nem értek valamit!
egy pár napig nem volt új amatőr és kismalac videó! ha jól gondolom, akkor az újítás miatt!
de most szinte 30 percenkét vannak új kismalacok, de amatőr még semmi!
vagy az elmúlt pár nap termését most töltik fel???
egy pár napig nem volt új amatőr és kismalac videó! ha jól gondolom, akkor az újítás miatt!
de most szinte 30 percenkét vannak új kismalacok, de amatőr még semmi!
vagy az elmúlt pár nap termését most töltik fel???
Annak nincs hozzá köze.
Egy cookie jegyzi meg a böngészőt, ha már járt itt. Ha valami kitörli a cookie-t, akkor újra meg fog jelenni. Alapból kb évente egyszer kéne megjelennie. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy cookie jegyzi meg a böngészőt, ha már járt itt. Ha valami kitörli a cookie-t, akkor újra meg fog jelenni. Alapból kb évente egyszer kéne megjelennie. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 18. szerda 19:28
valószínű mindig változik az IP címed!
valószínű mindig változik az IP címed!
(Ez egy válasz venkecske üzenetére (2007. 04. 18. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 19:19
Kedves Üzemeltetők !
Nem nagy dolog, de minden belépésemnél megjelenik egy kis tábla azzal a szöveggel, hogy megjegyeztünk és többet nincs ez a kis ablak.De ezek szerint nem jegyeztek meg,mert mindig megjelenik.No tényleg nem nagy probléma, de akkor minek van az ablak?
Nem nagy dolog, de minden belépésemnél megjelenik egy kis tábla azzal a szöveggel, hogy megjegyeztünk és többet nincs ez a kis ablak.De ezek szerint nem jegyeztek meg,mert mindig megjelenik.No tényleg nem nagy probléma, de akkor minek van az ablak?
Kedves Üzemeltetők !
Sziasztok! Nem tudom,hogy fórum hiba-e de nem kapom meg az üzeteneket és akinek küldöm ő se!
Valaki a legsúlyosabb büntetést kapta, amit lehet itt.
Én úgy hívom, hogy:
Névtelenségbe taszítás
ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
Én úgy hívom, hogy:
Névtelenségbe taszítás
ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
Szerettem volna egy gyertyát gyújtani Felpa emlékére...sajnos nem engedte (Felpa szélesutat)igy a Motormániába irtam!
nyugi nem vagyok ideges, csak néha nem olvasol rendesen! PEACE tesó!
olvass már rendesen!!! írtam, hogy nem használtam képfeltöltőt!!!! csak a linket illesztem be mindig és eddig jó volt, sőt az a link jó megint, csak a gg-n nem jelenik meg!
Katicika írt egy pár jól működő képfeltöltő oldalt, amik faxák, csak egyesével lehet a képeket feltölteni!
hehe, megy a fórum a ffoxal.
A képfeltötés szervere szar, úgyhogy mi nem tettük sehova.
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:58
Hova lettek a régebben feltett képek? Hetekig fent voltak aztán eltüntek ( pl amit én tettem fel a képfeltöltes.hu-n keresztül )!!!
Hova lettek a régebben feltett képek? Hetekig fent voltak aztán eltüntek ( pl amit én tettem fel a képfeltöltes.hu-n keresztül )!!!
nem szoktam! csak helyesírási hibát, ha van!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért soha ne válltoztass a véleményeden!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 15:35
én azt nem tudhatom, hogy log-oltok, mármint a program!
Vélemény fül katt,vélemény kijelöl,fül katt.Szavazok,gomb megnyomása.(köszönjük a szavazatát.)
én azt nem tudhatom, hogy log-oltok, mármint a program!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:44
szerinted miért van logolva minden változás abba na pilanatban hogy vala milyenvitás eset van simán vissza nézhető hogy miről modositottál, és mehetsz nyaralni őrőkre az adott felhasználo neveddel
szerinted miért van logolva minden változás abba na pilanatban hogy vala milyenvitás eset van simán vissza nézhető hogy miről modositottál, és mehetsz nyaralni őrőkre az adott felhasználo neveddel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 18:56
1. tételezzük fel, hogy írunk valamit.
2. jön rá a válasz. (mondjuk 3 percen belül!)
3. mivel még van 7 percünk, szépen módosítunk rajta, hogy az a válaszolónak is megfelelő legyen, vagy éppen ne kapjunk érte tiltást!
tisztelet a kivételnek, aki ezt nem csinálja és akiket Katicika is említett!
vállaljuk fel azt amit írunk, mégha nem is oda való, vagy hülyeség, vagy valakit sért! ha már egyszer leírtuk, akkor ne módosítsuk azt, főleg úgy, hogy először szidtam valakit, aztán hirtelen a javítás után meg a seggét nyalom!
felnőtt emberek vagyunk (legalábbis ezen az oldalon annak kellene lennie mindenkinek), vállaljuk a tetteink következményeit!!!
3. mivel még van 7 percünk, szépen módosítunk rajta, hogy az a válaszolónak is megfelelő legyen, vagy éppen ne kapjunk érte tiltást!
vállaljuk fel azt amit írunk, mégha nem is oda való, vagy hülyeség, vagy valakit sért! ha már egyszer leírtuk, akkor ne módosítsuk azt, főleg úgy, hogy először szidtam valakit, aztán hirtelen a javítás után meg a seggét nyalom!
felnőtt emberek vagyunk (legalábbis ezen az oldalon annak kellene lennie mindenkinek), vállaljuk a tetteink következményeit!!!
1. tételezzük fel, hogy írunk valamit.
Nem kell mindig a rosszat feltételezni az emberizinkekről! Fölösleges egymást sandasággal gyanúsítgatni minden alap nélkül: ez olyan, mintha terhesség-megszakítást javasolna valakinek a doki azon meggondolásból, hogy a magzat nagyapja volt a jicsinyi erdő rablópisztolyosa, így a potenciális tolvaj-utódtól ilyeténképpen nagy biztonsággal meg lehetne szabadulni!
Mindenek előtt a BIZALOM! Enélkül semmi nem ér semmit!
Szerintem senki nem fog visszaélni azzal az inkriminált tíz perccel!Le merném tenni a fejemet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenek előtt a BIZALOM! Enélkül semmi nem ér semmit!
Szerintem senki nem fog visszaélni azzal az inkriminált tíz perccel!Le merném tenni a fejemet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 17:05
igen jól működik! csak sok az a 10 perc! ha reagál rá valaki, akkor utána már ne lehessen rajta módosítani! mert az szerintem nem fer! meg 5 perc is bőven elég lenne!