Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 08. 08. szombat 20:32  #952
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Régen maga a nyelés is nagy számba ment. Aztán jöttek a bukkake filmek, de ott is a nyelés elmaradt. Aztán ez is bejött az "iparba"... de így, ilyen mennyiséget, egyszerre... wow1

Egyszer láttam Max Hardcore rendezésében egy filmet, ahol 15 pasi rendez le egy csajt, és élveznek a végén a szájába (vágás nélkül az egész, nem ámítás, nem csalás), szóval a végére teljesen tele lett a csaj szája anyaggal, majd lenyelte. Az volt hasonló.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 07. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 18:14
Nagyon helyes, aranyos egy lány ez a Hailey Young. Nagyon vékony, ennyire vékonyat talán nem is láttam még, de így szép, fantasztikus az arca és a mosolya, és nagyon megy neki a mélytorkos szopás is...
Ilyen filmet még én sem láttam, nekem tetszett, ügyes lány. Biztos lehetett majdnem fél liter, de jó "huzata volt" , az utolsó cseppig lenyelte mindet, édes volt ahogy közben büfizett, vagymi, de szépen elkortyolgatta míg le nem ment az utolsó csepp is. Az is tökjó, mikor mondjuk 2 lány játszadozik a spermával, gargalizálnak vele, köpködik egymás szájába mielőtt lenyelik.
Azért szerencsére van pár lány az iparágban, akik hasonlóan szeretnek nyelni: pl. Anette Schwartz, és Hillary Scott is művelt már érdekes dolgokat, de ekkora mennyiséget nemigem láttam még mástól,
meg még Holly Wellin, Amber Rayne sem finnyáskodik, ja és persze Kelly Wells-ről is el tudnék képzelni hasonlót.
2009. 08. 07. péntek 18:14  #951
Filpo Filpo
Nagyon helyes, aranyos egy lány ez a Hailey Young. Nagyon vékony, ennyire vékonyat talán nem is láttam még, de így szép, fantasztikus az arca és a mosolya, és nagyon megy neki a mélytorkos szopás is...
Ilyen filmet még én sem láttam, nekem tetszett, ügyes lány. Biztos lehetett majdnem fél liter, de jó "huzata volt" , az utolsó cseppig lenyelte mindet, édes volt ahogy közben büfizett, vagymi, de szépen elkortyolgatta míg le nem ment az utolsó csepp is. Az is tökjó, mikor mondjuk 2 lány játszadozik a spermával, gargalizálnak vele, köpködik egymás szájába mielőtt lenyelik.
Azért szerencsére van pár lány az iparágban, akik hasonlóan szeretnek nyelni: pl. Anette Schwartz, és Hillary Scott is művelt már érdekes dolgokat, de ekkora mennyiséget nemigem láttam még mástól,
meg még Holly Wellin, Amber Rayne sem finnyáskodik, ja és persze Kelly Wells-ről is el tudnék képzelni hasonlót.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 21:04
Köszi a linkeket, megnéztem.... Hááát, apám, ilyet még én sem láttam, pedig láttam már 1-2 érdekes dolgot. Ilyen bukkake-s filmekben igaz, h szájba csurgatják, de más csajok ki is engedik mindet... ez meg lenyelte... igaz, h vagy 3X majdnem visszajött neki, de azért lenyelni vagy fél liter spermát... nem gyenge... csak néztem...
2009. 08. 06. csütörtök 21:04  #950
Köszi a linkeket, megnéztem.... Hááát, apám, ilyet még én sem láttam, pedig láttam már 1-2 érdekes dolgot. Ilyen bukkake-s filmekben igaz, h szájba csurgatják, de más csajok ki is engedik mindet... ez meg lenyelte... igaz, h vagy 3X majdnem visszajött neki, de azért lenyelni vagy fél liter spermát... nem gyenge... csak néztem...
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 05. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 18:06
Ez jó! Akkor a következő lány aztán tényleg egy igazi úri hölgy, nemrég találtam rá. Ekkora nyelőgépet még nem láttam, de sztem te sem, persze szopni is tud.
Küldök egy rövid videót róla, kb. 5 perces magáért beszél, mindenképp nézd meg.
Hailey Young, USA
1983. 10. 15.
szeme: barna
168cm / 46kg
34A-24-33
2004-kb. 150film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 05. szerda 18:06  #949
Filpo Filpo
Ez jó! Akkor a következő lány aztán tényleg egy igazi úri hölgy, nemrég találtam rá. Ekkora nyelőgépet még nem láttam, de sztem te sem, persze szopni is tud.
Küldök egy rövid videót róla, kb. 5 perces magáért beszél, mindenképp nézd meg.
Hailey Young, USA
1983. 10. 15.
168cm / 46kg
34A-24-33
2004-kb. 150film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 04. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 04. kedd 22:13
Úriasszony nem is köpköd! nyes
2009. 08. 04. kedd 22:13  #948
Úriasszony nem is köpköd! nyes
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 04. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 04. kedd 18:21
Tisztára ártatlan, kedves a mosolya, és azok a kék szemek...Én már belenéztem pár filmjébe, háát, tényleg tud szopni a kicsike, erőszakosan, jó mélyen, sok nyállal és jó hosszan (valamelyikben gangbangos-ban rendőrnőként úgy kúrja nemtomhány méretes fekete a száját felváltva, hogy szinte sajnáltam, azt mindenképp nézd meg, tudom ajánlani), és legtöbbször le is nyeli a végterméket, nem köpdösi ki.
2009. 08. 04. kedd 18:21  #947
Filpo Filpo
Tisztára ártatlan, kedves a mosolya, és azok a kék szemek...Én már belenéztem pár filmjébe, háát, tényleg tud szopni a kicsike, erőszakosan, jó mélyen, sok nyállal és jó hosszan (valamelyikben gangbangos-ban rendőrnőként úgy kúrja nemtomhány méretes fekete a száját felváltva, hogy szinte sajnáltam, azt mindenképp nézd meg, tudom ajánlani), és legtöbbször le is nyeli a végterméket, nem köpdösi ki.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 19:25
gyönyörűek a szemei. Ha valóban így tud cumizni, akkor nagyon szuper lehet nyes
2009. 08. 04. kedd 18:12  #946
Filpo Filpo
Köszi, megkaptam és belenézetem, fincsik!
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 16:59
Helyes, még eredetiek lehetnek a mellei. Arcra és testre nem azt mondom, hogy nincs nála jobb, de 500 film az rengeteg, és mind hard a javából (persze nem láttam, csak töredékét az 500-nak). Hatalmas farkakat tud eltüntetni a fenekében. Most láttam egy filmjét amiben ő és 1 ffi meg Mandy Bright kúrja egymást össze-vissza, szuper film, ebben is van anal DP, egy mésikban meg 3-as behatolás, majd elküldöm őket priviben neked is meg DrAnthony-nak is.
2009. 08. 03. hétfő 19:25  #945
gyönyörűek a szemei. Ha valóban így tud cumizni, akkor nagyon szuper lehet nyes
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 17:14
Találtam egy tök helyes lányt, Faith Leon, gyönyörű, ártatlan a mosolya, és a legnagyobb szopógépek közé tartozik, nyelni is szeret.
Faith Leon, USA, NC - North Carolina
Születési hely: Waynesville
Születési dátum: 1985. március 20.
További nevei: Tori Taylor, Faith Leone
Szemszín: kék
Hajszín: Barna
180 cm / 61 kg
34B-27-36
2004-napjainkig 169 fi
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 03. hétfő 17:14  #944
bazijoe19 bazijoe19
Találtam egy tök helyes lányt, Faith Leon, gyönyörű, ártatlan a mosolya, és a legnagyobb szopógépek közé tartozik, nyelni is szeret.
Faith Leon, USA, NC - North Carolina
Születési hely: Waynesville
Születési dátum: 1985. március 20.
További nevei: Tori Taylor, Faith Leone
Szemszín: kék
180 cm / 61 kg
34B-27-36
2004-napjainkig 169 fi
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 03. hétfő 16:59  #943
bazijoe19 bazijoe19
Helyes, még eredetiek lehetnek a mellei. Arcra és testre nem azt mondom, hogy nincs nála jobb, de 500 film az rengeteg, és mind hard a javából (persze nem láttam, csak töredékét az 500-nak). Hatalmas farkakat tud eltüntetni a fenekében. Most láttam egy filmjét amiben ő és 1 ffi meg Mandy Bright kúrja egymást össze-vissza, szuper film, ebben is van anal DP, egy mésikban meg 3-as behatolás, majd elküldöm őket priviben neked is meg DrAnthony-nak is.
2009. 07. 30. csütörtök 18:02  #942
Filpo Filpo
Egy művésznő a szomszédból
Sandra Romain (Románia)
(további művésznevei: Sandra Mertz, Sandra Romaine, Mrs Romaine, Mistress Sandra Romain, Marioara, Mary, Mari, Maria, Maria Popescu, Anais, Michaela, Sandra Roman )
1978. 03. 26. Temesvár, Románia
haj: barna/fekete
36B-28-36
160cm / 56kg
2000-2009 kb. 500 film, szerintem ez rengeteg film 9 év alatt.
Na ő megint nagyon durva, a dupla anál királynője, ő is agresszív, szereti az ilyen domina dolgokat, fenekelés, kötözés, mindenféle szado-mazó dolgok, úgy is ha ő csinálja meg ha rajta is, eszméletlen a csaj.
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 07. 30. csütörtök 17:56  #941
Filpo Filpo
Láttam már 1-2 filmjét, tényleg durva a csaj, de nekem annyira nem tetszik, inkább az előzőek, Tory Lane, Roxy Jezel, Jayna Oso, ők mind TOP. Mindenesetre szopni ő is nagyon durván tud az biztos.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 07. 25. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 25. szombat 23:27
Itt egy másik félvér ribanc, Mika Tan (Mika Okinawa) ,szereti az extrémebb dolgokat, kötözés (oda-vissza), elfenekelés, bőr-lakk cuccok...
születési neve:Pelita Taetafa
1977. 11. 27. USA, Honolulu, Hawai
szeme: zöld
165cm / 54kg
36D-26-36
1999-2009. 343 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 07. 25. szombat 23:27  #940
bazijoe19 bazijoe19
Itt egy másik félvér ribanc, Mika Tan (Mika Okinawa) ,szereti az extrémebb dolgokat, kötözés (oda-vissza), elfenekelés, bőr-lakk cuccok...
születési neve:Pelita Taetafa
1977. 11. 27. USA, Honolulu, Hawai
szeme: zöld
165cm / 54kg
36D-26-36
1999-2009. 343 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 07. 25. szombat 23:20  #939
bazijoe19 bazijoe19
Köszi!
Roxy Jezel jó kis husi, tök helyes, igazi vadóc, fantasztikusan szopik, milyen hajlékony, és az ő feneke is befogad elég méretes szerszámokat.
Jayna Oso is nagggyon tetszik smile Arcra gyönyörű, igaz hogy lehetnének nyagyobb mellei, de ő így jó ahogy van, szerintem. Általában jól megtömik őt is mindenhol.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:33
Nahh ja, Bazijoe barátunk kellemesen szállítja nekünk a fincsibbnél fincsibb csibéket! nyes

Na, az ilyen kis ferdeszeműek nekem nagyon bejönnek! worship wow1
2009. 07. 23. csütörtök 18:57  #938
Azért 1-2 japi puncit felpróbálnék nyes

Mondjuk a keleti nők közül csak a japcsi csajok jönnek be, a többi (kínai, thai, viet, stb). nem. De igazad van, a félvérek sokkal jobbak. smile
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 07. 21. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 15:27
Örülök hogy neked is tetszik! Az ilyen félvérek nagyon bejönnek nekem is, a full kínaiak vagy japók viszont egyáltalán nem. Roxy-nak az anyja angol az apja thaiföldi, ha minden igaz.
Szerintem a következő lány is tetszeni fog, ő is valami félvér, szülei amerikai és brunei (Malajzia körül), a lényeg hogy ázsiai vér is van benne, és legalább olyan jók a filmjei (most láttam dupla anált is tőle), mint Tory Lane-nek vagy Roxy Jezelnek, tényleg, ajánlok is 1-2-őt priviben. Van egy film amiben Roxy Mandy Bright-tel szerepel.

Jayna Oso
USA, 198. 08. 17. Hawai-on született
160cm /52kg
34A-25-34
2002- 322 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 07. 21. kedd 15:27  #937
Filpo Filpo
Örülök hogy neked is tetszik! Az ilyen félvérek nagyon bejönnek nekem is, a full kínaiak vagy japók viszont egyáltalán nem. Roxy-nak az anyja angol az apja thaiföldi, ha minden igaz.
Szerintem a következő lány is tetszeni fog, ő is valami félvér, szülei amerikai és brunei (Malajzia körül), a lényeg hogy ázsiai vér is van benne, és legalább olyan jók a filmjei (most láttam dupla anált is tőle), mint Tory Lane-nek vagy Roxy Jezelnek, tényleg, ajánlok is 1-2-őt priviben. Van egy film amiben Roxy Mandy Bright-tel szerepel.

Jayna Oso
USA, 198. 08. 17. Hawai-on született
160cm /52kg
34A-25-34
2002- 322 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:33
Nahh ja, Bazijoe barátunk kellemesen szállítja nekünk a fincsibbnél fincsibb csibéket! nyes

2009. 07. 20. hétfő 20:33  #936

(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 14:10
Tory Lane gyönyörű, igazi vadmacska, olyan domináns,erőt sugárzó az egész nő. Általában én is a szőkéket favorizálom, de nem mindenkinek áll jól, neki a fekete haj a legjobb, így istenien néz ki.
Jópár filmjét láttam, olyanok ahogy leírtad, jó kifejezés ez a "feneketlen segglyukú Tory Lane" ,akárki is találta ki. Teljes erővel, fulladásik szopik, köpköd, ordít, izzad. A feneke meg akármekkora faszt is elnyel (bár tőle dupla anált még nem láttam, de nem is láttam mind a 300 akárhány filmjét)
Én is hoztam egy hozzá nagyon hasonló lányt (stílusra), Roxy Jezelt. (Roxy Gesselle) Ő is az agresszívebb szexet szereti, keményen szopja a faszt könnyezésig és az ő feneke is jó mély.
Egyesült Királyság (szülei angol/thai)
1982.06.05.
szema:barna
152cm/50kg
32B-24-32
2003-óta kb. 354 film.

Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 07. 20. hétfő 14:10  #935
Filpo Filpo
Tory Lane gyönyörű, igazi vadmacska, olyan domináns,erőt sugárzó az egész nő. Általában én is a szőkéket favorizálom, de nem mindenkinek áll jól, neki a fekete haj a legjobb, így istenien néz ki.
Jópár filmjét láttam, olyanok ahogy leírtad, jó kifejezés ez a "feneketlen segglyukú Tory Lane" ,akárki is találta ki. Teljes erővel, fulladásik szopik, köpköd, ordít, izzad. A feneke meg akármekkora faszt is elnyel (bár tőle dupla anált még nem láttam, de nem is láttam mind a 300 akárhány filmjét)
Én is hoztam egy hozzá nagyon hasonló lányt (stílusra), Roxy Jezelt. (Roxy Gesselle) Ő is az agresszívebb szexet szereti, keményen szopja a faszt könnyezésig és az ő feneke is jó mély.
Egyesült Királyság (szülei angol/thai)
1982.06.05.
szema:barna
152cm/50kg
32B-24-32
2003-óta kb. 354 film.

Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 15:08
És ő: Tory Lane?
Ultra-hardcore stílusú, kőkemény ribanc a javából, valahol a "feneketlen" segglyukú Tory Lane-ként említik, ami szerintem igenis találó elnevezés rá. Szereti ha keményen elfenekelik, rendesen odavágják az ágyhoz, ajánlom figyelmedbe a filmjeit, megéri, és van is belőle jópár, a képek nem adják vissza igazán. Igazi rossz kislány, illetve hogy lenne kislány. Arcra ő is nagyon jó (meg persze egyébként is) főleg fekete hajjal olyan démoni.
További művésznevei: Susan, Tori Lane, Tory Freeland, Torry Freeland, Tory Freelan, Tory Land
USA, 1982. 09. 30. született: Lisa Piasecki
Szemszín: Zöld
168 cm / 55 kg
34D-24-32
színész: 2004-től 340 film
rendező: 2006-2008 7 film
2009. 07. 20. hétfő 13:40  #934
Filpo Filpo
Megint jó kis felhozatal gyűlt össze mióta legutóbb benéztem! A 2 csokilány is jó, Marie Luv-ról még nem hallottam, Jasmine Byrne-ról viszont már igen, fantasztikusan néz ki, gyönyörű, szinte kislányos arc, szép test, szuper.
Aztán a 3 magyar csaj sem rossz. Sandra Parker olyan "szopós szájú-szőke ribis", elég bevállalósnak tűnik. Angelina Crow meg egy kis aranyoska, de abszolút profi minden tekintetben.
Simony Diamond egyszerűen gyönyőrű, az arca, a szürke szemei fantasztikusak, egyedül a
cicijei nem tökéletesek, de a szopása és az anál.
2009. 07. 17. péntek 11:12  #933
Nagyon fincsi! Nekem általában a szöszik jönnek be, de pl ő sokkal jobban tetszik feketén, a kleopátrás frizurával.

Láttam filmjét, hááát mint ne mondjak, nincs olyan nagy és vastag fasz, amit ne lenne képes fenékbe venni.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 15:08
És ő: Tory Lane?
Ultra-hardcore stílusú, kőkemény ribanc a javából, valahol a "feneketlen" segglyukú Tory Lane-ként említik, ami szerintem igenis találó elnevezés rá. Szereti ha keményen elfenekelik, rendesen odavágják az ágyhoz, ajánlom figyelmedbe a filmjeit, megéri, és van is belőle jópár, a képek nem adják vissza igazán. Igazi rossz kislány, illetve hogy lenne kislány. Arcra ő is nagyon jó (meg persze egyébként is) főleg fekete hajjal olyan démoni.
További művésznevei: Susan, Tori Lane, Tory Freeland, Torry Freeland, Tory Freelan, Tory Land
USA, 1982. 09. 30. született: Lisa Piasecki
Szemszín: Zöld
168 cm / 55 kg
34D-24-32
színész: 2004-től 340 film
rendező: 2006-2008 7 film
/ 58