Nagyon irigyellek titeket!
Kiprobálnám írjatok köszi
Hmmm jól hangzik,csatlakoznák
![worship](images/smilies/worship.gif)
Én is imádtam,de jóideje nem volt rá lehetőségem! Ha valaki *********************!
/ moderálva /
/ moderálva /
Én is imádok! Sajnos nagyon régen volt benne részem! Jó lenne újra!!!
Ma volt benne részem!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szerintem is a legkellemesebb ha végre összejön!!! Egy hatalmas élmény mind a három félnek!
(Ez egy válasz pman77 üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt elhisszük!
(Ez egy válasz pman77 üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Köszi a válaszotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 20. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)
2016. 05. 20. péntek 06:01
![finom](images/smilies/finom.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (1120622)
2016. 05. 19. csütörtök 14:23
Én amikor dugok egy lucskos pinát már arra gondolok hogy az én gecimben fogja megdugni a párja!Ettől teljesen begerjedek!Érdekel valakit?
Mi is imádjuk a dupla puncit, dupla belövèssel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 13. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 13. péntek 07:59
Nagyon izgalmas... akár úgy is, ha ketten egyszerre élveztek, mikor benne vagytok a punciban. De jó egymás után is... imádjuk!
Én amikor dugok egy lucskos pinát már arra gondolok hogy az én gecimben fogja megdugni a párja!Ettől teljesen begerjedek!Érdekel valakit?
Nagyon izgalmas... akár úgy is, ha ketten egyszerre élveztek, mikor benne vagytok a punciban. De jó egymás után is... imádjuk!
Imádom! Az lenne az igazi, ha egyszer egy nagyobb buliba is részt tudnák venni így! Biztos finom lehet ha már nem csak egy farok ment el a punciba!!!
Ismerős a élmény. Nagyon nagy élmény volt nekem is anno. Én egy gangbang buliban voltam még sok éve, ahol szinte mindenki punciba ment el. egykettő meg szájban sült el.. olyan tocsogós fincsi puncit azóta sem sikerűlt faszra húznom!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 01. vasárnap 02:54
Én is nagyon szeretem ha egy férjes asszony punciját megdughatom! Tele élvezhetem, az sem zavar, ha előtte, vagy utána a férj tölti meg! Az az egyik legszebb élményem, amikor a hölgyet a párja előtt töltöttem tel, és utána párja kezdte dugni! A hölgy meg mondta apukám, rég voltál ilyen kemény! mikor a pasija elment benne, kérdezte, hogy szeretném-e újra? Na olyan kellemes szaftos punciba még azon kívül soha nem voltam! Nagyon kellemes élmény volt, szívesen átélném kölcsönös szimpátia esetén újra egy másik párral!
Kecskeméti teleélvezett puncit nyalnék dugnék
Én is nagyon szeretem ha egy férjes asszony punciját megdughatom! Tele élvezhetem, az sem zavar, ha előtte, vagy utána a férj tölti meg! Az az egyik legszebb élményem, amikor a hölgyet a párja előtt töltöttem tel, és utána párja kezdte dugni! A hölgy meg mondta apukám, rég voltál ilyen kemény! mikor a pasija elment benne, kérdezte, hogy szeretném-e újra? Na olyan kellemes szaftos punciba még azon kívül soha nem voltam! Nagyon kellemes élmény volt, szívesen átélném kölcsönös szimpátia esetén újra egy másik párral!
Én élvezem ha idegen feleség punciját tele töltőm!
Ez érdekes lenne, de mi a történet mögötte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 20. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138122)
2016. 04. 20. szerda 18:11
Néha teleélvezve jön haza a párom, imádom
Néha teleélvezve jön haza a párom, imádom