Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 02. 20. kedd 09:56  #3
MmePrune MmePrune VIP
jelige: AUTÓ

SOHA nem találkoztak előtte, mégis mindent tudtak a másik vágyairól.
SOHA nem érintették egymást, mégis ismerték a másik testének minden porcikáját.
NEM volt köztük tabu csak egy: soha nem mondják ki az sz-betűs szót.

A lány épp arra gondolt, hogy a nagymamája mennyire megrökönyödött, mikor az internetet próbálták elmagyarázni neki. Hát azon hogy kiborulna szegény, ha tudná, hogy a kisunokája egy üzengetőprogramon keresztül szerelmeskedik egy ismeretlen férfival. De nem volt sok ideje elmerülni gondolataiban, mert felpattant a kis ablak: a férfi bejelentkezett. Már ettől hevesebben vert a szíve, hát még amikor megjelent a jól ismert és nem kevésbé várt köszönés.
A mai beszélgetésük az UTOLSÓ a nagy találka előtt. Hónapok óta készültek erre. A köztük lévő távolság és az életvitelük kizárta, hogy komoly kapcsolat legyen a kezdetben általános csevegésből, de úgy érezték, hogy EGYSZER mindenképpen találkozniuk kell. Nem beszéltek meg semmit előre, csak azt, hogy beszélgetnek, táncolnak, és a többi majd kialakul. A férfi imádta a spontán dolgokat, és bár a lány jobban szerette, ha tudta, mikor mi fog történni, most ő is úgy érezte, hogy rábízza magát a történésekre.

És most itt ülnek a férfi autójában. Már nem dobog annyira a szívük, és már nem zúg a fülük az izgalomtól, de a tenyerük még izzad. Mosolyogva csevegnek, zenét hallgatnak. Külső szemlélő azt gondolná róluk: régi barátok. De a külső szemlélő nem tudja, hogy az a szám, ami a magnóban szól, nekik a legérzékibb zene. A külső szemlélő nem látja, hogy a lány azért szorítja össze a combját, mert a puncija lüktetni kezdett a gondolatra, hogy ma megtörténhet mindaz, amiről eddig csak írtak. A külső szemlélő nem veheti észre, hogy a férfi pólója mögött ott mered a farka.
A lány elmosolyodik, lerúgja a lábáról a szandált, felhúzza a szoknyáját, de csak annyira, hogy amikor félrehúzza a bugyiját a puncija elől, a férfi ne láthassa azt, csak ha előredől a kormányra. Nagy a forgalom, és a férfi nem kockáztatja meg ezt a mozdulatot, de az állkapcsa összeszorul a feszültségtől, és szeme sarkából figyeli, hogy mi történik a másik ülésen.

Ekkor a lány felteszi jobb lábát a kesztyűtartóra. És elkezdi simogatni a punciját. Olyan lucskos, hogy cuppog a körkörös mozdulatoktól. Másik kezével a melleit simogatja, markolássza. Aztán először a középső ujját tolja be a puncijába, majd a mutató ujját is. Halkan nyöszörögve ujjazza magát. Amikor kihúzza az ujjait, a punciillatú és -ízű kezével végigsimítja a férfi ajkait.
2007. 02. 20. kedd 09:55  #2
MmePrune MmePrune VIP
jelige: ÁLLÁSINTERJÚ

10-re beszéltük meg az állás interjút, reméltem valami izgató ruhába jössz, és el fogsz bűvölni. Pontosan 10-kor meg is érkezel és, hát elég jól nézel ki a nagy dekoltázsú fehér átlátszó blúzban és a rövid kis libegős szoknyádban. Elég nehezemre esik felállni az asztal mögül, mert a farkam már kezd éledezni, gyorsan zsebre dugom a kezem, de már kis a kis mosoly a szád sarkában elárulja, hogy nem voltam elég gyors...Szinte mindenről beszélünk néha közben csábosan megérinted az ajkad és egy-egy mozdulat közben mintha picit megsimogatnád a melled, aztán egyszer csak megcseréled a keresztbe rakott lábad és én megpillantom a csupaszra borotvált puncid. Elönt a víz egy pillanatra, az asztal alatt megmarkolom a már kőkemény farkamat.
- Térjünk a tárgyra - mondod- én ezt az állást mindenképp szeretném, nekem fontos lenne, hogy megkapjam.
- Akkor győz meg, hogy neked kell hogy adjam - válaszolom, kicsit kajánul.
Ekkor te felállsz - egy pillanatra átfut az agyamon, csak nehogy az ajtó fele indulj, de nem arra mész. Oda jössz hozzám, kifordítod a székemet, és elém térdelsz, felnézel rám, és csábosan azt mondod:
-Szólj, ha már elég meggyőző vagyok - közben lehúzod a sliccem, előveszed a farkam, hátrahúzod a bőrt, és egy csókot lehelsz rá. A szádba veszel jó bő nyállal is, igazán jól csinálod, hagylak hadd bizonyíts tovább, de aki így tud szopni az nálam tuti befutó. Majdnem elélvezek amikor felültetlek az asztalra, felhúzod a lábaidat én pedig visszaülök a székembe, és belefúrom a fejem a nedves kis pinádba, nagyokat sóhajtva értékeled, amit csinálok, kicsit elkalandozom néha a popsidhoz is. Becsusszanok két ujjal a puncidba., s közben a nyelvemmel, a csiklóddal játszom, a másik kezemmel felnyúlok és megmarkolom a melled, de azokat még ruha fedi, úgyhogy elkezdelek kihámozni belőle. Besegítesz egy kézzel, mert a másikkal a fejemet szorítod a puncidhoz, hogy egy pillanatra se engedjem ki a számból a csiklód. Sikerül kihámozni, végre a kezemben van, megmarkolom, kicsit masszírozom, majd amikor megérzem a meredező bimbót a tenyeremben két ujjam közé fogom és finoman morzsolgatom, és picit meg is húzogatom. Közben már 3 ujjal vagyok a puncidban és melleidet elengedve a kezem a popsidhoz vándorol, jó síkos, ahogy a puncidból kifolyó nedvesség végig csordogál rajta le egészen az asztalra. Finoman körözök a popsi lyukadon majd bedugom az egyik ujjam, és rögtön egy másikat is mellé csúsztatok, így már összesen öt ujjal vagyok benned. Ki engedem a számból a csiklódat és felegyenesedem, - megcsodálom ahogy ki-be járnak benned az ujjaim - rögtön elkezded te izgatni magad és a kezemet összeszorító rándulásokból ítélve már élvezel is el. Lihegve ernyedsz el az asztalon, s én mosolyogva dőlök hátra a székemben...Megmarkolom a melled és felváltva bekapom a mellbimbóidat közben el kezdesz rajtam lovagolni, de leállítalak, hátulról akarlak megdugni, felhasalsz az asztalra szétrakod a lábaid, mögéd lépek kicsit neki csapom a farkam a popsi lyukadnak...
2007. 02. 20. kedd 09:49  #1
MmePrune MmePrune VIP Admin
felkialtas felkialtas felkialtas Felhívás!

Keresem a legbizsergetőbb erotikus történet íróját smile smile kutass az emlékeidben…szerezz új élményeket…barangolj fantáziád kéjes bugyraiban….majd jegyezd le lírai formában, préseld bele 3000 karakterbe és küldd el a következő címre: mme-prune@freemail.hu smile smile
Azért erre a címre küldd, mert a szaftos sztorikat jeligével ellátva teszem közzé egy erre alkalmas topicban, majd meghatározott ideig várjuk a szavazatokat smile
Egyéb infók:: kötetlen témaválasztás, kultúrált szöveg, a helyesírással ne törődj, majd ráküldöm a Word csapatát az összegyűjtött írásokra smile smile kb. 3 naponta jelentetem meg, kicsit korlátozva evvel az azonos jellegű sztorizást (másolás ), ugyanakkor ihletet és kedvet adva a tollragadáshoz smile smile
Nyeremény: még nem tudom pontosan, de valamit kitalálok…szóval lesz jutalom smile smile
Időpontok: Február 20-március 5. -->sztorik beküldési ideje
Március 5-12ig --> szavazás
Március 14. --> eredményhirdetés

Miután ellenőrizni nem tudom minden esetben, hogy saját a sztori, ezért csak bízom minden pályázó becsületességében…ha a közreadott sztorik között bárki felfedez plágiumot, az jelezze nekem a pontos fellelhetőséggel együtt…de azért ez nem vérre menő dolog, tehát kerüljük a vádaskodásokat, vitákat smile
Jó munkát: MmePrune smile
/ 9