Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2017. 01. 19. csütörtök 14:03  #360
robertosanni robertosanni
Sok embernek ismerős ez az érzés szerintem,de ha nem léped meg hiába fantáziálsz,tedd meg először aztán másodszor és utána imádni fogod nem lesz undor meg bűntudat és,ha olyan az asszony akkor ő is szeretni fogja finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 01. 18. szerda 16:32
Az megint más, ha váratlanul jön.
Én is szoktam mondani a páromnak, hogy jól teleélvezem a punciját, aztán jól kinyalom. De élvezés után már nem is kívánom az egészet. Vagy szopás közben megkérem, hogy most a szájába menjek el, majd smároljon le. Szegény pedig azt hiszi, hogy csak "kibaszok" vele, így akarom rávenni, hogy a szájába és nyelje le. Pedig nem így van, ezt már megbeszéltük.
Ha váratlan volna és úgy tesz mint aki lenyelte, majd jönne oda csókért, akkor lehet nem volna gond. Korábban, előtte jártam már így másik lánnyal.
Orgazmus után olyan, mintha elvágnák a férfit. Még néha bűntudatom is. alien
2017. 01. 18. szerda 16:32  #359
Az megint más, ha váratlanul jön.
Én is szoktam mondani a páromnak, hogy jól teleélvezem a punciját, aztán jól kinyalom. De élvezés után már nem is kívánom az egészet. Vagy szopás közben megkérem, hogy most a szájába menjek el, majd smároljon le. Szegény pedig azt hiszi, hogy csak "kibaszok" vele, így akarom rávenni, hogy a szájába és nyelje le. Pedig nem így van, ezt már megbeszéltük.
Ha váratlan volna és úgy tesz mint aki lenyelte, majd jönne oda csókért, akkor lehet nem volna gond. Korábban, előtte jártam már így másik lánnyal.
Orgazmus után olyan, mintha elvágnák a férfit. Még néha bűntudatom is. alien
(Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2017. 01. 18. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 16:17
Jó a meglátásod, nálam is így van, hogy bizonyos dolgokról élvezés előtt még előszeretettel fantáziálok, utána azonban már nem is lenne hozzá annyira kedvem.
A feleségemnek egyszer említettem, hogy szívesen kipróbálnám, milyen lehet, ha beleélvezés után a számra ülne, de elég furcsán nézett rám és mondta, hogy felejtsem el, ő ezt nem teszi meg nekem. Mígnem évek múlva váratlanul teljesült a kívánságom: beleélveztem, majd kiterültem az ágyon, mint aki jól végezte dolgát. Párom mondja, hogy volt ám neked egyszer egy kívánságod, ami még nem teljesült! Hirtelen nem is értettem, mire gondol. De nem is volt időm gondolkodni, mert átvetette a fejemnél az egyik lábát és már rá is ült a számra. :-o Nem volt kecmec, kinyaltam alaposan. Nem volt kellemetlen élmény! Sőt, a spermám keveredett a párom puncijának nedveivel, ami kellemesebbé tette az ízt. No de ahogy kinézett az arcom, miután leszállt rólam... nyes
Azóta nem ismételtük meg ezt, de néha nem volna ellenemre.
2017. 01. 18. szerda 16:17  #358
Grafenberg Grafenberg
Jó a meglátásod, nálam is így van, hogy bizonyos dolgokról élvezés előtt még előszeretettel fantáziálok, utána azonban már nem is lenne hozzá annyira kedvem.
A feleségemnek egyszer említettem, hogy szívesen kipróbálnám, milyen lehet, ha beleélvezés után a számra ülne, de elég furcsán nézett rám és mondta, hogy felejtsem el, ő ezt nem teszi meg nekem. Mígnem évek múlva váratlanul teljesült a kívánságom: beleélveztem, majd kiterültem az ágyon, mint aki jól végezte dolgát. Párom mondja, hogy volt ám neked egyszer egy kívánságod, ami még nem teljesült! Hirtelen nem is értettem, mire gondol. De nem is volt időm gondolkodni, mert átvetette a fejemnél az egyik lábát és már rá is ült a számra. :-o Nem volt kecmec, kinyaltam alaposan. Nem volt kellemetlen élmény! Sőt, a spermám keveredett a párom puncijának nedveivel, ami kellemesebbé tette az ízt. No de ahogy kinézett az arcom, miután leszállt rólam... nyes
Azóta nem ismételtük meg ezt, de néha nem volna ellenemre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 09:15
Pont azért, ami mondjuk a társ topic-ban is olvasható (Ki nyeli le a sajátját).
Izgalmi állapotban az embernek sok minden átfut az agyán, ami erősíti az élvezetet is sok esetben. Ám amikor bekövetkezik az orgazmus, akkor ezek tova szállnak. Nem nagyon emlékszem, hogy bárki is írta volna azt, hogy élvezés után lenyelte volna. Vagy félre rakják, vagy gyertyáznak, és hasonló cselekkel oldják meg.
De saját példám is van. Én is eltervezem sokszor, hogy miután páromba élveztem utána még kinyalom. De orgazmus után már nem kívánom. De addig nagyon izgató a gondolat. Arról nem is beszélve, hogy vagy párommal, vagy utána élvezek el, tehát ő már túl van. És utána nagyon érzékeny odalent, olykor erőszakoskodni kell, hogy még nyalni tudjam, ha 69-ezünk.
Biztos van akinél ezek nem jelentenek gondot, de az itt leírtak alapján nagyon ritka lehet.
Szóval emiatt, ha ő maga is beleélvez, akkor nagy valószínűséggel már utána nem fogja kívánni a kinyalást.
De próbálja ki!
2017. 01. 17. kedd 17:21  #357
Törölt felhasználó (914623)
Nekem is régi vágyam bármikor !!! IM READY smile
2017. 01. 16. hétfő 21:47  #356
Törölt felhasználó (1483152)
Adnék bele én is sok gecit
2017. 01. 16. hétfő 17:40  #355
Törölt felhasználó (923330)
Igaz wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmi állapotban az embernek sok minden átfut az agyán, ami erősíti az élvezetet is sok esetben. Ám amikor bekövetkezik az orgazmus, akkor ezek tova szállnak. Nem nagyon emlékszem, hogy bárki is írta volna azt, hogy élvezés után lenyelte volna. Vagy félre rakják, vagy gyertyáznak, és hasonló cselekkel oldják meg.
De saját példám is van. Én is eltervezem sokszor, hogy miután páromba élveztem utána még kinyalom. De orgazmus után már nem kívánom. De addig nagyon izgató a gondolat. Arról nem is beszélve, hogy vagy párommal, vagy utána élvezek el, tehát ő már túl van. És utána nagyon érzékeny odalent, olykor erőszakoskodni kell, hogy még nyalni tudjam, ha 69-ezünk.
Biztos van akinél ezek nem jelentenek gondot, de az itt leírtak alapján nagyon ritka lehet.
Szóval emiatt, ha ő maga is beleélvez, akkor nagy valószínűséggel már utána nem fogja kívánni a kinyalást.
De próbálja ki!
2017. 01. 16. hétfő 10:47  #354
magnum44 magnum44
Minden soroddal egyet értek. eljen
De próbálja ki!
2017. 01. 16. hétfő 09:15  #353
De próbálja ki!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 23:31
Miért?
2017. 01. 16. hétfő 02:35  #352
szexpartnert szexpartnert
Szerintem is jó lenne újra átélni!
2017. 01. 15. vasárnap 23:31  #351
jirzi jirzi
Miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 14:40
Tudod, ha már beleélveztél, utána nem fogod kívánni, hogy kinyald. Sőt!
2017. 01. 15. vasárnap 14:40  #350
Tudod, ha már beleélveztél, utána nem fogod kívánni, hogy kinyald. Sőt!
(Ez egy válasz mexmex69 üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 13:29
ja nekemegy regi vagyam,hogy a puncibol csorogjon kifele a sok cucc es kozben en is bele elvezzek es utanna jol belenyaljak
2017. 01. 15. vasárnap 13:29  #349
mexmex69 mexmex69
ja nekemegy regi vagyam,hogy a puncibol csorogjon kifele a sok cucc es kozben en is bele elvezzek es utanna jol belenyaljak
2017. 01. 12. csütörtök 14:50  #348
kisjanko kisjanko
Szivesen kipróbálnám a dupla punci szexet, majd a végén egyszerre 2-en elmenni a csajban gumi nélkül.
2017. 01. 03. kedd 14:21  #347
jagerbomba16 jagerbomba16
Jó vna újból átélni!
2016. 12. 18. vasárnap 18:05  #346
colamatyi colamatyi
Szívesen kipróbálnám utána meg kinyalnám mind belőle.
2016. 12. 18. vasárnap 16:26  #345
Törölt felhasználó (1533262)
Szintén, de akkor már bele is kellene nyalni, vagy ujjazni... buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 18. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1467312)
2016. 12. 18. vasárnap 11:18
Régi vágyam, hogy egy pár férfi tagjával egyszerre legyünk bent, majd egyszerre élvezzünk.
2016. 12. 18. vasárnap 11:18  #344
Törölt felhasználó (1467312)
Régi vágyam, hogy egy pár férfi tagjával egyszerre legyünk bent, majd egyszerre élvezzünk.
2016. 12. 17. szombat 20:11  #343
gorgh0 gorgh0
Úgy, hogy én élveztem bele, úgy már volt.
2016. 12. 12. hétfő 16:21  #342
kisjanko kisjanko
Egyszer már próbáltam. Igaz véletlenül (nem tudtam, hogy tele van, a csaj sem szólt). Talán újra megtenném... Nem volt rossz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 15:33
Én szívesen belenyalnék... buck
2016. 12. 12. hétfő 15:33  #341
Én szívesen belenyalnék... buck
(Ez egy válasz Bipasi79 üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 11. vasárnap 19:42
És kiszereti nyalni tele élvezet pinát?
/ 55