tele pinába élvezni ,utána tisztára szopatni a faszt, közben tisztára nyalni a puncit ez az élet!!!!!!!!!
Szia! Próbáld ki úgy, hogy a teleélvezett puncit dugod és amikor te is elélveznél előtte nyalj bele az addira nagyon habos punciba.
(Ez egy válasz palacsinta56 üzenetére (2016. 04. 04. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2016. 04. 04. hétfő 21:37
dugni tényleg csodás a tocsogó puncit, de a nyalást eddig nem próbáltam, pedig sokszor elhatároztam már, de mire odajutok, valahogy mindig elmegy a kedvem.
Na jó!! Egy szóval én is!!!
Dugni is iteni, meg elötte, utàna kinyalni is isteni!
Egyszer próbáld ki. A punci ízével nagyon jó!
(Ez egy válasz palacsinta56 üzenetére (2016. 04. 04. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
dugni tényleg csodás a tocsogó puncit, de a nyalást eddig nem próbáltam, pedig sokszor elhatároztam már, de mire odajutok, valahogy mindig elmegy a kedvem.
Valahogy igy vagyok vele én is
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szeretjük.....
én imádom...
Nagyon nagy élmény, ha egy pár bevesz harmadiknak, és egymás után élvezhetünk a punciba! Vagy esetleg egyszerre!
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Nagyon kellemes élmény!
jó dolog a töltött puncit dugni, de nyalni még jobb
![wink](images/smilies/wink.gif)
Régen egy házibuliban történt... Csontig kinyaltam majd szétdugtam egy teleélvezett puncit. Csak utólag tudtam meg, hogy közvetlenül előttem lőtték tele. Akkor hirtelen bizarrnak tűnt, de belegondolva nem volt rossz. Azóta nem volt benne részem, de alkalom adtán benne lennék...
Én kinyalni szeretem a teleélvezett puncit
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Engem meg az izgat ha én gecizhetem össze a feleség pináját!
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen dugnák s nyalnák tele rakoot popot s puncit.
Kecskeméti teleélvezett puncit nyalnák dugnák
Szertnenk mais ?
Mi szeretjuk nagyonn !