Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2016. 07. 25. hétfő 14:36  #300
nimano nimano
szivesen segítkeznék miután teleélvezték a puncidat wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 22. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)
2016. 06. 22. szerda 19:00
Mi is kedveljük! finom
2016. 06. 27. hétfő 14:42  #299
szexpartnert szexpartnert
Én imádom,ha egymás után élvezünk bele egy kellöen felizgatott punciba!
Sajnos régen volt benne részem!!! Jó lenne újra átélni!
2016. 06. 27. hétfő 14:32  #298
greatom greatom
Én inkább teleélvezni szeretem (szeretném, mert ugye ahhoz kéne vagy 1-1.5dl nedű... ) Amikor dohányoztam, a csikkeket akkor sem szedtem fel, meg buliban sem öntögetem össze a maradékokat a poharak aljáról... használt pzs-be orrot fújni smile jó buli
2016. 06. 24. péntek 17:03  #297
Demona Demona VIP Admin
A felhasználói réteg összetételével kapcsolatos eszmefuttatás nem a fentnevezett témának felel meg!
Témához kapcsolódóan íratok!
2016. 06. 22. szerda 21:27  #296
colamatyi colamatyi
Kecskeméti teleélvezett puncit nyalnék dugnák
2016. 06. 22. szerda 21:23  #295
Törölt felhasználó (1350152)
Még a csókommal is tartozol!! crazya crazya lookaround
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 06. 22. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 22. szerda 18:44
Mi imádjuk és rettentöen élvezük.
2016. 06. 22. szerda 19:00  #294
Törölt felhasználó (1130862)
Mi is kedveljük! finom
2016. 06. 22. szerda 18:44  #293
agibeby28 agibeby28
Mi imádjuk és rettentöen élvezük.
2016. 06. 22. szerda 13:29  #292
Törölt felhasználó (1350152)
Aztakurvaéletbe smile
wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 22. szerda 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (796803)
2016. 06. 22. szerda 01:39
heló meg töltenép párom pináját jo sok gecimvan van jelenkezö kikinyalná belöle ésközbenis nyalná utána meg duhatod vecsés környékén kocsíban lány vékony szöke magas szobatestére kílenckor nagyob az eséj havan fotod
2016. 06. 22. szerda 12:20  #291
Törölt felhasználó (1241412)
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok Gabi
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 22. szerda 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 22. szerda 01:39
heló meg töltenép párom pináját jo sok gecimvan van jelenkezö kikinyalná belöle ésközbenis nyalná utána meg duhatod vecsés környékén kocsíban lány vékony szöke magas szobatestére kílenckor nagyob az eséj havan fotod
2016. 06. 22. szerda 11:53  #290
Törölt felhasználó (69371)
Recskázás közben nem olyan egyszerű ám írni. (Nem tapasztalat.) alien
A végén kiderül csak képgyűjtőről van szó, hogy tovább verhesse rá, egyébként valószínű egy meleg férfiről van szó, szóval csak az ő markát, lukát lehetne megtölteni.
2016. 06. 22. szerda 01:39  #289
2016. 06. 18. szombat 23:33  #288
Törölt felhasználó (1387392)
Szia. Próbáltam vele erről beszélni. A közösségi médiához úgy kötődik a dolog, hogy szeret cikkeket olvasni... És valahol olvasta, hogy a bogyó az milyen méreg a szervezetnek ettől ő beijedt és letette. Én mondtam neki, hogy a családban is van olyan velem egykorú rokon aki szedi több éve (van aki 10 éve). Épp ezt mondom, amit Te is írtál, hogy természetes így a szex és ez hiányzik. Nem tudom, hogy hathatnék rá, mert én is utána kérdezősködtem, mert van az egyetemről orvos ismerős és mindenki egyöntetűen azt mondta, hogy nem a 70-80-as években élünk, hogy a gyógyszer hatására mássá alakultak a leányzók, vagy lenne e szövődménye.. Van aki szakirodalmat is adott a modern fogamzásgátlásról. Elolvastam megmutattam a páromnak, de az internet szent és sérthetetlen. :( Az, hogy jó volt neki, az 100000%, mert mondom olyan orgazmust én még életemben nem láttam, konkrétan rólam folyt le egy aktuson belül min kétszer!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 18. szombat 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2016. 06. 18. szombat 18:00
Hi!
Ne haragudj de szerintem ezt inkább a pároddal kellene megosztanod. Csak megértené, hogy ez neked mennyire fontos. Amúgy meg nem értem, hogy ennek mi koze a közösségi médiához? Mit hallott amitől megváltozott a véleménye? Párommal évek óta szed gyógyszert és semmi baja tőle. A szex meg sokkal természetesebb így, szóval nem értem mi lehet a baja.. főleg ha elötte már jó volt neki.
2016. 06. 18. szombat 18:00  #287
Törölt felhasználó (808465)
Hi!
Ne haragudj de szerintem ezt inkább a pároddal kellene megosztanod. Csak megértené, hogy ez neked mennyire fontos. Amúgy meg nem értem, hogy ennek mi koze a közösségi médiához? Mit hallott amitől megváltozott a véleménye? Párommal évek óta szed gyógyszert és semmi baja tőle. A szex meg sokkal természetesebb így, szóval nem értem mi lehet a baja.. főleg ha elötte már jó volt neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 21:44
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy megtaláltam a legjobb fórumot számomra :P. Fiatalok vagyunk párommal, mindketten 23 évesek, szeretjük az életet és egymást is és én is úgy ismertem meg őt, hogy egy igazi dugni akaró szexéhes fiatal csaj, ő pedig engem úgy, hogy egy egy szexuálisan túl fűtött valaki. Mondanom sem kell, hogy az első együttlét alkalmával mondta, hogy fogamzásgátlót szed én ennek megörültem mert az előtt nem volt ilyen nővel dolgom. Akkor még az első alkalommal nem engedte, hogy beleélvezzek, viszont amikor kicsit tovább haladtunk a kapcsolatunkban, akkor már engedte és szerette is. Közel 3 évig szexeltünk úgy, hogy tabuk, gond és következmény nélkül, annyira imádta, hogy két három orgazmusa volt tőle aktusonként. Sikerült kipróbálnom a popsi punci felváltva tömködős témát, és persze beleélvezést :P a többszöri beleélvezést és a fincsi sperma-puncinedv keverékének kinyalását. Imádtam a szexet vele. Viszont 8 hónapja abbahagyta a gyógyszer szedését, mert a közösségi média hatalma nagyobb volt, mint az, hogy jól érezzük magunkat, azóta gumival védekezünk, de persze gyereket nem akarunk, viszont ez nagyon faszlohasztó és nem is élvezetes. Nem olyan a szex, és sajnos kihat a kapcsolatunkra is, mert sokat balhézunk is. Hiányzik ez a forma szex, az igazi beleélvezős szeretkezés. Sajnos prűd lett a csaj, túl visszafogott, nem így ismertem meg. Kérdezősködtem, hogy hátha rájövök, mitől, vagy lehet én vagyok a baja, de arra rájöttem, hogy nem mert olyan orgazmust, mint amit ő küldött felém soha senki nem hozta ki belőle. Viszont fiatal vagyok és élni akarok. Így szeretnék egy egészséges, perverz, szexéhes nőt, akit agyon élvezhetek, akiből ezt kinyalhatom 69-ben, hogy azért a maradék se vesszen kárba :P és ott is orgazmusig nyalni. Jó ez a téma, mert ez az igazi szex alapja smile Remélem lesz egy jelentkező.
2016. 06. 16. csütörtök 21:44  #286
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy megtaláltam a legjobb fórumot számomra :P. Fiatalok vagyunk párommal, mindketten 23 évesek, szeretjük az életet és egymást is és én is úgy ismertem meg őt, hogy egy igazi dugni akaró szexéhes fiatal csaj, ő pedig engem úgy, hogy egy egy szexuálisan túl fűtött valaki. Mondanom sem kell, hogy az első együttlét alkalmával mondta, hogy fogamzásgátlót szed én ennek megörültem mert az előtt nem volt ilyen nővel dolgom. Akkor még az első alkalommal nem engedte, hogy beleélvezzek, viszont amikor kicsit tovább haladtunk a kapcsolatunkban, akkor már engedte és szerette is. Közel 3 évig szexeltünk úgy, hogy tabuk, gond és következmény nélkül, annyira imádta, hogy két három orgazmusa volt tőle aktusonként. Sikerült kipróbálnom a popsi punci felváltva tömködős témát, és persze beleélvezést :P a többszöri beleélvezést és a fincsi sperma-puncinedv keverékének kinyalását. Imádtam a szexet vele. Viszont 8 hónapja abbahagyta a gyógyszer szedését, mert a közösségi média hatalma nagyobb volt, mint az, hogy jól érezzük magunkat, azóta gumival védekezünk, de persze gyereket nem akarunk, viszont ez nagyon faszlohasztó és nem is élvezetes. Nem olyan a szex, és sajnos kihat a kapcsolatunkra is, mert sokat balhézunk is. Hiányzik ez a forma szex, az igazi beleélvezős szeretkezés. Sajnos prűd lett a csaj, túl visszafogott, nem így ismertem meg. Kérdezősködtem, hogy hátha rájövök, mitől, vagy lehet én vagyok a baja, de arra rájöttem, hogy nem mert olyan orgazmust, mint amit ő küldött felém soha senki nem hozta ki belőle. Viszont fiatal vagyok és élni akarok. Így szeretnék egy egészséges, perverz, szexéhes nőt, akit agyon élvezhetek, akiből ezt kinyalhatom 69-ben, hogy azért a maradék se vesszen kárba :P és ott is orgazmusig nyalni. Jó ez a téma, mert ez az igazi szex alapja smile Remélem lesz egy jelentkező.
2016. 06. 15. szerda 09:34  #285
ro-bi ro-bi
Hmm jó lenne egy ilyen párhoz csatlakozni finom
(Ez egy válasz sucal üzenetére (2016. 06. 15. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 15. szerda 09:19
Egy teleélvezett puncit orgazmusig nyalni, érezni ahogy lüktet és nyomja vissza a szádba a harmadik gecijét, miközben a te faszod szívja a páros ,na az az............!
2016. 06. 15. szerda 09:19  #284
sucal sucal
Egy teleélvezett puncit orgazmusig nyalni, érezni ahogy lüktet és nyomja vissza a szádba a harmadik gecijét, miközben a te faszod szívja a páros ,na az az............!
2016. 06. 15. szerda 07:32  #283
szexpartnert szexpartnert
Nincs is annál kellemeebb!
2016. 06. 15. szerda 06:25  #282
Törölt felhasználó (1237802)
Mostani páromban élveztem el nem rég úgy hogy nem húztam ki utána a farkam, hanem benne maradtam aminek köszönhetően 1 perc múlva újra kökemény voltam és úgy folytattuk. Nagyon élvezte, hogy a gecim még benne van. Két hatalmas orgazmusa lett akkor tőle és teljesen kicsináltam smile
Amúgy több orgazmust is szeret, de most a kettőtől is kikészült smile
2016. 06. 12. vasárnap 06:23  #281
Törölt felhasználó (807667)
Szeretnék én is valakivel közösen beleélvezni egy odaadó punciba és utána folytatni a szexet,a következő élvezésig!
/ 55