SOKKAL ÁTTEKINTHETŐBB,KOREKTEBB,JOBBAN ELTUDOK RAJTA IGAZODNI HOGY VAN VÉGRE VALAMI RENDSZEREZÉS
Köszi!Vettem,megértettem,de ha véletlen rányomok...tudom 10perc és modosithatok!Ez nagyon jó!Gratula!!!"nekem tetszik""!:-)))
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 23:52
Mi, adminok látjuk. :)
Csak tényleg sértő, nem idevaló hozzszólásokat kellene jelezni, ok nélkül nem ajánlatos nyomogatni. :)
Csak tényleg sértő, nem idevaló hozzszólásokat kellene jelezni, ok nélkül nem ajánlatos nyomogatni. :)
elnezest, segitseggel de megvan amit kerestem:))))
konkrétan mit keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48100)
2007. 03. 23. péntek 13:36
hmm
erdekes hogy akikbol all a chat eppen azokat nem lehet latni , kepek hova lettek??? nem suma duma....csak kepek a chatesekrol:))) K- E-P-E-K......erted??? KEPEK csak nem mellebeszeles es osze visza kepek....hmmmm
erdekes hogy akikbol all a chat eppen azokat nem lehet latni , kepek hova lettek??? nem suma duma....csak kepek a chatesekrol:))) K- E-P-E-K......erted??? KEPEK csak nem mellebeszeles es osze visza kepek....hmmmm
hmm
Mi az a piros kérdőjel a nevem mellett?
Az tuti,hogy áttekithetőbb,jobb. A rossz topicok gyorabban elsülyednek. De van kicsi kritikám is.Nem fognak ide-oda járkálni kategóriák között,és ez sztm.a pörgés rovására fog menni.És vagy jó topicok is nehezen fognak felkerülni a top 10-be mert mindenki csak az első tízbe fog írni.
Nekem nagyon bejött! Átlátható, kezelhető, egyszerű! Gratula!!! Most tanulhatom meg újból!
Mi, adminok látjuk. :)
Csak tényleg sértő, nem idevaló hozzszólásokat kellene jelezni, ok nélkül nem ajánlatos nyomogatni. :) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak tényleg sértő, nem idevaló hozzszólásokat kellene jelezni, ok nélkül nem ajánlatos nyomogatni. :) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 21:20
Köszönöm!!
A felkiáltó jelet pedig csak akkor,ha jelenzni akarok valami "Disznóságot" te Ti látjátok ...ki jelzett?
A felkiáltó jelet pedig csak akkor,ha jelenzni akarok valami "Disznóságot" te Ti látjátok ...ki jelzett?
Köszönöm!!
milyen vip tagok?
hát ha viptagságnak számit a sima (igyenes) mezei regisztrácio akkor téleg vip tagok:)
hát ha viptagságnak számit a sima (igyenes) mezei regisztrácio akkor téleg vip tagok:)
Ha jól értelmeztem,valmit elirtam vagy nem akarom ,mert meg gondoltam magam akkor én is javíthatok vagy törölhetek?
Ezt honan veszed?
Mindenki nyithat témát, úgyhogy a spekuláció szerintem eléggé félrement. :)
Mindenki nyithat témát, úgyhogy a spekuláció szerintem eléggé félrement. :)
Például mi ez a kis ábra a "Békakiráyfim" előtt?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 20:57
Sziasztok!
Szerintem nagyon jó....csak azt sok kis alblakot kell megtanulni ...mit ,mire kell használni...kérdő,felkiáltó jel!Stb,,,,,,
Szerintem nagyon jó....csak azt sok kis alblakot kell megtanulni ...mit ,mire kell használni...kérdő,felkiáltó jel!Stb,,,,,,
Sziasztok!
ezt a progit fejtsd már ki bővebben lécci! mondjuk az OFF-ban! ha valaki (illetéktelen) tölt rólam, akkor blokkolja?
egy dolog mindenképpen nagyon jó:sokan lusták keresgélni,ezert valószínüleg kevesebb topic lesz használva!
AvantBrowser-rel próbálkozott valaki? Nagyon hasznos, kézhezálló! :)
ahhhha...és most kit szólítsak anyunak? tomot vagy vazit? és apunak?
Sokkal jobb lett szerintem. Átláthatóbb