Bejött amitől tartottam. Kicsit vesztett a szineségéből a fóum,(hát igen,ez a rend ára). A régi fórum olyan gettós volt. Hozzáteszem annak is megvolt a maga szépsége.Elnézést a hasonlatért,de olyan mint amikor szelektálják a gyerekeket az iskolában. Kevesebb balhé,magasabb átlag de már nem úgyanaz az osztály.
dako84, homepictures! Miért vitatkozotk? Látom több helyen is.
Nyuuuuuuuugi!
Nyuuuuuuuugi!
!!!!! Tessék !!!!!
azt emelsz ki amit akarsz velle inkább figyelem fel hivás a lényege.
tájákoztatás nyomatékositás (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tájákoztatás nyomatékositás (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 02. hétfő 18:00
tetszik ez a betűformázási cucc, csak nem tudom, hogy merjem-e használni!? mert ha használom, akkor egy kedves ismerősöm biztos azt fogja mondani, hogy feltünősködni akarok! Pedig de!
tetszik ez a betűformázási cucc, csak nem tudom, hogy merjem-e használni!? mert ha használom, akkor egy kedves ismerősöm biztos azt fogja mondani, hogy feltünősködni akarok! Pedig de!
Kinőttem az óvis korból ugyan,de ott is ragaszkodtam a jelemhez.Míért pont kérdőjelet sóztak rám? Egy nagy felkiáltójel jobban illene férfi mivoltomhoz.
Figyúzzatok! ff.újratelepítettem, frissitettem,(fordítva)a fórum még sem mükszik vele. tipp?
Ki a fenekemből a nyelveddel!
Még egy-két apróság lesz megcsinálva. :)
Még egy-két apróság lesz megcsinálva. :)
Aham, bár itt nem az számít mennyire értesz a géphez. Kivétel, ha a saját képeidet akarod küldeni.
Köszönöm!!Meg találtam mindent!:-))Csak a vastag fekete irásra kell katt. és meg van!!!Ügyes kislány vagyok??:-))))))))))
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!Nem vagyok nagy gépes ,de majd valahogy rájövök....tudom hogy valamit rossszul csinálok!:-)
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 08:00
Keresd meg!
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f
Ezzel egyetértek, avagy a Netikett vonatkozik a témacímekre is. Tehát indokolatlan nagybetű és írásjel-használat ugyanúgy nem illendő. Szerintem.
A keresővel tudsz témacímekre is keresni.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 24. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 23:22
Lenne egy kérdésem?Ha mondjuk szertnék egy régi témához hozzá irni,de nem emlékszek a fórum pontos címére akkor mit tegyek?
gratulálok,olyan művészi alkotásokkal találkoztam amit ritkán látni le is tölttöem őket.csak köszönet ha még raktok fel
Az uj forum hatranya,mar mint nekem : Idaig mindig lattam listazas szerint a hsz-ket,legujabb...es tudtam jobban kotnyeleskedni.
Most at kell nezzem a kategoriakat,nem megy olyan gyorsan...
De majd megszokom....
Most at kell nezzem a kategoriakat,nem megy olyan gyorsan...
De majd megszokom....
áthoztam ide:)
bizonyos szempontból még áttekinthetőbb is így, nem? főleg, ha megszoktál egy topic címet a megkülönböztető nagybetűkkel, vagy egyéb jelekkel
homepictures #1106| ma 09:05
Nem kimondottan a zavarás, csak a rend. Az én véleményem szerint egy topicnak nem a cím megjelenésével kell kitűnnie, ez ugyanis nem egy reklámfórum.
Egyébként a csupa nagybetűs írásmód kiabálásnak számít, ezért egyetlen helyen sem szokták megengedni még topicon belöl sem, és főleg nem címben. Ugyanez vonatkozik a szükségesnél több felkiáltójel alkalmazására.
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (ma 08:41)
MmePrune[VIP][ADMIN] | ma 08:41
személy szerint nem feltétlenül értek egyet...aki topicot nyitott valószínűleg a saját stílusát vitte a címbe, vagy egyszerűen megkülönböztette a többitől...nagyon zavar vizuálisan? ha igen,van egy javaslatom, hogy mit nézegesss
Válasz homepictures üzenetére (ma 08:27)
Admin nénik, és bácsik!
Javasolnám, hogy ha van némi ráérő időtök, akkor javítsátok már ki a topicok címeit. Tele vagyunk csupa nagybetűs, és/vagy 3-4-5 felkiáltójeles topic-címekkel.
bizonyos szempontból még áttekinthetőbb is így, nem? főleg, ha megszoktál egy topic címet a megkülönböztető nagybetűkkel, vagy egyéb jelekkel
homepictures #1106| ma 09:05
Nem kimondottan a zavarás, csak a rend. Az én véleményem szerint egy topicnak nem a cím megjelenésével kell kitűnnie, ez ugyanis nem egy reklámfórum.
Egyébként a csupa nagybetűs írásmód kiabálásnak számít, ezért egyetlen helyen sem szokták megengedni még topicon belöl sem, és főleg nem címben. Ugyanez vonatkozik a szükségesnél több felkiáltójel alkalmazására.
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (ma 08:41)
MmePrune[VIP][ADMIN] | ma 08:41
személy szerint nem feltétlenül értek egyet...aki topicot nyitott valószínűleg a saját stílusát vitte a címbe, vagy egyszerűen megkülönböztette a többitől...nagyon zavar vizuálisan? ha igen,van egy javaslatom, hogy mit nézegesss
Válasz homepictures üzenetére (ma 08:27)
Admin nénik, és bácsik!
Javasolnám, hogy ha van némi ráérő időtök, akkor javítsátok már ki a topicok címeit. Tele vagyunk csupa nagybetűs, és/vagy 3-4-5 felkiáltójeles topic-címekkel.
Keresd meg!
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 24. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 24. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 23:22
Lenne egy kérdésem?Ha mondjuk szertnék egy régi témához hozzá irni,de nem emlékszek a fórum pontos címére akkor mit tegyek?
Sokkal jobb,habar nagy pangashoz vezetett,de ez biztos csak ideiglenes.
Jo munkat vegeztetek !
Jo munkat vegeztetek !
köszönöm figyelmeztedésed,elnézést nem tudtam hogy nem lehet használni nagy betűt folyamatosan,a tanácsodat természetesen megfogadom.