Egyszer sikerült egy kedves párra ezt összehozni.
Utána vallóra be a pár fiú tagja, hogy a hármas randi előtt, rendesen tele élvezte kedvesét. Én meg rendesen kinyaltam. Olyan nagyot élvezett a hölgy, mikor én is tele vertem. Majd kérdezte a párja, hogy előttem kinyalhatja-e, mer alig várja azt. Vagy várja meg míg el megyek? Mondtam, hogy tőlem, a hölgy megint akkorát élvezett, és közbe a farkamat megint szopta. Így a szájába is elmentem. Ezután olyat smároltak! Na szerintem ez így nagyon izgató, és kellemes volt.
Utána vallóra be a pár fiú tagja, hogy a hármas randi előtt, rendesen tele élvezte kedvesét. Én meg rendesen kinyaltam. Olyan nagyot élvezett a hölgy, mikor én is tele vertem. Majd kérdezte a párja, hogy előttem kinyalhatja-e, mer alig várja azt. Vagy várja meg míg el megyek? Mondtam, hogy tőlem, a hölgy megint akkorát élvezett, és közbe a farkamat megint szopta. Így a szájába is elmentem. Ezután olyat smároltak! Na szerintem ez így nagyon izgató, és kellemes volt.
Eddig csak olyan puncit dugtam újra amit én élveztem tele. Jó volt. Megtenném más után is. Ki is nyalogatnám mindkettőnkét.
Én nyaltam már ki a saját spermámat a páromból,izgi nagyon!
szeretnék ilyet
Nekem egyszer volt ilyen élményem, elég fura érzés volt..
Nagyon szeretném de nem jelentkezik senki,Kecskeméti pasi vqgyok
Sziasztok!Esztergom könyékén párhoz csatlakoznék közös spermás játékokra,punciba élvezésekre,tisztára nyalására!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Ha szeretnéd élesben is kipróbálni, keress meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (847847)
2016. 09. 01. csütörtök 11:43
Én sajnos csak úgy nyaltam dugtam a páromat, hogy előtte gumival dugták. De az is izgalmas volt.
Jó lenne,ki is nyalnám utánna a dupla adagot....
Én sajnos csak úgy nyaltam dugtam a páromat, hogy előtte gumival dugták. De az is izgalmas volt.
Ezt mi is rendszeresen csináljuk a barátunkkal! Nagyon kellemes élmény mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 27. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911565)
2016. 08. 27. szombat 13:09
És utánam jött a férje,aki miközben vadul szeretkezett a nejével engem meg tisztára szopót!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (911565)
2016. 08. 27. szombat 13:07
Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
És utánam jött a férje,aki miközben vadul szeretkezett a nejével engem meg tisztára szopót!
Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
Csak magam által teleélvezett puncit dugtam újra. Már rég volt. Jó lenne megint, és aztán kinyalogatni belőle a spermámat, vagy másét.
Nekem még nem volt benne részem... :(
Én szeretem amikor a páromba beleélvez a barátunk és utánna kinyalom ,gyakran megujjazom és lenyaljuk az ujjamat.Szoktunk nyelves csókot adni mind hárman egymásnak.
Sziasztok!
Párokhoz, vagy meglévő hármashoz csatlakoznék, hogy több anyag jusson a lyukba!
Párokhoz, vagy meglévő hármashoz csatlakoznék, hogy több anyag jusson a lyukba!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én imádok!!!
![wave](images/smilies/wave.gif)