Egyszer már próbáltam. Igaz véletlenül (nem tudtam, hogy tele van, a csaj sem szólt). Talán újra megtenném... Nem volt rossz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1533262)
2016. 12. 12. hétfő 15:33
Én szívesen belenyalnék...
![buck](images/smilies/buck.gif)
Én szívesen belenyalnék...
(Ez egy válasz Bipasi79 üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
És kiszereti nyalni tele élvezet pinát?
Jó lenne már megint csinálni.. a napokban majdnem összejött egy párral és 3 sráccal csak sajna bizonyos dolgok közbejöttek.. :( már több mint 10 éve nem volt ilyenben részem.
Szeretem. Valakivel?
Már rég volt benne részünk
Sajnos nem egyszerű a megfelelő partnert találni
![finom](images/smilies/finom.gif)
Sajnos nem egyszerű a megfelelő partnert találni
Engem az izgat ha egy feleség csuprát tölthetek meg és utánam a párja az én nedűmben mártja bele a farkát!
Nagyon finom érzès ahogy csúszik, közben érezni a telelőtt punci illatàt. Érezni kedvesen, hogy elöttem màs farkalta, kényeztette. Csodállatos érzés.
Nagyon szeretném de nem válaszol senki
szuper,nagyon élvezem amikor csuszik a sok spermátol
Hmm, nekem még nem volt szerencsém egy ilyen élményben, de szívesen ki próbálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 05. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2016. 12. 05. hétfő 16:18
en is szeretem,foleg ha mas lovi tele a nejem
szintén mi is így vagyunk mint ti volt hogy többször bele élvezem folyt a sarkáig imádjuk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 05. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2016. 12. 05. hétfő 16:18
A párommal volt benne részünk, hogy miután elmentem benne folytattuk többször is egymás után A végén elég sk anyag folyt már ki belőle, de nagyon élvezte, mert nem volt megállás a menetek között és ilyenben még nem volt része. Azóta is előfordul, hogy van rá igénye, hogy úgy csináljam meg.
Én már másét is.Igaz csak utólag tudtam meg, de jó volt nem bántam meg.
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem nagyon
Szivesen
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Ez jó!!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Nekem is volt sokszor benne részem. Legjobb mikor tovább dugom és a combján csordogál a forró spermám.