon, már közel a második orgazmus, ez is olyan gyönyörű volt, mint az előző, remélem legalább annyira élvezted is. Kicsit ledőlök melléd az ágyra, idebújsz a mellkasomra, kicsit elpilledek, arra eszmélek, hogy csupasz farkammal játszadozol, bekapod a golyóimat közben a kezeddel vered, majd finoman végig nyalod párszor kicsit játszadozol a makkal majd a szádba veszed szinte tövig bekapod. Odafordítom a szám fölé a puncidat és én is játszadozom vele egy kicsit. Átemeled a fejem fölött a lábad és meglovagolsz, megint előttem ringanak ezek a gyönyörű mellek, most sem bírok nekik ellenállni, kezelésbe veszem őket, megmarkolom és megpróbálom a számba gyömöszölni. Megmarkolom a feneked, széthúzom, és kicsit megsimogatom a popsid lyukad, kicsit izgatlak, majd felegyenesedsz és elkezdesz a csiklóddal játszani, látom ismét közelít egy orgazmus, megmarkolom a melled, odahajolok a mellbimbódhoz, kicsit szopogatom, és már jön is, nyögdécselsz, vonaglasz, sikkantgatsz, és megremegsz ahogy hozzád érek. Rám borulsz, kicsit pihegsz, majd a hátadra fordulsz és elkezdesz játszani a melleiddel, szinte csaknem kimondod, hogy dugjam meg őket, föléd térdelek közéjük fogod, és már mozoghatok is, néha kicsit bekapod a végét, vagy csak megnyalintod, de már nagyon fel vagyok húzva, már majdnem ott vagyok. Kicsit följebb csúszom, hogy a szádba adhassam, meg is dugom az ajkaidat, mintha a puncid lenne, mohón szopsz, majdnem elmegyek. Lecsúszok a lábad közé a nyakamba veszem a lábadat, és egy mozdulattal bedugom tövig, rászorítasz a farkamra, nem is bírom már sokáig kirántom a farkam és felspriccelek egészen az arcodig rá a melledre és még a puncidra is jut belőle.

2007. 02. 23. péntek 08:44  #8
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: EX

Tiszta hülye vagyok. Négy éve szakítottam ezzel a pasival most meg itt célozgatok arra, hogy mennyire szeretnék vele lefeküdni. De ha egyszer kurvajó volt vele?! Valószínűleg ő sem véletlenül említette az előbb, hogy a felesége külföldön van. És hogy vigyorgott, amikor mondtam, hogy a férjem vidékre ment üzleti útra! A sors is azt akarja, hogy dugjunk.
Tíz perce találkoztunk, de már a lakásuk felé tartunk. Vajon mennyi idő alatt tud két felizgult ember megtenni egy kilométert? Jó, azért futni nem kell...
-----
Szép a lakásuk, jó ízlése van a feleségének és milyen rendet tart! Nem vagyok normális, hogy a feleségéről elmélkedek, amikor végre kettesben vagyunk és van kéró. Mit nem adtunk volna egy ilyen kéróért, amikor jártunk...
-----
Aaahhhh még mindig olyan finom az ölelése és jó az illata. De szeretem azt a hegyes kis nyelvét, ahogy furakszik be a számba. És még mindig emlékszik rá, hogy hol van az a hely a nyakamon, amitől remegni kezd a térdem, ha nyalogatja. Huh, ez új figura: végignyalta a mellemet. Ilyet régen nem csinált. Biztos a fele... már megint kezded, te hülye picsa??!
Na kiszabadítom a farkát a nadrágból, mert lassan lepattannak a gombok a sliccéről. Bírom az önelégült fejét, ahogy az arcomat nézi. Tudja, hogy mennyire imádom ezt a szerszámot.
Nézzenek oda! Borotválja a zacsiját. Mondjuk ő is meg fog lepődni, amikor leveszi a bugyimat...
Talán nem kéne ilyen durván szopnom, mert mindjárt elélvez, és akkor elmarad a döngölés, amit annyira várok. Lassítok kicsit. Legyen mondjuk egy kis pihentető zacsinyalogatás. Jó, úgy látom elmúlt a veszély.
Na öreg, lássuk, hogy még mindig úgy tudsz-e puncit nyalni, hogy remeg tőle a combom. Iiiiigen, még mindig úgy tud. Nem pisiltem be, te hülye, csak kurvára benedvesedtem, mert eszméletlenül csinálod. Ezt az alig-érintem-a-nyelvemmel-a-csiklót figurát abba ne hagyd! Jééééézusom meghalok. Na dugjuk már be gyorsan, mert nem bírom továáááááább. Dugd már be! Dugd máááár beeee! Áh, kénytelen leszek kezembe venni az irányítást.
-----
Na most én vagyok felül, én mondom meg, mi lesz. Márpedig itt vágta lesz, bébi. Őrülten jó érzés, ahogy szétfeszíti a puncimat a farka. Széthúzza a fenekemet, miközben belemarkol. Előrehajolok, hogy a szájába vehesse a mellbimbómat. Szívjad, szííívjaaad. Na, ez a menet nem fog sokáig tartani, már szorítja a száját és látom, hogy próbálja visszatartani. Mi? Dehogy állok le a mozgássa! Hülye vagy? Nem érdekel, ha most azonnal elélvezel. Tudom, hogy 20 perc múlva tettre készen fog állni a faszod megint. Majd a következő körben én is elélvezek. De ez most kurvajó így, nem akarok leállni. Nem fogok leállni, sőt! Megfogom a farkad tövét, és teljesen kihúzom a puncimból, de csak azért, hogy utána újra szétfeszíthesd a bejáratot, ahogy behatolsz megint.
Jaj, túl hangosan nyögök, még meghallják a szomszédok. Majd azt mondod, hogy pornófilmet néztél...
Huhhh, kezdődik. Érzem, ahogy lövöd belém. Mekkorát élveztél, nem semmi!
2007. 02. 23. péntek 08:43  #7
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: MEDENCE

Fürödtünk, a medencében fröcsköltük egymás aztán kicsit kimásztunk napozni. Kifele jövet megbámultam sexi tested, kicsit elkalandoztam, de visszafogtam magam, ciki lett volna egy erekció - nagyon izgató volt, ahogy a nedves szinte teljesen átlátszó fehér bikini a borotvált puncidra feszült, a mellbimbód szinte keresztüldöfte a vékony anyagot, gömbölyű fenekedbe szinte beleharaptam mikor bepucsítottál a medence létráján. Megtörülköztünk, megkértél, hogy kenjem be a hátad, hasra fordultál, kibontottam a bikini felsőt és elkezdtem masszírozni a krémet, haladtam egy kicsit lejjebb bekentem a lábodat is egész a combodig simogattalak, illetve masszíroztam be a krémet, aztán továbbhaladtam a csodás kis fenekedre. Kicsit összébb húztam a bugyit, hogy jól lebarnulj mindenhol, de lehet, hogy inkább azért, hogy az egész fenekedet a kezembe foghassam. Pár perccel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ez a csodás fenék valaha a kezemben lesz. Leültem melléd, simogattam a hátad, majd egy kis idő múlva felajánlottad, hogy te is bekensz, elfogadtam, elsőre fel sem tűnt, hogy nem vetted vissza bikini felsőt, aztán egyszer csak, mikor hasra fordultam ott volt az arcom előtt az a két pompás mell, gyönyörűek - futott át az agyamon. Rögtön meg kellett markolnom és bekaptam az egyik mellbimbód, szopogattam, szívogattam, a kezemmel morzsolgattam a közben kőkeményé váló mellbimbókat - és mekkorákat sóhajtasz tőle, de jó hallani, rám ülsz nekem feszül a csípőd csak egy kis bugyi választ el a gyönyör kapujától de, így is heves mozgásba kezdünk, mintha ott sem lenne, két kézzel belemarkolok a gyönyörű popsidba még jobban húzlak magamra. Nem bírom tovább, cirógatlak, csókolgatlak, bejárom az egész tested, haladok egyre lejjebb a nyakad a vállad a karod a melled a hasad a csípőd a combod a vádlid a bokád és vissza egészen a fehér kis bugyiig. Körbejárom a széleit, csókokkal borítom el a kis ruhadarabot azután beljebb merészkedem, lehúzom a bikinit egészen a szeméremdombig, s végigcsókolom az újonnan felfedezett területet. Kicsit megemeled a csípőd lekívánkozik a ruhadarab, elém tárul az a gyönyörű csupasz kis punci, rögtön bele kell csókoljak. Érzékien végignyalogatom a nagyajkakat kicsit már nedves vagy itt is - finom az ízed - széthúzom őket, és belenyalok a lüktető punciba, ameddig csak tudok, belefúrom a nyelvem, majd körbe nyalogatom a bejáratot és játszadozom egy kicsit a csiklóddal. Finoman az egyik ujjamat a puncidba dugom, simán becsusszan, mellé dugok gyorsan egy másikat is, megkeresem a G-pontod, és elkezdem masszírozni, közben a nyelvemmel játszom a csiklóddal. Egyre hangosabban sóhajtozol, gyorsan megnyálazom a másik kezem középső ujját, kicsit simogatom vele a popsi lyukad, majd óvatosan betolom egy picit, érzem, hogy könnyedén csusszan, tövig nyomom, ettől teljesen beindulsz, csak dobálod a csípőd, és hangosan nyögdécselsz, belemarkolsz a hajamba és rányomod a fejem a csiklódra néhány pillanat múlva elélvezel, gyönyörű vagy kipirultan, elaléltan.
2007. 02. 21. szerda 17:57  #6
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: NYEREMÉNYÁTVÉTEL

Az egyik szexhonlapon egy fórumozó valami pályázatot írt ki, de mivel nem akartam pályamunkát beküldeni a munkámért cserébe felajánlotta bájait. Ekkor elhatároztam, hogy ezért már jócskán megéri írni egy erotikus történetet.
Na de hát ha lúd legyen kövér: felajánlotta, sőt megfenyegetett vele, hogy nem csak Őt kell ám kielégítenem, hanem egy olyan szépséges hölgyet, akivel már amúgy is régóta flörtölök.
Egy ilyen díjért pedig bolond lennék nem megtenni mindent.
Tehát megírtam a pályamunkám. Azt nem is reméltem (csak titokban), hogy a szépséges hölgyek be is tartják az ígéretüket! Egyszer csak megcsörren a telefonom (mert ugyebár az egyik hölgynek már küldtem róla mms-t és Ő ismeri a számom), hogy készüljek, mert jön ám a jól megérdemelt jutalmam.

Meg is beszéljük a helyet. Kikerestünk egy olcsó, de kimondottan nap közbeni szerelemre kitalált helyet, ahol találkoztunk.
A legnagyobb megdöbbenésemre, de lehet még inkább örömömre nem egyedül jött a nyereményt átadni, hanem tényleg a verseny kiírójával.
Én meg mivel régóta vágyom arra, hogy kipróbáljam milyen is két nővel, átadtam magam Nekik!
Először élvezettel figyeltem, amint elkezdenek egymással foglalkozni azért, hogy felizgassanak. Ahogy egyre jobban belemerültek már nem is velem foglalkoztak, hanem egymással. Én elő vettem a farkam és elkezdtem játszani vele. Ezt Ők észre vették, de már annyira egymáséi akartak lenni, hogy jelezték foglalkozzak még egy kicsit magammal. Ahogy egymást kényeztették egyre jobban ziháltak és szinte egyszerre nyögtek fel az élvezettől. Pár perc után a meredező farkam kezdték kezelésbe venni. Hol az egyik szopta, hol a másik felváltva. Jeleztem, hogy a korábbi műsoruk miatt már nem sokáig bírom., abba is hagyták a szopást, és beleült a szerszámomba a szervező hölgy és előbb lassan, majd egyre intenzívebben mozgott rajta. De én a másikban is akartam lenni. Ezért Ők cseréltek, én hátulról keféltem a régebbi flörtömet lassú mozdulatokkal kezdve, majd határozottan erőteljesen keféltem. Éreztem, hogy ismét közeledik a csúcs a hölgynél, ezért már szabadjára engedtem magam. Közben szóltam a szervező hölgynek, hogy mindjárt elmegyek. Amikor a kefélt hölgy elélvezett ki is vette a farkam és betettem a másik szájába. Szinte ebben a pillanatban hatalmasat élvezve telelőttem a száját.
És a legnagyobb örömöm még ekkor következett: a két hölgy elkezdett csókolózni, így adta át a spermámat az egyikük a másik szájába.

hehe hehe hehe
2007. 02. 21. szerda 17:56  #5
MmePrune MmePrune VIP
Jelige: GUMISZERVIZ

Gumiszervizben dolgozok, jó nagy a műhely, és csak pár sráccal vagyunk együtt. Amikor a főnök nincs ott, akkor én intézem a számlázást. Egyszer bejött egy szőke nő nagy dudákkal, miniszoknyában, rövid kis topban. Hosszú csizma volt rajta meg egy kötött kardigán. Le kellett cserélni a nyári gumikat. Megcsináltuk a munkát, és behívtam az irodába, hogy megírjam a számlát. Mondom neki, hogy mennyi az összeg, erre elkezdett sápítozni, hogy ő nem számított ennyire, és nincs is nála ennyi készpénz. Kérdezte, hogy nem lehet-e megoldani valahogy, esetleg visszahozza a pénzt másnap, mert most nagyon kell sietnie. Mondtam neki, hogy a főnököm nagyon szigorú, nem lesz ez így jó. Valami más megoldást kéne találnunk. Akkor már a kardigánt levette, mert az irodában ment a fűtés, csak a top volt rajta. Javasolta, hogy odaadja a pénzt, ami nála van, és a többinek fejében találjunk ki valamit. Akkor már tudtam, hogy mire gondol, és beleegyeztem. Kigombolta a szoknyáját, közben odajött és hozzám dörzsölte a mellét. A szoknyát levette miközben én az övemmel bénáztam. Elvette onnan a kezemet, és ő vette le az övet, kigombolta a nadrágomat, majd lehúzta a bugyiját. Megmarkoltam a melleit, és közben a nyakát csókoltam. Ő odanyúlt a farkamhoz, és leguggolt. Először csak lassan és finoman mozgatta a fejét, aztán kezdett gyorsulni. Nagyon profin szopta a farkamat, én meg fogtam a fejét és nyomtam egyre beljebb. Már majdnem elélveztem, de gyorsan kihúztam a szájából. Megfogtam a fenekénél és felraktam a főnök asztalára. Szétnyitotta a lábát, én meg behajoltam és nyalni kezdtem a kopasz puniját. Utána a csiklóját szopogattam, az egyik kezemmel a melleit masszíroztam, a másikkal a fenekét ujjaztam. Azt lihegte, hogy ne hagyjam abba, de én felálltam és keményen bevágtam a farkamat a tocsogó punijába. Ütemesen mozogtam benne, de ekkor benyitott az egyik kollegám. Pillanatra megmerevedtünk, de ő gyorsan becsukta maga mögött az ajtót. A nő nyilván rájött, hogy ebből bajom lesz, ezért odaintette a kollegámat is. Ekkor tovább mozogtam benne, a kollegám meg elkezdte a nő melleit csókolgatni. A nő hanyatt feküdt, és odahúzta a kollegámat a szájához. A kollegám elővette a farkát, és benyomta a nő szájába. Közben én lentről egyre erősebben nyomtam bele a dákómat. Már majdnem elélveztem, amikor szóltam a kollegámnak, hogy cseréljünk. Odamentem az asztal másik végéhez és ráélveztem a nő arcára. A kollegám közben belevágta a farkát a nő punijába. Hevesen mozogni kezdett, én közben szétkentem a spermát a nő mellein. Ekkor már a nő is hangosan lihegett, és élvezett, attól féltem, hogy meghallják kint a fiúk. A farkam még kicsit kemény volt, ezért gyorsan a szájába nyomtam. Ő még leszívta róla a maradék spermát, és elkezdte nyalogatni, miközben nyögdécselt. Láttam, hogy a kollegám is elélvez. A nő felkelt, felöltözött, odaadta a pénzt, a munkadíjat meg a kollegámmal közösen hozzáraktuk. Mondtuk neki, hogy tavasszal jöjjön nyugodtan a nyári gumikat felrakatni.

2007. 02. 20. kedd 17:54  #4
MmePrune MmePrune VIP
jelige: A VÁLTOZATOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET

John és Jane 10 éve voltak házasok. Imádták a szerepjátékokat. Talán ennek is köszönhetik, hogy ugyanolyan vad vággyal kívánták ma is egymást, mint az elején. Akármilyen játékot játszottak, minden egyes alkalommal úgy érezték, hogy először vannak együtt.
Ha olyan helyre mentek, ahol nem ismerték őket, gyakran eljátszották, hogy még nem találkoztak azelőtt és John hevesen udvarolt Jane-nek, hogy megszerezze a telefonszámát vagy meghívassa magát egy kávéra. Ma a sors hozta úgy, hogy a munkájuk miatt eljátszhattak egy szerepjátékot. John munkahelyén ünnepi vacsorát szerveztek a főnöknek és Jane volt az egyik hostess.
John őrülten szexinek találta feleségét a szűk fekete szoknyában és a csipkés melltartót sejteni engedő fehér blúzban. Egész este állt a farka, és kereste az alkalmat, hogy félrehívhassa Jane-t. És most végre eljött a pillanat. Jane a hidegtálas asztalnál állt és a franciasalátás tálat pakolgatta. John pedig odalépett az asztalhoz, mintha szeretne valamit a tányérjára szedni. Jane-nek majonézes öntet folyt a kezére és azt úgy nyalta le az ujjáról, hogy a férfinak tátva maradt a szája és ha lehet, még keményebbre duzzadt a farka. Jane intett a szemével, hogy kövesse.
Hátramentek egy raktárhelyiségbe. Egyetlen szót sem szóltak egymáshoz. Jane odaállt a férfi elé és a szemébe nézve, mosolyogva gombolta ki a nadrágját. Luxuskurva – üzletember: ez a játék még nem is volt meg – gondolta közben. Letérdelt és először gyengéden, majd egyre mohóbban kényeztette Johnt.
• Szopjad azt a faszt – mondta John – ez az. Eeeeezaaazzzzz
John állásba húzta a nőt és mögé állt. Egyik kezével a blúzon keresztül gyömöszkölte a melleit, másik kezével a combján és a fenekét simogatta. Jane nekinyomta a fenekét a férfi ágyékának és ringatta a csípőjét. Közben széttárta a combját és magában fohászkodott, hogy nyúljon már végre a puncijához. De John még nem kegyelmezett meg neki, csak körözött finoman a combján, néha picit hozzáért a csiklójához, de rögtön el is húzta a kezét.
Jane nem bírta tovább, megmarkolta a férfi kezét és a puncijára nyomta. Már a combján folyt a puncilé. John dörzsölgette, simogatta, markolászta a nő szeméremdombját, csiklóját. Aztán egészen felhúzta a szoknyát és egyetlen hosszú lökéssel behatolt a forró, nedves punciba.
• Kúrd szét a pinám – mondta Jane. Igen, igeen, igeeen - nyöszörögte, miközben átadta magát a férfi vad lökéseinek.
John egyik kezével belemarkolt Jane hajába, másikkal pedig rácsapott néhányat a fenekére. Jane nyüszítve élvezett el. Puncija hosszan és erősen lüktetett. John abbahagyta a mozgást, hogy élvezze a farkán Jane szorítását. Mikor véget ért a lüktetés, kihúzta farkát Jane puncijából. A nő újra letérdelt a férfi elé és erősen megmarkolta a farkát miközben a szájába vette. Másik kezével John heréit simogatta.
Nem kellett sok idő, hogy a férfi nagy nyögéssel beleélvezzen Jane szájába.
- Hmm, finom vagy – mondta Jane búcsúzóul mielőtt visszament kiszolgálni.
/ 9