Hello! Már ahogy írod elkezdtem felállni jó élmény lehet nekem még nem volt részem sajna benne :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 05. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (427089)
2016. 03. 05. szombat 10:16
Örülök, hogy nem csak én vagyok vele úgy, hogy egy kellően előkészített punciba is szeret behatolni. Az egyik legjobb és legemlékezetesebb dugásom az volt, amikor a Kedvesemet egy nagyfarkú fiú kefélte vadul,és egyszerre élveztek el. Én folytattam szinte azonnal ahogy kihúzta a farkát, hogy betegyem az enyémet. Látva a kitárulkozó és vörösen izzó punciból kifolyó fehér nedvet, azt hittem, hogy szétdurranok. Annyira kitágult és síkos volt a feleségem puncija, hogy semmit sem szorított, de abban a forró barlangba elég volt kettőt löknöm, hogy eldurranjak és olyan mennyiséget pumpáljak bele, amit ritkán szoktam. A legnagyobb élmény az volt, hogy szinte azonnal az előző orgazmusa után a drágám ismét hatalmasat élvezett velem is.
Nekem még nem volt benne részem,de remélem egyszer összejön
Hétvégén sikerült .Egy párnál jártam .Miután a férje telelőtte Nekem is sikerült..Izgalmas volt Remélem lesz még ilyenbe részem..
Örülök, hogy nem csak én vagyok vele úgy, hogy egy kellően előkészített punciba is szeret behatolni. Az egyik legjobb és legemlékezetesebb dugásom az volt, amikor a Kedvesemet egy nagyfarkú fiú kefélte vadul,és egyszerre élveztek el. Én folytattam szinte azonnal ahogy kihúzta a farkát, hogy betegyem az enyémet. Látva a kitárulkozó és vörösen izzó punciból kifolyó fehér nedvet, azt hittem, hogy szétdurranok. Annyira kitágult és síkos volt a feleségem puncija, hogy semmit sem szorított, de abban a forró barlangba elég volt kettőt löknöm, hogy eldurranjak és olyan mennyiséget pumpáljak bele, amit ritkán szoktam. A legnagyobb élmény az volt, hogy szinte azonnal az előző orgazmusa után a drágám ismét hatalmasat élvezett velem is.
Nagyon nagy élmény! Ki nem hagynám, ha újra összejönne!
Lehet róla szó. BESZÉLJÜNK!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 19. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926804)
2016. 01. 19. kedd 15:54
Velunk lenne kedvetek?
Ne félj, jutott más is, csak éppen ilyen is volt.
Folytatás: elfelejtettem megírni, hogy a munkahelyének az ablakában várta a csajszit.
Úgy volt benne részem, hogy a csaj éppen krapektól jött és még benne volt annak a gecije. Aztán máskor meg, miután teletöltöttem a pináját, megkért, hogy gyorsan vigyem el valahova. A pasi már a nyitott ablakban kikönyökölve várta. Így tudtam meg, kinek a gecijével keveredett az enyém a lány puncijában. Gondolom a másik pasi is ugyanezt tudta meg, mert ott álltunk meg az ablak alatt s ismertük egymást. Én szabad voltam akkor, ő nős volt.
Ne is mondd... már jópár éve nem volt benne részem de azóta is soxor gondolok rá! forró, izgató, lüktető és csúszik mint egy korcsojapálya! Úgy csusszan be a farkad tövig, hogy nagyon gyorsan ráélvezel még egyet.. Állati!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 08. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1282112)
2016. 02. 08. hétfő 12:15
én is szeretnék egy teleélvezett puncit dugni, extra síkos lehet
én is szeretnék egy teleélvezett puncit dugni, extra síkos lehet
Most szerdán volt benne részem. Nagyon frenetikus volt .
én is szeretnék. egyszer volt benne részem de már régen volt... jo lenne ujra átélni akár rendszeresen is.
szia kár hogy nem kerestek pasit mert pont megfelelnénk egymásnak a távolság ra gondoltam pont jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 29. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901347)
2016. 01. 29. péntek 19:27
Mi próbáltuk.Nagyon jó! Mindenkinek ajánljuk!
Ha lenne en dugnam
Jó lehet, sajna még nem próbáltam, de nagyon izgat a dolog!
Nálunk így folyik a tele élvezés! Mi nagyon szeretjük!
természetesen 3-as-ban ,kettesben mi értelme? üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1273572)
2016. 01. 31. vasárnap 16:39
kettesben, vagy hármasban?
kettesben, vagy hármasban?
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 30. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)