Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 08. 23. vasárnap 21:50  #972
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Jó csaj, de mivel thai, remélem születésétől kezdve nő smile
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 15:11
Egy fincsi, ázsiai csaj, Luci Thai, kimondottan fincsi (szerintem), és naggyon szereti ha egyszerre több fasz is dolgozik rajta.
1984. 11. 13. USA (szülei kambodzsai és thai)
szeme: barna
36C-24-34
haj: fekete
szem: barna
155cm / 41kg
2003-2008 157 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Elküldtem pát filmjét.
2009. 08. 23. vasárnap 15:59  #971
bazijoe19 bazijoe19
Én még nem hallottam róla.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 08. 22. szombat 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 22. szombat 01:16
A magyar Lolita Angel-ről tudtok videót (ingyé letölthetőt) ?
2009. 08. 23. vasárnap 15:37  #970
bazijoe19 bazijoe19
Én is megnéztem őket, hát egyik-jobb, mint a másik, mindenesetre a variációk száma szinte végtelen. Egyre vadabb dolgokat csinálnak. A legjobb talán az, amikor egy magyar lány fenekébe tesznek 5 adagot, majd azt egy kanállal, mint vmi orvosságot beadják neki, de nagyon jó az Angelina Crow-os film is. "Ügyes lány" Crissy Moon is, Kelsey meg tiszta aranyos. Nagyon profi a témában Maggie Star is, komoly mennyiséget nyel a film folyamán, vagy 6-szor teletöltik a száját.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 18. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 23:21
Én is köszi, megkaptam! Szuperek!!! wow1
2009. 08. 23. vasárnap 15:11  #969
bazijoe19 bazijoe19
Egy fincsi, ázsiai csaj, Luci Thai, kimondottan fincsi (szerintem), és naggyon szereti ha egyszerre több fasz is dolgozik rajta.
1984. 11. 13. USA (szülei kambodzsai és thai)
36C-24-34
haj: fekete
155cm / 41kg
2003-2008 157 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Elküldtem pát filmjét.
2009. 08. 22. szombat 01:16  #968
melpi81 melpi81
A magyar Lolita Angel-ről tudtok videót (ingyé letölthetőt) ?
2009. 08. 18. kedd 23:21  #967
Én is köszi, megkaptam! Szuperek!!! wow1
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 15:22
Elküldtem egy 10-es válogatást. Van benne pár variáció, a legjobb a "kanalas orvosság a csaj seggéből", de van egy amiben szintén komoly mennyiséget nyel le egymás után többsször is röhögve a lány, meg még sok minden, de nem akarom mindet elárulni.
Megnéztem amiket bazijoe küldött, háát nagyon jók. Az elsőben 3 adagot etetnek meg egy tálból a csajjal (ami a fenekéből jött ki), majdnem baleset lett a vége, szegénynek kétszer is hozzákoccantják a fogához.
Aztán amelyikben 3 csaj+3ffi van, az is nagyon jó, sorban adják egymás szájába a gecit, édes az a szöszi amelyik sehogyse tudja lenyelni és végül kiköpi (inkább adta volna vissza a másik kettőnek, kár hogy nem értem mit mond a film végén a csaj).
De Hillary Scott a legnagyobb nyelőgép közülük, a legjobb tőle mikor 4 adagot iszik meg a fenekéből.
2009. 08. 18. kedd 19:53  #966
bazijoe19 bazijoe19
Gia Paloma, ő meg szerintem Katja Kassinra hasolít alkatilag
USA, 1984. 06. 27.
szem:kék
155cm / 58kg
34C-25-28
2003-óta 315 filmben szerepelt
rendezett 2004-2005 4 filmet
specialitásai: mélytorok, anal DP, BDSM
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 18. kedd 18:48  #965
bazijoe19 bazijoe19
Nagyon jó csaj, alkatra tisztára hasonlít Hailey Young-ra, ugyanolyan szupervékony. Tényleg nagyon szép az egész nő, az arca meg tényleg olyan mint egy hercegnőjé. A legjobb azon a leopárd vagy milyenmintás kanapén, vadítóan szexi azzal a nyakörvvel, mint egy házi vadmacska.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 12:26
Jenna Haze (Jenna Hayes) A "szopás hercegnője"
USA, 1982. 02. 22.
160cm / 44kg
34B-22-34
AVN 2009. Az év legjobb női előadója.
színész: 2001-től, 440 film, ez sem kevés sok, és elég régóta van az iparban
3 filmet rendezett is 2005-2009
Ő is jó vékony és tiszta babaarca van szerintem, de gyönyörű
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 18. kedd 18:42  #964
bazijoe19 bazijoe19
Köszi, majd megnézem őket.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 15:22
Elküldtem egy 10-es válogatást. Van benne pár variáció, a legjobb a "kanalas orvosság a csaj seggéből", de van egy amiben szintén komoly mennyiséget nyel le egymás után többsször is röhögve a lány, meg még sok minden, de nem akarom mindet elárulni.
Megnéztem amiket bazijoe küldött, háát nagyon jók. Az elsőben 3 adagot etetnek meg egy tálból a csajjal (ami a fenekéből jött ki), majdnem baleset lett a vége, szegénynek kétszer is hozzákoccantják a fogához.
Aztán amelyikben 3 csaj+3ffi van, az is nagyon jó, sorban adják egymás szájába a gecit, édes az a szöszi amelyik sehogyse tudja lenyelni és végül kiköpi (inkább adta volna vissza a másik kettőnek, kár hogy nem értem mit mond a film végén a csaj).
De Hillary Scott a legnagyobb nyelőgép közülük, a legjobb tőle mikor 4 adagot iszik meg a fenekéből.
2009. 08. 17. hétfő 15:22  #963
Filpo Filpo
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 16:53
Ok, jöhetnek a linkek! smile

Persze, 2-3-4 lövés már nem ritka, sőt. De itt ahogy mondtad: "ipari" mennyiségről volt szó! smile Én döbbentem, döbbengettem, mert ha utánaszámolsz, egy ejakuláció 2 - 5 mililiter közt van, átlagosan legyen 3,5 ml. Itt legalább 3 deci volt az összennyiség (nagyon véknyan is gondolva), ami alsó hangon vagy 100 (!!!) pasit jelent. Szóval láttam már nagy bukkake filmet, sok szereplővel, de ez ütött mindent.
2009. 08. 17. hétfő 12:26  #962
Filpo Filpo
Jenna Haze (Jenna Hayes) A "szopás hercegnője"
USA, 1982. 02. 22.
160cm / 44kg
34B-22-34
AVN 2009. Az év legjobb női előadója.
színész: 2001-től, 440 film, ez sem kevés sok, és elég régóta van az iparban
3 filmet rendezett is 2005-2009
Ő is jó vékony és tiszta babaarca van szerintem, de gyönyörű
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 13. csütörtök 23:57  #961
Nem rossz azért a csaj. Pont annyira husi, amennyire kell, nekem fejre is bejön, szóval egyben van. A teljesítménye meg... nyes
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 12. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 16:28
Köszi, megkaptam én is az összeállításodat, nézegetem, meg majd én is szedek össze.
Jó csaj ez a Katja Kassin és rengeteg filmben szerepelt, egy nagyon kemény szajha (pozitív értelemben). Már ő is az éretteb korosztályt képviseli, kicsit husi az alkata, de jól néz ki, nekem tetszik. Amelyik képeken szőke a haja, és 2 faszival van, azt a filmjét láttam, az is frankó, jó durván megtömik mindenhol, abban is "hasznosít" 2 adag gecit. Neki pl. minden hajszín jól áll szőke, vörös vagy fekete, ugyanolyan dögös.
Az említett 15-ös filmet már megnéztem, hát szép teljesítmény az is, semmi óckodás, öklendezés, bár néha za is édes.
Utánakerestem kicsit ennek az American Gokkun-nak, találtam egy angol leírást, 8 részből álló sorozat, ez a 3. rész, 120 perc, 2 jelenet, az egyikben Kissy Capri nyel (nem ismerem), a másikban Hailey Young.
A mennyiséget jól megtippelted, az van a borítón: Kissy Capri and Hailey Young swallow 109 loads sperm. Hogy összesen érti-e vagy külön külön? sztem külön. Mindenesetre maga a film elég unalamas lehet, az utolsó 5-percet kivéve, az viszont kurva jó, édes amilyen ügyesen csinálta, meg-megállt, majdnem visszajött neki párszor, és a végén ahogy a feje fölé emelte a tölcsért, mintegy igazi győztes, vagy mint a Szabadságszobor Pesten.
2009. 08. 12. szerda 16:28  #960
Filpo Filpo
Köszi, megkaptam én is az összeállításodat, nézegetem, meg majd én is szedek össze.
Jó csaj ez a Katja Kassin és rengeteg filmben szerepelt, egy nagyon kemény szajha (pozitív értelemben). Már ő is az éretteb korosztályt képviseli, kicsit husi az alkata, de jól néz ki, nekem tetszik. Amelyik képeken szőke a haja, és 2 faszival van, azt a filmjét láttam, az is frankó, jó durván megtömik mindenhol, abban is "hasznosít" 2 adag gecit. Neki pl. minden hajszín jól áll szőke, vörös vagy fekete, ugyanolyan dögös.
Az említett 15-ös filmet már megnéztem, hát szép teljesítmény az is, semmi óckodás, öklendezés, bár néha za is édes.
Utánakerestem kicsit ennek az American Gokkun-nak, találtam egy angol leírást, 8 részből álló sorozat, ez a 3. rész, 120 perc, 2 jelenet, az egyikben Kissy Capri nyel (nem ismerem), a másikban Hailey Young.
A mennyiséget jól megtippelted, az van a borítón: Kissy Capri and Hailey Young swallow 109 loads sperm. Hogy összesen érti-e vagy külön külön? sztem külön. Mindenesetre maga a film elég unalamas lehet, az utolsó 5-percet kivéve, az viszont kurva jó, édes amilyen ügyesen csinálta, meg-megállt, majdnem visszajött neki párszor, és a végén ahogy a feje fölé emelte a tölcsért, mintegy igazi győztes, vagy mint a Szabadságszobor Pesten.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 10. hétfő 08:29
Ő lenne az akiről tegnap írtam, Katja Kassin, elég tapasztalt és jó sok filmben szerepelt. Kettő linket el is küldtem.
1979. 09. 24. Németország, Lipcse (született: Ute Ebertz)
szem: zöld
155cm / 48kg
34D-26-36 (szilikonnal)
2003-tól 486 filmszerep
Winner AVN Awards 2009:
Best POV Sex Scene (Title: Double Vision 2)
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 11. kedd 10:22  #959
bazijoe19 bazijoe19
Akkor jó. Nagy ribanc ez a Katja Kassin is. Délután is küldtem egy jó csokorral hasonlókat.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 10. hétfő 21:40
Akkor ugyanarról beszélünk, írtunk. Ő az a lányka, akinek egy Max Hardcore rendezte filmben (de Max maga nem játszik benne) 15 pasi élvez a szájába (vágás nélkül, tehát nincs kamu!), a végén csordultig megtöltve a száját spermával, majd egy nagy korty - és lenyeli az egészet!
Egyébként a két link közül az első az!
Nem kis pályás ez a csaj se, annyi biztos.
2009. 08. 10. hétfő 21:40  #958
Akkor ugyanarról beszélünk, írtunk. Ő az a lányka, akinek egy Max Hardcore rendezte filmben (de Max maga nem játszik benne) 15 pasi élvez a szájába (vágás nélkül, tehát nincs kamu!), a végén csordultig megtöltve a száját spermával, majd egy nagy korty - és lenyeli az egészet!
Egyébként a két link közül az első az!
Nem kis pályás ez a csaj se, annyi biztos.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 10. hétfő 08:29
Ő lenne az akiről tegnap írtam, Katja Kassin, elég tapasztalt és jó sok filmben szerepelt. Kettő linket el is küldtem.
155cm / 48kg
34D-26-36 (szilikonnal)
2003-tól 486 filmszerep
Winner AVN Awards 2009:
2009. 08. 10. hétfő 08:29  #957
bazijoe19 bazijoe19
155cm / 48kg
34D-26-36 (szilikonnal)
2003-tól 486 filmszerep
Winner AVN Awards 2009:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze, 2-3-4 lövés már nem ritka, sőt. De itt ahogy mondtad: "ipari" mennyiségről volt szó! smile Én döbbentem, döbbengettem, mert ha utánaszámolsz, egy ejakuláció 2 - 5 mililiter közt van, átlagosan legyen 3,5 ml. Itt legalább 3 deci volt az összennyiség (nagyon véknyan is gondolva), ami alsó hangon vagy 100 (!!!) pasit jelent. Szóval láttam már nagy bukkake filmet, sok szereplővel, de ez ütött mindent.
2009. 08. 09. vasárnap 22:35  #956
bazijoe19 bazijoe19
Na megnéztem én is, köszi Filpo. Egyedülálló produkció az biztos, nekem tetszett. A mennyiségbe belejött még egy csomó nyál is sztem, mert ahogy néztem úgy köpte a tölcsérbe. A legtöbb amit eddig láttam kb. 15 lövés volt Katja Kassin szájába, ő is benyelte mindet egyszerre, de ez még annál is több, majd el is küldöm a linkjét. Nekem is tetszik hogy így divatba jött a nyelés a filmeken. Az már elég sok filmben van szerencsére hogy páran belelőnek a csaj szájába és úgy nyeli le az egészet, vagy még átköpi egy másiknak. Még az is tetszik mikor kiköpik pohárba és onnan isszák meg, váá. Sőt még durvábbak is vannak már, mikor a csaj fenekébe élveznek és onnan isszák meg. Majd szedek össze én is párat és megosztom veletek.

2009. 08. 09. vasárnap 22:10  #955
bazijoe19 bazijoe19
Szuper egy csaj, gyönyörű, és milyen vékony.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 05. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 18:06
Ez jó! Akkor a következő lány aztán tényleg egy igazi úri hölgy, nemrég találtam rá. Ekkora nyelőgépet még nem láttam, de sztem te sem, persze szopni is tud.
Küldök egy rövid videót róla, kb. 5 perces magáért beszél, mindenképp nézd meg.
Hailey Young, USA
1983. 10. 15.
168cm / 46kg
34A-24-33
2004-kb. 150film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 09. vasárnap 16:53  #954

(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 08. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 08. szombat 23:04
Így még látványosabb szerintem, egy tölcsérből, csövön keresztül, meg a mennyiség is jobban szemléletes így. Nem tudom hány adag lehetett ez, de jó sok, ez már "ipari" mennyiség. Ahol ez van, volt egy teljes ilyen film is, ugyanebből a szériából, abban csak szopás volt, először sorban a csaj szájába ment és úgy köpte ki egy tálcába (persze végig nem néztem, de ha vki akarja megszámolhatja pontosan hány adag), a végén többé-kevésbé ő is megitta, de nem volt olyan jó, mint Hailey-é.
Jó hogy divatba jöttek hasonló dolgok, olyat elég sok filmben láttam már hogy 3-4 lövés a csaj szájába és aztán gargalizál vele, majd lenyeli, az is fincsi, pl. Hillary Scott-tól elég sok hasonló van az biztos. Ha találok még ilyesmiket, amiket jónak találok, majd elküldöm ám.
2009. 08. 08. szombat 23:04  #953
Filpo Filpo
Így még látványosabb szerintem, egy tölcsérből, csövön keresztül, meg a mennyiség is jobban szemléletes így. Nem tudom hány adag lehetett ez, de jó sok, ez már "ipari" mennyiség. Ahol ez van, volt egy teljes ilyen film is, ugyanebből a szériából, abban csak szopás volt, először sorban a csaj szájába ment és úgy köpte ki egy tálcába (persze végig nem néztem, de ha vki akarja megszámolhatja pontosan hány adag), a végén többé-kevésbé ő is megitta, de nem volt olyan jó, mint Hailey-é.
Jó hogy divatba jöttek hasonló dolgok, olyat elég sok filmben láttam már hogy 3-4 lövés a csaj szájába és aztán gargalizál vele, majd lenyeli, az is fincsi, pl. Hillary Scott-tól elég sok hasonló van az biztos. Ha találok még ilyesmiket, amiket jónak találok, majd elküldöm ám.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 08. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 08. szombat 20:32
Régen maga a nyelés is nagy számba ment. Aztán jöttek a bukkake filmek, de ott is a nyelés elmaradt. Aztán ez is bejött az "iparba"... de így, ilyen mennyiséget, egyszerre... wow1

Egyszer láttam Max Hardcore rendezésében egy filmet, ahol 15 pasi rendez le egy csajt, és élveznek a végén a szájába (vágás nélkül az egész, nem ámítás, nem csalás), szóval a végére teljesen tele lett a csaj szája anyaggal, majd lenyelte. Az volt hasonló.
/ 58