Popsit? Na abból van bőven, naná hogy riszáljuk.
(Ez egy válasz Niobe00 üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:10
Lányok készüljetek!! meg lesztek táncoltatva
lehet majd rázni a popsit
Gyáááá! Ki is sminkelem. (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:06
beöltözös buli : ))) gondolom sokan kiváncsiak arki milyen lányként : ))))
Lányok készüljetek!! meg lesztek táncoltatva
beöltözös buli : ))) gondolom sokan kiváncsiak arki milyen lányként : ))))
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:03
Ahaaa, és micsoda arcok jönnek...
Lesz móka, kacagás.. máris hallom
Azért megveregethetjük a vállunkat, simán
Azért megveregethetjük a vállunkat, simán
De én idén nem alholizálhatok:-(
Pedig a koktélodra beneveznék. De tilos. Bár józanul is kellően lökött leszek.
Pedig a koktélodra beneveznék. De tilos. Bár józanul is kellően lökött leszek.
Ahaaa, és micsoda arcok jönnek...
Azért megveregethetjük a vállunkat, simán (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért megveregethetjük a vállunkat, simán (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:01
már alig várom.. tavalyi is baromi jó volt, a mostani csak jobb lehet... sokkal többen jönnek
már alig várom.. tavalyi is baromi jó volt, a mostani csak jobb lehet... sokkal többen jönnek
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 15:57
Én/Mi megyünk.
Infóim szerint sokan összejöttünk már, alakul a program is, sokat fogunk vetélkedvi, lesz verseny is
Nagyon jó bulinak ígérkezik
Infóim szerint sokan összejöttünk már, alakul a program is, sokat fogunk vetélkedvi, lesz verseny is
Nagyon jó bulinak ígérkezik
Ja, és viszem a tütüke bugyimat Ark-.nak, hihi
Én/Mi megyünk.
Nagyon jó bulinak ígérkezik (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó bulinak ígérkezik (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 15:36
Drágáim már csak 1 alszunk és buliii: )) kaja pia nőkkk pasikkk reméljük idén is sok emberrel megismerkedünk!!!! aki jó bulit akar ott a helye!! szeretettel várunk chetisek, fórumosok!!
Drágáim már csak 1 alszunk és buliii: )) kaja pia nőkkk pasikkk reméljük idén is sok emberrel megismerkedünk!!!! aki jó bulit akar ott a helye!! szeretettel várunk chetisek, fórumosok!!
Drágák még 3 nap.... ha jó buliban akarsz részt venni ott a helyed ...szeretettel várunk mindenkit
"A csettalálkozó nem meghívásos alapon történik. Ha Te/Ti úgy érzitek szívesen megmutatnátok magatokat, kíváncsak vagytok a csetes ismerőseitekre, ha szeretnétek egy jó hangulatú buliban részt venni, keressétek szervezőinket, akik részletesen elküldik Nektek levélben a tudnivalókat. (arkamgyal, istvánanna, nyunyoka0315, Nagymellű)"
(Ez egy válasz Kukkolo üzenetére (2015. 06. 10. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 16:20
Sziasztok.
Engem érdekelne a találkozó. Ha tudhatnám a körülményeket, a helyszínt pontosan az jó lenne.
Engem érdekelne a találkozó. Ha tudhatnám a körülményeket, a helyszínt pontosan az jó lenne.
Sziasztok.
Alakulunk, szépen gyarapodik a résztvevők száma! Nagyon fergeteges bulinak ígérkezik
Diósjenő jún.19-20
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2015. 06. 09. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 09. kedd 12:32
Sziasztok a pontos helyszín érdekelne ha esetleg valaki megtenné hogy megírja nekem
köszi
köszi
Sziasztok a pontos helyszín érdekelne ha esetleg valaki megtenné hogy megírja nekem
köszi
köszi
Sziasztok.Minket is érdekelne,mennénk,de attól függ mennyien szoktak ott lenni,mármint párok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929195)
2015. 06. 07. vasárnap 17:45
Sztem mi is megyünk
Sztem mi is megyünk
sziasztok mindenkinek!! nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!!! Az ár 2700fi/fő + idegenforgalmi adó azaz 3000Ft lesz fejenként!!